176776

-
Úgy tűnik jön a ReCore: Definitive Edition
-
Selminar #171112 Halo Wars 2 nagyon jól sikerült, nem tudnak az exkluzívokkal mellé nyúlni!
Crackdown 3 is zseniálisan fest már most! -
Lol. Bár ebben túl sok JÁTÉK nem volt.
Más.
MS kínál valami jót, majd megjelenik a mocsár....
Hihetetlen hogy mindent szét kell cseszni. -
dede :DDD
és még bóklászni, multizni is marad idő! :D
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.08.04. 13:56:01 -
Ghost Recon Wildlands 5 órás tiralt kapott, a játék minden eleme teljes egészében és tartalmában játszható
( nem, nem lehet 5 óra alatt letolni, akárhogy is rohansz ) -
Naowyn #171108 Az még tényleg messze van :(.Köszi az infót. -
TomStorm #171107 2018 Q1.Még messze van.Max lesz 1-2 béta addig de megjelenés jövőre -
Naowyn #171106 Sziasztok!
Esetleg hallott valaki a Black desert online megjelenéséről valamit?Találtam egy oldalt ahol aug.31. volt a dátum,viszont a hivatalos honlapon nem találtam semmit ezzel kapcsolatban. -
jah, a hír előtt vettem 1 héttel :D
de nem para, mert abszolut megérte így is az árát, remek a szingli kampány!
a multi is (biztos) jó, csak nem az én világom. -
Titanfall 2 már benne van EA Access-ben. Jó játékot hozzá mindenkinek! -
asszem a héten kerül be EA Accessba -
ideges lettem volna, ha a szingli itt is végigtolható :D (álá bf1.... és csak mert kb 1 hete lőttem végig a t2-t ps4en) -
raymond01 #171101 Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki, próbálnám 5.1 -ben megszólaltatni a konzolom de nem sikerül, a mély hang sehogy nem működik! Sem youtube, sem media player alatt. Az összes ajánlott beállítást próbáltam de semmi.
https://support.xbox.com/hu-HU/xbox-one/console/configure-audio-settings
Optikai audio kábellel van összekötve a box és a hangrendszer, és nem jó.....
A media player a dts hangsávot fel sem ismeri...
Működik így valakinek?? -
Titanfall 2 is ingyenes most.
Friday, July 28, through Sunday, July 30 — Respawn will hold another free trial for Titanfall 2 on all three platforms. Players will be able to check out the training gauntlet and the story mission called The Beacon, and they’ll have “full access” to multiplayer.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.29. 08:15:51 -
tehát jár, köszönöm!
-
Forza Motorsport 3 órája ·
Beginning on August 1, Forza Horizon 3 and FINAL FANTASY XV players will be able to download and enjoy the Regalia in Forza Horizon 3 for free. The Regalia will be made available to everyone who has played Forza Horizon 3 (on Xbox One, Xbox One S, or Windows 10 PCs) and/or FINAL FANTASY XV (on Xbox One or Xbox One S) by August 1, 2017. For Forza Horizon 3 players, the Regalia will be sent to all players and will be redeemable through the in-game messaging system. FINAL FANTASY XV players will receive a code to redeem the Regalia in Forza Horizon 3 via the Xbox Live messaging system beginning on August 1. -
tehát kell h legyen FF15öm IS? -
Beginning on 1st August 2017, Forza Horizon 3 and Final Fantasy XV players will be able to download and enjoy the Regalia in Forza Horizon 3 for free.
-
Mer miért ne
Ezen a hétvégén sem maradunk ingyenes játék nélkül, ahogy az már lassan megszokottá válik. Az Xbox Live Gold előfizetők a Diablo III: Reaper of Souls-t tölthetik le és játszhatják kedvükre, egészen kedd reggelig. -
na EZ kemény... -
Robog tovább a Game Pass 
-
Nyilván spojleres, de ez
lesz. Ezmiezmár :)))) zseni.
-
Ez megint ütős anyag lesz.
-
-
nem lett igaz a leak, miszerint FH2 X360 lesz a goldos játék :((
ez most sajnos a nemérdekel-megvan-nemérdekel-megvan kategória :) -
-
Várós, remélhetőleg tartalmas lesz. -
-
Naja, elírták. -
DOOM Free Weekend Coming to Xbox One, Update 6.66 To Make DLC Free To All -
Október 17? Október 3 volt eddig. Ultimate-t vásárlóknak pedig szeptember 29.
