XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az egész úgy kezdõdött, hogy néha bezöldült a kép! Volt mikor az egész kép, de többnyire csak pár szín helyett lett zöld, de kb.5perc múlva mindig elmúlt. Ma reggel is ugyanazt csinálta, de már nem akarta abbahagyni, ezért újraindítottam. Igen ám! De már nem kapcsolt be!! A TV-m azt írja "nincs jel", kipróbáltam öcsém TV-jén is ott meg hang van kép nincs!
Valakivel elõfordult már ilyen? Vagy valaki tudja mi lehet a baja?
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
de komolyan.. az a grafika <#eljen>#eljen> azzal a játékélménnyel <#eplus2>#eplus2>
Amit láttam eddig ennek volt a legjobb grafikája meg Assasins creed..de annka a játékélménye számomra nemnagy😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mert vga kábel nincs hozzá. PS3 = szopáshalmaz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A frame fatale lehet hogy a film címe, és a játék fordítva van már nem emlékszem, kb 3 éve nyomtam utoljára vele.
A többi igen majd meg fog jelenni, és?
A skálázás, meg nem izgat.
Monitoron játszom állítólag mások szerint szar a kép, akkor ez sem vágna mellbe...<#vigyor5>#vigyor5>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
persze ez csak az én véleményem
õõõ nem gagyi a tv-m mielõtt ezt kapnám válasz gyanánt vkitól😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Próbáld mar ki, jatszal vele pár órát és megérted mire fel basztam fel az agyam.
(ne mind személyeskedj az Isten áldjon meg. Nem bírod ki, ha nem írsz be valami sértõt??)
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
Sephikém, szerinted minden esetben igaz az, hogy csak akkor mondhatjuk egy játékra, hogy jó, hamár kipróbáltuk ? ^^
Nem való nektek semmi -.-
https://hotshu.wordpress.com/
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Hát én örülnék neki mert az mgs 1-el és kettõvel játszottam 😊
Aki meg nem ismeri az elõzményeket az meg kapna egy jo kis lopakodós akció játékot 😊
(mondjuk a "népnek" a GRID is szép 😄 tehát picit félek ...)
Forza.
Õszintén sokkalta szebbre számítottam, lehet azért csalódtam ekkorát.
Es fejezzük mar be ezt az személyeskedést. Ha nekem nem tetszik, nem kell itt izélni, hogy mennyek el szemészhez....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A japán MORNINGSTAR magazin a múlt heti TGS-en kérdeztgette Yoshitaka Arai-t, a Konami szóvivõjét a témáról, õ pedig ezt válaszolta:
"Rendkívül nagy a világszintû érdeklõdés az MGS4 Xbox 360 verziója iránt, jelenleg vizsgáljuk a dolgot."
Ami már csak azért is érdekes, mert a játék megjelenésnek környékén, mind Hideo Kojima (az MGS4 direktora), mind a Konami nyíltan és határozottan cáfolta az esetleges Xbox 360 verziót. Meggondolták magukat? Idõleges exluzivítási szerzõdés köti õket? Kérdések, kérdések...
Siren- OK
FFXIII- lesz 360-ra is
Killzone2- még nem jött ki
GT5- még nem jött ki
MGS4- OK
GOW3- még nem jött ki
tehát 2 egész játék miatt ps3-at venni? 😉
és akkor a logod alapján a nagy kedvencedrõl két sor:
XBOX360 - Dark Sector = 1280x720
PS3 - Dark Sector = 1152x640
...
okádék pixeles kinézet garantálva. és nem az egyetlen játék. és a ps3 nemlétezõ skálázási képességeirõl még szó sem esett.
... mondjuk halkabb lenne a gép és ingyen multizhatnál
Forza.
Amúgy többet értek hozza mint te. Sajnos te meg mindig abban a ártatlan gyermeki tévhitben élsz, ami azt váltja ki, hogy hatsz pár jó képet és pár filmet, amik annyira felizgatnak, hogy neked ez mar "brutal" pedig hozza sem nyúltál meg a játékhoz... igen mind ilyenek voltunk... aztán felnõttünk.
(jah, és meg mielõtt elkezdenéd szólok, nem warez)
Nekem nem tetszik ésmás a LBP-el is eljátszik. más az izlésem ennyi én nem mondtam hogy baj, csak nem ér pénz-t, legalábbis ennyit...
LITTLE BIG PLANET .... is télleg a legeslegfaxább cucc, és kibaszott sokan megveszik.
De mit vesznek és miért? pedig az értékelések iszonyatpozitívak.
Én 1 forintot nme adnék érte ha ps3-am lenne, mér warez-ra sem érdemes játék.
Sokat értessz hozzá...ennyit az értelmetlen érvekkel teli hózzászólásodra: <#levele>#levele>
1. Ennél rondább játékot rég nem láttam.
2. A script borzalom, simán ki lehet játszani mar az elsõ részeken.
3. Latszik, hogy konzolra is kijött... ezert konzol2pc lett és nem fordítva.
Szóval lehet egy gyenge kozepest megér, de messze nem büntet sehol 😄
btw nézd már meg a játék adatlapját GT-n, nem gyengén TOP...10 bõl 9-nek nagyon bejön!
Total Media Views: 8,249,176
Current Rank on All: 1 of 7,539
Rank on PC 1 of 2145
Rank on PlayStation 3 1 of 434
Rank on Xbox 360 1 of 549
User score: 9.5
+ eddigi review(ok) alapján is igenjókat kapott!
Te szoktál cod4-ezni???
Nézzétek meg az uccsó két trailert!KATT!
Csak egyet sajnálok, hogy nemsokkal a GoW 2 elõtt jön, de majd meglátjuk, hogylesz... 😄
Ezekszerint még PS2 is többet tud.
2. remélem ezt viccnek szántad!?!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES