XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ba+
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
USA-ban lesz One-ra is, PCre mindenhol.
Standard
- Prémium csomagolás
- Guide
- A3-as poszter
Limited
- Fémdoboz
- Guide
- Soundtrack
- 2 képeslap
- 2 kétoldalas A3-as poszter
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
És igen nekünk ez nagyon jó ezért tud virágozni a profilos digitális "használt játék" kereskedelem! :-D
Idén nem vettem saját profilra játékot!És csak is digitális játékot vásároltunk.És nem keveset!Így amit meguntunk már tovább is adtuk!<#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.05.23. 19:37:25
És akkor mindenki tud játszani a sajátjával. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.23. 17:58:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nekem a Rena profilja 1 percig volt a gépemen a homeolás idejére és azóta soha többet sőt a Rena is meg én is már rengetegszer változtatunk jelszót a saját profilunkon és még is működik a keresztbe homeolás a mai napig!!!!A home az odaragad mint légy a papírra addig ameddig át nem homeolod máshova pont ez a lényege!!!<#kacsint>#kacsint>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
1 Megveszed a fiókot!!
2 MÓDOSÍTOD a jelszót és mindent amit lehet!"Hogy ne tudja más használni!"
3 A fióknak azt mondod hogy ez neki a home xbox!!!
innentől erre a fiókra nincs szükséged!
Belépsz a te profiloddal,ha még eddig nem voltál belépve és a ready to installok között ott lesz a játék.Rányomsz,hogy szedje le és használod a te saját profiloddal!
Ez mindaddig így marad ameddig azt a fiókot másik xboxra nem homeolják rá!
Ha megveszem a fiókot, bejelentkezek és letöltöm a játékot, majd megcsinálom ezt a home dolgot és vissza bejelentkezem az eredeti fiókomba akkor ott meg fog jelenni az új játék és törölhtem a vásárolt fiókot, továbbiakban pedig tudom használni a jétékot!?
Bocsi az értetlenkedésért...<#lookaround>#lookaround>
My streams: https://beam.pro/oriic
Today, we’re excited to announce that we’re bringing this same spirit of creation and collaboration to the PC later this year with Forge – Halo 5: Guardians Edition for Windows 10. Best of all? It will be absolutely free. In addition to the evolutions already present in the mode on Xbox One, Forge – Halo 5: Guardians Edition for Windows 10 will include some exciting new features designed specifically with PC users in mind, including:
Keyboard & Mouse Support – For the first time ever, Forgers will have the option of using a keyboard & mouse allowing for more precision control than ever before.
Increased Resolution – Support for multiple resolutions including 4k.
Test and Play with Friends – Enlist the help of Friends to help build, test, and play your
Forge creations on Windows 10.
Build on Windows 10 and Publish to Xbox One – Experiences built on Windows 10 can be published to and played on Xbox One, opening the doors for countless new experiences to be enjoyed by players all over the world
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 21:07:55
Én is így adtam már el 12 játékot soha senkinek nem volt gondja!Én úgy adom el,hogy minden adat megváltoztatható rajta még a biztonsági másod lépcsős telefon vagy email cím is!
2 féle lehetőség van a használatra!
1.
Van az idegen profil bejelentkezel vele meg a te saját profiloddal és használod a te profilodon a leszedett játékot.Itt ugye mind a 2 profil online vagy is be van a boxon jelentkezve!Ez akkor hasznos ha csak te használod egyedül 1 boxon a játékot és így megmarad a homeolási lehetőség is.
2
Van az idegen profil belépsz vele és a settings my xboxon azt kapcsolod be,hogy ez a home xboxa.Miután ezt megcsináltad neked nincs szükséged az idegen profilra.Ezt akár a home társadnak is oda adhatod és ő az 1 es módon szintén tudja használni,Azaz ketten tudjátok használni!
Viszont eladni nem adhatod el addig ameddig te akarod használni,mert ha az új vevő lehomeolja a boxára te már nem fogod tudni használni!!!
Viszont ha meguntad te ugyan így tovább adhatod mint ahogy te vetted.Pontosan ugyan olyan dolog mint a lemezes használt piac annyi különbséggel,hogy így sokkal olcsóbban jutsz játékhoz és akár egyszerre 2 en is tudjátok használni..
láttam már több oldalon is (ebay, ill hardverapron), hogy úgy árulnak játékot hogy nem kódot küld hanem profilként.
Találkozott már valaki ilyennel? Mi lenne ez, kapok egy felhasználónevet meg jelszót amivel bejelentkezek és letöltöm a játékot? Utána jó a másik profilomon is????
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Lényeg,hogy nem kell sietni én mindent nagyon tüzetesen végig néztem.A scan volt a legelső amit maxra raktam így elmentem a 4. pálya végéig.Nagyon kevés dolog maradt ki közben és,ha találtam jó helyet teszem azt volt 5 csonti egy helyen közel egy checkpointhoz ott megálltam és csináltam a fegyver upokat lőj ennyi meg annyi fejest ölj így meg úgy ennyiszer meg annyiszor majd checkpoint vissza tölt stb
4 pálya után mission selectel kiválasztottam az első pályát és mindent össze szedtem megcsináltam és ugyan így a maradék 3 al is majd megint elmentem 4 pályát és szintén zenész és ugyan ez a legvégén.Majd nyakon vertem a bosst.kiléptem következő new game ultra nightmare pár perc alatt végig szaladtam és 1000.... KB ennyi
Ultra nightmare acsi
http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/17633174
Fejlövés acsizás jó hely!
HS
http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/17585277
hard buli!
:-D
http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/17633919
:-D
http://xboxdvr.com/gamer/HARLEKIN543/video/17633320
Kiderül,hogy nagyon magas volt a víz vastartalma és a klór megtámadta.A történet vége az lett hogy víz leenged medence újra sikálás és csapvízről töltés és persze ez nem egy napos tortúra ez elbaszott 4 napomat....
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.18. 14:56:56
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
öööö... WAT??
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
http://www.windowscentral.com/xbox-live-gold-prices-are-going-several-countries-june-20
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2016.05.18. 09:16:23
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.18. 09:04:47
In other back compatibility news this week, Microsoft announced it had finally got multi-disc Xbox 360 games working on Xbox One, opening the door for even more back compat games in the future.