176622
banner
  • TomStorm
    Path of Exile accountom a Grinding Gear-es amit Pc-n játszom.Kérdés ha Xbox-on játszanám akkor azt ott tovább vihetem?
  • TomStorm
    Full HD monitorhoz szerinted elég az SS?
    Flight Sim,Red Dead és az idén megjelenő játékok érdekelnének.
    60Fps kell(Flight Sim kivételével)
  • darkSectorxxx #175978
    Waczkor:

Igen szerintem is brutálisan durvaa a gép én is azt akartam venni, ha a Microsoft nem kamuzott volna, hogy ugyanaz lesz mint a Series X csak 1440p max felbontással, de nem.
    Àr értégkben, meg méretben meg úgy mindenbe iszonyat durva, csak hát az a baj hogy nem csak annyi a különbség a nagyhoz képest hogy 4k helyett 1440p....

Ez miatt inkább majd a nagy gépet veszem.
  • Waczkor
    Vettem egy Series S gépet másodlagos gépnek itthonra játékra meg főként neflixre.Hihetetlen mennyire kis pici,képek meg videók nem adják vissza.Úgyanúgy halk,nem melegszik mint nagytestvére.Nagyon jól néz ki fehérben.
    Tárhely az ugye kicsi,pláne ha MS Flight sim,meg mondjuk RDR 2 fent van de aki nem akar kétszer annyit kiadni annak szerintem tökéletes.Pláne hogy raklapszámra van boltokban.

Youtube-on már vannak fent videók MS Flight Sim-ről Series S-en. Nem semmi azért ahogy fut ezen a kis gépen.

Nyílván majd Series X-en fogom többet tolni Flight Sim-et,de azért minden elismerést megérdemelnek ahogy megoldtották hogy elfusson az S-en.

Ár/érték arányban nagyon ott van a kis gép
  • robicarlos6
    Heti megjelenések

https://news.xbox.com/en-us/2021/07/23/next-week-on-xbox-july-26-to-30/amp/

Heti megjelenések
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.24. 07:34:02
  • TomStorm
    Ez úgy ahogy van PC Ultra és a World map zoom ficsőr nincs is PC-n.Valami eszméletlen ahogy kinéz és ahogy fut:O

Támogatja egér+bill-t és jó pár játékvezérlőt
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2021.07.23. 22:43:00
  • robicarlos6
    The Ascent Gameplay Deep Dive on Xbox Series X

• robicarlos6
    Nexon új játékot jelentett be Project Magnum névvel PC -re és konzolra.

https://pdf.irpocket.com/C3659/Zbuw/xk8F/jMgB.pdf
  • robicarlos6
  • robicarlos6
    Battlefield V, Cloud - Today
    Cris Tales, Cloud, Console, and PC - Today
    Atomicrops, Cloud, Console, and PC - July 22
    Raji: An Ancient Epic, Cloud, Console, and PC - July 22
    Last Stop, Cloud, Console, and PC - Jully 22
    Blinx: The Time Sweeper, Cloud and Console - July 26
    Crimson Skies: High Road to Revenge, Cloud and Console - July 26
    Microsoft Flight Simulator, Xbox Series X - July 27
    Lethal League Blaze, Cloud, Console, and PC - July 29
    Omno, Cloud, Console, and PC - July 29
    Project Wingman, PC - July 29
    The Ascent, Cloud, Console, and PC - July 29

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.20. 16:25:34
  • robicarlos6
  • robicarlos6

Psychonauts 2 supports HDR, VRR and 120 FPS rendering exclusively on Xbox Series X|S consoles.
    Xbox Series X: 4K/60 FPS or 1440p/120FPS
    Xbox Series S: 1620p/60FPS or 1080p/120 FPS

- narrative-heavy platformer
    - lots of exploration and collectibles
    - collectibles help you to upgrade abilities
    - character development and world-building with relentless density
    - every NPC has something unique to say, often with deeper dialogue trees

Az LKA nevű fejlesztőcsapata tavaly ősszel jelentette be a Martha is Dead című játékot, amely a leírások alapján egy, a II. Világháborúban játszódó pszichológiai horror lesz. A címszereplő halálát annak testvére képtelen feldolgozni, így az ő szenvedéseit követhetjük majd nyomon a tervek szerint. Egy ideje már nem hallottunk a projektről, a minap azonban egy újabb fejlesztői videót kaptunk a készítőktől, érdemes lehet megnézni
    A Martha is Dead PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik idén, de egyelőre a premier napja nem ismert.

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.19. 18:53:44
  • robicarlos6
    Holnap láthatunk valamit majd a The Coalition-tól Alpha Point UE5 Technical Demo címszó alatt...
  • robicarlos6
    The Last Stand: Aftermath - Console Announce Trailer

• lwb
    Game Pass pc klienst lassan jó lenne, ha kikalapálná a MS. Vicc, hogy ahhoz, hogy a Solasta frissítést le tudjam tölteni, ahhoz az egész játékot újra kellett installáljam, mert hiába van bekapcsolva az automatikus frissítés, lószart se frissít.
  • robicarlos6
    Bright Memory:Infinite Game Charging Night

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.08. 17:01:45
  • lwb
    Pedig nvidian a dlss 2 már nem rossz. Vannak olyan játékok, ahol kb muszáj is használnod, ha egyszerre akarsz ray tracinget és megfelelő teljesítményt is. Van olyan beállítás, ahol soha nem veszed észre a képminőségben a különbséget.
  • robicarlos6
    Lehet. Én csak hírhozó vagyok. Nekem konkrétan herotom van ezektől a butítsunk és skálázzuk fel az alacsony felbontást féle megoldásoktól..PC-n se fogom használni egyiket sem soha
  • lwb
    Hogy te ezért mit fogsz kapni Mobytól ... Az sg rezidens okostojásai már megmondták, hogy ez zsákutca. :)
  • robicarlos6
    Mesterséges intelligenciával javítaná a játékok grafikáját a Microsoft

Az NVIDIA és az AMD nyomába eredhetnek a redmondiak.
    Az AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) bemutatásával nem kérdés, hogy a felskálázással javított grafikáé a jövő, amit az NVIDIA-féle DLSS mellett már az Epic Games is pedzeget az Unreal Engine 5 Temporal Super Resolutionjével (TSR).
    A jelek szerint pedig a Microsoft sem akar kimaradni a buliból, a Hardware Times ugyanis kiszúrt két álláshirdetést, melyek arra utalnak, hogy a redmondi vállalat is valamilyen hasonló technológián dolgozik az Xbox platformhoz.
    A Senior és vezető szoftvermérnöknek kiírt hirdetések olyan szakembereknek szólnak, akik jártasak a számítógépes grafikában és a mesterséges intelligenciában.

"Az Xbox kihasználja a gépi tanulást a hagyományos renderelési algoritmusok hatékonyságának növelésére és jobb alternatívák nyújtására. Az Xbox grafikus csapata egy olyan mérnököt keres, aki gépi tanulási algoritmusokat épít a grafikai szoftverbe, játékosok millióinak örömére. Működj szorosan együtt partnerekkel a jövő gépi tanulási hardverére fejlesztett szoftveren! Légy nagy hatással a számítógépes grafikára és a játékokra!"

-áll az egyik hirdetés leírásában.

A Microsoft tehát valamiféle MI -és gépi tanulás-alapú megoldással tuningolná a játékok látványvilágát, ami minden bizonnyal a cég DirectML API-jén alapulhat. A fejlesztés pedig az Xbox platformot célozza, melynek néhány éve már a PC is része, így könnyen lehet, hogy nem csak a konzolosok élvezhetik majd a technológia vívmányait.
    Addig pedig ott az AMD univerzális, hardverek széles tárházával működő FSR-technológiája, amit a Microsoft szintén teljes mellszélességgel támogat.
  • robicarlos6

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.07.07. 07:19:20
  • robicarlos6
  • Voltan
    Háááát... Nagyon erősen fel akar szállni a Guardians of the Galaxy vonatra, meg jaja, Borderlands, de ez alapján sajnos eléggé erőltetett az egész poénkodás. Sajnos, ez olyan dolog, amit nagyon nehéz eltalálni. Maga a játékmenet meg ez alapján semmi érdekes.
    Meglátjuk.
  • robicarlos6
    A Space Punks gyakorlatilag egy felülnézetes Borderlands a Shadow Warrior fejlesztőitől
    A konzolos változatok 2022-ben érkezhetnek.

• robicarlos6
    A Gears of War-sorozat fejlesztői hamarosan megmutatják az Epic Games motorjának lehengerlő erejét.

A Gears of War-sorozat készítői, a The Coalition hamarosan egy 'Alpha Point' demóval mutatja meg, hogy mire képes az Unreal Engine 5. Vagyis, ha pontosabbak akarunk lenni nem az egész stúdió, hanem Kate Rayner technikai igazgató, és Colin Penty technikai művészeti igazgató vezényli majd le az előadást a július 19-23. között, kizárólag digitálisan megrendezésre kerülő GDC 2021 keretében. Az Xbox Series X-en futó demóban a fejlesztők bemutatják majd tapasztalataikat többek között az újgenerációs karakteralkotással, MetaHumans integrációval és a motor sok más aspektusával kapcsolatban.
  • Seth
    200% Jump Scare , 0% Silent Hill , jeee
  • robicarlos6
    Együttműködésre lép a Konami és a Bloober

Ebből még akár valami jó is kisülhet
  • Zozo76
    Mondom ugy poenbol benezek, erre megint azt latom hogy osztjatok egymast Harlekin vs DarkSector. Abba ne hagyjatok, feldobta a reggelemet. :)
  • Harlekin
    Remélem ezzel a posztoddal magadra ismertél!

