176622
banner
  • darkSectorxxx #175740
    Pláne úgy hogy nagyon ronda a játék szerintem külső területeken.
    Kb a karakterek amik aránylag jók.

És ez nem fut 60fps-el nextgeneken, de még sima ps4-en is 900p-ben.... vicc
    Mert xbox one-on még oké hogy nem tudnak kiszedni 1080p-t értelemesen, de hogy még alap ps4-en se
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.04.19. 14:51:01
  • lwb
    Remélem bepeccselnek egy alacsony felbontás/60 fps ray tracing módot később. Addig marad a rt off.
  • hunbalee
    Főleg annak tükrében hogy az átlag user sima tvken tolja ami 60hz mindenféle vrr nélkül..na ott aztán valóban jó lesz
  • lwb
    45 fps az elég furin hangzik. Jobb lenne, ha lenne RT on, 1440p 60 fps opció series x-en.
  • hunbalee
    Az Apple Arcade egyik legnagyszerűbb exkluzívja, a Skate City hamarosan a nagyobb platformokat is meghódítja.

• hunbalee
    Tormented Souls – Tartalmas gameplay kóstoló érkezett a klasszikus túlélőhorrorokat idéző játékból

• darkSectorxxx #175734
    Régi gépeken nincsen full HD....

Na látszik hogy itt a nextgen...
  • hunbalee
    Resident Evil Village Resolution and Framerate Revealed for Consoles

PlayStation 5 - 4K HDR/60 FPS
    PlayStation 5 (With Ray Tracing) - 4K HDR/45 FPS
    Xbox Series X - 4K HDR/60 FPS
    Xbox Series X (With Ray Tracing) - 4K HDR/45 FPS
    Xbox Series S - 1440p HDR/45 FPS
    Xbox Series S (With Ray Tracing) - 1440p HDR/30 FPS
    PlayStation 4 Pro - 1080p/60 FPS
    PlayStation 4 Pro (In High Resolution) - 4K HDR/30 FPS
    PlayStation 4 - 900p/45 FPS
    Xbox One X - 1080p/60 FPS
    Xbox One X (In High Resolution) - 4K HDR/30 FPS
    Xbox One - 900p/30 FPS
    Stadia - 1080p/60 FPS or 4K 60 FPS (4K is upscaled using dynamic resolution)
  • darkSectorxxx #175732
  • hunbalee
    Prohardveren írják, hogy az izlandi storeban elfogadja a ms a magyar bankkártyát. 1-2 játék olcsóbb mint itthon

Pl Forza Horizon 4 ultimate addon nálunk 8745HUF izlandon 5593Ft-nak megfelelő összeg (még a legolcsóbb brazil helyen is csak ~53xx ft...)
  • hunbalee
    Judgment MS Store oldala
  • hunbalee
    Gameplay traileren a Hot Wheels: Unleashed

• hunbalee
    Újabb nagy cím csatlakozhat az Xbox Game Pass kínálatához (Destroy All Humans Remake-ről van szó...)
  • hunbalee
    Megnézed a videot és láthatod kb semmilyen felbontásban véletlenül sincs meg a stabil 60 fps...(szóval oly mindegy mi a neve)
    Arra azért kiváncsi leszek hányat írunk majd amikor KOSTANS lesz végre az ÁLLANDÓ REAL 4k a csutka csakis 60 fps-t mutató görbékkel...
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.08. 14:00:58
  • darkSectorxxx #175726
    Ha minden felbontáson fut 60fps-el, akkor minek a performance mode??? :D
  • hunbalee
    Next-gen frissítést kapott a Crysis Remastered, de ez sem sikerült túl jól

Nem értek hozzá de ha alapból ezekre lettek volna készítve akkor talán tarthatóak lettek volna az fps-ek...

