176776
banner
  • Amiga
    - Sunset Overdrive
    - Quantum Break
    - HALO Masterchief collection
    - Forza 6, FH 2, FH 3
    - ELITE: Dangerous

Első körben ezekre gondoltam. Sajnos PS-en egyiknek sincsen pillanatnyilag alternatívája. FH 3 videóit elnézve pedig kezd túl sok lenni a jóból, amiből kimaradok...

Szerk: illetve PS-en ott van a Driveclub, de abba már rengeteg időt beleöltem és nincs körítés, mint pl. az FH-nál. A The Crew-t is szeretem, de szintén más a stílus kissé és a felhozatal sem olyan erős.

ELITE pedig olyasmi, amiért önmagában is elgondolkoznék. Sajnos nem nagyon jönnek a hírek a PS-változatról, a No Man's Sky meg látjuk, mi lett.

Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.28. 15:24:44
  • Ulthane
    áhh, értem. A Sen's Fortress megmérgezte az agyam.
  • n000rbi
    Nem szokásod visszaolvasni, ezért segítek: #169367
  • Ulthane
    "Mert nálam elég durva terhelést kapnak ezek a cuccok"

Hát ez ott fog porosodni...
  • Ulthane
    Mi a szösznek veszel boxot? Van valami exkluzív, amire nagyon izgulsz? Ha nincs, szerintem ne vegyél, az enyém is totál felesleges volt. Tavaly novemberben vettem, egy terás, 130k-ért a Tomb Raiderrel, gyakorlatilag két játékot toltam rajta végig, meg most a Dark Souls. Multiplatform címet mindet PS4-en tolod majd úgyis.
  • Amiga
    Most még az "osztok-szorzok" fázisban vagyok a eredetihez járó kétéves garancia miatt. Mert nálam elég durva terhelést kapnak ezek a cuccok. :-D
  • abel0317
    Igen XO. De beolvassa a lemezt amúgy csak nem mindig, olyankor párszor ki/be kell rakni és jó
  • orichalcos
    XO? Annyiért simán jó vétel lehet olyannak, aki csak digitálisan szerzi be a játékait.
  • Totti5
    Biztos van ami nem 100as a 350 autóból, de alapjaiban kiváló mind. Forzában mindig az, minden részben. S minden részben valamivel jobb. Mindig dolgoznak rajta.
  • Kit--Kat
    Azt olvastam, hogy a Forza 3-ban a korábbinál is jobbak lettek a hangok, olyannyira, hogy még a Motorsport 6-ot is üti. Én csak keveset játszottam a demójával, akinek meg van a full játék, ezt meg tudja erősíteni? Volt pár motor hang, amivel nem voltam kibékülve.
  • darkSectorxxx #169378
    Az se rossz, ha digi cuccokkal közösködsz valakivel. ;) nekem jó lenne ha nem lenne gépem. 1 kontroller repülne 7kért azt 40ért van xbox. :)
  • darkSectorxxx #169377
    Best Buy :)
  • abel0317
    Nekem is van egy eladó 47-ért. 500gb 2 joy. De azért ennyi mert az olvasó bugos xD
  • balee4
    A kontroller is mintha új lenne. Összesen ha 5-6 játékot toltam végig a gépen.
  • abel0317
    Supporttal csak telefonon lehet beszélni?.nem tudok most hívni és akadt egy kis gond amit szeretnék tőlük megkérdezni
  • darkSectorxxx #169373
    Pont ezt akartam mondani, ha tudjátok beszéljétek le, ha nem agyonhasznált a kontroller, full értelmetlen új xboxot venni Amiga-nak. Itteni tagoktól inkább. Ezzel egymásnak segítetek. :)
  • balee4
    Nem akarsz 60k-ért Forza Horizon 2-vel egy alig használt gépet? Tényleg nagyon keveset ment.
    Slim-et akarok venni. :)
  • darkSectorxxx #169371
    A legjobb dolog amit tehetnál, és még értelme is van a pro-val szemben a pénzköltésnek. :)

S-t akkor vedd ha fehér szín illik a bútorhoz. :)
  • Amiga
    Hát bakker azt hiszem, megfogott engem most az MS. Ha minden jól alakul, pénteken berendelem...

