176776

-
Jön a GIFT rendszer is. Lehet vásárolni játékot majd ajándékként elküldeni "akárkinek". -
Halo DLC-k már ingyenesek amúgy. -
És nem is vontak le semmit? Hm, ez érdekes, köszi infót. -
Jön a Titanfall 2 és a Battlefield 1 EA Accessbe. -
Halo, Halo, Halo
A fejlesztők megerősítették, hogy november 7-én, az Xbox One X konzol megjelenésekor, sok más játékhoz hasonlóan a Halo 5 is megkapja a 4K patchet, aminek köszönhetően a legnagyobb felbontásban, 60 fps-sel élvezhetjük a sorozat legutóbbi részét. Részleteket egyelőre nem közöltek, így azt sem tudni, dinamikus felbontásról van-e szó, mint One-on, illetve a négyszeres pixelszám mellett más grafikus tuningot is kap-e a játék. Ezekről majd a későbbiekben beszélnek.
Még az idén bekerül a visszafelé kompatibilitási listába az összes Xbox 360-as rész, így a Halo 3, a Halo 3: ODST, a Halo 4 és a Halo: CE Anniversary is.
A játékokban működni fog a multiplayer is ugyanúgy, ahogy eddig, sőt: bekerülésük után az összes 360-as Halo DLC ingyenessé válik majd, hogy mindenki egyenlő feltételekkel játszhasson. Természetesen itt is adott a cross-play lehetőség, de még a LAN összeköttetés is működik 360 és One konzolok között.
További folytatódik a Halo Wars 2 szezon is, amely egészen augusztusig új bővítményekkel látja el a Szezonbérlet tulajdonosokat.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.07. 18:47:16 -
barmi #171068 Bocs, rosszul fogalmaztam. Szabályokat írtam, viszont csak ez az egy dolog változott. A visszaigazoló mailben írják a rendelés után. Máshol még én sem olvastam erről . ::
-
Erről a változásról tudnál linket adni pls? -
barmi #171066 Ez azért így szemétség .... Pont azért rendeltem elő az adott időpontban mert egész jó volt az árfolyam . Így meg fingom nincs mennyibe is fog ez a végén majd kerülni ... remek. -
partizan182 #171065 A válasz a titkos harmadik opció: akkori árfolyamon amikor az elfogadó bank (gyak az MS virtuális POS termináljának bankja) beküldi a terhelési kérelmet a te bankodnak. Tipikusan a kárya-autorizációt követő 1-3 nap (eddig csak zárolva van a kárytádon a pénz, már nem férsz hozzá, de technikailag nem hagyta még el a számládat), de elvileg tán 90 napja van rá hogy beküldje a terhelést (ha banki emlékeim jól csalnak).
Elmondásod alapján az autorizáció T-10 napnál történik, szal utána 1-3 napi árfolyamot fog használni (igen, a zárolt - autorizált - összeg el is térhet - sőt, szinte mindig el is tér - emiatt a terhelt összegtől ha más devizában vásárolsz és igen, ha nagyot jojózik az árfolyam ez akár negativba is húzhatja az egyenleged szerencsétlen esetben, persze forditva is igaz). -
barmi #171064 Sziasztok ! A napokban a preorderelt játékokra vonatkozó szabályok megváltoztak úgy vettem észre és már nem vonja le a lóvét a preorderelés pillanatában a kártyáról hanem csak a játék megjelenése előtt 10 nappal. Ez így rendben is lenne, DE azt a levonást vajon a én preorderelésem pillanatában érvényes árfolyamon fogja levonni vagy a 10 nappal megjelenés előtti árfolyamon ? Erre tudna nekem valaki válaszolni ? Köszi a figyelmet és a válaszokat ! -
Detto. FC Primal-t és Rocket League-t húztam be, már régóta a listámon voltak. -
Nem tudjátok, hogy az mitől lehet hogy a konzolon az új üzeneteket nem tölti le a gép vagy 4-5 napja, kiír egy hibaüzenetet hogy próbáljam meg később? Gépen, telefonon teljesen jól működik, látszik minden új üzenet. -
Atom! Vásárolgattam is már egy kicsit :) -
55-60k maximum. 70k-ért már boltit lehet venni.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2017.07.02. 20:40:40 -
Szeptember 30-án vásárolt, nagyon keveset használt (20-30 óra) 500-as Slim One szerintetek mennyit ér? 60k-ra gondoltam. Illetve gondoltam, hogy veszek egy WiiU-t, sajnos már csak használtan lehet, 55 körül láttam Premium-ot (tök bánom, hogy anno eladtam, megvolt rá a Metroid Trilogy is, most meg már azt sem lehet beszerezni. Igaz digitálisan meg lehet venni. ).
