XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
lego batman, leg star wars, gondolom lego indiana jones is
crash of the titans, ultimate alliance, gears of war, halo3 ...

verekedõs játékok: doa4, soul calibur4

autosok közül pgr4 (talán a forza2 is)

Forza.

DanielT
Nem tudom, már nincs nálam a játék. Szerintem nem, hiszen abból lehet fejleszteni és a fejlesztések is nullán vannak.
Örm
A holocronok azért megmaradnak?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
Kösz!

DanielT
Nem maradnak sajnos. Kezdheted elölrõl. Rohadt nehéz lesz.
Cápafogxy
Én is halottam valami ilyesmit, de lehet hogy csak pletyka.

Megrendeltem egy kontrollert hogy így akkor legyen 2. Mivel vidéki vagyok így igazából a futárszolgálat díján múlott hogy honnan redenelem. (8.5k+1.5 futár) Nálunk meg Dunaújvárosba bemegyek ma az intersparba, mert ott van valami konzol üzlet megkérdezem mennyi erre mondja 12k. Vicces hogy jobban megéri Pestrõl rendelni még futárköltséggel együtt is.
Milyen játékokat lehet jól nyomni ketten (2 kontrollerrel) Army of Two és sportjátékokat kivéve?

Örm
Hello!
Ha végigviszem egyszer a Star Wars Force Unleashead-et akkor utána végig lehet úgy vinni a következõ nehézségi szinten, hogy a képességek megmaradnak?

DarkSector
THX az infóért megnézem. 😛
találtam egy jó helyet, ahol lehet becserélni játékokat, azt monnyuk ráfizetek 1 ezrest
XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gideon Wieth
ok Köszönöm 😊 Akkor nem keresem tovább 😊 Igaz az hogy betiltották Ausztráliában ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Cápafogxy
"Silent Hill Homecoming. ///ez ki jött már Europában ??// "

Eddig csak USA.
EU megjelenés október 30.

Gideon Wieth
A reggelés pofon egyszerû nekem routerem van de az nem oszt nem szoroz.. Alapvetõen csak kövesd az utasításokat folyamatosan.Aztán amikor kéri hogy add meg cím város stb... Akkor a google-ból keress egy angol címet...Tök mindegy mi. 😊 Csak angol legyen angol irányítószámmal stb 😊 Bármi gond van szólj 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Néhány ami az én listám elején van 😊 Assassin's Creed 😊 a legesõ !!!!!

Aztán utána star wars the force unleashed... Aztán két három hét múlva a következõk is megérnek egy próbát... FAR CRY 2 ---tuti hogy megveszem majd eredetibe!!! Aztán Fable 2 😄 Ebben még bizonytalan vagyok ! Az egy nem jött be a sok töltés miatt de a kettõ jónak tünik! Aztán Mirror's Edge ez jó lesz sztem, de mindenképp érdekes.. Silent Hill Homecoming. ///ez ki jött már Europában ??// Legendary is ha szereted az fps-eket 😊

DarkSector
Igen
De én 45e-ért vettem konzol-t
Iszonyat sok játékot elérek rajta, ami nekem biztosítja, hogy fullon beteszem és pörög, és a régi konzolos idõszakot hozza vissza.
És ezmellett pc-n a többi cuccot meg tudom nézni, de viszont az tény hogy BOX az szebb....sokkal szebb!!! És nem kell fejlesztenem, és ezt a lóvét játékra költhetem.
Na így már értem azokat, akik nem warez-olnak!!!!
Pc-n viszont 10e-t játékért, ami 100e-es karival tud csak pörögni...naná hogy nem vettem meg, mert hardware-ra megy a kis zsebpénz.
Ezzel nem befolyásolni akartalak, de ezt más szemszögbõl is végig kell gondolni.
Én régebben, és egész életemben PC ellenes voltam játék szempontjából.
De nem volt eddig drága konzolra pénzem...és ezért kellett PC-n kihúznom.

Amúgy én PS3 fan vagyok, de ez feleannyiba került, és játszhattam a darkSector-ral!!!!!!!

Ha nem jutok hozzá más játékhoz, már akkor megérte!!!!!!!!!!
Ez az 1 játék megér nekem 60e-t!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah és X360-on eldöntöttem nem warez-kodok, mert megveszek 1-2 minõségi cuccot, amivel 2-3 hónapig elleszek és ennyi.
darkSector is nekem megérte bõven.

Még Resi5 és Army of Two amik iszonyat a listám elején vannak.
Ha tapasztalatból tudtok valami jó játékokat ajánlani, akkor szóljatok.

davidka003
A PC-t.<#szomoru1>
Nagyon gondolkozok én is egy box-on, de kevés olyan játék van rá ami engem érdekel és nem jelenik meg PC-re.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Áruló?
kit vagy mit árultam el?<#szomoru1>

DarkSector
Jah nekem nem mûködik FAQ, (nem érhetõ el)!

Kérlek segítségképpen írjatok a neten való regeléssel kapcsolatban 1-2 szót, hogy sajna nics még Winyóm, de talán 1-2 dolgot így is megnézhetnék online.
Elõre is THX a fáradságért.<#worship>

davidka003
áruló<#hehe>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Ez odabasz!!!

Megvettem X360-at!!!!

Azt míg nem jön HD kábel. beszutykoltam a képcsövesbe.
Aszittem, hogy szutyok lesz a kép, de még így tv-n keresztül is bitang durva!!!!!!