Csak aztán majd vegyetek fel ismerősnek a multihoz. :-)

• Totti5
    Ha nincs HDRt tudó TVd akkor semennyire.
  • barmi
    Hali. A felsoroltak közül mindegyik itt pihen a profilomon és szerintem az alap gép is tökéletes hozzájuk, bár slimen még nem próváltam egyiket sem de a két éves 500GB-os gépemen tökéletesen futnak, semmi gond velük, jól összerakott játékok ezek egytől egyig ! :-)
  • Amiga
    És a slim technikailag mennyivel van a sima felett? Emagon most 80k-ért adja a régi alapgépet. Én ilyeneket tennék fel, mint a FH 2-3 és F6, Sunset overdrive, QB, és akkor már belenéznék a Halo collection-ba is...

Ezekért elég a régi gép, vagy mindenképpen érdemes várni a slimre?
  • Totti5
    Ott érdemes ahol a legolcsóbb Xbox S. Azt hogy mekkora HDDvel neked kell eldönteni. Garanciát az MS intézi vagyis te és az MS, a boltoknak az ég világon semmi köze hozzá ( onnantól ahogy nem él az azonnali csere ), így ha jó áron megvetted, akár 2 perccel utána csődbe mehet az egész kóceráj.
  • Amiga
    Támadt egy zseniális ötletem.

Venni akartam egy PS pro-t, de hirtelen rájöttem, hogy abból a pénzből, amit erre tennék, egy kis extra ráfordítással kijönne egy One, és akkor végre hozzájuthatnék a Forzákhoz én is, meg a többi X-es játékhoz is. Egészen lelkes lettem a gondolatra.

A kérdés az, mivel eddig ebből kimaradtam, hogy mit érdemes venni? Kijött már a slim? Hol érdemes megvenni a cuccot?
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.09.28. 09:55:27
  • darkSectorxxx #169364
    <3
  • orichalcos
    Gears of War 4 preload él, 54,65 GB-ot szed le a játék.
  • abel0317
    Akinek az ultimate edition van meg az tudta aktiválni a kódját? Most olvastam fórumokon, meg beszéltem egy sráccal és nekik sem ment a dolog, tisztára felbasz xD
  • darkSectorxxx #169361
    Ja. :D azt hittem én is hogy csak a multihoz kell, nem lep annyira meg cigó banda.
  • orichalcos
    Nem jön valaki COD: World at War-ozni? D:
  • kutyakiki81
    Mármint ahhoz, hogy a klubba belépj?
  • kutyakiki81
  • darkSectorxxx #169357
    Bakker, ahhoz hogy belépjek kell GOLD. :(
    Hát ez elnapolva akkor.
  • darkSectorxxx #169356
    Várj még nem enged belépni. :D
  • kutyakiki81
    Gyere-gyere, haladjunk!
  • Örm
  • darkSectorxxx #169353
    jó csak mert léteznek játékok, amiken bellül an kod, vagyis bent kéri
    csak tippelek, nem vettem még vip-et. :)
  • abel0317
    Remélem nem egy inaktív/elírott kódot kaptam
  • abel0317
    Amiket eddig kaptam dlc kódokat azokat egyszer sem játékon belül aktiváltam. Mindig még a game telepítése előtt a boxon, store--use a code fülecskén beírtam, aktiváltam aztán megjelent a ready to installba
  • darkSectorxxx #169350
    Nem játékon bellül köll? :)

Legrosszabb esetben support, holnap 9-18-ig asszem

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.27. 19:16:42
  • abel0317
    Igen. A 25 jegyű kódot.