176776
banner
  • bunny
    Hali, tudnátok ajánlani xbox one dual töltő szettet, ami bevált?
    Párat néztem, de elég nagy a szórás.

https://www.conrad.hu/hu/toeltoallomas-2-reszes-2-db-akkucsomaggal-xbox-one-controller-ekhez-energizer-805749.html
    http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_big-ben-xbox-one-dual-t%C3%B6lt%C5%91-szett-1158143.html

Ez jónak tűnik árban is, bár az a 300mAh nem tudom mire elég pl.
    http://kutyubazar.hu/xbox-one/17039-dual-controller-tolto-xbox-one-hoz.html
  • TBTPumpa

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.28. 21:14:21
  • darkSectorxxx #170308
    2017 legjobban várt xbox játékok!

Engem feltétlen a Scalebound érdekel. Remélem nem cseszik el és jó játék lesz.
  • darkSectorxxx #170307
    Más: FF XV topik
  • darkSectorxxx #170306
  • Totti5
    Egyben biztos lehetsz, ha előkerül ez a téma egy meetingen akkor Spencer az mellett fog érvelni hogy ne legyen, de ez nem rajta múlik.
  • darkSectorxxx #170304
    Vagyunk ezzel így sokan. Emlegetem is amikor sok ezres marad évente a zsebemben amit régen játékokra költöttem. :)
  • Totti5
    Hogy ő mit szeretne egy dolog a piac meg egy másik.
  • darkSectorxxx #170302
    Mert a zinternet tele van emberekkel akik leszabályoznak olyan embereket akiknek más a véleményük és el szeretnék mondani? :D

Nem a vélemény az érdekes, mert abban igaza van, csak mellette mód? Skizofrén?

Bár mit csodálkozunk ebben a hozzáállásban nevelkedünk és élünk.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.27. 00:01:27
  • Totti5
    Miért nem mondhatja el a véleményét?
  • darkSectorxxx #170300
    Atyaég, azt hittem ma már nem lep meg senki és semmi.

"Az Xbox fejese szerint sem jó az, ha egy konkurens platform játékosai hátrányt szenvednek

Phil Spencer úgy gondolja, nem jó dolog, hogy az egyik platformra előbb jelenik meg egy DLC, mint egy másikra."

Ha nem ért vele egyet, akkor ne csinálja, csak ugye már a cod pénzeszsák nem náluk élvez elsőbbséget, ezelőtti generációban nem volt probléma.
    Miért nem mutatnak példát a duma helyett?

Az nem zavarja hogy FIZETNEK KONZOLON A MULTIÉRT????

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.26. 20:02:01
  • darkSectorxxx #170299
    Igen, sajnos úgy tűnik valamit változtattak a témán, én is ezt vettem észre minap!

Most úgy megy a játék, hogy játszhatsz a saját játékoddal de ehhez a te profilod mellett a megvett accounttal is be kell hogy légy jelentkezve.....
    Attól félek, hogy ez valami új dolog amivel próbálják nehezíteni a Home témát...:(
  • Boldizsár82
    Sziasztok!
    Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni! A home társamtól "letöltöttem" a Gears 4-et, de a játék indításakor ezt az üzenetet kapom:"Sign in with the profile used for purchae, or buy a copy at the Xbox Store. Viszont,ha ő (home társam) otthon a saját boxán be lép az én profilomba,úgy indul a játék.!
    Mit bénázok el??? Előre is köszönöm....
  • darkSectorxxx #170297
  • Nuno88
    Sziasztok,
    valaki tudna nekem segíteni, vagy elirányítani egy olyan topicba ahova ez a kérdés igazán való?
    A héten vettem egy XBOX ONE-t és a WIFI és a kábel csatlakozás is megszakad mikor töltené le a játékot az áruházból, de úgy szakad meg, hogy a router teljesen megbolondul és sehogy sincs net, viszont a router nem jelez hibát. Valaki tapasztalt már hasonlót?
    Köszi előre is.
  • Totti5
    Semmi meglepő nincs benne, jövőre valszeg Forza 7. Nem is várok kevesebbet a T10től mint egy skorpiót kihasználó natív 4Ks földbedöngölős új részt.

