176622
-
#175740 Pláne úgy hogy nagyon ronda a játék szerintem külső területeken.
Kb a karakterek amik aránylag jók.
És ez nem fut 60fps-el nextgeneken, de még sima ps4-en is 900p-ben.... vicc
Mert xbox one-on még oké hogy nem tudnak kiszedni 1080p-t értelemesen, de hogy még alap ps4-en se
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.04.19. 14:51:01 -
#175739 Remélem bepeccselnek egy alacsony felbontás/60 fps ray tracing módot később. Addig marad a rt off. -
hunbalee #175738 Főleg annak tükrében hogy az átlag user sima tvken tolja ami 60hz mindenféle vrr nélkül..na ott aztán valóban jó lesz -
#175737 45 fps az elég furin hangzik. Jobb lenne, ha lenne RT on, 1440p 60 fps opció series x-en. -
hunbalee #175736 Az Apple Arcade egyik legnagyszerűbb exkluzívja, a Skate City hamarosan a nagyobb platformokat is meghódítja.
-
hunbalee #175735 Tormented Souls – Tartalmas gameplay kóstoló érkezett a klasszikus túlélőhorrorokat idéző játékból
-
#175734 Régi gépeken nincsen full HD....
Na látszik hogy itt a nextgen... -
hunbalee #175733 Resident Evil Village Resolution and Framerate Revealed for Consoles
PlayStation 5 - 4K HDR/60 FPS
PlayStation 5 (With Ray Tracing) - 4K HDR/45 FPS
Xbox Series X - 4K HDR/60 FPS
Xbox Series X (With Ray Tracing) - 4K HDR/45 FPS
Xbox Series S - 1440p HDR/45 FPS
Xbox Series S (With Ray Tracing) - 1440p HDR/30 FPS
PlayStation 4 Pro - 1080p/60 FPS
PlayStation 4 Pro (In High Resolution) - 4K HDR/30 FPS
PlayStation 4 - 900p/45 FPS
Xbox One X - 1080p/60 FPS
Xbox One X (In High Resolution) - 4K HDR/30 FPS
Xbox One - 900p/30 FPS
Stadia - 1080p/60 FPS or 4K 60 FPS (4K is upscaled using dynamic resolution)
-
#175732 -
hunbalee #175731 Prohardveren írják, hogy az izlandi storeban elfogadja a ms a magyar bankkártyát. 1-2 játék olcsóbb mint itthon
Pl Forza Horizon 4 ultimate addon nálunk 8745HUF izlandon 5593Ft-nak megfelelő összeg (még a legolcsóbb brazil helyen is csak ~53xx ft...) -
hunbalee #175730 Judgment MS Store oldala -
hunbalee #175729 Gameplay traileren a Hot Wheels: Unleashed
-
hunbalee #175728 Újabb nagy cím csatlakozhat az Xbox Game Pass kínálatához (Destroy All Humans Remake-ről van szó...) -
hunbalee #175727 Megnézed a videot és láthatod kb semmilyen felbontásban véletlenül sincs meg a stabil 60 fps...(szóval oly mindegy mi a neve)
Arra azért kiváncsi leszek hányat írunk majd amikor KOSTANS lesz végre az ÁLLANDÓ REAL 4k a csutka csakis 60 fps-t mutató görbékkel...
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.08. 14:00:58 -
#175726 Ha minden felbontáson fut 60fps-el, akkor minek a performance mode??? :D -
hunbalee #175725 Next-gen frissítést kapott a Crysis Remastered, de ez sem sikerült túl jól
Nem értek hozzá de ha alapból ezekre lettek volna készítve akkor talán tarthatóak lettek volna az fps-ek...
