XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harlekin
Eurogamer.net

The Xbox One S is available in three models, releasing in waves starting August 2:

2TB Launch Edition (includes Xbox One S Vertical Stand) for £349 / €399 / $399, releasing August 2

1TB edition for £299 / €349 / $349 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), bundled with Madden NFL 17 (North America only) or Halo 5 and Halo: The Master Chief Collection, releasing August 23

500GB edition for £249 / €299 / $299 (Xbox One S vertical stand sold separately for $20), bundled with Halo 5 and Halo: The Master Chief Collection, releasing August 23
Harlekin
"Mikor lehet kapni itthon Xbox One S-t?"

????500 GB????

Szerintem az még nincs és nem csak itthon nincs MS storeban is CSAK pre-order státuszba van az 1t és az 500 GB IS!És 2016 08 23 ra dátumozva.És a 2 t ből kiindulva ezen a napon itthon is elérhető lesz!

Remélem a következő posztod nem az lesz,hogy ez oké na de fekete mikor lesz!?<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.09. 19:58:59
Nekem 500Gb-os kell.
Ezek drágák
Totti5
Márkusz zúz + új fajta enemy is bemutatkozik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Harlekin
Még a fos Media Markt ba is van igaz a szokásos JÓ DRÁGÁN 133999

És itt kurva olcsó!119990
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.09. 18:26:51
Harlekin
Nem tudom mit kell ezen kivárni!!!!
Raktáron 124990
Raktáron 128990
Raktáron 129990

És ezen kívül még számtalan helyen!

3.-án a Camponai 576-ba már volt mivel bent voltam(ahogy írtam is) megnézni,összerakatni,meghallgatni és volt 3 darab azon kívül is mint amit össze raktak.....
Semmi gond,ha nincs szűkséged a segítségre csak akkor miért teszel fel kérdést???<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.09. 18:18:47
Privátba elküldöd hol lehet kapni?
Harlekin
Loool pont 3x írtam,hogy már itthon is kapható.sőt más írta hogy vett is,de oks old meg!!!!!!☺
Mindegy megoldom,nem érdekes
Harlekin
Mit vársz ki???
Igen nekem is tetszik design-ra és jól elfér az asztalon monitor,ps4 mellett amik szintén mind fehérek.
A régi nagy böhöm feketét el is adtam már.

De kivárom csak ugye Aug.2 volt megadva.
Vagy megrendelem kintről most utána is nézek
orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

Kongy
Ja hát igen, az hasonlít 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
<#eljen>

///Én is régen így kezdtem, de ps1 demo lemezzel. (ha most nem nézem a többi tv játékot, meg nintendo-t)
Atya ég, a legeslegkedvencem az Intelligent Cube.....az egy szaros demo volt, de akkoriban egy fullos lemezzel nem játszottam ennyit amit azzal a demo-val, annyira állat volt, és egyben féltem is tőle, fura érzés volt szorongani, hogy jönnek a kiba...ott kockák, és nekem gyorsan tennem kell valamit....

Mesteri!

Azóta sem szereztem be utólag eredetibe, csak a demo-t ismerem....😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.08. 21:03:20

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Harlekin
Nálam se volt ez mindig így....Pc-n az fps-en kívül semmi nem érdekelt.És jött a box amihez akkor volt valami arcade dvd a dobozban, 20 fos játékkal és mivel fogalmam nem volt első hónapba,hogy mi meg hogyan működik a játékok terén,így azzal játszottam rengeteget és ez a 20 fos játék ráébresztett arra,hogy mindennek megvan a szépsége csak meg kell találni!Viszont utána már minden érdekelt,mert tudtam,hogy megtalálom benne azt ami szórakoztat.Ha más nem a bárgyú zene....vagy pl amikor itt mindenki szid valamit,hogy bugos én azzal is napokat eltudok játszani ,mert szét röhögöm az agyam a faszságokon,hogy kiesek átesek,beragadok stb....Nincs olyan játék ami nem tud jó lenni,ha te játszani és szórakozni akarsz vele...
Pont ezért van az,ha mindenki fikáz valamit azt azonnal elkezdem.....<#nevetes1>
darkSectorxxx
Ba+ ezt mondom ezért irigykedek.
Ha találsz benne olyat ami leköt, akkor tetszik valamilyen szinten a játék bakker. 😄
És igen én sajna nem vagyok ilyen türelmes. Ezért írtam hogy irigylem tőled ezt az ability-t. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Harlekin
Ez nem a tettszik nem tettsziken múlik.
Ez azon hogy én megtalálom MINDEN játékban azt ami szórakoztat.Ti sose fogjátok megtalálni,mert mindenben csak azt a bizonyos általatok múltban is elfogadott dolgot keresitek.És ha be is próbálkoznátok valami mással akkor időt se adtok neki.....
Ennyi....<#kacsint>
darkSectorxxx
Hát hallod nem hülyeség.
Lassan én is itt tartok a ps-nél, volt vagy 2 lemez a gépemben....

