XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És itt egy újabb dolog amire rávilágítottál a wifi hátrányaiban,hogy mennyire sebezhető a játék fikciótól eltekintve is!!!!<#kacsint>#kacsint>
Te ezt már megszokhattad volna,hogy szarok mindenki véleményére és arra meg főleg,hogy ki mit csinál!<#nevetes1>#nevetes1>
"Nem kell a rizsa hogy dehát neked úgyis van kábel meg hasonló, ez rizsa"
Ez nem rizsa hanem VOLT és VAN agyam,hogy amikor kábeleztünk gondoltam erre!Sőt arra is,hogy üres kábelcsatornák legyenek mindenhol, ha szükség lesz rá.Tehát ez előre látás és nem rizsa!!!!!Ti nyugodtan szopjatok a wifivel amit egy turmixgép is meg tud zavarni és akkor még a biztonság résekre ki se tértünk ugye!!!<#kacsint>#kacsint>
"ennyit tud a mostnai wifi, oszt kész."
EZT MONDOM EZÉRT FOS A WIFI A KÁBELHEZ KÉPEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Ezt szeretem amikor a kész riposztok lehetőségét szállítod nekem!<#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.07. 10:34:37
Adversus solem ne loquitor
Ha valaki megkérdezi, hogy van egy probléma, akkor nem az a megoldás hogy menj ki kapálni az erdőbe.
Vagyis ha eleve valakinek wifi kell akkor nem kábelezünk, hogy dugd át kábelra, mert az nem megoldás.
Vagyis akkor csak ennyit mondasz: ennyit tud a mostnai wifi, oszt kész. :)
Nem kell a rizsa hogy dehát neked úgyis van kábel meg hasonló, ez rizsa, a kérdés nem az volt hogy valakit beszélj le a wifiről. :)
Ez olyan mint amikor vettem laptopot, és kérdeztem mit ajánlanak 150-ért, erre jöttek hogy egy asztali gépet, ba+ de nekem ha asztali gép kellene akkor azt kérdezném...kb így vagyok ezzel a wifi-vel is.
Gondolom érted. :D
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.07. 10:03:50
Tisztába vagyok a wifi "előnyével",de egy szánalmas konzol vagy asztali PC vagy tv vagy hűtő vagy zuhanykabin amit soha a büdös életbe nem mozdítasz el legalább is nem olyan szinten,hogy az igényelje a wifit akkor miért használnám azt ami nem jobb?????
De van minden szobába behúzva UTP kábel ami tökéletes adatátvitelt biztosít MINDEN olyan eszköznek aminek fix helye van és az eszköz ezt lehetővé teszi és mindezt a JÓ router árának negyedéből!!!
Évek óta nem mozdítottam meg se a TV ket se a boxokat se semmit ami nem arra van kitalálva,hogy mozgassam akkor miért kellene nekem ehhez wifi?????<#nemtudom>#nemtudom>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.07. 09:33:57
Abban a 4 dologban MI a jobb a wifi vagy a kábel????????????????????????????
Ez olyan mintha a fürdőkádat az esti fürdéshez a kerti csapról oldanád meg vödörrel pedig ott a vezetékes vízcsap a kádnál...
És a kérdésre adj egy igen vagy nem választ!Szakértés ide vagy oda!!!!Tudja ugyan azokat vagy se úgy ahogy leírtam!<#kacsint>#kacsint>
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.07. 09:25:17
Tehát a kérdésemre a válasz tőled se lehet más mint hogy NEM!
Nem tudom mi az amit te egy meglévő rendszer bekábelezéséből ki tudsz szedni anélkül,hogy csökkentenéd az eszközeid számát!?És most itt nem a wif-iről van szó,mert ezt letisztáztuk....
5$
My streams: https://beam.pro/oriic
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De kifogást találni a legkönnyebb :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.06. 21:17:12
Ahogy te kábelezel az eddigi képeid alapján az téged nem zavar!Maximum 1 pók tévedne el rajta!<#vigyor0>#vigyor0> Nálam minden kábellel van kötve,de sehol nem látsz 1 kósza kábelt se!!!Csak azt amit tényleg nem lehet falban vagy rejtve vinni,de ez egyik se UTP kábel!!!!!!!!!
A wifi ha tetszik ha nem 1 rohadt szűk keresztmetszet ennyit tud véges sehol nincs a kábele adatátvitelhez és pont!
Vagy zavarna a kábel.
De 2013-as géptől elvárható lenne nem? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.06. 20:45:46
Miért várjak 2x annyi időt pl letöltéskor. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.06. 20:22:58
Nem értem én sem námal a 20-ból miért csak 13-at megy, dehát ez van.
My streams: https://beam.pro/oriic
A box wifije nem a legjobb....Nálam 2 méterre van a routertöl és mindig baszakodott(wifivel)!De ettől függetlenül is a kábel sokkal sokkal jobb hiszen 1 fix dolog és magasabb adatátvitellel rendelkezik!
Hosszú kikapcsolás az amikor a bekapcsolt boxot úgy kapcsolod ki,hogy a bekapcs azaz a kikapcs gombot a boxon NYOMVA tartod a kikapcsolásig!
Kíváncsi leszek a neo mennyivel lesz hangosabb és majd azt,miként fogják ajnározni,hogy ez pont így jó ez pont kellett, mert így él a gép mivel van hangja!
És különben is ez egy tökéletes szél imitátor tehát olyan mintha a természetben játszanál és hasonló magyarázatok,hogy ott a fos miért csoki puding! <#nevetes1>#nevetes1>