XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
crash of the titans, ultimate alliance, gears of war, halo3 ...
verekedõs játékok: doa4, soul calibur4
autosok közül pgr4 (talán a forza2 is)
Forza.
Megrendeltem egy kontrollert hogy így akkor legyen 2. Mivel vidéki vagyok így igazából a futárszolgálat díján múlott hogy honnan redenelem. (8.5k+1.5 futár) Nálunk meg Dunaújvárosba bemegyek ma az intersparba, mert ott van valami konzol üzlet megkérdezem mennyi erre mondja 12k. Vicces hogy jobban megéri Pestrõl rendelni még futárköltséggel együtt is.
Milyen játékokat lehet jól nyomni ketten (2 kontrollerrel) Army of Two és sportjátékokat kivéve?
Ha végigviszem egyszer a Star Wars Force Unleashead-et akkor utána végig lehet úgy vinni a következõ nehézségi szinten, hogy a képességek megmaradnak?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
találtam egy jó helyet, ahol lehet becserélni játékokat, azt monnyuk ráfizetek 1 ezrest
XD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Eddig csak USA.
EU megjelenés október 30.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Aztán utána star wars the force unleashed... Aztán két három hét múlva a következõk is megérnek egy próbát... FAR CRY 2 ---tuti hogy megveszem majd eredetibe!!! Aztán Fable 2 😄 Ebben még bizonytalan vagyok ! Az egy nem jött be a sok töltés miatt de a kettõ jónak tünik! Aztán Mirror's Edge ez jó lesz sztem, de mindenképp érdekes.. Silent Hill Homecoming. ///ez ki jött már Europában ??// Legendary is ha szereted az fps-eket 😊
De én 45e-ért vettem konzol-t
Iszonyat sok játékot elérek rajta, ami nekem biztosítja, hogy fullon beteszem és pörög, és a régi konzolos idõszakot hozza vissza.
És ezmellett pc-n a többi cuccot meg tudom nézni, de viszont az tény hogy BOX az szebb....sokkal szebb!!! És nem kell fejlesztenem, és ezt a lóvét játékra költhetem.
Na így már értem azokat, akik nem warez-olnak!!!!
Pc-n viszont 10e-t játékért, ami 100e-es karival tud csak pörögni...naná hogy nem vettem meg, mert hardware-ra megy a kis zsebpénz.
Ezzel nem befolyásolni akartalak, de ezt más szemszögbõl is végig kell gondolni.
Én régebben, és egész életemben PC ellenes voltam játék szempontjából.
De nem volt eddig drága konzolra pénzem...és ezért kellett PC-n kihúznom.
Amúgy én PS3 fan vagyok, de ez feleannyiba került, és játszhattam a darkSector-ral!!!!!!!
Ha nem jutok hozzá más játékhoz, már akkor megérte!!!!!!!!!!
Ez az 1 játék megér nekem 60e-t!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
darkSector is nekem megérte bõven.
Még Resi5 és Army of Two amik iszonyat a listám elején vannak.
Ha tapasztalatból tudtok valami jó játékokat ajánlani, akkor szóljatok.
Nagyon gondolkozok én is egy box-on, de kevés olyan játék van rá ami engem érdekel és nem jelenik meg PC-re.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
kit vagy mit árultam el?<#szomoru1>#szomoru1>
Kérlek segítségképpen írjatok a neten való regeléssel kapcsolatban 1-2 szót, hogy sajna nics még Winyóm, de talán 1-2 dolgot így is megnézhetnék online.
Elõre is THX a fáradságért.<#worship>#worship>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Megvettem X360-at!!!!
Azt míg nem jön HD kábel. beszutykoltam a képcsövesbe.
Aszittem, hogy szutyok lesz a kép, de még így tv-n keresztül is bitang durva!!!!!!
Elsõ játékom a darkSectro. (nem véletlenül) És iszonyat. Pc-n mndent aláz látvány terén.
És közel nem adják vissza ezt a látványt a kissebb HD videók a neten.
ezt élõben nézni eszméletlen.
Tudom itt sokatoknak ez nem újj, de én egyenlõre még lázban vagyok.
Grat a konzoloknak még régen elvoltam PS2-vel, most újra visszaszereztem azt az élményt, amit egy pc-nem tud pótolni.
ÁLLAT!
<#vigyor3>#vigyor3>
19" 5:4 monitorrol nem tudok, ami képes lenne rá
Forza.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://topgearhungary.blogspot.com/
Másik probléma: Haverom szeretne csatlakozni live-ra, közvetlenül modemre kötve, de ip-nél hibát ír ki neki:S Semmit ötlete nincs, hogy mit kéne csinálja. Majd fog venni egy rpoutert, de ez így akkor se túl jó.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
-infectus chiped van, és a no warez stb, csak egy álca(bár az infectus chip nem feltétlenül jelenti a warezt)
-valamilyen teszter vagy, vagy valami ilyesmi
-kijött a frissítés
Remélem a legutolsó dolog a valós, bár nemhiszem, mert nem oylan régen voltam fennt live-on, és nem volt semmi. Na mindegy, nemsokára kideül a válaszodból😄
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nemrég vettem egy Samu LE37A656-os tívít és az istnért sem tudom rendesen beállítani úgy, hogy a legjobb képet adja xboxozáshoz. Van egy pár elõre beállított cucc rajta de a "játék mód"-tól kifolyik a szemem olyan világos és kontrasztos. Van valamelyikõtöknek ilyen szériás TV-je és ha igen, akkor milyen beállításokat használ játékhoz.
Kösz a segítséget,
Üdv.
Krisz
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n