Fanatec-es ember

I have a meeting with the team of Turn 10 this week and we will discuss several things we could do together for their next title of Forza Motorsport.

If you would like to add something, please let me know. Please tell me any wheel/pedal/shifter related issues you have in FM6 and let us know what new features you would like to see supported in FM7.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.23. 12:18:52
  • orichalcos
    És vissza is vonták mindenkitől. Már nem játszható.
  • darkSectorxxx #170292
    Homefront: The Revolution Xbox One £9.99
  • kutyakiki81
    Én is elcsíptem még :D
  • orichalcos
    Már nem működik. Amúgy valós kód volt, én már letöltöttem és kipróbáltam.
  • kutyakiki81
  • mrmilan
    Ez kurva jó! A kieg még nincs meg, de így olyan mennyiségű élmény és tartalom van ebben a stuffban, hogy eszméletlen. Nagyon érik nálam a Blizzard Mountain...
  • mrmilan
    Gratula, ez fasza dolog! Annak idején, úgy 1992 tájékán Ausztriából kaptunk mi is a húgommal egy eredeti NES-t. Gyárilag Super mario 3-al, két kontrollerrel. Valamiért aztán eladtuk úgy 1996 körül, mert kaptunk egy PC konfigurációt. Nagyon bánom, hogy megváltunk tőle. Mit nem adnék érte, ha eredeti dobozával itt lenne nálam. Aztán úgy alakult, hogy pár éve én sem bírtam magammal, és párom tudta nélkül vettem egy Snes-t (Super Mario All Stars, World, stb..), meg egy C64 II-t 1541 II-es floppyval, meg minden földi jóval. Örült neki :) Nekem is tervbe van egy ilyen "modern retro" nes. Addig meg itt a ONE. Sok örömet hozzá!
  • Totti5
    Még mindig Horizon. Embertelen a hóvihar + éjszaka kombó.
  • darkSectorxxx #170285
    ja várj PS1 mini az télleg 15ért jó lenne HDMI-vel.
  • Tinman #170284
    Oh... nem rossz, nem rossz :-) Nekem szerencsére angol az összes kazi, sajna nem sok van. Idehaza nem is nagyon tudtunk bele venni, nagy ritkán Bécsben kaptam engedélyt a vételezésre és persze be is szívtam keményen vele. Azt tudtam, hogy Super Mario-t akarok, mert az 1. résszel orrvérzésig.

Így szépen meg is vetettem a szüleimmel a Mario Bros-t, gondoltam ezzel tutira megyek, ez biztos valami újabb Super Mario-s remek platformer. Aztán nem.
    Nem akarok senki lelkébe gázolni, de az egy igazi fos volt. Oltári nagy csalódás volt. Ez a játék max annak jó, aki a haverjával, tesójával tolja és elvannak vele kis ideig, aztán jöhet az igazi SMB. A Mario Bros egy töltelék.

Drága is volt és teljesen elkeseredtem, mert arra az évre ezzel kellett beérnem. Rémes volt. Szerintem azt a csalódást egy jó pszichológus se tudná kikezelni belőlem, örök sérülés :-(
  • Tinman #170283
    Azon teljesen ki leszek akadva, mert kb. mindenki lesajnált a telefonba, hogy mit is képzelek én, amikor hiánycikk. Nem is értem a Game Park-nak, hogy jutott belőle ennyi ^^
  • Totti5
    Nem/is, a történelem egyik legjobb konzolja masszív játékfelhozatallal ( igen ez a 30 igen jó kis lájnáp ), modern belsővel és szoftverrel, a valós áron alul ( már csak a játékok mennyisége és ára alapján is ).