Jó BR filmek voltak, de azt is kipróbálásra, esélye nincs hogy rendszeresen leváltsa nekem a netről töltött filmeket, mert faxom vásárol meg minden filmet 5-7 ezerért.
Robotzsaru van csak mert gyüjtöttem, de azt is ha nézem, sokszor digitálisan letöltve, és a tokot meg bontatlanul hagyom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.08. 20:38:20

Harlekin
Amúgy a legtutibb az lenne ha kiadnának végre egy olyat amibe nincs BD meghajtó,mert akkor még kisebb lenne.
Remélem scorpionál már gondolnak erre és 1 jó árasított BD nélküli verzát húzhatok be.
darkSectorxxx
Hú.
Igaza van amúgy, okos az asszony. 😄 Én a mostanit is kibasznám. 😊

/// Amúgy mindenféle viccen kívül az tisztelendő amennyi pöttyöd van. Meg mennyi féle jáékkal vagy képes játszani, bárcsak nekem is ennyi féle stílus tetszene, ezt irigylem azért.

Harlekin
Hogy legyen....de nem lesz,mert az asszony lebeszélt!Vagyis inkább burkoltan közölte,hogy kibassza az ablakon,ha megveszem!<#nevetes1>
Harlekin
A méret nem a kinézet!<#kacsint>
Kongy
Mondjuk arra épp nem hasonlít 😄 De a sima One egy VHS lejátszóra elég erősen.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Minek neked kisebb x1? Abba nem fér el a sok G. 😄

Harlekin
Kb mit a ps 2 nekem egyből az ugrott be :-D
Harlekin
Én 3.-án voltam a Camponai 576-ba és már ott akkor volt eladó(130000-ér) egyet össze is rakattam és meghallgattam a hangját!
Tehát már kapható!
Kongy
Azt nem tudom, de Németországban mindenfele árulják. Épp ma néztem mennyivel kisebb, mint a sima One.. Durva. És baromi jól is néz ki. És 2 TB-os.

szerk.: Ja, van 1 TB-os, meg 500 gigás változatban is
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.08.08. 19:23:26

Rage47
Letöröltem én is 😄 Még jó, hogy ingyen volt.
Emlékszik még valaki a The crew -ra?? 😊
Most hogy ingyen volt a goldhoz leszedtem és elkezdtem vele játszani, de irreálisan nehéznek találom!
A story módokat csinálom, és már sokat megcsináltam fejlesztettem is a kocsit stb, de így is rohadt nehéz, arról nem is beszálve hogy A new yorki résznél vagyok és akad elég szépen.

Nem lehet nehézségi szintet állítani valahol??
Nem azért szoktam játszani hogy felidegesítsem magam de........más nem letörlöm a ...ba!
<#nevetes1>
Mikor lehet kapni itthon Xbox One S-t?
orichalcos
Srácok, van itt olyan esetleg akinek megvan még xbox one doboza és az abban lévő szivacsok? SOS szükségem lenne a szivacsokra, ha kell fizetek értük: 😞

orichalcos
Hja már vettem tőlük párszor. Most a No Man's Sky-t rendeltem be, remélem holnap átvehető lesz már.

Ja meg van ez a konzolgame oldal is itt ugyanannyi lenne csak én eddig mindig konzolvilág/gameshop-tól rendeltem de ott most ez pont drágább szóval passzolom őket.
A gamertech oldal megbízható, rendelt már valaki onnan? Forza Horizon 3 Ultimate Edition mindenhol 28k, nálunk 24990 szóval akkor inkább onnan rendelném csak ugye semmi tapasztalatom nincs róluk.
darkSectorxxx
Te szegény! 😄

Harlekin
Ne bazd erre érek haza,hogy semmi wifi....<#vigyor0>
darkSectorxxx
Oks lelépsz te puhány. Na csá, jó motorozást, a kábelt ne felejtsd el magaddal vinni. 😊

