XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
részemrõl ennyi.
kiváncsi leszek kapnak-e vmit azok akik már mst így tolják a fall outot, egyik gyereknek liveon már ki volt írva hogy tolja 😄 😄
A topik teljesen (teljesen) elhatárolódik a WRZ-tõl. Megjelenés elõtti játékról pedig hasonló kérdést teszel fel, az egyértelmû, hogy warezolsz. És mitõl határolódik el a topic? Na?
(Bocsánat a szóismétlésért, de a kutyának is többször, egymás után kell bazmegolni, ha odaszarik a szõnyegre... 😄)
De mindegy. Sztem ez a warezos hülyeség kicsit tul van lihegve... Adj pénzt rá és esküszöm megveszem az összes játékot. Sajnos nem vagyok olyan helyzetben hogy mindenre kicsengessek 10enezreket. De pl a fable 2-õt és a far cry 2-öt meg fogom venni mert megéri...
De én be is fejeztem
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Persze nem spoilerezünk és kuss van megjelenés elõtt. Ez alap. De mindkét félnek egy kicsit visszább kéne venni... fakk bazzeg...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
bár vannak sufnitunning módszerek😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nevetséges ez az egész.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Baromi láma kérdés, de érdekel. Mindegyik controlleren világítanak a gombok, vagy csak a feketén amit az Elite-hez adnak?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Vhogy megkéne oldani, feltudni feltom tenni, képek is vannak ugye...
Valaki leírná részletesen, köszi!
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
Tenyleg baszus elfeledtem irni honnan ideztem 😞((
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Eladnám a következõ játékaimat:
Battlefield Bad Company Gold Edition (fémtok, karcmentes);
Brothers In Arms Hell's Highway(karcmentes, egyszer végigtolt);
Devil May Cry 4 (kipróbálásra volt kibontva);
Gears of War (karcmentes);
PGR 4 (karcmentes.
Ajánlatokat priviben!
Csere GTA IVre esetleg érdekel.
Kösz a figyelemért!!
Live gamertag:Pjaygee1423
de nekem USA a profilom van
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Az volna a kérdésem.hogy Gold elõfizetés vásárlásánál kell valamire figyelnem.
Gondolok itt pl.úgy,mint a játékoknál a régiók.
Köszönöm elõre is
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na ezen vitatkozhatnánk napokat. Jo hogy Luke Skywalker, aki ugye egy csoda gyerek-nek van bealitva ott szerencsétlenkedik egy órát, hogy megmozgassa a kardját a barlangban, mire a FU-ban a fohosunk egyet köhög és kipucol fel tonna katonát 😄DDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Zilog Z80A @ 3.54 MHz, 48K RAM, 256 x 192 x 4bit
Meg többieknek is!.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mi van ráírva körbe?
http://topgearhungary.blogspot.com/
A 3. képen az a kis papír, a GoW jel, ott volt a földön összegyürve, az oszlop aljánál volt a COG tag, kövekkel beborítva...Akárcsak a gémben, mikor meglett a jel tudtuk, h zsír 😊 ezt megelözte 2 órás keresés
Mondták a szoborparknál, a dolgozók, h 2 éve is volt hasonló, hogy müholdas képen volt itt bejelölve valami...még valszeg most is azt hiszik, h most találtuk meg azt 😄DD
Nem vágom miért, de nekem nem kapcsolódik x-pc-re.
Honnét kell beszerezni ezt a Media center-t?
nekem xp-n nincs, és gondolom ez kapcsolná össze elvileg a 2 gépet.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudnál segíteni?
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
darkSector-ban miképpen lehet megölni a temetõ után a fõellenséget.
Ledobtam elõször tûzzel, és beledurrantottam a pofájába.
De lent már nem fog rajta se tûz, se villám, se töltény.
Egyébb tipp?
ON