176776
banner
  • lwb
    Szerintem biztosan nem lesz pc-n RDR2, az 1 se jött ki, a Rockstar nem is tervezi kiadni az első részt. De kívánom, hogy tévedjek.

Egyébként persze, meg tudnám oldani, hogy átkábelezem egy másik szobába a gépet stb. De kényelmesebb venni rá egy külön eszközt, ami ráadásul blue rayt is lejátszik majd 4k-ban. Szerencsére megengedhetem magamnak, ennél az életben ezer drágább dolog is van. Egy széria felni+gumi a kocsira másfélnél kezdődik, szóval ahhoz képest ez aprópénz. Ha nem 500, hanem 2500 dollár lenne, akkor átgondolnám, de így tényleg nem töröm rajta a fejem. Tudom, hogy sokan vannak, akiknél nem ez a helyzet, nem is szoktam verni magam erre. Nálam is volt olyan helyzet az életben, amikor minden ezer forint nagyon számított. Ma ez szerencsére nem így van.
  • mrmilan
    Arty nézd, igazad is van részben, meg nem is. Persze szigorúan az én szemszögemből nézve. Igazad van abban, hogy PS4-em még nem volt, izgalmasnak és érdekesnek is hat egyben a Sony bármelyik (de főleg a Pro) konzolja. Másrészt pedig 2008 óta hozzá vagyok szokva egy platformhoz. Az akkori Falcon alaplapos 360-al kezdődött minden. Kinyílt számomra a világ, gamer szemmel. Imádtam. 2010-ben lecseréltem egy 250GB-os lakkfekete slimre. Szerelem volt baszod első látásra. Kissé későn 2015 júliusában hozta meg a futár a szintén lakkfekete 500GB-os xbone-t. Megdobtam egy 2TB-os WD Ultrával, van hozzá három kontrollerem (kérdezhetnéd mifasznak, de ebből egy gyári fekete, a másik kettő - Lunar White és Dusk Shadow - limitált, merthát adjuk meg a módját, "hamár" hobbi. Elvileg ezek a kiegészítők kompatibilisek lesznek az xbox one x-el is. Plusz a "múltam", gamertag, acsik, játékok, no és maga a rendszer! World of Tanks XBONE, a klánom stb. Szumma-szummárum, látok rációt a te álláspontodban, véleményedben is. Nem megvetendő. De most látod az én oldalamat is nagyjából ugye?
  • arty
    lehet, hogy a szebb grafika miatt? ha nem azért, mi másért vennéd, mit tud, amit a mostanid nem?
    provokatív lesz a kérdés: erősebb gép helyett nem járnál jobban egy másik géppel (ps4), annak exkluzívjaiért? értsd: halo6 4k > god of war 4 ? (most ez csak példa, de érted...)

lwb: mit jelent a "jobb konzolon" számodra? (fotelt, tévét értem - nem tudod megoldani, hogy a pc a tévére is ki legyen vezetve)
    rdr2 nem hiszem, hogy konzolexklu lenne, gta5nek is jók a pécés eladásai, amivel már számolni kell.
    a (3rdparty)konzolexkluzívak szépen lassan kikponak...

(legkevésbé trollkodni akarok, egyszerűen érdekel, kinek, milyen érvek mentén adja el az ms a bónX-et. én pl lecseréltem a one-t one S-re, mert kisebb és szebb (matt!), játszik 4k blurayt, ráadásul fillérekbe került a backfridayen vásárlás miatt, viszont a playanywhere számomra feleslegessé tette az xbx-et egy viszonylag jó pécé mellé. a one S marad, kölkök néha elkinekteznek rajta, bw compat playernek is jó, xbox classic cuccokhoz is remélem jó lesz, kontrollerjét tudom pécéhez használni.)
  • partizan182
    Kár hogy se érdemi új játékbejelentés, se VR, se AR, se új fícsörök, így nekem (4k megjelenítő tudatos hiányában) offos a történet, kár, már elképzeltem hogy zúzom a marvel vs Capcom 2-t BC-ben (360 kicsit haldoklik egy ideje).

A 499 meg persze vicc kategória, múltkor legalább kinekt volt benne ennyiért :) Ez egy target audience nélküli készülék, max a leghardkórabb brend-lojális arcok (ide jártok páran) fogják az XO-t harmadjára is lecserélni (a Slim után).
  • lwb
    i7 7700k, asus prime lap, 16 gb ddr4, 1080Ti, 144 hz-es 1080p gsync monitor. Elég erős. 1080p-hez jobb nem kell (vr-hoz sem, van vive és oculus is, touch-al), 4k-t meg majd akkor veszek, ha lesz 144 hz-es gsync, hdr 4k monitor a piacon. A perifériáim mind Razer (ez van), egértől billentyűn át, a hangafalig és egérpadig (firefly). Minden full rgb, a ház Corsair Obsidian, benne rgb ledcsík természetesen. Szóval szerintem egész türhető gamer gép.

Ettől függetlenül megveszem az xb1x-et, mert van pár dolog, amit jobb konzolon játszani. A nagy képernyő és a fotel miatt pl. Meg tuti lesz konzolexkluzív játék (pl red dead 2) és egyelőre az új xb1x erősebbnek tűnik a ps4 pronál, szóval akkor ez lesz a választott konzol innentől.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.06.12. 14:39:33
  • mrmilan
    Kérdésedre válaszolva igen, nekem xbone van most. Nemhogy ps4 pro-m, de még "mezeim" sincs. Skorpiót nem veszem, mert még nem árulják. Nyilván, majd ha kijön sem akarok azonnal a magaménak tudni egyet, tekintve, hogy a mostanit sem "hamarhamar" 2013-ban vettem meg. Csak azt jeleztem, hogy speciel én nem építek pc-t (már úgy tíz éve nem), de az xbox one x kifejezetten tetszik. Egyébként lehet, hogy a szebb grafika miatt veszek egyet majd, nem tudom.
  • arty
    neked xbone van most? (és miért nem ps4prod van? vagy van azis?)

skorpiót tulképp miért veszed? a szebb grafika miatt?
  • arty
    kérdés: erős, játékospécé az?
    ha igen: mi értelme a skorpiónak? mit/mikor játszol majd azon?
  • mrmilan
    Aki nem akar több százezerért pc-t építeni, pl. én.
  • lwb
    Ez a te véleményed. Én mondjuk kifejezetten örülök, hogy minden xbone játék ott lesz pc-n is. Ez szerintem nagyon jó dolog. És van xbone-om és veszek x1x-et is. A pc-m mellé, igen.
  • Ulthane
    Na fiúkák, még nem szedtem fel minden hírmorzsát a konfról, de úgy tűnik, a Microsoft végleg elengedte az Xbox kezét. 0 exkluzív, tapsikoljunk rég bejelentett játékoknak, 0 X One X.-exkluzív, mégis mi a szarért vegyen 150 ezerért majd konzolt bárki is novemberben?

A vicc az, hogy felnyalatják velünk a szart, és el akarják hitetni velünk, hogy az kaviár.
  • darkSectorxxx #170942
    Nem, nem ez az átlag szerintem, vagy akkor már régen gáz.
  • lwb
    Hát nem. Inkább az átlagszínvonalt jellemzi. :( A helyzet az, hogy a Sony biztos bejelent egy pár új és jó játékot, de jrpg-t leszámítva rpg-t nem várok tőle. Nem is emlékszem amúgy olyan e3-ra, ahol egyetlen rpg se lett volna. Egészen hihetetlen.
  • darkSectorxxx #170940
    "Egyelőre az MS konf a legjobb."

Ami nem dícséret akar lenni. :D

Bírtam mikor azt mondta tegnap a faszo MS confon, hogy az összes 4k frissítés majd a régebbi játékokhoz FREE lesz az új konzolra....még jóhogynem majd fizetni kell érte. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.12. 06:53:43
  • lwb
    Egyelőre az MS konf a legjobb. Lényegében innentől az a kérdés, hogy a Sony mit mutat majd holnap. Az Ubi szinte biztosan harmadik helyezett lesz, mert ez a Bethesda konf eléggé lightos volt, az EA meg ugye a ringbe se lépett.

Egyelőre kb. 0 játékot várok ebből az E3 felhozatalból. Van egy-kettő, ami érdekes, de egyet sem fogok feljegyezni a naptáramban. Meh.
  • darkSectorxxx #170938
    Bethesda Conf.

• darkSectorxxx #170937
    Bethesda Conf. Youtube
  • orichalcos
  • darkSectorxxx #170935
    Soookal szebb.
    A baj hogy valszeg ugyanolyan szűk helyek lesznek és a kutyát nem fogja érdekelni, ha nem lesz érdekes gameplay, a multi szarok látványa nem lesz elég max az első pár napig, míg a fos textúrákat megszokja a szemed.
    Én ettől a konzoltól szebb textúrákra számítottam azért.

Na de ez az én véleményem...vagy csak túl steril.

Valszeg PC-re is lesz, szinte biztos, szóval.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.12. 00:57:14
  • lwb
    Ez egyelőre spekuláció. Amennyire te még én tudom, az is lehet, hogy mindenki az Anthemen dolgozik. Az egy online persistent játék lesz, mint a Destiny. Nem olyan, hogy megcsinálom, kiadom és elfelejtem, max peccselem. Folyamatosan kell az új kontent, a balancing stb.

