176776
banner
  • Harlekin
    A wifi megoldás mindig mindenen egy szűkséges rossz megoldás,mert amire tesznek RJ csati lehetőséget azt azért teszik,hogy azt használd és hanyagold a wifit!
  • darkSectorxxx #168706
    Haverom faszán játszik 5-6 megával is, nem ez a baj, de ha fullos a netem akkor szeretném elvárni egy 2013-as géptől hogy no kezelje már eztet. :)
    Miért várjak 2x annyi időt pl letöltéskor. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.06. 20:22:58
  • abel0317
    Igazából míg wifiről nyomtam eddig is meg voltam vele elégedve mert multipayer alatt sem dobált ki meg ilyenek, halo 5 is lazán lejött egy fél nap alatt. De most nagyon lassú volt már. A dishonored-öt elkzdtem reggel hétkor tölteni (33GB) és délután 6-ra jött le. Most az old bloodot töltöm tovább. És konkrétan negyed óra alatt majdnem a felét le is szedte, ha ezt előbb tudom már rég kábelen menne dolog
  • darkSectorxxx #168704
    Ez másnál is sajna így megy.
    Nem értem én sem námal a 20-ból miért csak 13-at megy, dehát ez van.
  • abel0317
    Mostmár nem wifiről megy a net hane, rádugtam az ethernet kábelt. Eddig 8-12 mbps el jött le a stuff átlagban olyan 10, most meg 45-50 között. Lol.
  • orichalcos
    Valszeg jön Xbox-ra a Hearthstone:

• Harlekin
    nm.
    Írd majd le,hogy mi lett a fejlemény!
  • abel0317
    Köszi.
  • Moby
    Told is, k.jó.
  • orichalcos
    Na megvettem új Deus Ex-et SG store-ból, most már csak végig kell tolnom előző részt. :D
  • Harlekin
    Nem is kérdés,ha van lehetőséged kábellel használd.
    A box wifije nem a legjobb....Nálam 2 méterre van a routertöl és mindig baszakodott(wifivel)!De ettől függetlenül is a kábel sokkal sokkal jobb hiszen 1 fix dolog és magasabb adatátvitellel rendelkezik!

Hosszú kikapcsolás az amikor a bekapcsolt boxot úgy kapcsolod ki,hogy a bekapcs azaz a kikapcs gombot a boxon NYOMVA tartod a kikapcsolásig!
  • abel0317
    Egyébként gyorsabb lenne a net ha nem wifiről menne hanem a modemet magával a boxxal kötném össze? És az csak annyi, hogy bedugom az ethernet kábelt a megfelelő csatiba a box hátulján aztán csinálok egy setup "vájörd" connectiont vagy hogy megy ez?
  • abel0317
    Hosszú kikapcsolás az mit takar?
  • Harlekin
    Fasza!Akkor csak valami a profillal volt megbaszódva!?Jah jók ezek a dolgok nekem 25 percig tekert mire kitalálta,hogy mit lehet v. kell frissíteni és mikor megláttam elsírtam magam............UP 44Nem is lenne ezzel baj,de legalább lenne rá lehetőség,hogy mindet egyszerre be lehessen rakni,hogy frissítse....
  • Harlekin
    Próbáltál egy hosszú kikapcsolást az segít!Áramtalanítás nem ugyan az!!!
  • abel0317
    Mióta volt ez a nyári update, azóta tiszta buzi a box. Random kijelentkezik a profilom csak úgy, ha a dashba lépkedek rendesen akadozik, a youtube is azóta minden videót diavetít és mikor bekapcsolom a boxot és bejött a dash akkor nem csatlakozik a netre. Az a rákos connect to live felirat van oldalt. Olyankor vagy áramtalanítani kell mindent aztán már jó.....míg másnap újra benem kapcsolom a gépet xD röhej
  • Zozo76
    HARLEKIN! Megjavult a menupont az uj dashboard-nal, az amelyik a multkor mutattam hogy nem ment az istennek sem! De a poen az hogy csak a sajat profilommal nem ment, pl az ocsemnek a profiljaval bejelentkezve mukodott. De mindegy, az uj dashnal vegre megy mar. Es VEGRE felsorolja milyen game/app-nak van szuksege frissitesre! :P
  • Totti5
    Xbox One S milyen technika is van benne ?!