Bár gondolom nem...

Hiszen, ha te személyeskedsz és másnak a halált vágyod az totál elfogadott nézeteid szerint...
    Ezt kellene kicsit átgondolnod, hogy talán ezért vagy pellengérezve rendre és nem csak részemről...
    Mert mindennel így vagy . százan állítanak tényszerűen valamit, de te akkor is a saját esztelenségedet erőlteted....
    És ez nem az, hogy a nézeteid meghazudtolása lenne, ha beismernéd, hiszen a tényszerűség az tényszerűség marad...
    Szimplán elfogadás, hogy az ég kék és nem piros....

Na pontosan ezekből látszik, hogy te milyen ember vagy....
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2021.06.25. 06:15:14
  • darkSectorxxx #175951
    Ennyire tartom az ilyen végletekig nagy faszkalap embereket, akik folyamat személyeskendek.
    Nálad tahóbb emberrel még nem volt lehetőségem találkozni, pedig aztán a net képes összehordani a szemetet.
    Reméljük már nem sokáig.
  • Harlekin
    Ismét egy adalék rólad ezzel a poszttal.Amúgy voltam fertőzött tünetmentesen...De azóta oltva is vagyok 2* és azt is tünetmentesen le tudtam ... Sajnálom, de szüksége van a világnak rám
  • darkSectorxxx #175949
    Annyi sok rendes ember halt meg a vírus miatt, te meg még itt vagy.
  • Harlekin
    Egy szóval nem mondtam, hogy baj....

Ráadásul tőlem aztán bármi lehet... Itt még tőlem nem halottátok, hogy gondom lenne bármi játékkal... Én aztán leszarom a játék spoilert is, bárki elmesélheti a végét is nekem élményben pont ugyan annyit fog nyújtani.
    Nincs olyan játék amit nem játszok a mások által véleményezett akár legszarabbtól kezdve is.
    Tehát én csak rávilágítottam, hogy ez így ezen mód rossz is lehet...És pontosan azokra nézve akik ezt teszik.
    Mert én pont fogok játszani a szarabbal is. Majd azok lesznek kiakadva akik a múltban magasztalásukat ezen mód fejezték ki és következmény az lett, hogy számukra a jelen értéktelen szar lett...

De amiből ez az egész indult egy példa gyanánt felhozott dolog volt!
    Amit az SG nem a legélesebb kése a fiókban a maga csorba módján próbált szeletelni....Statra vágyik pedig minden infó megtalálható, hogy mi miért van...

És már bele se megyek, hogy vegyünk egy Guitar hero-t vagy a nintendo egyéb szarságait ami pár játékhoz jók és lehetne sorolni még bőségesen a hasonló példákat a számára értelmetlen eszközöket ami a nézetei miatt rétegjátékká tesznek valamit, esetleg használhatatlanná... Így nyilván DS nek ezek a maga gyöpös világában is STATISZTIKAI szinten létezhetnek....Hiszen ő tudja.. ha meg nem tudja, akkor csak statisztikában létezhet...

Majd jön 600 féle magyarázattal, hogy azt nem úgy gondolta, meg nem úgy van meg, mindenki más a hülye aki szembe jön az autópályán.....

.
    .
    .
    .

• Harlekin
    Legalább pár embernek van stílusa neked meg ismét marad a mérhetetlen butaság a megynyilvánulásaidban. Mint mindig...
  • darkSectorxxx #175946
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze, félreérthető lehet az volt, de nem szántam annak, de egyes embereknek a reakciója, a személyeskedés az nem válasz erre, max akkor kérdezzen vissza az illető, hogy ha úgy érti, de ez a stílus ez nem amit pár ember nyom.

Hát az élvezet az persze szubjektív, én csak objektíven mondtam hogy kontrollerrel se béna, mert a béna szól is valszeg a kedves kollega nem úgy értette, de az is ilyen téren félreérthető, amire írtam a kommentem.
  • Zóanagyvarázsló
    Idézgethetnék tőled, hogy mi sikerült félreérthetőre, de nem érzem ezt az én vitámnak, csak azt, amire az eredeti kommentem reagált, tőled teljesen függetlenül. Személy szerint nem értek hozzá, de nagyon nehéz elképzelnem, hogy annyira élvezhető lenne kontrollerrel, mint akár egy autós félszim. Lehet, hogy Game Passben kipróbálom, de még az se biztos. Én egy jó, kontrollerre optimalizált Wing Commander- vagy X-Winget szeretnék. (A Squadronst még nem próbáltam, kíváncsi vagyok rá, de nem tűnik eléggé annak.)
  • darkSectorxxx #175944
    Rétegjáték, az arra vonatkozott, hogy ha egy játékot kiadnak úgy hogy egy drága eszköz kelljen hozzá, az egy kisebb felhasználói réteget célozna meg.

