176786

-
Szerintem jó hogy kicsi, meg stb, de nem szebb szerintem mint a nagy. -
-
Nem, ez a napi 300hsz, ami a 2 topikba megy, azt gondoltam oda gyüjteni, miért téged még érdekel ez a téma ennyi idő után is? -
Én is ezt mondom, hogy ne kelljen sem pártatlanul, sem pártot fogva dönteni, sem tisztogatni....én jót akartam. :) -
Legyen egy topik a holnapi napról is!
Én azért járok mindegyik konzol topikba mert érdekel és mert vannak gépeim. Ezeket a témákat nem fogom 5 másik topikban megbeszélni.
Ez az Xbox topik az SG offiöl Scorpio topikja is. Ott a banner fent. -
Kezdve azzal amit te is leírtál,hogy neked ebbe nem kellett volna belefolyni.Mivel pontosan ezért vannak a HG-k meg a Modik akik pártatlanul,rendesen teszik is a dolgukat.
Én sehol nem sértettem a fórum szabályzatot,így nincs mit enyhíteni a dolgon!
-
-
Most elküldenek lehet páran a "pi..."-ba megint, de hátha ez enyhít a dolgokon.....
Vagy a HG-k dolgán..... -
TheHUNgunner #168187 Az új xbox lesz. -
Az emberek nagy többsége az életbeli kudarcait itt éli ki a fórumon hiszen egy nicknév mögül teszi személytelenül.Ami amúgy engem annyira hidegen hagy,hogy az hihetetlen.Pontosan az a tudat miatt ,hogy neki az életében valami nagyon szar,és ráadásnak még a képessége sincs meg ahhoz,hogy velem egy verbális csatározást személyeskedés nélkül prezentáljon...Viszont most ehhez kedvem meg időm is volt,hogy felvegyem a kesztyűt!
Na a fészről ne is beszéljünk 2 konkrét eset volt,hogy addig fajult a dolog,hogy előhozakodott a személyes találkozással...-álltam elébe...Szerinted egyik is eljött!?Küldtem nekik képet,hogy ÉN itt vagyok a megbeszélt helyen,ő hol van.Az egyik azonnal letiltott a másik,meg közölte,hogy sürgősen Angliába kellett utaznia,de nyugodjak meg ami késik az nem múlik,mert 2 hét múlva jön haza.. azóta 2 év telt el és szintén letiltott
-
Tommy H #168185 Ha lesz fehér Slim akkor bizony,jöhet az új.
Szebben mutatna PS mellett.
Mi az a Skorpió? -
Okos enged... felesleges. Ezt már g365ön is megszoktam. Beírom egy játékhoz bejön, de .... erre 5en esnek az embernek. Egy szóval nem szóltam senkihez, csúnya szót nem írtam a játékról, de nekem jönnek hogy bazdme, fanboy, bezzeg a Forzánál minden tetszik stb... Hihetetlen h mi feszültség, gyűlölet van sokakban. Nem a játékról diskurzus a fontos, hanem személyeskedés, szinte mindenhol.
A leáld topik ami elment az SGről, multkor véletlen beleolvastam és szó szerint ezt láttam az aznapi hszek közt ( "kurva anyád Totti" ). Ez a szint, sajnos mindenhol ez megy, van az a közösség akiknek ez számít. Akár SG aká facebook akár máshol. Egyszerűen nincs semmi kontroll, az interneten mindent lehet alapon megy a moslék. MTVA boxutca Forma 1es facebook hírek alatt elképesztő mi mocsok össze tud jönni. Rasszizmus, a pilóták legordenárébb módon lehordása.
Én teljesen elvagyok borzadva amivé minden lett. Ez igaz a gémerekre és másra is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.16. 18:15:36 -
Mindenki figyelmébe ajánlom!
Mi a személyeskedés!Személyeskedés!!! Ugye ugye na ez tilos a fórumon!
