176617
banner
  • Harlekin
    Már csak 11 óra 47 perc és röffen a láncos ömlik a vér!!!!Singapore!!!
    "Pechemre" pont lebetegedtem így holnap reggel felszaladok a dokihoz a papírér és betakarózva nyomom otthon az ágyat őőőőő meg a kontrollert!
  • abel0317
    #PlayLikeHELL
  • orichalcos
    20 óra még a DOOM indulásáig. Ezt már fél lábon is. Dupla shoti bekészítve, BFG melegszik, egy napos hideg élelem megvan.
  • Totti5
    Mindig attól függ mit mire érdemes megvenni. Sokkal több a digit mint a lemezes, mert olcsóbb.
  • abel0317
    Semmi probléma nem lesz belőle.
  • darkSectorxxx #167573
    Nekem egy jó ideje a nevem hogy: Felezős Dark. :D

El nem tudnám már képzelni a gamer éltemet ezek nélkül. :D
  • piamania
    Hali!Erősen gondolkodom one vásárláson.Kinectel együtt, viszont most elég húzós így az ára.Arra gondoltam,hogy előbb megvenném az alapgépet és majd egy kis idő múlva hozzá az érzékelőt.Lehet ebből bármi nemű probléma?Köszi
  • Harlekin
    Isten ments a lemezes játék egy fos....Eddig cirka 150 darab x1 játékunk van és ebből MAX 3 darab volt lemezes még nagyon az elején amikor nem tudtunk a homeolás királyságról a digitális store olcsóságról stb!!!!
  • abel0317
    Nekem meg pl 70-30 arányban lemezesek a játékok. Tudom kényelmesebb a digitális(nekemis van jópár) de van egy ilyen hülye szokásom, hogy fizikai formában gyűjtsem őket csak mert "szép"
  • Selminar
    Lehuzta a rolot a Disney Infinity. Azt hittem jol mennek a toys to life cuccok. Kipukkadt a lufi.
  • Selminar
    Nem poen.

Amugy ti jatszotok lemezes jatekokkal? Digitalisan kenyelmesebb. 1.5 ev alatt nem volt x1 game lemez még a gepben.
  • Totti5
    Another Xbox One backwards compatibility update has added

Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut
    Faery: Legends of Avalon
    Final Fight: Double Impact
    Frogger 2
    Puzzlegeddon
    Jet Set Radio
    Star Wars: The Force Unleashed
    Star Wars: The Force Unleashed 2
    Dig Dug
    Samurai Showdown 2
    Runner2
    Phantasy Star 2
    Sonic & Knuckles
  • QuippeR
    hahaha, ez jó. :D

vagy nem poén volt?
  • Selminar
    A Black Flag papirvekony sztorija es elhuzott jatekideje utan igazi feludules a Unity. Kellett mar a fejlesztett grafika, viszont az iranyitasba nem piszkaltam volna bele. A Brotherhood ota ez tetszik a legjobban.
  • Rage47
    én is feltettem magamban ezt a kérdést már
  • Selminar
    Amugy hol vannak az unreal 4 mozoros jatekok. Elozo gen-ben meg most is tucatjaval jottek az U3-as cuccok, most meg még semmi.
  • Kit--Kat
    Ami nagyon érdekesnek ígérkezik, hogy lesz olasz front is, ami azt jelenti az Osztrák-Magyar Monarchiával is lehetünk. Nem gyakran fordul elő, hogy a saját hazánk oldalán harcolhatunk és a témát se sokszor érintették játékok. Anno nálam az 1942 telitalálat volt, nagyon sokat játszottam vele, ezt is nagyon várom most.
  • Totti5
    t appears that Forza Motorsport 6 is about to get a licensed NASCAR expansion pack.
    Eagle-eyed Reddit user smarkel101 spied a new card at his local retailer that advertises the new pack and suggests that it'll cost £15.99 in the UK.
    The reverse of the card reveals that the expansion will contain a NASCAR World Tour Career Mode, 24 new cars from the 2016 NASCAR season, new multiplayer events, new display elements "for improved drafting and car spotting" and a new course - Homestead-Miami Speedway.
  • darkSectorxxx #167559
    :D Bfront Deluxe mond valamit? :D
  • Harlekin
    Nem is kérdés,hogy a deluxűberfatasticó editiont veszem!
  • Harlekin