Ha jön a Snes az is kell, ha Sony ad ki PS1 minit, az is kellene. Ha a Sega adna ki Mini DCt az is kellene.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.21. 21:10:48
  • Totti5
    Japánból. Apu 3 hónapot volt kint ( Suzuki gyár indulása, kiküldetés ) és onnan küldte :) japán kazettákkal! Aztán még 1 japán kazetta szettet sikerült intézni már egy ismerőssel, egy a baj hogy japó nyelvű mind, de imádom és ez sosem volt akadály :)
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.21. 20:47:01
  • Totti5
    Csak összejött a karácsony előtt
  • darkSectorxxx #170279
    ja akkor ez inkább rajongós dolog.
  • Tinman #170278
    Őrület. Szóról szóra ez mind így igaz rám is! Nekem is Famicom van és a C64 mellett én is ezen nevelkedtem. Ha azt mondod, hogy a Margaréta katalógusból van, akkor sokkot kapok :-D

Nekem amúgy a saját önös igényeimen kívül arra kell a kis vas, hogy a párom élvezkedjen vele, ugyanis neki is volt, de neki sajnos csak klón.
  • Tinman #170277
    1 perce kaptam NES Classic-kal kapcsolatban:

"Köszönjük. Péntekre ott a termék. Még küldünk egy mailt."

Na ezt így kell gyerekek! Le a kalappal a Game Park előtt, ha tényleg megkapom a kis aranyost péntekre :-)

Postáról még annyit, hogy erre felénk amúgy is rémes... pl. rendre egy másik u.i. nevű ürgének visznek ki dolgaimat, 1x már pénzt is átvett. De az is nagy rohadék ám, mert átvesz mindent, aztán ha kedve van jelentkezik, ha nincs, akkor meg keresem a postán, ahol mossák kezeiket, mert hát átvették... Igen, de az egyik "xy" utca, a másik "z", ha ezt egy kézbesítő nem képes értelmezni, jobban tenné, ha végezne magával, mert ön és közveszélyes.
  • Totti5
    Az hogy létezik, azt hogy lehet birtokolni és hogy hivatalos Nintendo kiadás.

Nem akarok semmit bővíteni, ha erre vágyok van rá eszköz, van rá mód, mindig is volt. Van eredeti NES-em ( Famicom ) az első gépem volt, ezen nőttem fel. Máig megvan és működőképes, de már nem arra van hogy az ember használja. Ez pedig HDMI csatis, modern, pár új és hasznos lehetőségekkel. Fun és retro.
  • darkSectorxxx #170275
    30 az néhány. :D
    De basszus én néztem a listát régen annyira nem vágtam földhöz magam, kár hogy fix a tartalom...:D
  • n000rbi
    >van néhány játék és azokkal játszotok?

Igen, 30 válogatott játék, a jobbak közül. Na meg csak rá kell nézni, imádnivaló kis masina :)
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.12.21. 20:22:16
  • n000rbi
    Ha kaptál értesítőt smsben, akkor nem lesz gond. MPL-lel még én se szívtam meg soha, pedig nem egy csomagot hoztak/vittek.
  • darkSectorxxx #170272
    Értem hogy fun, de mi a jó benne? van néhány játék és azokkal játszotok? Mert tudtommal nem bővíthető.
  • Totti5
    MPL küldte hogy holnap itt van, vagyis a postán ott van, mert oda kértem lerakni. Hát nagyon remélem. Szerencsére még nem volt velük problémám ( MPL szolgáltatással meg pláne nem ) Tegnap feladott sima levél Titanfall 2 ma délben itt volt. Nem szoktak késlekedni itt Esztergomban, vagyis ezen a vonalon. Viszont 2+ hete megrendelt könyv anglikániából még sehol... ajándék lenne, de ez kezd elmenni... bár tavaly 24.!én hozott a postás csomagot ( az is könyv volt külföldről ). Remény még megvan :)
  • Tinman #170270
    Köszönöm, hogy segítettetek!