176880

-
Az ugye megvan hogy Halo, Gears és Forza kívül is vannak Xbox címek? ugye?!!!
Ha valakit nem érdekel a Uncharted, God of War, GT akkor meg nem vesz PS4et. Amit írtál az kb ilyen törvényszerűség.
"Szóval ha csak multi címek miatt vesz valaki egy xboxot az konkrétan hülye."
26 millió Xbox júzert hülyéztél le. -
Már hogyne....
Az 1 darab Halo-t meg egy darab Gears-t kivéve.
Én is imádtam a régi konzolt, de ettől nem nézem el a sok balfaszságot nekik, ez az egy darab Gears is ami nagy nehezen 3 évvel a megjelenés után jött az is egy szelet egy nagy egészből, lófazs, ha így megy 9 életév útán jutok el a story végére. PFFFF.
Max a Halo, ami megincsak nem lett tökély, azt ennyi, a Forza ami télleg csábítja a vásárlókat, márha nem pc-n játszik valaki.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 19:54:14 -
Ő multi címek nem érdekelnek, ha nem érdekli valakit a Microsoft exclusive, Forza Halo Gears, akkor max azért vesz Xboxot mert nem tudatos vásárló.
Szóval ha csak multi címek miatt vesz valaki egy xboxot az konkrétan hülye.
Ha meg nem CSAK multi címek végett akkor már mindjárt ott vagyunk az Exclusive-nál, ebben különbözik max a többitől, ebben lehet max érdekeltsége egy tudatos gamer-nél. -
"Ez a mostani generáció 1 címből táplálkozik: Forza"
Ez egyszerűen nem igaz. -
"ezzel is játszon valaki, mert ezt kizárólag az exclusive-okkal tudnják elérni"
Ez nem igaz. Legsikeresebb címek melyekből többszöröse megy el mint a legtöbb exnek. BF, COD, GTA, FIFA pl.
Néztétek már a Xbox sztórt hogy mennyi játék van a gépre?!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.18. 19:38:43 -
Játékok kellenek, nem új gép, az könnyű, játékkal megtölteni, az nehéz.
Nem az kell hogy a többi platformot alázzák, hanem hogy KIEGÉSZÍTSÉK, ezzel is játszon valaki, mert ezt kizárólag az exclusive-okkal tudnják elérni, máskülönben esélytelen.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 19:34:38 -
Csak nehogy kövesselek. :D
De az tuti hogy nem Switch-et veszek. :DDDDDDDDD
Ez a gen nagyon lapos, ekkorra már ha nem is képesek új címeket tólni, legalább a Gears-ból fél tonna résznek kellett volna már jönni, igazából a Halo-ból is.
Ez a mostani generáció 1 címből táplálkozik: Forza, ebből jön orrba-szájba, ami vagy érdekel vagy nem. Kell több opció, színesebb paletta exclusive frontotn, plána még 2x-esenn mert a másik gen elment technikailag, itt pláne nyomatni kellene. De semmi szinte.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 19:32:38 -
Azzal jönnek majd új szupererős MS exkluzívok? Nem látom egyelőre a Scorpion létjogosultságát, tök jól néznek ki a mostani játékok is. -
Bandicoot #170408 Már rég elkényelmesedett sajnos.... -
Kb dupla annyi PS4 fogyott, nincs már az hogy kényelmesed"het". Felzárkózni lehet valamennyire, bár kétlem hogy egy PS4nél drágább gép sikeresebb lenne. Sokat eladhatnak belőle és nyilván ez is a cél, de hogy itt nem lesz órási változás az szinte biztos. MS sem fogja bukóval adni a gépet, már pedig ha ( javarészt ) natív 4k masina lesz, akkor az nem 130 ezer. -
LBandi77 #170406 Ezért kell az a skorpió masina,különben a sony nagyon elkényelmesedhet. -
Én épp most adom el :p -
Igen, nekünk jó a versenyhelyzet, viszont az nem, ha túlságosan elhúz az egyik fél, a másik meg majd feladja... -
Sonynak is ez a jó, mindenkinek. Ha nagy az aktív juser base, akkor több a vásárolt tartalom, több a pénz, több az előfizetés, a reklámok lemennek, betalálnak a júzerek költenek. -
Hát nem lenne rossz, ha télleg lenne értelme bekapcsolnom manapság a konzolt. :D valamiért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.18. 19:03:03 -
LBandi77 #170401 Mit is mondott volna.Valahogy szépíteni kell a dolgokat,de talán a skorpió javít a helyzeten.
Minél szorosabb a helyzet a gamereknek az az nekünk az a jó. -
+ Spencer azt mondta, hogy nekik az számít, hogy minél több aktív user legyen és ne porosodjon a konzol a szekrényben. -
No már kanyarban van végre!!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.18. 18:41:00 -
2016 végéig 26 millió konzol talált gazdára világszinten. 

