XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezt megbeszéltük. PGR4 sokkal szebb, jelenleg A legszebb autós játék.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PSN: berghold
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
PSN: berghold
fene tudja.<#nemtudom>#nemtudom>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Inkább úgy mond, hogy szerinted a prg jobb, ezért...ezért...és ...ezért.
Hogy más megvilágításban lássam esetleg én is, az érvelésid alapján.
Ha van pontos véleményed ezügyben nagyon kiváncsi lennék?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Számomra.
Nem kell egyet érteni, csak én így látom.
KB erre szeretnék célozni:
Forza-ban egy GT feeling jön át, mígy PGR4-ben inkább sokszor GTA jellegû megvalósítás.
Független attól, hogy közelrõl részletes a textúra, vagy esõcseppek vannak autón.
Ez nem sértésnek szánom.
Természetessen GT5 prg és forza szerintem a létezõ legjobb és legszebb autós cuccok.
de picit van különbség, még ha savanyú is a szõlõ.
PRG viszont belsõ nézetbõl etalon!!!!
Árkád, mint az üzlet. Bocs....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
meg én nem nagyon rajongok 2méter széles utakért a nagy házak között
(GT-s) pályák inkább.
Kocsik sokkal részletessebbek és mozgásra is jobb.
Nekem, természetessen minden izlés kérdése.
https://hotshu.wordpress.com/
https://hotshu.wordpress.com/
Viheti a leggyorsabb 😄
Forza2 simán gyalázta a Prologue-ot. Te hol láttad ennek az ellentétét??
DarkSector: Ez azért van, mert a dolgozók akik összerakják, az alapból hozzáadott kábellel kötik össze õket.
vagy vmit nem jól nézel, mikor én váltottam tft-rõl samu lcd tv-re azt hittem magam alá szarok a látványtól,persze mára már megszoktam és teljesen elégedett vagyok
én spec hdmi-n tolom
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Dark!
Ha valamit írsz, írj vesszõt, ahol vesszõnek kell lennie. Írj kérdõjelet, ha arra lenne szükség és így tovább...
A PGR4 SOKKAL szebb.
A GT5 meg mindegyiknél szebb autók tekintetében.
mert ahhogy néztem Forza 2-ben iszonyat ki vannak dolgozva a kocsik.
Lehetséges, hogy gt-ben ettõl szebbek?
Nem számít csak kíváncsi lennék."
3x olvastam el, mire megértettem. Az elsõ mondat elejérõl lemaradt a kérdõjel! 😊
Gt5P-ben _nagyságrendekkel_ szebbek és részletesebbek az autók.
Steam: greyfox
- Grafika!!!
<#zavart2>#zavart2>
Pedig nekem azt mondták hogy monitoron vga kábel szar képet ad...???
PRG4:
- motorok
- idõjárás
- fogócska neten
- Forza 2-vel ellentétben van REPLAY
Forza 2
- Grafika!!!
- fizika!
- tömérdek autó
- tömérdek tunning
- (több nagykategóriás auto) ami nekem azért sokat jelent.
Lehet ha sor kerül rá akkor a motoros fogócskás PRG4
Jah és ettõl szebbek még az autók a GT 5 prologue-ban, mint a Forza 2-ben.
mert ahhogy néztem Forza 2-ben iszonyat ki vannak dolgozva a kocsik.
Lehetséges, hogy gt-ben ettõl szebbek?
Nem számít csak kíváncsi lennék.
Köszi az ötletet.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Forza.
"hova kötöd te azt a fülest?"
Ha elolvasod, te is érezheted milyen stílus volt :/
Amúgy a joyra kötöttem. Mert oda lehet csak. Ott van kimenete.
Forza.