• hunbalee
    Crysis Remasterd Xbox Update

Next Gen support – Next Gen consoles can now play at up to 60FPS:

XBOX SERIES X

Performance mode - 1080p - 60 fps

Quality mode – 2160p - 60 fps

RayTracing - 1440p - 60 fps

XBOX SERIES S

Performance mode – 1080p - 60 fps

Quality mode - 2160p - 30 fps

RayTracing - 1080p - 30 fps
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.07. 17:34:42
  • hunbalee
    Azt rebesgetik, hogy a Battlefield 6 egyből az Xbox Game Passben debütál majd
  • hunbalee
    Visszatér a GTA 5 a game passba

• lwb
    Felőlem kimaradhat nyugodtan.
  • hunbalee
    Na a Marvel's Avengers ps now-ba már bekerül... akkor a game passból se fog olyan sokáig távol maradni
  • hunbalee
    Dying Light 2 - Jól fog futni az előző generáció konzoljain

Ghostrunner - ősszel jön a next-gen update
  • xymano
    Epic es verzióban benne volt csak elő kellett csalni, a Windows os verzió azért lett volna jó mert csak azzal lehet pc és box között játszani.
    Azért köszi
  • darkSectorxxx #175717
    Alapon gyárilag sehol se magyar.

Magyarítás csak pc-n van.

magyarítások.hu/games/ark-survival-evolved
  • xymano
    Hello
    Az ark survival evolved ben nem tudja valaki, hogy lehet a magyar feliratot beállítani boxon és a windows verzióban?
  • rastaman
    de a 3-ban benne Terry Crews!!!4 csak jó lehet
  • Zozo76
    Elkezdtem a Crackdown 1-el játszani. A 3-at világgyűlölet övezi...de ez az 1 is olyan szar ,hogy nem tudom a 3 ezek után mit tudhat majd...

Szeintem az Crackdown 1 azert lett viszonylag "siker" anno, mert ez volt az elso GTA-klon az akkor uj konzolra (xbox360).
  • Waczkor
    It Takes Two-t mindenkinek ajanlom,nagyon hangulatos es elvezetes,nem csoda hogy mindenhol maximalis pontszamot kapott..
    Tessek kiprobalni:)
    Utoljára szerkesztette: Waczkor, 2021.04.04. 00:15:40
  • hunbalee
    Elkezdtem a Crackdown 1-el játszani. A 3-at világgyűlölet övezi...de ez az 1 is olyan szar ,hogy nem tudom a 3 ezek után mit tudhat majd...

Nem szokásom játékot abbahagyni és nem végigjátszani még ha szar is,de ez erőteljesen próbára tesz. Pókember zs csak háló nélkül nem jön be ,nagyon nem. Ezt pl egy Prototype sokkal jobban hozta..Nem tudom felettébb szar na. 3-rész apropóján illik rá a mondás szarból nem lehet várat építeni. De megkockáztatom látatlanba hogy szerintem a 3 sokkal jobb lesz számomra mint ez az első.. Megpróbálom mindet végigjátszani, hogy joggal fikázhassam

+ végre elkezdtem a Fable 2-öt is. Elég sokszor szarrá fagy a játék. Már a 20. fagyás után bevéstem az agyamba hogy méterenként mentsek benne ,mert bármikor befakkolhat. Jó dolog a BC meg minden de sok ilyen game folyton fagy.. (más one-os/series x-es érdekes nem)

Metro Exodus Gold indiába 5 euró alatt az milyen durva már Valaki nincs oda migrálva véletlenül?
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2021.04.04. 00:12:43
  • hunbalee
    Hátha érdekel valakit...

Az Xbox Game Pass része az MLB The Show 21

"A Sony Interactive Entertainment baseballsorozata idáig csakis a PlayStation-tulajok kiváltsága volt, idén azonban az MLB The Show 21 tiszteletét teszi Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is. Ez már önmagában is nagy szó, hiszen nem mindennap (konkrétan soha) történik meg az, hogy egy SIE-játék a rivális konzolokon is elérhető legyen. Az MLB The Show 21 már a premierje napján, azaz április 20-án elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában"
  • Zozo76
    Ja igy ertettem. Most meg XBOX ONE X-et hasznalok, de majd XBOX SERIES X-et veszek akkor megneznem milyen a CONTROL az uj gepen, de nem eleg hogy UJRA meg kell vennem meg a mentest sem hasznalja. Mert amugy a ket jatek ugyanaz gondolom...
  • Voyager5
    Attól függ, hogy érted.
    Ha megvetted a One-os verziót, és azt akarod továbbra is játszani SX-en, akkor megmarad a mentésed (nyilván ezesetben le kell mondanod a nextgen featureökről), de ha megveszed az Ultimate verziót és azzal akarsz játszani akkor nem marad meg.

