XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- spartan officer
- triple kill
- killing frenzy
bizonyíték
ott vannak a kis ikonok. killing frenzy azóta x2, triple kill x3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Valaki aki nyomja már a Far Cry 2-t mondja már meg, hogy van-e benne magyar felírat. Mert én úgy tudom, hogy csak a pc-sbe van. Itt meg valaki azt írta, hogy a boxosba is van.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
küld el haverodnak a kijelzõ faq linkjét 😉
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
/haverom gépe ma lett 3led-es. 2006-os ha jól tudom/
Azt állítja, hogy a vga lebutítja a képet a komponenshez képest.
Mert a vga rgb-be bont, a komponens meg YUV-ba, és ezért 48biten mennek a színek. Nekem az az érzésem, hogy ez nem így van.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nem warez verzio tegnap kipróbáltam egy ismerõsnél aki ujságnál teszter... és csak ez az egy meg az al néhány hiányossága ami szemet üt..
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A Far Cry 2-es bugod pedig remélem tényleg csak a warez verzsön miatt van... :S
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ugye volt olyan videó hogy az ipsét a lábán meglõve eldõl és odasiet a haver. nah mi akárhogy lõttük a lábát mintha meg se érezte volna tüzelt ránk.. Valaki valami ötlet ?
Mi betudtuk hogy ez csak a tesztelõknek kiküldött tesztverzió
Na ha isten is úgy akarja az öcsém egy óra múlva megérkezik élve pestrõl a Fable 2-mmel. Persze most biztos dugó, sztrájk, baleset, lószar is lesz egyben...
Játékokról amik így vagy úgy már kinnvannak, lehet szerintem beszélni spoiler nélkül. Vagy
Más:
Fable 2 nálam év játéka, mondjuk még nincs vége az évnek 😛
Mindenki aki teheti vegye meg.
(nem warez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Olvasd mar el mire reagáltam....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De erre a kettõre tettem félre pénzt a nyárról illetve még a prince of persiára :-)
Ezeket eredetiben szeretném 😊 Úgyhogy most én is csak várok 😄
Far 2
Fable 2 (magyar)
Dead Space
Fallout 3
sõtt magamnak tudnám flashelni a gépet, de nem teszem....szerintem te se tedd. Vársz néhány napot és megjelenik üzletben is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Még gyors 1-2 dolgot megpróbálunk holnap a gépén, azt ha mást nem akkor router.
Csak reméltem hogy nem kell rá költenie, mert ez biztos kés lesz a szívébe.
Sebaj nekem már megy az a lényeg. <#vigyor5>#vigyor5>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De a legegyszerûbb egy párezer ft-os router és akkor nem kell dugdosni a kábelt.
"Istencsászár: lehet"
<#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
És lényegében az biztossan tudjuk már, hogy a probléma szerint az IP-jével van gondja.
Én mondtam neki elõször, hogy valszeg talán...az õ IP-je esetlegessen változó, és ez lehet zavarja a gépet.
És nekem van 1 tippem, hogy egy router kellene, ami nálam is van, és ott asszem lehet állítani, higy fix vagy válzozó IP-d legyen vagy valami hasonlót olvastam angolul az opciók között.
Ez érdekes, pedig ugye pc-re dugva egybõl megy, pedig nem is olyan hogy elõtte felhasználót kér mint enyimé, mert akkor még megérteném.
És már reggel óta baszakszik.
Remélem ezmiatt nem kell váltania telefonos netre. <#szomoru1>#szomoru1>
Jah x360 oldalakon nézegettem, de ilyen kitétellel nem találkoztam, ami erre a problémára adna info-t.
Csak ez a 2 féle kábeles dolog amire emlékszem valahonnét.
elõzõ hozzászólásom:
Sziasztok! Ma jött meg a haver és beállította az új NETGEAR WPN824 v2 típusú routert! Ez rajta van a kompatibilátási routerek listáján! Az internet müxik is jól a számgépen, de az XBOX-on nem! Network Adapter: Wired utána IP Adress: Failed és itt megakad!
Routeren lett gyári verzió frissítve!
Közvetlen modembõl ezelõtt müködött a live!
Mi lehet a hiba? Ha tudtok segítsetek! Köszi!
Csak kíméletessen....<#vigyor5>#vigyor5>
És a haveromnak mitõl lehet hogy regisztrációnál mikot avatart választ (azok a kis ikonok) akkor utána nem az Utca-házszám- e-mail-kód-stb-re kérdez rá a gép, hanem ellenörzi a kapcsolatot, és attól független, hogy be van dugva a kábel.
Nem látja a "netet"???
Lehet ez az amirõl halottam nemrég, hogy a kábelfajta nem jó, a modem-gép között? mert halottam 2 féle is létezik enthernet csatiból.
Vagy ilyesmi.
Légyszíves segíts ha van valami ötleted.
Elõre is THX.<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>