-
abel0317 #170397 Mass effect andromeda deluxe kiadások kaphatóak lesznek dobozosan is? -
Xbox frissítések a láthatáron
Gyorsabb, jobb Guide
Ráncfelvarrást kap az Xbox One-on elérhető Guide menü. Frissítés után nem kettő, hanem egyetlen gombnyomással hívható majd elő, és több funkciót kezelhetünk róla, mint most. Például gyorsabban kezelhető lesz a Game DVR, közvetlenül a menüből állíthatjuk be a felvételek hosszát, kezelhetjük a rögzített képeket és videókat, de megújul az achievement lista, a Gamerscore ranglista, és több más funkció is, amikhez ezentúl nem kell elhagyni a játékot.
Közösségi javítások
Áttekinthetőbb lesz az Activity Feed (üzenőfal), további funkciókat kapnak a klubok és az LFG (Looking For Group), hogy még könnyebb legyen játékostársakat találni Live-on.
-
Neten a hasonló problémáknál nem látok egyértelmű megoldást sajnos, max annyit beszélnek, hogy a router beállítással lehet valami gond. -
eszgye #170394 Lejátszás nem lehetséges!
Próbálja meg újra, ha a probléma továbbra is fennáll, keresse fel a www.xbox.com/support oldalt.
0xc00d11cd (0xc00d3e84)
Utoljára szerkesztette: eszgye, 2017.01.16. 17:10:49 -
Én nem tudtam elolvasni a szöveget a képen, ki tudnád írni majd? -
eszgye #170392 Sziasztok! Segítséget kérnék, ha tudtok segíteni! AZ otthoni hálózatomban van egy Tp-Link WR1043-as router, ami NAS-ként és Média Serverként is tud üzemelni. Az ott tárolt filmeket szeretném a nem okos TV-men lejátszani Xbox One segítségével. A MÉdia player látja a Media Servert a filmeket azonban a mellékelt hibaüzenettel nem játssza le. Plóbáltam a VLC playert letölteni, azzal se megy, se avi se mkv. Tudtok esetleg valami tippet adni? Lehet Kodek-et telepíteni? Vagy van olyan alkalmazás, ami megbirkózik a filmek lejátszásával (az se baj, ha fizetős)? Előre is köszi a segítséget!
Utoljára szerkesztette: eszgye, 2017.01.16. 03:02:26 -
Hát én például ilyet még eddig nem hallottam sehol, pláne hogy szervízből jön ki így gép javítás után, de egyértelműen jelezni kell a szervíznek hogy megmaradt a hiba és visszaküldeni!
Csinálják meg, hiszen garanciás! -
almos12 #170390 Sziasztok!
Karácsonyra kaptam a 360 után egy One S-t. A vadiúj könzolon a játékok döntő többsége a telepítés megtörténte után az intro lefutása után a "skip press A" parancsra semmit nem csinál lefagy. (Forza 3, Battlefront de még a FiFA17 demo is ezt csinálja)
Apu a Microsoft ügyfélszolgálatnak jelezte a hibát... javasolták, hogy küldjük el szervizbe hozzájuk. Tegnap érkezett vissza a németországi szervizből de mintha nem történt volna semmi..... ugyanaz a hiba van most is.
Szerintetek mi a fene van a konzolunkkal????????? -
Láttad a Jurassic World-öt (mármint nem a filmet)? Na mert azt láthatod ugyanúgy mobilon is, persze grafikai butulással, de müködik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.13. 21:02:52 -
Ez? nem lehet. Ha csinálnak mobilra egy játékot, ezen a címen, akkor az lehet, de nem lesz. -
De lehetne. -
Te, ez nem mobil játék...
X360 meg már nincs. Finító.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.13. 20:57:00 -
Hát ajánlom is, én örülnék előző genes kiadásnak is, technikailag nem is lenne szerintem gond.
Sőőőt ahogy a Jurassic World van android-on, ezzel is nagyot lehetne ott durrantani mobil közösségben.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.13. 20:55:31 -
Haver szerint Wii U-n mocsok jó volt, szóval tuti király lesz. -
Asszonták kicsit ilyen GTA szerű játék lesz. :) -
Jön az egyik legjobb játék.
-
Blitz béta január 20-tól január 30-ig lesz elérhető, ingyenes lesz, és az Xbox One, valamint a Windows 10 tulajok is letölthetik és játszhatnak vele
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.11. 21:58:05 -
Új kontrollerek.
-
-
azért ennyire nem siralmas a helyzet, bár nekem is kéne pár ps4-es exkluzív, de összességében az xbox jobban bejön még mindig.
inkább ülök kontrollerrel kanapén, mint gépe előtt egérrel görnyedve, amit egész nap csinálok melóban. akinek van bika pc-je, annak nyilván nem kell már xbox one, ezt belátom én is -
Az erős PCvel ( egyátalán PCvel ) bíró játékosok egy kis szelete a konzollal rendelkező játékosokkal szemben.