XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My streams: https://beam.pro/oriic
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mi is az az ms pont?
Amit kb 2 éve megszüntettek?
Email cím csere meg a nick csere egymástól független?
Mit akarsz?
Amúgy az e-mail csere egyszerűbb, a nick csere ha még a régi megoldással van akkor azt is átírhatod (évente 1x asszem, a többi ms pontért).
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.08.14. 13:16:28
Minden sallangot töröl a gép agyából és alapra áll vissza!Azaz ha előtte jó volt utána is jó lesz.Kivéve,ha valóban valami hiba van!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.13. 20:35:24
Amúgy hja, BF1-re most kezdek rácuppanni én is.
Viszont nagyon nagy bajban leszek!!!!!Mert most videók alapján BF 1 is város és ugye már itt van az is a profilomon.Tehát rendesen be kell majd az időmet osztani,hogy mivel mikor játsszak az 1 hét megjelenési különbség miatt!Nyilván titan a favorit,de valahogy a bf 1 hangulat is elkapott.<#nevetes1>#nevetes1>
De nekem G920 nyomásérzékenységével sincs bajom.Jól sikerült!Pont ma próbáltam vagyis 5 órán keresztül😄
Kormány már ugye más téma.Mikor fogtam Fanatec Clubsport fém kormányokat(F1-et is) és az a súly mikor kivettem zsákból és kézbevettem hogyisírjam:őrület,elcsodálkoztam😊
De ez más történet..
Logitech G X1 és PS4 szerintem megéri az árát
Adversus solem ne loquitor
( mondjuk ha már 60 vs 100 akkor a Logi mert ahhoz normális kuplungos pedálok vannak, nem 10 filléres műanyag TH féle ) de viszont a váltót külön kell megvenni.
Bár a Logi sem 100as, azon is van gagyizás a kormányon lévő gombokkal..., de maga a bor borítás, a fém váltófülek, a fém borítású ( masszív ) pedálok rendben vannak. FFB is erős, de még mindig csak fogaskerekes hajtás és nincs a kormányon kijelző.
Hihetetlen hogy a Fanatec CSR ami anno vettem a Fana egyik csúcs pedáljával ( nyomásérzékeny állítható fék, 100% FÉM, és tetszőlegesen szerelhető állítható az egész ) a gagyi H váltóval, kormányon lévő kijelzővel kereken 100 ezer volt germániából házhoz hozatva. Most itthon ilyen minőséget nem kapsz megközelítőleg sem, egyik cégtől sem 200ért lehet THt venni ami már hozza ezeket a paramétereket, de az meg nem X1 kompatibilis. Fana meg átállt az egy kormányra ami meg 500 ezer.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.11. 13:33:19
Xbox One sima / ELITE kontroller USB kábel vagy MS vevőegység.
Xbox One S kontroller USB kábel vagy MS vevőegység vagy blútusz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.11. 10:16:33
Érdemes egyáltalán horizonhoz kormány? Totti?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.10. 13:41:35
Kormányt mindenképpen szerezz be.
Nálam most kölcsön van egy régi G25 váltóval csak tesztelem milyen így játszani de nagyon jó😊
Vadul lehet pakolni váltóval sebességet meg kell is.
Én G29-el szemezek az még megfizethető és ennél jobb a feedback ami nekem elég lesz.
Csak nincs a csomagban váltó😞
/remélem az új xboxom kitolja magából 4k-n, az apexet kitolja, szal nem reménytelen 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.10. 12:59:34
The Xbox One S is available in three models, releasing in waves starting August 2:
2TB Launch Edition (includes Xbox One S Vertical Stand) for £349 / €399 / $399, releasing August 2
1TB edition for £299 / €349 / $349 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), bundled with Madden NFL 17 (North America only) or Halo 5 and Halo: The Master Chief Collection, releasing August 23
500GB edition for £249 / €299 / $299 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), bundled with Halo 5 and Halo: The Master Chief Collection, releasing August 23