176900
banner
  • Totti5

• orichalcos
    Cuphead platform gameplay
    igazán megjelenhetne már.
  • darkSectorxxx #167902
    Ingyen hétvége.
    9-12-ig!
  • Harlekin
    Gyakorlatilag igen,de ha nagyon szigorúak lennének akkor nem lennél itt mivel a következő regre inst. bann járna ezt tartalmazza a szabályzat!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.09. 14:25:05
  • Ulthane
    Mondjuk sosem értettem, mi értelme van ennek a bannolásnak. Kiraknak, két perc múlva itt vagyok. Nem érzem a büntetés jellegét semmilyen szinten sem.

Ráadásul, Dark tevékenysége bőven belefér szerintem a keretekbe, nem zsidózik, nem faszizsta, nem gyűlöletkeltő, csak sokat beszél. Na és. Az SG köszönje meg, hogy itt fórumozik, és növeli a hsz számot, ezáltal közvetve az oldal értékét. Akit nem érdekel a hozzászólása, ne olvassa el.

Ámen.
  • Harlekin
    őőő igen
    eredmény

És a legszebb hogy a modiknál már ez a profil is képben van
    Nem véletlenül mondom neki,hogy nagyon vékony jégen táncol...
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.09. 12:22:56
  • Ulthane
    @Dark: Te voltál már innen kitiltva?
  • Ulthane
    Alan Wake 2 nem lesz, megmondta a Remedy tegnap vagy tegnap előtt. Nem dolgoznak rajta.
  • Harlekin
    Mert ha az a profil amin megvetted a játékot nincs lehomeolva a boxodra akkor csak akkor tudsz másik profillal játszani,ha az a profil is be van jelentkezve amin a játékot megvetted.
    Tehát legyen mind a 2 profil bejelentkezve...
    Ha viszont 2 en akartok játszani egy időben 2 különböző boxon 2 különböző profillal, egy harmadik profilhoz tartozó játékkal akkor csak a homeolás a megoldás+ az első művelet!
  • darkSectorxxx #167895
    Igen, de ha nincs aktíválva a beállításoknál a home, akkor előtte be kell lépned a profilba avel vásároltál, majd vissza abba amivel játszanád a játékot.

A beállításoknál fejből nem vágom hová kell lépkedni, de nem nehéz megtalálni.
  • k0trapali #167894
    Olyan gondom lenne, hogy letoltottem egy jatekot egy profillal (megvettem) aztan ha masik profillal akarok jatszani kiirja, hogy jelentkezzek be azzal amivel engedtem. Tudtommal lehet tobb profillal is jatszani egy jatekkal! Nalam ez miert nem mukodik?
  • darkSectorxxx #167893
    Egyetértek.
  • Totti5
    Remedynak valami faék játékot kell csinálni és nem komplikálni a storytellinget, karaktereket, felépítést. Nekem nagyon bejön ahogy ők előadják, megírják és elmesélik, de AW és QBnál sem jött be annyira a kasszáknál ( ízekre szedi a média, júzerek ). Rattatta, egyszerűség, könnyed story ( mint a Max Payne 1-2 ) Ez kell, kíváncsi leszek merre mennek. Persze jó lenne továbbra is ha a Remedy esszencia nem halna ki. Üde színfoltok.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.08. 19:14:03
  • Selminar
    Persze h nem alan wake, mert alan wake KETTŐ :D
  • abel0317
    Pedig egy Quantum 2 jó lenne.
  • TDC Geronimo
    QB 2 se készül MP meg szerintem nem az övéké már. Új IP lesz megint...
  • darkSectorxxx #167888
    Vagy ezeknek spinoff-ja :P
  • orichalcos
    Quantum Break 2, Max Payne 4.
  • TDC Geronimo
    Na ez se lesz akkor soha

"REMEDY WORKING ON TWO NEW, BIG GAMES, NEITHER ARE ALAN WAKE"
  • darkSectorxxx #167885
    pontosan: 06-80-018-590
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.07. 21:26:11
  • Selminar
    Supportot hivd fel asszem ingyenes 80as szam
  • k0trapali #167883
    Hallo!

Kifizettem a gold tagsagot, de semmi nem valtozott! Ki-be jelentkeztem, de semmi!
  • Totti5
    2016 #66 Ford GT

Jövő hétvégén, június 18-19-én rendezik a legendás le mans-i 24 órás autóversenyt, ahová hosszú szünet után a sokszoros győztes Ford is visszatér, méghozzá vadonatúj Chip-Ganassi Racing GT autójával. Ez az autó most a Forza Motorsport 6-ba is bekerül, mindenki megkapja, méghozzá ingyen! A kódokat ezen a héten kapjuk meg Xbox Live üzenetben, úgyhogy mindenki figyelje a postafiókját! A jövő hét folyamán pedig Le Mans témájú Rivális esemény is kerül a játékba, úgyhogy ismét neki lehet veselkedni a legendás aszfaltcsíknak.