Ismét egy érdekes interjú.
  • Harlekin
    De azért tegyük hozzá,még ha így is lenne,még mindig lényegesen halkabb mint egy PS4 sugárhajtó műve!

Kíváncsi leszek a neo mennyivel lesz hangosabb és majd azt,miként fogják ajnározni,hogy ez pont így jó ez pont kellett, mert így él a gép mivel van hangja!
    És különben is ez egy tökéletes szél imitátor tehát olyan mintha a természetben játszanál és hasonló magyarázatok,hogy ott a fos miért csoki puding!
  • Totti5
    Dehát KÉTSZER hangosasbb!
  • orichalcos
    Ez kurva jó. \o/
  • Totti5
    Zseniális.

If you just got a shiny new Xbox One S, ripping it open is probably the furthest thing from your mind right now. Just know that if you ever do need to pop open that slim plastic box, a Master Chief Easter egg is waiting to greet you from the inside.

• orichalcos
    Ezt mondom én is. Francokat hangosabb. 10 órája megy már a gép non stop egy dekával nem lett hangosabb.
  • Harlekin
    Nem tudom mi van feketén fehéren,de most voltam 576 ba és össze rakattam egyet kíváncsiságból.Ez 2 x hangosabb?????Ez semmivel se hangosabb mint most az én X1em 3 év után koszos ventivel...
    Viszont baszott kicsi...Félelmetesen kicsi így....És Jól néz ki a talpba állítva!Nagyon elgondolkodtam,hogy kell....Csak ott volt a józan ész(asszony) és közölte,hogy ez nem kell nekem! :-D
  • Kandurex
    ott van, feketén - fehéren, te linkelted...

47dB > 44dB (dB skála logaritmikus) 1dB ~20-30%
  • orichalcos
    A mért adatok alapján éppen hogy hangosabb a cucc, gyakorlatilag meg itt van előttem mindkét gép, és a slim halkabb mint az alap Xbox One-om. (aminek a tápja is hangosabb mint a gép hűtése)

Beszámolóm amúgy.
  • Totti5
    Honnan jött ki a 2* hangosabb?
  • Kandurex
    De jó majd 2x hangosabb lett,...csodás, az egyetlen masina ami legalább vállalható volt, az most leszopósodott! Mi a halálfaszának jó egy konzolnál a kompakt méret? Mire jó?
  • QuippeR
    nem használ kinectet, csak a gitár kell hozzá.
  • abel0317
    Guitar hero live-hoz kell kinect?
  • Totti5
    TV-d csak úgy önmagában nem tud kezelni USB médiát?
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.02. 20:52:55
  • Snexi
    sajnos az van amitől féltem - nem kezeli a feliratokat.Így elég hasznavehetetlen számomra
  • Totti5
    Kicsit mókoltak rajta...

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.02. 20:39:13
  • Harlekin
    nm
  • Totti5
    Videók, fényképek és hanganyagok lejátszása Xbox Médialejátszó alkalmazással az Xbox One konzolon – GYIK
  • Snexi
    rá lehet kötni külső vinyót a one-ra?ha igen akkor filmet le lehet rajta játszani vagy zenét?
  • Tibre
    Van egy eladó letöltő kódom a Divisionhöz. 6900 Ft-ért lehet vinni, érdeklődni privátban is lehet.
  • orichalcos
    Na megjött az új gép. Kicsi, csendes, nem melegszik. Tökéletes lesz Scorpió eljöveteléig. :) És végre 2TB, van helyem. \o/
  • TDC Geronimo
  • k0trapali #168668
    Koszonom szepen a reszletes segitseged!