-
hunbalee #175724 Crysis Remasterd Xbox Update
Next Gen support – Next Gen consoles can now play at up to 60FPS:
XBOX SERIES X
Performance mode - 1080p - 60 fps
Quality mode – 2160p - 60 fps
RayTracing - 1440p - 60 fps
XBOX SERIES S
Performance mode – 1080p - 60 fps
Quality mode - 2160p - 30 fps
RayTracing - 1080p - 30 fps
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.07. 17:34:42 -
hunbalee #175723 Azt rebesgetik, hogy a Battlefield 6 egyből az Xbox Game Passben debütál majd -
hunbalee #175722 Visszatér a GTA 5 a game passba
-
#175721 Felőlem kimaradhat nyugodtan. -
hunbalee #175720 Na a Marvel's Avengers ps now-ba már bekerül... akkor a game passból se fog olyan sokáig távol maradni -
hunbalee #175719 Dying Light 2 - Jól fog futni az előző generáció konzoljain
Ghostrunner - ősszel jön a next-gen update -
xymano #175718 Epic es verzióban benne volt csak elő kellett csalni, a Windows os verzió azért lett volna jó mert csak azzal lehet pc és box között játszani.
Azért köszi -
#175717 Alapon gyárilag sehol se magyar.
Magyarítás csak pc-n van.
magyarítások.hu/games/ark-survival-evolved -
xymano #175716 Hello
Az ark survival evolved ben nem tudja valaki, hogy lehet a magyar feliratot beállítani boxon és a windows verzióban? -
#175715 de a 3-ban benne Terry Crews!!!4 csak jó lehet -
Zozo76 #175714 Elkezdtem a Crackdown 1-el játszani. A 3-at világgyűlölet övezi...de ez az 1 is olyan szar ,hogy nem tudom a 3 ezek után mit tudhat majd...
Szeintem az Crackdown 1 azert lett viszonylag "siker" anno, mert ez volt az elso GTA-klon az akkor uj konzolra (xbox360). -
#175713 It Takes Two-t mindenkinek ajanlom,nagyon hangulatos es elvezetes,nem csoda hogy mindenhol maximalis pontszamot kapott..
Tessek kiprobalni:)
Utoljára szerkesztette: Waczkor, 2021.04.04. 00:15:40 -
hunbalee #175712 Elkezdtem a Crackdown 1-el játszani. A 3-at világgyűlölet övezi...de ez az 1 is olyan szar ,hogy nem tudom a 3 ezek után mit tudhat majd...
Nem szokásom játékot abbahagyni és nem végigjátszani még ha szar is,de ez erőteljesen próbára tesz. Pókember zs csak háló nélkül nem jön be ,nagyon nem. Ezt pl egy Prototype sokkal jobban hozta..Nem tudom felettébb szar na. 3-rész apropóján illik rá a mondás szarból nem lehet várat építeni. De megkockáztatom látatlanba hogy szerintem a 3 sokkal jobb lesz számomra mint ez az első.. Megpróbálom mindet végigjátszani, hogy joggal fikázhassam
+ végre elkezdtem a Fable 2-öt is. Elég sokszor szarrá fagy a játék. Már a 20. fagyás után bevéstem az agyamba hogy méterenként mentsek benne ,mert bármikor befakkolhat. Jó dolog a BC meg minden de sok ilyen game folyton fagy.. (más one-os/series x-es érdekes nem)
Metro Exodus Gold indiába 5 euró alatt az milyen durva már Valaki nincs oda migrálva véletlenül?
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.04. 00:12:43 -
hunbalee #175711 Hátha érdekel valakit...
Az Xbox Game Pass része az MLB The Show 21
"A Sony Interactive Entertainment baseballsorozata idáig csakis a PlayStation-tulajok kiváltsága volt, idén azonban az MLB The Show 21 tiszteletét teszi Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is. Ez már önmagában is nagy szó, hiszen nem mindennap (konkrétan soha) történik meg az, hogy egy SIE-játék a rivális konzolokon is elérhető legyen. Az MLB The Show 21 már a premierje napján, azaz április 20-án elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában" -
Zozo76 #175710 Ja igy ertettem. Most meg XBOX ONE X-et hasznalok, de majd XBOX SERIES X-et veszek akkor megneznem milyen a CONTROL az uj gepen, de nem eleg hogy UJRA meg kell vennem meg a mentest sem hasznalja. Mert amugy a ket jatek ugyanaz gondolom... -
#175709 Attól függ, hogy érted.