Benne van a nevében hogy személy!Tehát egy konkrét személy!Nem mindenki hanem valaki!
Példa gyanánt! "Nem folytatom no aggódás, felesleges főleg az ilyen Harli szintű lényekkel.:)" PS 4 topik Bandicoot! #53481
Na akkor nézzük azt amit az én posztjaim takarnak!!!
Általánosítás!!! Általánosítás!!!
És ez sehol nincs a fórum szabályzatban tiltva!!!
SEHOL egy posztomban se szólítok meg senkit vagy minősítek
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.16. 18:10:04 -
Nem sok értelme van szerintem "csak" a kinézet végett gépet cserélni...Tehát én biztosan tudom mondani,hogy nem cserélem le!
Viszont az nálam se kérdés,hogy a következő gép (scorpio)szintén első napos vétel!Ártól,konkurenciától,tudástól függetlenül!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.16. 17:05:48 -
Autómatikusan történik a dolog, semmit nem kell másolni és nem is tudsz. Online kell lenni, ennyi a feltétele. -
Mentéseket a felhőből tudsz visszaszedni, előtte másold át oda őket. -
Bolt függő hogy ki mit számít be. Most is van beszámítás, talán 576nál.
Eladni piactéren jobb biznisz, mint boltba beadni.
Semmi késztetést nem érzek cserélni. A gépem hibátlanul működik. 360nál sem cseréltem le. Nyilván az új gépet ( vagyis gépeket ) venni fogom. -
TheHUNgunner #168178 Köszi!
Ti gondolkodtok, hogy beújítotok One S -re, vagy inkább már a Scorpiora gyűjtötök? Szerintetek lesz a One S -nél konzol beszámítás (One)? -
Ugyan az mintha elmennél egy haverodhoz és belépnél a gépén a te saját profiloddal.Akkor is le tudod szedni azt a játékot ami a tiéd és azt a játék állást ami a tiéd. -
Igen! -
TheHUNgunner #168175 Köszi és akkor még egy kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban.
Ha letörlöm őket előtte, (mert valószínű eladnám a mostani boxot és utána vennék újat, és ugye ezért mindent le kéne róla szedni) akkor is vissza tudom tölteni a játékaim és a mentéseket? -
2 tera már az 300as külső amit felismer, csak usb3-as legyen. -
Amilyen "minőségi" a port nem is csodálom -
Selminar #168172 Usb3-as külső winchesterrel megoldódnak a tarhely gondjaid -
Mivel mind dolog a profilodhoz van kötve így igen a mentések,meg ott vannak a felhőbe!Tehát megveszed az új boxott és mindent szépen az első live csatlakozás után leszed. -
TheHUNgunner #168170 Sziasztok egy kérdésem irányulna felétek. Lehetséges, hogy cserélem a boxom egy másikra (nagyobb hdds-re, akár egy One S -re..) a jövőben, mivel 500 gigás van és rájöttem, hogy ez nagyon kevés. (És elméletileg legalábbis úgy hallottam, hogy csak 300 gigáig ismeri fel a külső hdd -ket.)
1. Tehát ha vennék egy új boxot, akkor ugyanúgy letudnám tölteni a játékokat, amik megvoltak ugye? (És az sem számít, hogy ingyenes goldos játékról van szó? Tehát azokat is ugyanúgy letudnám a profilomra tölteni?)
2. A mentéseimet importálnom kéne valahogy vagy azt is feltelepítené a játékkal? (Nem igazán tiszta ezért kértem a ti segítségeteket.)
Előre is köszi :) -
Quantum Brake PCn méretes bukás.
-
Given the power of the Scorpio, should it be considered a refresh of the Xbox One, or are we looking at, actually, the next-generation of what you are doing in terms of console? Is that actually the fair assessment of it?
Phil Spencer: That fact that when you buy an Xbox One and start creating your game library and when you buy Scorpio those games and accessories and everything are going to run, make it feel like part of the Xbox One family to me. That's why we communicate it that way. That was also part of the design point of the box.