Link
  • Zozo76
    Kivancsi lennek valamire:

Az XBOX STORE-ban a CONTROL-nak van kulon XBOX ONE es XBOX SERIES X/S verzioja, kulon is kell oket megvenni. Ha a XBOX ONE verziot mondjuk kinyomom fullig, aztan valamikor veszem XBOX SERIES X-et, akkor az azon futo verzio hasznalja a korabbi generacio verziojanak a menteset vagy elolrol kell kezdeni az egesz kocerajt?
  • hunbalee
    UPDATED: This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Spring Sale
  • Zozo76
    Gyerekek, itt nem valtozik semmi:

DarkSector VS Harlekin
    Harlekin VS DarkSector

Mar ez feldobta kicsit a topikot!

• hunbalee
    A MS betett pár BC-s játékot a felhőbe..

Banjo-Kazooie
    Banjo-Tooie
    Double Dragon Neon
    Fable II
    Fallout: New Vegas
    Gears of War 2
    Gears of War 3
    Gears of War: Judgment
    Jetpac Refuelled
    Kameo
    Perfect Dark
    Perfect Dark Zero
    The Elder Scrolls III: Morrowind
    The Elder Scrolls IV: Oblivion
    Viva Piñata
    Viva Piñata: Trouble in Paradise

A pc-s vajon mikor indul végre? (No nem mintha égető lenne számomra mert ugye a konzol adott csak érdekel)
  • Harlekin
    Persze persze!
    Mutass egy személyeskedő sértést a reagált kommented előzményében!
    Hszed végével viszont tökéletesen egyetértek
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2021.04.01. 14:25:43
  • darkSectorxxx #175703
    Pontosan az hogy mindig minden kommenteddel személyeskedsz az annyit jelent csak hogy egy segfej vagy.

Amit én válaszolok, az meg annyit tesz hogy kurvára elegem van, nem is kell írkálnod nekem, mert telefosom a dolgaidat.

Én vagyok a hülye hogy még olvasom a böfögéseidet.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.04.01. 13:34:43
  • darkSectorxxx #175702
    Is is.
  • Harlekin
    Itt ezzel a posztoddal pontosan prezentáltad kettőnk közül ki micsoda!
    De tudod mit inkább vagyok paraszt, mert azok legalább érnek valamit, hiszen dolgoznak, szerves tagok a társadalomnak...
    Mint sem egy köpködő értelmi fogyatékos!

Semmit nem közöltek le SEMMIT SOHA ! Se ez előtt, se ez után! Nincs hivatalos XS gen eladási adat NINCS! Dolgozd ezt fel!
    Bármennyire is szeretnéd tudni, hogy mennyi az annyi...
    Sacolás van megmondó oldalaktól, meg olyanoktól jósolgatás mint tet!

Számomra szart se ér így van, Még egyszer mondom számomra,de nem azt mondom, hogy más ne vegye...
    Vagyis csak venné, mert ugye nem tudja!
    Egyik genben sem vol psem vagy is de, mert ps1-em mai napig megvan...óóó baszki akkor már nem vagyok legitim fanboj sem.......

De ígérem köv genben, ha sony ismét így elcseszi a nyitást.
    És jó sok embernek nem jut...
    Akkor veszek egyet bármibe is kerül(és biztos lehetsz benne megoldom) és csak a te kedvedért teszek fel egy saját szétverős videót.
    Motor után kötöm és megnézem pályán, hogy megy 200 felett...