176776

-
abel0317 #169348 Most próbáltam xbox.comon is de ott meg azt írta ki hogy hiba történt próbálkozzon később. Kicsit parás vagyok mert ez a kód a horizon 3 ultimate edition-höz a vip, meg a car pass lenne. -
Te biztos hogy xbox reedem kulcsot akartál begépelni?
1000% -
abel0317 #169346 Aktiválni akarok egy kódot de ezt írja ki mikor reedem-elni akarom buzi sárga betűkkel. Check the instructions that came with your code. You might need to redeem it on a different web page. Eddig soha nem írt ki ilyet. Most akkor hol aktiváljam?" xbox.com-on vagy mi? -
"Call of Duty: World at War is coming to Xbox One Backward Compatibility today. Now, all back compat COD titles are purchasable on Xbox One" -
Kis off:
Azt mondták, írták, hogy sisak nélkül küldik azért akciós, erre full csomag. :D
-
csokiskex #169343 Sziasztok! Egy kis off: Megvettem pc-re. Ha valaki Xbox-ra venné, adok belépéshez szükséges infót. 5000 jmf, érdeklődni privát üzenetben! -
A második rész megvolt lemezen, hamar beleuntam. A 3-nak próbáltam a demóját, nem rossz, csak ez a faszagyerek fíling nem nagyon jön át, nehéz azonosulni vele. -
kutyakiki81 #169341 Szerintem ezzel el leszel egy darabig, érdemes rá beruházni. -
Mi még nem vetted meg? -
Ne csináljátok már, még a végén kénytelen leszek én is megvenni :D -
Ahogy hazaérek. :)
THX -
kutyakiki81 #169337 Valamiért nem tudom letölteni a Mirror's edge-t. Confirm után feldob egy üzenetet, de gyorsan el is tűnik, hogy nem is látom mi az. Más is találkozott már ilyennel? -
kutyakiki81 #169336 -
kutyakiki81 #169335 Kipróbáltam ezt a club dolgot , lehet csatlakozni :)
-
Bámulatos.
-
jobb képet is tudsz te
-
Drámai.
-
Valahogy szokása az embereknek, hogy muszáj alkudni. Tök mindegy mit és mennyiért rakok fel, mindig valamit alkudni vagy ügyeskedni akarnak. -
Ja ilyen is van. :D Mennyit engedsz a feléből? :D -
Nekem az a kedvencem, amikor meghirdetek egy használt, újonnan 100k körüli árú cuccot 60 ezerért, és van pofája megkérdezni, hogy "50 postával együtt?" -
Használt 2 éves macskát, házi pókot, menekült migránst, stb....ja a sok paraszt. -
A másik amitől agyfaszt kapok, hogy beszámítok-e 360-at, TV-t, telefont stb., illetve hogy van-e lehetőség cserére. Ha lenne, illetve beszámítanék bármit is, nyilván szerepelne a hirdetésben. Annyi hülye ember van, sőt sajnos azok vannak többségben. :D
Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.09.26. 18:18:26 -
Szívemből írtál.
Sok helyen volt hogy hirdettem valamit és akkor megkérdezik mennyi lenne postával, mondom pont annyi mint a termék ára és a postaköltség egyben, 1ft-al sem több. -
Aki azzal kezdi hogy éhezik a 3 gyerek és pont annyi van neki ( 10-15el kevesebb ) azt szépen ( nem csúnyán ) elkülöm a jó francba. Nem érdekel a pénzügyi háttere, sem a családja, sem a nyomora. Ha van 70 ezre egy luxus termékre, akkor nem azon a 10esen fog múlni, ráadásul én ha eladom nem meggazadgodni akarok, így eleve mindig valamivel az átlag alatt teszem fel. Biztosan elviszik, de a koldulás, meg a nagy történetek mögé bújtatott alkudozásokat utálom. Én sosem tettem ilyet... eszembe nem jutna. Azt veszem aminek jó az ára és ha jó az ára, akkor én is meg ő is jól jár. Ha 10essel olcsóbban adnám akor is alkudozna... tök mindegy.
Alkudozzon a boltosokkal... -
Ne is, mindenki így indít, vásári piacnak képzeli a dolgot.
Úgy utálom ezt. Kiteszek egy terméket, oda írok egy összeget, a fasznak van kiírva, ha olcsóbban akarnám adni nem drágább ár lenne kiírva nem?
Sok hülye. -
Sajnos még nem vitték el, elszállt a kezdeti lelkesedés. Mindenki alkudni akar, de ebből az árból már nem szeretnék engedni. -
Hogyan működik ez a hong kong-i storeból való vásárlás? EA Accessel 13600-ra jönne ki a FIFA 17,ez több mint baráti ár lenne nekem,csak totál hülye vagyok ezekhez az okosságokhoz... -
abel0317 #169321 Akkor így még a profilt sem kell törölni elég a reset :D
Váltani akarok S-re ezt meg eladom olyan 50-ért ha tudom xD gari csak januárig van már rajta, hajszálkarcos, az olvasó meg néha pukkad és nincs kedve akármikor beolvasni a lemezt. -
:) -
Tolni kell neki egy gyári visszaállítást.
Ha kérdezi akkor mindent ganézzon le, semmit ne tartson meg.
Scroll left on the Home screen to open the guide.
Select Settings.
Select All Settings.
Select System.
Select Console info & updates.
Select Reset console.
Az új tulaj így majd első bekapcsoláskor úgy látja a gépet mint ahogy a boltba megveszi az ember.
Minden mentés, tudomány, adat, info, acsi stb... felhőben van szóval semmi nem vész el. -
abel0317 #169318 Ja, pont erre voltam kíváncsi, mert ha eladnám akkor nem csak magát a profilt hanem mindent ami ahhoz tartozott el szeretnék távolítani róla -
abel0317 #169317 Mármint accountot tudom, hogy kell törölni, settings--account--remove accounts. De ha nekem csak egy acc van rajta amit használok és azt letörlöm és utána más csinál rá egy új profilt, attól még mindog az én home xboxom az lesz nem? És akkor aki épp használja, az a ready to installba megfogja találni a gamejeim -
Teljes törlés, history törlés, neten tudod tudtommal (xbox profil menedzser részen) a gép id-jével (vagy serial, ahogy tetszik), különben csak a profilt törlöd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.26. 12:16:17 -
abel0317 #169315 Ha el szeretném adni a boxom, akkor az accountomat meg mindent ami az "enyém" hogy bírom véglegesen törölni? -
igen-igen!
Köszönöm :) -
Itt találtam meg leírva egész pontosan most, és itt tényleg szerepel, hogy évente háromszor válthatsz.
A régi gépnek a fenti eljárás szerint azt mondja, hogy "This is not my home Xbox". Az újon meg szintén aszerint lehomeolja az accountját.
/Ha jól értettem egyáltalán a problémát, és annyi volt a kérdés, hogy a hometársad vehet-e új one-t. -
Köszi a választ!
A pontos módját le tudnád irni? -
Persze ezért mondtam 60-at kérj ha azt akarod hogy "mint a cukrot". :)
Mennyiért vittk el? :D /// költői kérdés -
LBandi77 #169310 Nem jobb,csak pl.lakótelepeken ahol sok a router ott eléggé telített a 2,4-es sáv.zavarhatják egymást. -
Köszi a választ. Az 5ghz-es miért jobb?