Én egy szóval nem említettem hogy ugyanaz az érzés a kontrollerrel. Ahogy autós játékot is más kontrollerrel meg kormánnyal.
    Én arra írtam hogy kontrollerrel is optimalizálják, mert ételemszerűen jön konzolokra, ezzel a microsoft számol egy AAA címnél, hogy mondjuk ne csak a negyede tudja kezelni, aki vesz hozzá egy külön eszközt.
    Szó nem volt arról hogy ugyanaz a kontroller mint egy olyan eszköz. Én legalábbis ilyet nem írtam egyszer se.
    Azt meg pláne nem hogy, ne vegyen magának ilyen plusz perifériát.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.06.23. 12:22:27
  • Zóanagyvarázsló
    Az a baj, hogy azoknak próbálod megmagyarázni, hogy kontrollerrel is jó meg nem rétegjáték (bármit is jelentsen ez napjainkban vagy a te értelmezésedben), akik veled szemben próbálták, illetve több közül volt eddig a műfajhoz. Ha így nekiállsz magyarázni, meg a "minek vegyen ilyet?" kérdéssel jönni, annak nem jó az optikája.
  • darkSectorxxx #175942
    "Persze ettől még a többszörös vásárlás és más "kényszerességek" mellől tényleg vicces, ugyanakkor mindennapos más szintén hobbijára szánt extra befektetését leszólni"

Na ez miatt éreztem feleslegesnek reagáni a többi kommentre, mert megint 1-2 faszkalap (nem rád értem), nem képes értelmezni egy kurva kommentet amit írok.

ÉN nem azt mondtam hogy felesleges az eszköz, vagy hogy szar az a cucc és minek veszik meg, hanem annyit írtam az illetőnek hogy ha Xboxon szeretne játszani akkor miért nem játszik rendesen kontrollerrel, hiszen a játékhoz nem kötelező az eszköz, hiszen úgy adják kii a játékot hogy lehessen irányítani kontrollerrel is, hiszen az az alap irányítás konzolokon.
    Ha meg ragaszkodik az eszközhöz, akkor PC-n érdemes megvenni inkáb a játékot.

Azt a statisztikát arra példáztam, nem hogy szar az a spéci eszköz, hanem hogy mivel valszeg kevesebben vesznek ilyen a felhasználók közül az Xbox se fog kiadni valszeg egy ekkora címet úgy hogy kontrollerre játszhatatlan maradjon és kelljen venni hozzá egy ilyen irányítót. Ennyi semi szarozás nem volt a kommentjeimben a termékkel kapcsolatban, nem is állt szándékomban. Csak azért jegyeztem meg mert úgy lett számomra előadva mintha ennélkül nem is nagyon lehetne vele játszani.... ENNYI, LESZÓLÁS SEHOL SEMMI ÜGYBEN NEM VOLT.
    Csak a sok agyhalott nem tudja értelmezni a mondatot amit olvas.
    És látod az a kibaszott Harlekin geci elkezdte a faszságát, a személyeskedést és ez az eredménye már kurvára másról beszélnek, beszéltek, amihez amúgy senkinek semmi köze.

Vagyis egy kibaszott szó nem volt arról hogy bárki leszólja azt az irányítót.
    A személyeskedés meg a buziság az viszont hamar előkerül megint.

Valamint ahoz sincs a világon sem a témának sem másnak semmi köze hogy ha én megveszek egy játékot több platformra és tetszik és mondjuk végigviszem több helyen is.
    Vagy neadj isten más platformon más családtagomnak vagy ismerősömnek adom hogy tudjon játszani vele.
    Ez személyeskedés szimplán. A témához semmi köze.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.06.23. 10:49:00
  • Voyager5
    2-3 játékot én is megvettem több platformra, de nálam ez inkább azért történt így, mert kb 7-8 éve szakítottam a PC gaminggel
    és pár kedvencemet továbbra is akartam játszani konzolon is. (Skyrim, Diablo III pl.)

Amúgy a szimulátor témára visszatérve, én emlékszem pl. a 90-es évek közepe-végére, amikor is kijött a
    Eurofighter 2000, picit később talán a Jane's F-15, majd a Falcon 4.0.
    Emlékeim szerint ezek mind eléggé jó értékeléseket kaptak, és mindegyik valahol félúton volt az arcade és a rendes szimulátor programok közt.
    A Jane's F-15-öt pl nem is tudtad joystick nélkül játszani. Naná, hogy rohantam venni egyet :)