Igen ez is az egyik kedvencem !
  • Selminar
    Teljesen igazad van, W3-ban is.
  • Totti5
    Mert minden szart kétpofára zabálasz zéró igényesség nélkül.
  • Totti5
    Már annyi találgatás van hogy kezd mindenki belebonyolódni. E3on minden ki fog derülni, ki merre megy és miért, ami már annyira közel van hogy teórikát építeni találgatásokra szvsz felesleges. Várjuk meg a konferenciákat és minden tiszta lesz.
  • Totti5
    Mindegy mit és mikor hoznak ki a CDP most már garancia a sok milliós eladásra. Annyi lové jön nekik a W3ből hogy addig csinálják ameddig kb akarják. Nincsenek rászorulva h 2 éven belül kihozzanak valamit, vagy h egyátalán erre a genre hozzanak ki valamit még. Jön ha kész lesz. Minimum 3 év az biztos.
  • darkSectorxxx #167552
    Mi dehogy. :D
  • partizan182
    Helyes, a negyedik malibui nyaraló nem veszi meg saját magát :D
  • darkSectorxxx #167550
    Harlekin sokakak eltart és enni ad a szájukba, azért ez elég kedves tőle. :D
  • partizan182
    Season passt el ne felejtsd mellé, az ilyen innovatív játékoskozpontu indie fejlesztőket tamogatni kell.
  • darkSectorxxx #167548
    Te csinálod jól. :D
  • Harlekin
    Egy dolog biztos nekem mind a COD mind az BF előrendelői...Eddig egyikbe se "csalódtam" akkorát,hogy ez másként legyen.Hála istennek még jó páran vannak így ezzel,és hála istennek ennek a jó pár embernek csinálják a játékokat és nem az örök fikázóknak,mert azokat pontosan ugyan úgy leszarják a készítők mint mi akik majd használják,pontosan ugyan úgy mint az összes eddigi részeknél!
    És én meg szépen röhöghetek rajtuk pontosan úgy mint évek óta amikor öntik a fikát és temetik évről évre mind a 2 szériát és esnek pofára amikor megjelenéskor siker minden cím...
    Pontosan ,már csak ezért is előrendelőibe veszem,ha soha a büdös életbe nem játszok vele,mert így esélyes a következő rész jövőre és meglegyen ez az öröm,hogy lássam a vergődést!
  • partizan182
    Elnokvalasztas=kólofdjuti értem. Gémereket nem kell félteni, nyomjak a dislikeot maguktól is.
  • Selminar

OFF
    csak ne legyen igazam
  • Totti5
  • partizan182
    Egyszerű : a Blood And Wine-t at kell nevezni Witcher 4-re, rányomni egy barnaszürke fosfiltert meg hozzácsomizni a Witcher 1 renasztert mindössze 30k-ért. Csak óvatosan majd mert a Bioware lefizeti a lájkolókat a tréleren.
  • Selminar
    Ja meg azon gondolkoztam h ha jonnek a jatekok X1 es X1.5 tamogatassal, ahogy a ps4.5 eseteben pletykaljak h tamogatnia kell mindket konzolt a game-nek. Szoval pc-n is ugy van, h ott van a gepen telepitve minden textura, stb. te meg valasztasz felbontast. Konzolon ugye egy felbontasra lovik be a dolgot, de ugyanugy telepitve van minden. Akkor eleg egyszerunek tunik 2 hardwarre beloni az optimalizaciot. Marmint tobb munka, mint eddig. De kevesebb mint PC-hez beloni mindent a kismillio videokartyara (nyilvan ott se egyesevel csinaljak), driver ize, stb.
  • Selminar
    Pedig elvileg van eleg emberuk. Nem azt mondom h kapkodjak el, de meg lehetne lovagolni a Witcher sikeret.
  • Totti5
    Teljesen mindegy a CD mit csinál az a játék ennek a gennek a legvégén / a következő gen elején fog kijönni, a grafikusi motort arra optimalizálva ami van, és nyilván nem új motor lesz hanem a jelenlegi következő verziója. 3 év múlva E3on talán mutatnak majd gameplay terélert belőle, talán.
  • Selminar
    Azert az EA nagyot huzott ezzel a grafikus motorral, amit erre a generaciora fejlesztettek ki: csinaltak vele autos jatekot, szerepjatekot, lovoldet, stb.

Most meg olvasom h Witcherék meg uj motort eszkozoket akarnak a Cyberpunk jatekukhoz, szerintem mellefogas.
  • Selminar
    Nagyon remelem hogy a Slim X1 es az uj feher (?) standard kontroller mellett az X1.5 nem modularis lesz, hanem "csak" hardware frissites, mint amit a PS4.5-rol josolnak. Tegnap a BF1 bemutaton is azt nyilatkozta P. Moore h a stream-es jatek lehet a tavolabbi jovo (bar a kepminoseg meg a lag ugyebar), es ebben az esetben a modularis X1 labonloves lenne.