Ha megvetted a One-os verziót, és azt akarod továbbra is játszani SX-en, akkor megmarad a mentésed (nyilván ezesetben le kell mondanod a nextgen featureökről), de ha megveszed az Ultimate verziót és azzal akarsz játszani akkor nem marad meg.
Link -
Zozo76 #175708 Kivancsi lennek valamire:
Az XBOX STORE-ban a CONTROL-nak van kulon XBOX ONE es XBOX SERIES X/S verzioja, kulon is kell oket megvenni. Ha a XBOX ONE verziot mondjuk kinyomom fullig, aztan valamikor veszem XBOX SERIES X-et, akkor az azon futo verzio hasznalja a korabbi generacio verziojanak a menteset vagy elolrol kell kezdeni az egesz kocerajt? -
hunbalee #175707 UPDATED: This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Spring Sale -
Zozo76 #175706 Gyerekek, itt nem valtozik semmi:
DarkSector VS Harlekin
Harlekin VS DarkSector
Mar ez feldobta kicsit a topikot!
-
hunbalee #175705 A MS betett pár BC-s játékot a felhőbe..
Banjo-Kazooie
Banjo-Tooie
Double Dragon Neon
Fable II
Fallout: New Vegas
Gears of War 2
Gears of War 3
Gears of War: Judgment
Jetpac Refuelled
Kameo
Perfect Dark
Perfect Dark Zero
The Elder Scrolls III: Morrowind
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Viva Piñata
Viva Piñata: Trouble in Paradise
A pc-s vajon mikor indul végre? (No nem mintha égető lenne számomra mert ugye a konzol adott csak érdekel) -
#175704 Persze persze!
Mutass egy személyeskedő sértést a reagált kommented előzményében!
Hszed végével viszont tökéletesen egyetértek
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2021.04.01. 14:25:43 -
#175703 Pontosan az hogy mindig minden kommenteddel személyeskedsz az annyit jelent csak hogy egy segfej vagy.
Amit én válaszolok, az meg annyit tesz hogy kurvára elegem van, nem is kell írkálnod nekem, mert telefosom a dolgaidat.
Én vagyok a hülye hogy még olvasom a böfögéseidet.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.04.01. 13:34:43 -
#175702 Is is. -
#175701 Itt ezzel a posztoddal pontosan prezentáltad kettőnk közül ki micsoda!
De tudod mit inkább vagyok paraszt, mert azok legalább érnek valamit, hiszen dolgoznak, szerves tagok a társadalomnak...
Mint sem egy köpködő értelmi fogyatékos!
Semmit nem közöltek le SEMMIT SOHA ! Se ez előtt, se ez után! Nincs hivatalos XS gen eladási adat NINCS! Dolgozd ezt fel!
Bármennyire is szeretnéd tudni, hogy mennyi az annyi...
Sacolás van megmondó oldalaktól, meg olyanoktól jósolgatás mint tet!
Számomra szart se ér így van, Még egyszer mondom számomra,de nem azt mondom, hogy más ne vegye...
Vagyis csak venné, mert ugye nem tudja!
Egyik genben sem vol psem vagy is de, mert ps1-em mai napig megvan...óóó baszki akkor már nem vagyok legitim fanboj sem.......
De ígérem köv genben, ha sony ismét így elcseszi a nyitást.
És jó sok embernek nem jut...
Akkor veszek egyet bármibe is kerül(és biztos lehetsz benne megoldom) és csak a te kedvedért teszek fel egy saját szétverős videót.
Motor után kötöm és megnézem pályán, hogy megy 200 felett...