Nem emlékszem olyan E3-ra, amióta van Bioware és részt vesz rajta, akkor ne jelentene be egy rpg-t. Ha már bejelent valamit. És azért nem emlékszem, mert ilyen még nem volt.
  • Totti5
    Majd jön a Dragon Age mint RPG, nyilván nem ülnek és verik a brét, hanem dolgoznak játékokon amit jövőre megmutatnak.

3-4 év alatt letettek Dragon Age és Mass Effectet, és közben csinálták ezt.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.12. 00:53:29
  • lwb
    Amit eddig láttunk, annál ez sokkal szebb, az tény. Nem ez a szomorú benne, hanem az, hogy a Bioware eddig AZ rpg stúdió volt. A nagy három egyike.

Amikor kijött a Witcher 3 azon agyaltam, hogyan fognak ezzel a többiek, a Bioware és a Bethesda versenyezni. Hát, a Bioware-től megkaptuk a választ: sehogy, feladják, inkább online shootert csinálnak helyette. Dragon Age hivatalos confirmation nem volt, most már nem is lesz idén. Igazából ha a hivatalos bejelentéseket nézzük, akkor perpill a Bioware nem dolgozik egyetlen rpg-n sem. Helyette online lövöldét fejleszt. Ez egy korszak vége akkor is, ha jól néz ki az Anthem. :(
  • Totti5
    Destiny-nél ez sokkal jobban néz ki minden téren ( az is gyönyörű, de ez más level volt )
  • lwb
    OK. Ez végre egy rendes konf volt, nem úgy, mint a tegnapi EA. Volt meglepetés (Metro pl.), gameplay premier és pletyka confirmation is. Egy rakás játék, semmi éneklés-táncolás, szarakodás.

Egyetlen szomorú hír, hogy a Bio végleg elesett. RPG helyett Destinyt csinálnak. Mondjuk legalább olyan jól néz ki, mint a Bungie-féle, hanem jobban, de ez már nem RPG. :(
  • darkSectorxxx #170929
    Microsoft CONF:

42 Exclusive 4k 60fps Indie Xbox One X title!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WOOOOOOOOOOOOOW!!!

+

Halo-Gears-Forza-Crackdawn remaster in 4k 60fps.....

• darkSectorxxx #170928
    Saját számítás, hogyne tudnád meg.
  • Totti5
    Ne vázold, kösz. Majd meg fogom tudni hivatalosan.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.11. 22:14:40
  • darkSectorxxx #170926
    Oks vázolom az elképzelésem:
    500 dollár=500 euro=+27%
  • Totti5
    Ami nem 200 ugye. 170 korrekt.
  • TDC Geronimo
    500 euro, hazánkban kb 170k. Ha ennyi lesz persze. Lehet 399 bár kétlem
  • Totti5
    500 DOLLÁR.
  • darkSectorxxx #170922
    500 euro-t hallok....exclusive nélkül halott a téma, ez kb 200 ezer ft lenne, amiből azért összeraksz egy komolyabb pc-t.
  • partizan182
    Mindössze 100 dodóval több mint amit a piac elbír. Ennyiért fullesélytelen a siker, PsPrót is leszarja mindenki (csak minden ötödik eladott gép Pro), lehet tippelni mekkora lesz az érdeklődés a skorpiora drágábban.

Majd valaki elmeséli Philnek egyszer h a konzolokat nem a hardver adja el hanem a játékok. Meglátjuk mit mutatnak este ezen a fronton (skorpio szempontbol mondjuk mindegy, hisz minden jön alap gépre is, az S-en most vágtak odakint újabb 50 dodót, lassan olcsóbb mint egy 360).
  • rastaman
    az egyáltalán nem sok!
  • Totti5
    Geoff Keighley‏
    I can now say with confidence Project Scorpio is $499. Unless something changes today, that is what will be announced.
  • TBTPumpa
    Forza Motorsport 7 leak:

Megjelenés: 2017. október 3.
  • Totti5
    Dirt 4 szerintem, ha valakit érdekel.
  • TBTPumpa
    Leak:

• soo277
    Sziasztok
    Ausztriában vásárolt feltöltést akarnám felltölteni
    de nem engedi
    valami régio hibát ir ki
    ötlet valakinek köszi
  • Totti5
    Play 45+ awesome games FREE* with EA Access Free Play Days

Games, snacks and friends – that’s all a party really needs, and we’ve got the first part covered. From June 10 - 18, everyone with an Xbox Live Gold membership can tear through all the games in our massive collection for free*. Grab games from awesome series like Battlefield™, FIFA, Mass Effect ™, Madden NFL, Need for Speed™ and more – they’re yours while this party lasts.

Ready to play? Then just fire up your Xbox One, snag the EA Access app from the Xbox store and let the games begin!