-
psn-steam-live trióból az ms adja a legértelmesebb kedvezményeket - a sors(om) fintora, hogy ehez viszont kell(ene) gold, azon az áron eléggé be tudnék vásárolni... (drágábban viszont valahogy nem akaródzik rányomni a buy gombra :D ) -
Itt a nyár, a legtöbb digitális bolt akciózik, és nem marad ki az Xbox Live sem. Több száz játék van újra leárazva – megérkezett a nyári Ultimate Game Sale. Teljes lista a kattintás után. -
-
-
Dead Island Definitive Edition
Resident Evil 6
F1 2015
The Flame in the Flood
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
Bard’s Gold
Monaco: What’s Yours is Mine
-
Most a One kínálat nagyon gyenge, 360 viszont elég jó -
-
Köszi, közben már jobban utánaolvastam. Box-on még nem mindenkinek lehet magáról a konzolról beállítani. -
negyven2 #171050 Használd az Androidos Xbox (beta) appot, azzal bárki be tudja állítani az egyedi profilképet. És itt még a 1080*1080-as korlátozás sincs meg.
Ha nincs androidos készüléked akkor Windows 7-en próbálj ki egy Android emulatort és csináld azzal. -
Konzolokra minden jön, a kérdés csak az hogy mikor. -
Ez is jön konzolokra.
-
partizan182 #171047 Első fele 9/10, engem is teljesen elvarázsolt. Tégy magadnak egy szivességet: amíg tudsz csak krúzolj az open worldben, fedezz fel, csinálj huntokat stb. A sztori ugyanis a második felétől hullaszar lesz, a vége konkrétan annyira felbaszott hogy a credits pörgése után töröltem a francba pedig az endgame content rendbe lenne. -
TomStorm #171046 Érdekes játék ez a Final Fantasy XV.
Kicsit még kaotikus a harc de látványos.
Nem voltam eddig FF rajongó még régen játszottam 1-2 résszel és ezután se leszek DE mégis tetszik mert szórakoztató és szép!
Ezekután az új részeket simán veszem majd -
Xbox One-on hogyan tudok beállítani egyedi profilképet? A konzolról szeretném - gépemen Win7 van, arra pedig nem lehet az Xbox App-ot telepíteni -, de hiába csatlakoztatok egy pendrive-ot, rajta a képpel amit be szeretnék állítani (1080 x 1080-ast olvastam, hogy minimum olyan méretű kép kell), a profilkép választásnál nincs olyan opció hogy külső meghajtóról állítsam be az új képet.
Van valakinek ebben tapasztalata?
Előre is köszi a választ! -
Try HITMAN for FREE and become the Master Assassin!
Play everything in the first location from the game and keep all your progress when you upgrade to the full game. Experiment, Improvise, try things and have fun: Welcome to The Playground. Anyone who downloads the game for free will have full access to everything included in the ‘ICA Facility’ location;
- 2 Story missions, including all cut-scenes
- 2 Escalations Contracts
- 40+ Challenges
- 17 Achievements/trophies -
nagyi981 #171043 Nekem is véletlenül esett le. Megnyertünk egy uniós pályázaton egy dokumentum film elkeszítésére, és blue-ray formatumban kellett leadni a kész anyagot, és próbából betettem a boxba és vitte. Hívtam a ms supportot es azt mondták azért viszi mert saját szellemi termék és nincs másolásvedelem. De leszedtem az ncore ról pár mozit, és mind viszi. Lehet, hogy oda már úgy kerülnek fel, hogy nincs rajta az írásvédelem? -
Igazából azt szokták mondani, hogy a halál a biztos.
De X360 esetében régen még a warez gépeket sem bannolták, ez meg szerintem amúgysem lenne fer, ha eleve képes lejátszani a másolt BR lemezt, nem tudja ellenőrizni mit nézel rajta, ennyi erővel lehet az Home videó is.
Nem lenne életszerű. :)
Ha a konzolt ehhez módosítani kéne, akkor talán el tudnám képzelni. :)
Amúgy thx hogy szóltál, jó tudni. :D
Nem mintha sokat néznék xboxon filmet.
Mert ugye kapásból a mostani tv-k 99%-a lejátszik mkv-t.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.20. 15:26:21 -
nagyi981 #171041 Köszi a gyors választ. Ez biztos? -
Ban biztos hogy nem. -
nagyi981 #171039 Sziasztok!
Észre vettem, hogy az xbox one lejátszik másolt blue-ray lemezeket hibátlanul, lehet ennek valami hátulütője (ban, stb)?
Van esetleg valakinek tapasztalata?
köszi a válaszokat! -
-
Jöhet! -
Nem tudom ki hogy áll a Dirt4el, de nem kell hinni a netes fikának. Ez sem nem Dirt 3, se nem Dirt 2 szint semmilyen téren. S nem ronda és nem a Dirt Rally kicsúfolása.
Érdekessége ennek is hogy hallani a pocsojákat hangilag ahogy áthaladunk rajta, de vezetésre is ki tudnak hatni, van ahol megvezeti a kereket "felúszik", szóval figyelni kell.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.18. 00:10:28 -
Super Lucky’s Tale részletek
-
Az korrekt