XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rastaman
nekem meg a halo3ból hiányzik 3 acsi:
- spartan officer
- triple kill
- killing frenzy

bizonyíték

ott vannak a kis ikonok. killing frenzy azóta x2, triple kill x3

DöflingR
Ehez az acsihoz amit nem kaptam meg, meg kell dönteni a Rockstar Games rekordját 3 co-op küldiben. Nos, nekem ebbõl 2 biztosra megvan, de a harmadik az lehet hogy hibádzik ugyanis egyik helyen 5:56-ot írnak másik helyen meg 5:32-t. Ha most télleg 5:32 a rekord akkor mi szurtuk el. :S

Istencsászár
Ilyen nekem még sosem volt... esetleg nem ti szurtok el valamit?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DöflingR
nm

Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DöflingR
Tudomásom szerint nem. :S

Örm
Kösz, de amit itthon lehet majd venni abban lesz magyar felírat?

DöflingR
Tök mind1 mert ha lenne is magyar felirat akkor se lenne benne az õ verziójukban, ugyanis olyan release-t töltöttek le amibe nincsen 😊

Örm
Hello!
Valaki aki nyomja már a Far Cry 2-t mondja már meg, hogy van-e benne magyar felírat. Mert én úgy tudom, hogy csak a pc-sbe van. Itt meg valaki azt írta, hogy a boxosba is van.

DöflingR
Ha tudnám nem kérdezném meg.. Ismerõsnek GoW-ba Seriusy acsit nem adta meg, nekem meg gta4-be a Fly The Co-op-ot 😞

arty
_valószínûleg_ akkor nem. de ezt biztosra csak az MS tudja.

Forza.

arty
a YUV/komponens egy tömöritett fos, az RGB/vga tömöritetlen és nagyobb sávszélességû jel

küld el haverodnak a kijelzõ faq linkjét 😉

Forza.

Istencsászár
Miért nem adná meg?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DöflingR
Srácok mit lehet akkor tenni ha nem adja meg az acsit ami meg kellett volna adni?:S

Istencsászár
Örüljön neki, kap bele egy újfajta alaplapot, bárcsak az enyim is bekrepálna 3 leddel.

Alwares
Jah bocs nem olvastam vissza. 😉

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Köszönöm a tömör választ😄

/haverom gépe ma lett 3led-es. 2006-os ha jól tudom/

DanielT
A komponens képminõség a legszarabb amit kaphat a boxból HD kijelzõn.
Valaki pls cáfolja meg haverom bátyjának véleményét.
Azt állítja, hogy a vga lebutítja a képet a komponenshez képest.
Mert a vga rgb-be bont, a komponens meg YUV-ba, és ezért 48biten mennek a színek. Nekem az az érzésem, hogy ez nem így van.

trogerzsiger
igen.

Ha flesselt gépen eredeti játékkal akarok nyomulni multiba akkor akkor is bannolhat az ms?

Gideon Wieth
jah am nekem limited kell 😊 akkor valszeg az lesz 24ike 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
hányszor mondjam még el 😄😄😄
Nem warez verzio tegnap kipróbáltam egy ismerõsnél aki ujságnál teszter... és csak ez az egy meg az al néhány hiányossága ami szemet üt..

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Alwares
Nem limited. Ha érdekel gameren írj rá a Roxas nevû felhasználóra 😉

A Far Cry 2-es bugod pedig remélem tényleg csak a warez verzsön miatt van... :S

Gideon Wieth
de gameren hol vagy hogy ? jah és limited edition ?

Gideon Wieth
én ugytudtam csak 25ike ? Überkonzolon az van én onnan rendeltem...

Gideon Wieth
Juteszembe... Far cry 2...tegnap észrevettem valamit azt kérdezném meg hátha valaki okosabb nálunk..

Ugye volt olyan videó hogy az ipsét a lábán meglõve eldõl és odasiet a haver. nah mi akárhogy lõttük a lábát mintha meg se érezte volna tüzelt ránk.. Valaki valami ötlet ?

Mi betudtuk hogy ez csak a tesztelõknek kiküldött tesztverzió

Alwares
Boltban is meg lehet venni kisöreg! Már ma 😊 Tessék utánanézni. Kulcsszó: gamer365 <#vigyor3>
Na ha isten is úgy akarja az öcsém egy óra múlva megérkezik élve pestrõl a Fable 2-mmel. Persze most biztos dugó, sztrájk, baleset, lószar is lesz egyben...

Cápafogxy
Nah ezt nem akartam spoilerbe írni csak így sikerült.

Cápafogxy
Szánalom amit most visszaolvastam 1.5 oldalt. Mit kell itt sírni hogy ki mit warezol. Warezosoknak nem kell villogtatniuk amilyük van. És így a két "banda" szépen ellehetne egymás mellett 1.5-2 oldalas flamek nélkül.

Játékokról amik így vagy úgy már kinnvannak, lehet szerintem beszélni spoiler nélkül. Vagy makróval.

Más:
Fable 2 nálam év játéka, mondjuk még nincs vége az évnek 😛
Mindenki aki teheti vegye meg.

esetleg valaki? help! help! help! <#szomoru1>
Sephi
FarCry2 nem erdekel. Fable 2 amikor megjon akkor meglesz 😄 Dead Space mar van 😛

(nem warez)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
?