Elsõ játékom a darkSectro. (nem véletlenül) És iszonyat. Pc-n mndent aláz látvány terén.
És közel nem adják vissza ezt a látványt a kissebb HD videók a neten.
ezt élõben nézni eszméletlen.
Tudom itt sokatoknak ez nem újj, de én egyenlõre még lázban vagyok.
Grat a konzoloknak még régen elvoltam PS2-vel, most újra visszaszereztem azt az élményt, amit egy pc-nem tud pótolni.

ÁLLAT!
<#vigyor3>

DöflingR
gh3-al igen de rb-vel nem

Még egy kérdés: Guitar hero 2-nek a gitárja kompatibilis a guitar hero 3-al, és rock banddel?

DanielT
Nem.
arty
akkor menne, ha a monitorod képes lenne aspect ratio helyesen kirakni a képet, felbontástol függetlenül (erre csak drágább és nagyobb modellek között is némelyik képes)

19" 5:4 monitorrol nem tudok, ami képes lenne rá

Forza.

Azt véletlenül nem tudod, hogy lesz-e a warezosoknak meglepi😄

Nekem tökéletesen megy, csak minden használat elõtt lekell futtatni a varázslót... most is éppen megy a live xboxon. Semmi lagg, minden jó szerencsére. Csak az idegesít, hogy mindig szarakodik az ip-vel, és lekell futtatni a varázslót. De szerencsére, amíg nem kapcsolom ki vagy a gépet, vagy az xboxot, akkor niincs probléma.

DanielT
Miért nem? Ha olyan gépre teszel fel XP-t amin nincs matrica az warez. Ha olyan gépen játszol amiben nincs benne az eredeti lemez az warez.
DöflingR
Hát azért nem😊 Annó havertol kaptam XP lemezt, az is kva sok gépre fel lett téve😊

Alwares
Így én is próbáltam már megoldani a live-ot. Nem nagyon fog menni elmondhatom. Ha valamennyire is felismeri majd a box-ot hogy netre van kötve akkor a gépen is megszûnik, elmegy szétbaszódik az egész. Egy nagy szívás. Akár XP, akár Vista... Kell vegyél egy külön Xbox 360-as Wi-fi adaptert. Elõre elmondom, köcsögdrága...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Istencsászár
Ha nem ellenõrizné akkor egy példányt végtelen gépre rá lehetne rakni... mint ha warez lenne.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Minstrel
találtam is egy összehasonlítást link

http://topgearhungary.blogspot.com/

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nekem úgy megy a net az xboxra, hogy wlanon kapja a gépem, és a gépemrõl meg át kábellel a net az xboxra. Lefuttatom a varázslót, hogy a többi gép a hálozaton tudja használni ezen a gépen keresztül az internetet, akkor jó. de ha máskor akarok felmenni live-ra, akkor IP-nél hibát ír ki:S Fogalmam nincs, hogy miért. Erre keresek megoldást.

Másik probléma: Haverom szeretne csatlakozni live-ra, közvetlenül modemre kötve, de ip-nél hibát ír ki neki:S Semmit ötlete nincs, hogy mit kéne csinálja. Majd fog venni egy rpoutert, de ez így akkor se túl jó.

DanielT
kb 30%
DöflingR
Hát jóval gyorsabban 😊 Csak az a baj,hogy ráellenõríz a játék indításakor a játékra,hogy benn van-e a meghajtóban, utána ez a zajforrás is megszûnik 😄

Pacal17
Tudtam hogy az MS nek dolgozol <#idiota>

Minstrel
és hdd-rõl mennyivel gyorsabban indul a játék?

Alwares
Kinem szarja le honnan van.. Van és kész, meg tudjuk nézni és hurrá.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DanielT
"vagy valami ilyesmi"
Hát ebbõl sajnos a következõ dolgokra tudok következtetni:
-infectus chiped van, és a no warez stb, csak egy álca(bár az infectus chip nem feltétlenül jelenti a warezt)
-valamilyen teszter vagy, vagy valami ilyesmi
-kijött a frissítés
Remélem a legutolsó dolog a valós, bár nemhiszem, mert nem oylan régen voltam fennt live-on, és nem volt semmi. Na mindegy, nemsokára kideül a válaszodból😄

theone91
Hol és hoty? ^^

rastaman
ezt szerintem nem nekem válaszoltad... de mind1

Minstrel
idõutazott egyet <#nemtudom>

DöflingR
Lemaradtam volna valamirõl?<#fejvakaras>

trogerzsiger
kijött vagymi?!

rastaman
új dashboard NOVEMBER 19-tõl <#vigyor>
akár mehet bannerba is, nem?

DanielT
Az új dashboard

Saját fotók és videók.
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy nemrég vettem egy Samu LE37A656-os tívít és az istnért sem tudom rendesen beállítani úgy, hogy a legjobb képet adja xboxozáshoz. Van egy pár elõre beállított cucc rajta de a "játék mód"-tól kifolyik a szemem olyan világos és kontrasztos. Van valamelyikõtöknek ilyen szériás TV-je és ha igen, akkor milyen beállításokat használ játékhoz.

Kösz a segítséget,

Üdv.
Krisz

theone91
DanielT aláírását kukkantsd meg.

Star Wars: The Force Unleashed, valaki jó áron tud ilyet? A bolt ár az nem jó ár 😄

Hjaaa oks...Azt nemolvastam.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DanielT
Így van.