Last year we announced backward compatibility, which at the time I think people looked at as, hey, can you get your Xbox 360 customers to buy an Xbox One? And yes, that's an important part of it. But really from a soul standpoint, we're thinking about when you buy your games from us, we want you to be able to play those games on the hardware we sell to you.
That's why we say beyond generations. The idea, is this part of the previous generation or the next generation gets a little blurry. For you and I, we usually think about generations in terms of what games will it play? This thing will play Ryse: Son of Rome, a launch game for your Xbox One. And we'll have launch Scorpio games as well that are playable on an Xbox One, Xbox One S and Scorpio and look great on all three of them.
So the idea of a generation is a little difficult to stretch on to this. That's why I focus on 4K and say this is really a six teraflop console built to support 4K and the power of high fidelity VR. -
Elvileg, ha elég erős a vas és eleve megcsinálják pc-re is (mint kb az összes bejelentett x1 játékot), akkor mehet az a 60+ fps. Nem kell ehhez semmi extra munka a fejlesztők részéről, csak kellően erős vas, hogy megmozgassa.
Nagyon töröm a fejem, de csak az előző need for speed jut eszembe, ahol konkrétan elk-rodott az egész játék, ha .ini file-ban 30 frame fölé toltad a dolgot. Ja, meg a fallout 4-ben, de ott már megpeccselték. Szóval menne az, csak kell a vas hozzá, meg az, hogy szándékosan ne lockolják 30-ra, mert boxon nem nagyon van lehetőség buherára meg .ini file-ok állítgatására, mint pc-n. -
Simán jó játék ez a Trials of the Blood Dragon. -
-pityu- #168165 Sziasztok, kérdezném ezt a EA access dolgot, hogy az akció keretében 22-ig letöltött játékok meddig használhatók? Vagy amig van Gold addig lehet? -
Selminar #168164 Volt valami gőzhajós, lapátkerekes video, az nagyon meleg volt ! -
-
Erre vártam, de már hiába.
"Phil Spencer elárulta, hogy már nem kell sokáig várnunk, hamarosan egeret, valamint billentyűzetet használva is játszhatunk Xbox One konzolon." -
Hát semmi sem biztos manapság, szóval csak jelzésképpen. :) -
Inkább EA access és mind a kettő meglesz, ami amúgy INGYENES 22-ig.
"EA games in The Vault now include Battlefield Hardline, EA SPORTS UFC, Battlefield 4, FIFA 16, Dead Space, Madden NFL 16, Dragon Age: Inquisition, Rory McIlroy PGA TOUR, NHL15, Titanfall, Plants vs. Zombies Garden Warfare, Need for Speed Rivals, NBA LIVE 15, Peggle 2, FIFA 14, and Madden NFL 14."
Csak GOLD kell hozzá. -
Tudhatná, csak a konzolt ma már a PChez mérik. Ár-teljesítmény különbség mindegy, ha nem tolja ki ugyan azt a látványt, akkor botrány van. Itt tartunk sajnos. Kétlem hogy minden fejlesztő hírtelen 60 fpst akar csinálni. Nagyon jól megvannak a 30al, de soknak az sem megy. Ez tudás, tehetség, idő, pénz kérdése mindi. Megoldható? meg. Minden megoldható, de ha nem akarják akkor nem fogják.... -
inkább sima bf4et vedd ha az nincs meg -
raymond01 #168157 A store -on most csak 1500ft a Hardline, megéri még ezt megvenni? Játszanak még vele online sokan, vagy kiegészítők nélkül már kevesen vannak?? -
unrealnoise #168154 PC sincs semmi befixálva CS Go-ban még is milliók játszanak vele NAPONTA... Szóval hülyeség, hogy azért fusson az erős konzolomon ugyanannyival a játék, mert van akiknek nem futja a drágább vasra... remek...