Olvasd mar el mire reagáltam....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gideon Wieth
igen tudok a warez verzióról. meg a far cry 2-rõl is..
De erre a kettõre tettem félre pénzt a nyárról illetve még a prince of persiára :-)

Ezeket eredetiben szeretném 😊 Úgyhogy most én is csak várok 😄

DarkSector
Igen meg tudnám szerezni ha érdekelne a varez:
Far 2
Fable 2 (magyar)
Dead Space
Fallout 3

sõtt magamnak tudnám flashelni a gépet, de nem teszem....szerintem te se tedd. Vársz néhány napot és megjelenik üzletben is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
THX az infókat.

Még gyors 1-2 dolgot megpróbálunk holnap a gépén, azt ha mást nem akkor router.
Csak reméltem hogy nem kell rá költenie, mert ez biztos kés lesz a szívébe.

Sebaj nekem már megy az a lényeg. <#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sephi
Van aki mar meg tudja szerezni... warez-on állítólag van kint valami.

Gideon Wieth
hogy lenne már ma??? Jövõhét pénteken jelenik meg

DanielT
Szefikém, ne amatõrködj már... nem próbáltad ki a GC-n a VIP MS standnál? Ott nyomtuk Deeppel egy gépen egy képernyõn co-op-ban...
Egyesek elmehetnének már itt kérdezõbiztosnak is. <#mf1>

DanielT
Router kell neki, mert valószínû a szolgáltató lekorlátozta a pécéjének hálókártyájának MAC addressére a hozzáférést. Ha kiderítitek a hálókártya címét azt be tudjátok állítani a boxban, hogy a szolgáltató azt higyje, hogy a PC-van a neten.

De a legegyszerûbb egy párezer ft-os router és akkor nem kell dugdosni a kábelt.
Tudjátok mit figyeltem meg, no offenz, hogy Gideon és Örm kérdez legtöbbet konkrét játékbeli dolgokról és mindig kap választ 😄DD

"Istencsászár: lehet"

<#nevetes1><#taps>

DarkSector
Igen live-ra szeretne regelni, lan csati a gépbedugta, ahogy én is tettem, csak annyi eltéréssel, hogy neki tv-s net van, nekem t-online-os.
És lényegében az biztossan tudjuk már, hogy a probléma szerint az IP-jével van gondja.

Én mondtam neki elõször, hogy valszeg talán...az õ IP-je esetlegessen változó, és ez lehet zavarja a gépet.

És nekem van 1 tippem, hogy egy router kellene, ami nálam is van, és ott asszem lehet állítani, higy fix vagy válzozó IP-d legyen vagy valami hasonlót olvastam angolul az opciók között.

Ez érdekes, pedig ugye pc-re dugva egybõl megy, pedig nem is olyan hogy elõtte felhasználót kér mint enyimé, mert akkor még megérteném.

És már reggel óta baszakszik.
Remélem ezmiatt nem kell váltania telefonos netre. <#szomoru1>

Jah x360 oldalakon nézegettem, de ilyen kitétellel nem találkoztam, ami erre a problémára adna info-t.
Csak ez a 2 féle kábeles dolog amire emlékszem valahonnét.

Sephi
Hmm... hat remelem igaz mert akkor azt szeressuk 😄

Alwares
Húú lehet már ma lesz Fable 2-öm. Le is mondtam az elõrendelést. Itthon veszem meg. Yeeep 😊

tudtok akkor esetleg segíteni nekem? nagyon fontos lenne!

elõzõ hozzászólásom:

Sziasztok! Ma jött meg a haver és beállította az új NETGEAR WPN824 v2 típusú routert! Ez rajta van a kompatibilátási routerek listáján! Az internet müxik is jól a számgépen, de az XBOX-on nem! Network Adapter: Wired utána IP Adress: Failed és itt megakad!

Routeren lett gyári verzió frissítve!
Közvetlen modembõl ezelõtt müködött a live!

Mi lehet a hiba? Ha tudtok segítsetek! Köszi!
Gideon Wieth
Én ezt kérdeztem tõle amit most te is . Egy boxon két joy-jal. És azt válaszolta hogy lehet szóval valószinüleg lehet 😊 Ugyh megyek is majd 25ikén a gyüjtöi változatomért 😛

DanielT
Utca házszám stb kérdés csak akkor van amikor Live accountot akar regisztrálni. Mert lehet simán csak a gépre offline accot csinálni, ahhoz nem kell net. Mivel õ a Live account kreálásra nyom ezért akar kapcsolódni a gépe. Az pedig a Live tesztbõl kiderül, hogy jól van -e beállítva, ezt ellenõrizhetitek a System/Network fül alatt.
DarkSector
Amúgy mit szólsz az aláírásomhoz? <#nevetes1>

Csak kíméletessen....<#vigyor5>

DarkSector
Sebaj. Legyen...nekem igy is jo, meg úgyis.

És a haveromnak mitõl lehet hogy regisztrációnál mikot avatart választ (azok a kis ikonok) akkor utána nem az Utca-házszám- e-mail-kód-stb-re kérdez rá a gép, hanem ellenörzi a kapcsolatot, és attól független, hogy be van dugva a kábel.
Nem látja a "netet"???

Lehet ez az amirõl halottam nemrég, hogy a kábelfajta nem jó, a modem-gép között? mert halottam 2 féle is létezik enthernet csatiból.

Vagy ilyesmi.
Légyszíves segíts ha van valami ötleted.
Elõre is THX.<#vigyor3><#eljen>