Harlekin
Senkit nem veszek alapul csak a hozzászólásodra reagáltam!És ott ez volt a kézenfekvő!!!!
Na további jó wifizést elmentem motorozni!!!!!!!!!!<#nevetes1>
darkSectorxxx
Az mondom...ilyet, bezzeg a sok high-tech érintőgomb, mert a csodaszép 8BG vram, az kellett ja. 😊

darkSectorxxx
Hát mert jöttél hogy megoldható hogy más dobozt rakok be, amibe 4-nél több csati megy, és kössem össze kábellel, mert te most alapul vetted hogy a szobámba a gépet egy kábellel összekötöm, és ha nem lenne rá mód? esetleg a widfi eszköz mesze van furkálni kéne a falba stb?
Vagyis te engem vettél alapul. Vagyis azt mikor a wifi azért kell, mert ne lógjon 2 méteres kábel a szekrény mögött.
Van más eset is amikor a wifi hasznos. 😊

Moby
Ahhoz az 5$ cucc is elég. Ami a boxnak viszont nem megy. Abba nem fért bele az 5$, szal inkább beleverték a félcentes fost. Helyesen. Én is ezt tenném. Nektek így is jó...

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Ja a konzol nem bír többet?, akkor ennyi, egy hulladék a wifi hozzá. 😊

Így helyes!!!!<#kacsint>
Harlekin
Milyen messze miről beszélsz példát hoztam fel..................

Bazzz olyan jó volt ameddig te voltál messze most a fórumoktól!!!!<#nevetes1>
darkSectorxxx
Igen, azt mondtam, mert láttam hogy eltérsz a kérdéstől, vagyis ne azzal foglalkozz a 2 kütyü milyen messze van egymástól, csak koncentrálj az alap kérdésre, WIFI kell. 😊
De nincs problem, már együtt élek a dilemmával, csak most beszéltünk róla. 😊

/
Ja a konzol nem bír többet?, akkor ennyi, egy hulladék. 😊
Mennyibe került volna, ha rendes wifi egységet kap? a duplája? 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.07. 10:54:18

Harlekin
A kábelezést TEEEEEEE hoztad a képletbe,hogy TEEEEEE meg akarsz szabadulni a KÁBELEKTŐL!!!!!!!!!<#kacsint>

Nem bír többet a mai wifi tech.
Baromság!!!!

Csak a konzolon ár használhatóságban értelmetlen!!!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.08.07. 10:51:40
Harlekin
Tud 382 KM is,bla bla bla,de még mindig egy lakáson belüli fix helyen lévő eszközök adatkapcsolatáról beszélünk!!!OLCSÓN TÖKÉLETESEN!!!
darkSectorxxx
De ezt mondom, a wifi volt a kérdés, erre már fél órája a pókhálónál tartunk, meg kerti csapok. 😄
Mikor beszéltünk a wifi-ről, ennyi a válasz: Nem bír többet a mai wifi tech.
Ennyi. 😄
A többire írtam hogy rizsa.

Nem vagyok lusta, tudod meddig tartott ezt megszőni? 😊
De elárulom, hogy azóta már változott a helyzet. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.07. 10:50:05

Harlekin
Mint írtam leszarom az egyéni helyzetet és nem is ezen van a hangsúly itt a két dolog közti különbségen és a kábel veri a wifit.
Tőlem bazzeg a kádadat is töltheted az ablakon bespriccelt kerti csapról is,mert nem érdekel nem ez a téma.
A kábelezésedet meg bizonyítottad a PS4 topikba berakott képeddel,hogy ott nem a darabszámmal sőt nem is a hosszal van a legnagyobb baj hanem az igénytelenséggel meg a lustasággal!Mint ahogy most itt bizonygatod is

"ez nem problem, mert a pokháló a szekrény mögött van, de ja persze összecsévélhetném, hogy ha el kell valamiért húzni a szekrényt akkor kábelezgessek megint"
Moby
Fogalmatok sincs mennyit tud a wifi...😄 AC5300 megvan? Na az két GIGAbit. Meg mégkettő, ha nem volna elég 😄

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Oks ennyit tud a wifi (nem ezt vitattam, hogy ebben van hiba), de akkor nem azzal kell helyette jönni, hogy hogy alakítsam kábelre, ha egyszer olyan helyzet adódik amikor wifi kéne.
És akkor az a megoldás, hogy alakítsd át a routert, egy plusz kábel már neked nem lényeg, meg hogy hogy kössem össze a kábeleket, de az nem fordul meg benned, hogy nekem aa gépek, csatlakozóhelyek nem igy vannak rendezve, nem tudok mindent összetekerni mindennel, mert a kábelek van hogy méretük miatt ép hogy elérnek egyik pontból a másikba, JA és nálam ez nem problem, mert a pokháló a szekrény mögött van, de ja persze összecsévélhetném, hogy ha el kell valamiért húzni a szekrényt akkor kábelezgessek megint. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.07. 10:36:53