XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Az is õ volt bazeg... hihetetlen.
trogerzsiger
hát basszus akkor ne is vegyél játékot, se boxot ha nincs rá pénzed...
részemrõl ennyi.

kiváncsi leszek kapnak-e vmit azok akik már mst így tolják a fall outot, egyik gyereknek liveon már ki volt írva hogy tolja 😄 😄

theone91
Nevetséges? Logikus, nem?

A topik teljesen (teljesen) elhatárolódik a WRZ-tõl. Megjelenés elõtti játékról pedig hasonló kérdést teszel fel, az egyértelmû, hogy warezolsz. És mitõl határolódik el a topic? Na?

(Bocsánat a szóismétlésért, de a kutyának is többször, egymás után kell bazmegolni, ha odaszarik a szõnyegre... 😄)

Ja és lenne még valami!! Van már valami hír arról hogy rá lehet e telepíteni a játékot a merevlemezre!!Le vagyok maradva egy kicsit!
Egy kérdés!!Nem tudja valaki pontosan hogy egy olvasó fejben mi játszódik le akkor amikor nem tudja már olvasni a lemezeket? és mi az összefüggés az írott lemez használatával és a fej kopásával??(hogyan kopik egy fej??) Elöre is köszi!!
Gideon Wieth
Ma szereztem meg. Még egyáltalán nem játszottam fallout-okkal de ez tetszik. Valakit érdekel spoilermentes véleményt is írok szívesen... Az meg nem nagy titok hogy minijáték keretében fel lehet törni gépeket...

De mindegy. Sztem ez a warezos hülyeség kicsit tul van lihegve... Adj pénzt rá és esküszöm megveszem az összes játékot. Sajnos nem vagyok olyan helyzetben hogy mindenre kicsengessek 10enezreket. De pl a fable 2-õt és a far cry 2-öt meg fogom venni mert megéri...

De én be is fejeztem

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Alwares
Hadjad õket... Ez a fórum már csak arról, szól hogy ki warezos meg ki nem és ki hogyan oltja a másikat... Okés, hogy ne beszéljük warezról és a többi. De ez az antiwarez-fényespáncélos moderátor lovag jön azt anyázik. Mert neki lehet. ... Kicsit kurvára unalmas már.
Persze nem spoilerezünk és kuss van megjelenés elõtt. Ez alap. De mindkét félnek egy kicsit visszább kéne venni... fakk bazzeg...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Apus
Köszi. Azthittem világít alapból :/

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Istencsászár
csak az xbox logó világít😊

bár vannak sufnitunning módszerek😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

deep
Aki ezt nem fogja fel, az nem való tisztességes fórumra.
Istencsászár
Jópáran várjuk nyálcsorgatva a játékot, te meg jó pár napja játszol vele, és még kérdezgetsz is belõle... a következõ mi lesz? benyögi valaki a végét ahogy az Force Unál tette?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Gideon Wieth
Jól van na elnézést...Tudtommal a warez tiltott nem a játékról a kérdés.. Ha még nem jelent meg ez van.. A játékról azért lehet kérdezni hátha tudja valaki...

Nevetséges ez az egész.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Apus
Üdv!
Baromi láma kérdés, de érdekel. Mindegyik controlleren világítanak a gombok, vagy csak a feketén amit az Elite-hez adnak?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Istencsászár
Amíg nem jött ki a játék jobban teszed hogy ha meghúzódsz a sarokban és lapítasz ezerrel... ilyen kérdéseket meg hanyagold itt a konzolos fórumon, mert véletlen meglátja SQJ és véletlen jön a banhammer.

Gideon Wieth
valaki el tudná mondani hogy kell feltörni egy gépet a fallout 3ba ? mert nagyon nem értem :S

theone91
Szólj már a barátodnak, hogy várja meg míg befókuszál az a k*rva fényképezõ... -.-

Alwares
Én az UK profilomhoz USA gold-ot vettem. És jó.

theone91
Igen, csak az akkori elvárásokat a kardsuhogatás is bõven kielégítette. Fõleg ha a kard egy nagy világító izé. 😄

arty
paypal account kell csak ebayezéshez. ahoz utána már tudsz linkelni bankkártyát, hitelkártyát, elutalhatod más paypaloshoz stb stb

Forza.

LordAndrew
Fojtogatni. Sorry...

Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit

LordAndrew
Na ja. Én a story-ra gondoltam, amit végigélünk-végigviszünk. Az erõhasználat túlkapásai, mint pl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor leszedi a csillagrombolót az égrõl vagy az erõ segítségével összegyûri a lépegetõt, mint egy cigisdobozt
nyilván nem teljesen hûek az eredeti filmben tapasztaltakhoz... Viszont a játék élvezetét növelik. Nyilván jobb odavágni a falhoz egyszerre 3 osztagost, mint szerényen egyet folytogatni (ahogy Vader tette a fimben).

Hát lehet rosszabbul járok, mivel kieggyeztem a partnerrel...x összeget fizetett...ebayt is beszéltük, csak bankkari hiányába nem tudtuk felrakni per pill.

Vhogy megkéne oldani, feltudni feltom tenni, képek is vannak ugye...

Riddick73
CoD: WaW demohoz hogyan lehet hozzájutni?
Valaki leírná részletesen, köszi!

▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄

Sephi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Tenyleg baszus elfeledtem irni honnan ideztem 😞((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tojas1
Akkor csinálnom kell egy UK profilt, mert az elõfizetés is UK lesz

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Hello!
Eladnám a következõ játékaimat:
Battlefield Bad Company Gold Edition (fémtok, karcmentes);
Brothers In Arms Hell's Highway(karcmentes, egyszer végigtolt);
Devil May Cry 4 (kipróbálásra volt kibontva);
Gears of War (karcmentes);
PGR 4 (karcmentes.
Ajánlatokat priviben!
Csere GTA IVre esetleg érdekel.
Kösz a figyelemért!!

Live gamertag:Pjaygee1423

DanielT
Akkor csak USA eladótól vegyél, de legalábbis USA elõfizut.
tojas1
Ok.

de nekem USA a profilom van

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

DanielT
Igen, csak PAL régiós cuccot vegyél. Ebayen tehát EU eladótól.
tojas1
Sziasztok!!

Az volna a kérdésem.hogy Gold elõfizetés vásárlásánál kell valamire figyelnem.
Gondolok itt pl.úgy,mint a játékoknál a régiók.

Köszönöm elõre is

Voltan
Látom te is nézed a Zero Punctuation-öket 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

DanielT
Ja, mert a film a szánalmas szutyok 😛PP
Sephi
"A történet tökéletes,"

Na ezen vitatkozhatnánk napokat. Jo hogy Luke Skywalker, aki ugye egy csoda gyerek-nek van bealitva ott szerencsétlenkedik egy órát, hogy megmozgassa a kardját a barlangban, mire a FU-ban a fohosunk egyet köhög és kipucol fel tonna katonát 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LordAndrew
Üdv urak, végigtoltam a Force Unleashed-et. Aki még nem játszott vele, de szereti a Star Wars univerzumot, mindenképpen nézze meg, mert kellemes és jó kis játék sikeredett. Amolyan üsd-vágd (NG2) szerû darab, de persze a mindent átszövõ Erõ teszi különlegessé. A történet tökéletes, a jó véggel (kétféle végkimenetele lehet) tökéletesen beleillik a StarWars filmek közé (a 3. rész után a 4. rész elõtt játszódik), úgy érezhetjük, hogy részesei voltunk a sagának. Bizony, ez nem kis dolog. Aki tehát szeretne lépegetõket osztani, osztagosokat és Wookiee-kat írtani, erõt használni, villámokat szórni az ne hagyja ki.

Alwares
Bakker ez nagyon kúúl! Grat. Behalok ezen.

Sephi
Ja ja! FFX-es Tidus fele kardert kepesek voltak e-bay-en 24000$ kiadni.

arty
akkor már inkább eBay 😊

Forza.

PoisonChihuahua
Tedd föl vaterára, a fanok ezreket fizetnek az ilyen ritkaságokért. Egyébként gratulálok!
DarkSector
Nagy THX

Meg többieknek is!.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Minstrel
ez azért tényleg jól néz ki, grat hozzá!

mi van ráírva körbe?

http://topgearhungary.blogspot.com/

arty
wmp11 kell

Forza.

DöflingR
<#eljen><#eljen><#smile>

Használj windows media playert, azzal lehet streamelni át a dolgokat, csak vhol bekell állítani a wmp-ben, hogy Xbox 360 engedélyezve, simán felismeri, nemtom milyen verzió kell belõle, régebben csináltam...wmp 10 talán v fasz tudja

Spanom csinálta a képeket...

A 3. képen az a kis papír, a GoW jel, ott volt a földön összegyürve, az oszlop aljánál volt a COG tag, kövekkel beborítva...Akárcsak a gémben, mikor meglett a jel tudtuk, h zsír 😊 ezt megelözte 2 órás keresés

Mondták a szoborparknál, a dolgozók, h 2 éve is volt hasonló, hogy müholdas képen volt itt bejelölve valami...még valszeg most is azt hiszik, h most találtuk meg azt 😄DD

DarkSector
Jah.
Nem vágom miért, de nekem nem kapcsolódik x-pc-re.
Honnét kell beszerezni ezt a Media center-t?
nekem xp-n nincs, és gondolom ez kapcsolná össze elvileg a 2 gépet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dienesoft
Azért tényleg fan lehettél, hogy megtaláltad, de végülis ügyes vagy :]

warass
Congrats Kincskereõ Kisködmön<#eljen><#hehe>

DöflingR
<#zavart1>

Riddick73
Érdekelne engem is a CoD: WaW demo, de LIVE-on nem találom.
Tudnál segíteni?

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

DarkSector
OFF

darkSector-ban miképpen lehet megölni a temetõ után a fõellenséget.
Ledobtam elõször tûzzel, és beledurrantottam a pofájába.

De lent már nem fog rajta se tûz, se villám, se töltény.
Egyébb tipp?
ON