XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.19. 19:44:55
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
My streams: https://beam.pro/oriic
Én pl. azért vettem One-t, mert előtte is 360-am volt (most már azok a játékok is mennek One-on, tök jó); halkabb a gép, mint a PS4; a Live network stabilabb, mint a PSN; jobb a közösség és a barátok kezelése stb. a konzolon; van xboxdvr.com és hasonló oldalak; rendes, gyors támogatás, 2 év gari; csöndes gép; jobb kontroller.
Ami negatív lehet, legalábbis számomra, hogy vannak exkluzívok, melyek sosem lesznek a MS rendszerében. Amire nincs rálátásom, mert nem volt PS4-em, az az, hogy gyengébb a One, mint a PS4 - ezt sok összehasonlításban leírják, bár a játék hevében nem veszed észre, esetleg benchmarkokon.
Hát ilyen bestbuy kategóriára gondolok, 10 alatt aránylag régi játék. 😊
50-70% off meg ilyenek.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ugyan ennyi FH3 is
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.18. 18:58:19
Én is ezt használom,ha nem lehet hivatalos ms storeba venni a kártyákat!
kb 10000000 x leírtam hol tudsz informálódni!!!!!!!!!
ITT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Esetleg valaki tudna nekem egy pro és kontra összeállítást írni, esetleg linkelni, hogy ha valaki újgenerációs konzolt szeretne venni, akkor melyek azok a szempontok, amiket érdemes figyelembe venni?
Előre is köszönöm.
Kezdjük előröl!!!
Teszem azt vásárolni akarsz sinagpure ba!Veszel SINGAPURI DOLLÁR feltöltőt!Ezt megteheted a hivatalos MS oldalon is!!!
(MINDIG OLYAN FELTÖLTŐ KELL MINT AMIN VÁSÁROLNI AKARSZ!!!!)
!!!TEHÁT USA FELTÖLTŐ KÁRTYÁT NEM TUDSZ SINGAPUREBA FELTÖLTENI!!!!!!!!
Felmész a www.xbox.com oldalra!!!Amúgy is itt végzed a vásárlást ugye!!!
Bejelentkezel!!
Majd utána az oldalon bal alsó sarokban átállítod singaporera a régiót!
MS storeba(nem xbox store) megkeresed a kívánt feltöltőt és megveszed.
Vissza lépsz xbox oldalra és ellenőrződ hogy még mindig singaporeba vagy.
Majd belépsz redem oldalra és a profilodhoz hozzá adod a kódokat!
Majd jön a vásárlás
Itt kívánt játékra rámész és rányomsz,hogy megveszed.
Ha még nem vásároltál ebbe a storeba akkor kér számlázási címet (kinézel netröl egy singapore hotel vagy bár mi más valós címét tel számmal) és megadod.
Majd valószínűleg kér kártya adatokat is ezt is megadod(nyugi 100 ft ot levon amit majd vissza kapsz)Mást nem fog és nem is tud ,mert amúgy magyar kártyával NEM lehet már másik storeba xbox oldalon fizetni!!!
Ha ez megvan és mindig singapore oldalon voltál akkor rányomsz hogy megvesz és kifizetheted és itt a feltöltött összegből fizetsz!
Ennyi...
A cím megadást meg a bank kártya regisztrációt már előtte is megteheted és nem kell a vásárlásnál szarakodni...
A többi lehetőségnél is hasonló a metódus csak bizonyos pontokba van változás....
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.18. 18:47:13
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vagy a rendes ms storeból veszel feltöltő kártyát(érthetően abból a pénzneből amivel fizetni szeretnél) és azzal fizetsz a profilodon.Nem minden storehoz van ez a lehetőség!!!!
Vagy veszel 3. féltől származó feltöltőt és úgy vásárolsz a profilodról.Nem minden storehoz van ez a lehetőség!!!!!!
Esetleg Paypal ha lehetséges fizetni azon a storeon vele ahonnan vásárolni szeretnél....Nem minden storehoz van ez a lehetőség!!!!!
1 biztos,hogy mindig van olyan store ahol olcsóbban lehet venni ezekkel a lehetőségekkel mintha a magyaron storeon vásárolnál!!!!!
Vagy maradt a 3 fajta csak azon belül van több felszereltségű?
Titánnál nálam 3 fegyver jön szóba a láncos,a 40 es ágyú meg a triple threat...Ha ezek vannak már jó?A képességek azok mind 1 is,mert azok úgy is nálam vannak!<#nevetes1>#nevetes1>
Hogy van most a titán elkészülés/érkezés?Idő vagy ölés alapján van?
Ontsad az infókat!!!!Jöhet minden tudod engem spoiler nem hat meg!!
Tegnap titanoztam és nem tudtam abbahagyni tehát köszönet msnek,hogy bebaszott a live,mert ma nem jöttem volna dolgozni... :-D
Egy dolog nagyon érdekel, van olyan gyors a mozgás mint az előzőben?
Este 11kor Titanfall 2 kódokat osztanak, korai hozzáférést.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Amúgy fasza volt tegnap ssx...Adott 450000 pontot régről,mert annyi fasza időm volt amit próbáltak döntögetni!<#nevetes1>#nevetes1>
Vannak emlékezetes dolgok amikor thermo cucc nélkül kell lejönni a hegyről és kurvára ki kell számolni minden részt,hogy a napon csússz,mert szinte azonnal megfagysz ha árnyékba vagy jégbarlangba mész. :-D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.17. 10:06:28
Jameg 12 éves engine....... cseréjjéklemá.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.16. 21:18:18
Adversus solem ne loquitor
Remélem sikerült.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.16. 20:18:20
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.16. 17:42:42
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.16. 16:09:30
Ma indult a Prominence Poker is ami ingyenes ha esetleg valakit érdekel.
Utoljára szerkesztette: barmi, 2016.08.16. 14:25:25
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |