XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Xbox One S is available in three models, releasing in waves starting August 2:
2TB Launch Edition (includes Xbox One S Vertical Stand) for £349 / €399 / $399, releasing August 2
1TB edition for £299 / €349 / $349 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), bundled with Madden NFL 17 (North America only) or Halo 5 and Halo: The Master Chief Collection, releasing August 23
500GB edition for £249 / €299 / $299 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), bundled with Halo 5 and Halo: The Master Chief Collection, releasing August 23
????500 GB????
Szerintem az még nincs és nem csak itthon nincs MS storeban is CSAK pre-order státuszba van az 1t és az 500 GB IS!És 2016 08 23 ra dátumozva.És a 2 t ből kiindulva ezen a napon itthon is elérhető lesz!
Remélem a következő posztod nem az lesz,hogy ez oké na de fekete mikor lesz!?<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.09. 19:58:59
Ezek drágák
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Raktáron 124990
Raktáron 128990
Raktáron 129990
És ezen kívül még számtalan helyen!
3.-án a Camponai 576-ba már volt mivel bent voltam(ahogy írtam is) megnézni,összerakatni,meghallgatni és volt 3 darab azon kívül is mint amit össze raktak.....
Semmi gond,ha nincs szűkséged a segítségre csak akkor miért teszel fel kérdést???<#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.09. 18:18:47
A régi nagy böhöm feketét el is adtam már.
De kivárom csak ugye Aug.2 volt megadva.
Vagy megrendelem kintről most utána is nézek
My streams: https://beam.pro/oriic
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
///Én is régen így kezdtem, de ps1 demo lemezzel. (ha most nem nézem a többi tv játékot, meg nintendo-t)
Atya ég, a legeslegkedvencem az Intelligent Cube.....az egy szaros demo volt, de akkoriban egy fullos lemezzel nem játszottam ennyit amit azzal a demo-val, annyira állat volt, és egyben féltem is tőle, fura érzés volt szorongani, hogy jönnek a kiba...ott kockák, és nekem gyorsan tennem kell valamit....
Mesteri!
Azóta sem szereztem be utólag eredetibe, csak a demo-t ismerem....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.08. 21:03:20
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Pont ezért van az,ha mindenki fikáz valamit azt azonnal elkezdem.....<#nevetes1>#nevetes1>
Ha találsz benne olyat ami leköt, akkor tetszik valamilyen szinten a játék bakker. 😄
És igen én sajna nem vagyok ilyen türelmes. Ezért írtam hogy irigylem tőled ezt az ability-t. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ez azon hogy én megtalálom MINDEN játékban azt ami szórakoztat.Ti sose fogjátok megtalálni,mert mindenben csak azt a bizonyos általatok múltban is elfogadott dolgot keresitek.És ha be is próbálkoznátok valami mással akkor időt se adtok neki.....
Ennyi....<#kacsint>#kacsint>
Lassan én is itt tartok a ps-nél, volt vagy 2 lemez a gépemben....
Jó BR filmek voltak, de azt is kipróbálásra, esélye nincs hogy rendszeresen leváltsa nekem a netről töltött filmeket, mert faxom vásárol meg minden filmet 5-7 ezerért.
Robotzsaru van csak mert gyüjtöttem, de azt is ha nézem, sokszor digitálisan letöltve, és a tokot meg bontatlanul hagyom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.08. 20:38:20
Remélem scorpionál már gondolnak erre és 1 jó árasított BD nélküli verzát húzhatok be.
Igaza van amúgy, okos az asszony. 😄 Én a mostanit is kibasznám. 😊
/// Amúgy mindenféle viccen kívül az tisztelendő amennyi pöttyöd van. Meg mennyi féle jáékkal vagy képes játszani, bárcsak nekem is ennyi féle stílus tetszene, ezt irigylem azért.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tehát már kapható!
szerk.: Ja, van 1 TB-os, meg 500 gigás változatban is
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.08.08. 19:23:26
Most hogy ingyen volt a goldhoz leszedtem és elkezdtem vele játszani, de irreálisan nehéznek találom!
A story módokat csinálom, és már sokat megcsináltam fejlesztettem is a kocsit stb, de így is rohadt nehéz, arról nem is beszálve hogy A new yorki résznél vagyok és akad elég szépen.
Nem lehet nehézségi szintet állítani valahol??
Nem azért szoktam játszani hogy felidegesítsem magam de........más nem letörlöm a ...ba!
<#nevetes1>#nevetes1>
Na további jó wifizést elmentem motorozni!!!!!!!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Vagyis te engem vettél alapul. Vagyis azt mikor a wifi azért kell, mert ne lógjon 2 méteres kábel a szekrény mögött.
Van más eset is amikor a wifi hasznos. 😊
Adversus solem ne loquitor
Így helyes!!!!<#kacsint>#kacsint>
Bazzz olyan jó volt ameddig te voltál messze most a fórumoktól!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
De nincs problem, már együtt élek a dilemmával, csak most beszéltünk róla. 😊
/
Ja a konzol nem bír többet?, akkor ennyi, egy hulladék. 😊
Mennyibe került volna, ha rendes wifi egységet kap? a duplája? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.07. 10:54:18
Nem bír többet a mai wifi tech.
Baromság!!!!
Csak a konzolon ár használhatóságban értelmetlen!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.07. 10:51:40
Mikor beszéltünk a wifi-ről, ennyi a válasz: Nem bír többet a mai wifi tech.
Ennyi. 😄
A többire írtam hogy rizsa.
Nem vagyok lusta, tudod meddig tartott ezt megszőni? 😊
De elárulom, hogy azóta már változott a helyzet. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.07. 10:50:05
Tőlem bazzeg a kádadat is töltheted az ablakon bespriccelt kerti csapról is,mert nem érdekel nem ez a téma.
A kábelezésedet meg bizonyítottad a PS4 topikba berakott képeddel,hogy ott nem a darabszámmal sőt nem is a hosszal van a legnagyobb baj hanem az igénytelenséggel meg a lustasággal!Mint ahogy most itt bizonygatod is
"ez nem problem, mert a pokháló a szekrény mögött van, de ja persze összecsévélhetném, hogy ha el kell valamiért húzni a szekrényt akkor kábelezgessek megint"
Adversus solem ne loquitor
És akkor az a megoldás, hogy alakítsd át a routert, egy plusz kábel már neked nem lényeg, meg hogy hogy kössem össze a kábeleket, de az nem fordul meg benned, hogy nekem aa gépek, csatlakozóhelyek nem igy vannak rendezve, nem tudok mindent összetekerni mindennel, mert a kábelek van hogy méretük miatt ép hogy elérnek egyik pontból a másikba, JA és nálam ez nem problem, mert a pokháló a szekrény mögött van, de ja persze összecsévélhetném, hogy ha el kell valamiért húzni a szekrényt akkor kábelezgessek megint. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.07. 10:36:53