A 24 órás verseny szombaton, június 18-án 15:00 órakor rajtol.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.07. 19:50:18
  • darkSectorxxx #167881
    "XCOM 2 - konzolokra is érkezik"
  • orichalcos
    Nekem megjött már a preview dash update, nemsokára majd tesztelem.
  • drholmes
    Tavaly én is hasonóan jártam, kaptam levelet, hogy köszi, hogy előfiztettél, majd utána rögtön, hogy sajnáljuk, hogy lemondtad. Persze a pénz már nem volt a számlámon.
    Chateltem a supporttal, s aztán 1 hónapon belül visszaküldték a pénzt.
  • Selminar
    Nekem megvan 360-ra is, lehet amiatt. Bar állítólag semmi extra, csak a felbontást húzták fel.
  • abel0317
    Nekem 6290Ft-ot mutat.
  • Selminar
    Store-on.
    Hajnali 2tol meg elnek a heti új akciók gondolom. Kíváncsi vok lesz-e QB jövő heten. Anno december elején igy vettem 10ert a RotTR-t.
  • Totti5

Nyári Xbox frissítés

Cortana végre Xbox One-on is megjelenik, a hangutasításokat pedig nemcsak Kinect szenzoron, hanem normál headseten keresztül is megérti. Igaz, nem nálunk – Magyarországon ugyanis ez a funkció nem lesz elérhető.

Megújul a „My Games & Apps” kollekció is. Végre több játék fér ki a képernyőre, csoportokban is megjeleníthetjük őket, letöltésnél pedig a százalék mellett a letöltési sebességet is látni fogjuk.

A Windows 10-es Xbox app után Xbox One-on is elérhetővé válik a Facebook Barátkereső.

Könnyebb megosztás Xbox One-on: a rögzített képeket és videókat „kevesebb lépéssel” oszthatjuk majd meg – kíváncsian várjuk, hogy ez mit jelent, a rendszer ezen része komoly javításokra szorul.

PC játékok a barátlistában. A legnépszerűbb PC-s (Steam) játékok saját Game Hubot kapnak, és a barátlistában is látni lehet majd, ha ismerőseink ezekkel játszanak.

Áttervezett Store. Megkezdődik az Xbox és a Windows Áruházak egyesítése, újratervezik és egyértelműbbé teszik a főoldalt és a különböző kategóriákat. Lehet keresni kategóriák szerint, értékeléseket olvashatunk Xboxon és Windows 10-en is.

Személyre szabott Activity Feed. Beállítható lesz, hogy mit akarunk automatikusan megosztani ismerőseinkkel az üzenőfalon, illetve egyszerűbb lesz a kézi megosztás is.
  • abel0317
    Hol ennyi?
  • darkSectorxxx #167873
    Ja hogy ez a problem, ebben télleg fos a mobil, mert se kép sem videó nem jelenik meg, bár a nem mobil változatos sg-n talán igen.
    Én azt hittem a sávszélt lassítja, s az a baj.
  • k0trapali #167872
    Sziasztok!

Vettem egy one-t és bejelentkeztem a profilommal. Előfizettem a Gold tagságra, de valami gebasz volt, mert nem történt semmi mikor a confirm-ra nyomtam ezért rányomtam 3x. Le is vonta a mocsok 3x a gold árát. Hogyan tudom visszakapni a másik kettő árát? Egyelőre elég a 3 hónap. Kérném vissza a másik kettőt!

Ja, de azóta sincs Gold... szóval még nem aktív.
    Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2016.06.06. 21:15:41
  • Selminar
    Dishonored Definitive Edition - 3.145 Ft (-50%)
  • Selminar
    Nekem sem laccik semmi vidi mobil alatt
  • Seth
    Jóhogy nem a Battlefield zenéjét rakták alá :D Du-du-DUDUDU
  • Seth
    Ezt milyen statisztika mutatja?
  • darkSectorxxx #167867
    Elvileg nem szabadna bufferelnie ha nem indítod el nem?
  • Tommy H
    Ki kellene már tiltani SG-röl a video beágyazás funkciót.A legtöbb ember mobilról netezik.
    Legalább E3 ideje alatt linkelhetnétek külön is
  • Totti5