Nagyon jó lista. Tonnányi Ferrari, Lambo és Porsche (végre nem kell Porsche DLC-re várni). Nagyon hajlok az előrendelés felé, főként, hogy azt ígérték, hogy most a PC-s verzióval sem lesznek teljesítménybeli gondok (lásd: Forza Horizon 3 megjelenése PC-n).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.20. 08:47:49 -
mekkora trollkodás lett volna, ha az első 177 kocsit jelentik be 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gt sportsban állítólag annyi lesz, cakkpakk -
Turn 10 has revealed a large chunk of the car list of their upcoming Forza Motorsport 7 Car List, revealing 160+ cars.
The list of confirmed cars includes prestigious makes such as Ferrari, Porsche & Lamborghini as well as Bugatti & Aston Martin.
To be released on October 17 for the Xbox One and Microsoft Windows 10, Forza Motorsport will include over 700 cars, the rest of which will be revealed later.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.07.19. 20:28:02 -
Lehet rá venni "pótgumit". :) -
sziasztok. eléggé elhasználtam már az xbox 360 kontrolleremet. a bal analóg karról teljesen lejött a gumi, és fél óra játék után már fáj az ujjam :D nincs rá valami kis kütyü amit rá téve olyan lenne mint régen?
gondolkodok még egy adapteren, hogy a vezeték nélkülit pc-n tudjam használni, az még kb. jó :D -
Na ezügyben lenne egy kérdésem.
Hallom van valami kontroller azonosítás, egygombos hozzárendelés.
Ez hogy is van a gyakorlatban? Vagy félreértelmeztem az infót? -
Új Xbox Live funkciók érkeztek
Egyedi Játékos képek:
Régóta a leginkább várt „kozmetikai” funkció. Végre lehetőség van egyedi képeket feltölteni a profilunkra. Ezt Xbox One konzolról is megtehetjük (USB eszközről vagy OneDrive-ról), illetve Windows 10-en az Xbox alkalmazásból is. Az egyedi játékos képnek 1080x1080 pixel méretűnek kell lennie, JPG vagy PNG formátumú lehet, és természetesen nem tartalmazhat kifogásolható dolgokat – ezt a rendszer folyamatosan ellenőrzi.
Mixer Co-streaming:
Az új Mixer opcióval lehetőség van barátainkat behívni az élő közvetítésbe, így egyszerre többen is lehet ugyanazt a játékot streamelni. A nézők az összes résztvevő csatornáján, osztott képernyőben láthatja az eseményeket, de egyik vagy másik játékos képét ki is nagyíthatja. Az opció Windows 10-en és Xbox One-on is elérhető.
Stream követés a klubokban:
A klubok központjában most már van egy Mixer lap. Ha az egyik klubtag éppen közvetít, akkor azt innen közvetlenül elérhetjük.
Automatikus bejelentkezés kontrollerrel: Egy adott irányítónál megadhatjuk, hogy a bekapcsolásakor automatikusan egy bizonyos profil jelentkezzen be. Így ha többen használnak egy konzolt, és mindenkinek van saját kontrollere, akkor nem kell külön ki-bejelentkezni, az irányító bekapcsolásakor a tulajdonos automatikusan belép. A funkció elérhető a Settings / Sign-in, security & passkey menüben a This controller signs in gombbal.
Arena frissítések:
Mostantól bárki létrehozhat Killer Instinct bajnokságokat a frissített Arena funkcióval. Ezt egy adott klub Tournaments lapján tehetjük meg a Create Tournament opcióval. Meg lehet adni a bajnokság nevét, szabályait, indulási idejét és részletes leírását. Az is követhető, hogy egy adott klubban éppen ki vesz részt bajnokságon, és ha valaki egy aktív meccset éppen közvetít Mixeren, akkor egy kattintással nézhetjük is.
Xbox app frissítések:
Windows 10-en, iOS-en és Androidon is frissültek az Xbox alkalmazások. Egyszerűbb követni és megosztani az LFG (Looking For Group) bejegyzéseket, külön lapon lehet böngészni az Xbox Game Pass játékokat (a Store-on belül), és természetesen innen is tölthetünk fel egyedi játékos képeket. Az Androidos felhasználók extrát is kapnak, a valós időben, buborékszerűen felbukkanó bejövő üzenetekkel, amikkel így könnyebb és gyorsabb a csevegés akkor is, ha közben más játék vagy alkalmazás fut.
Módosított indulási képernyő:
Frissítés után a „hideg indításkor” új boot képernyő fogad – az Xbox One logo alatt futó három kör helyett most némi fényjáték látható alatta, és a logó gömbjében is. Apróság, de jelzi a Microsoft Fluent Design elemeinek közeledtét, amire ősszel számíthatunk. -
végre! :D goldos haver megveszi az akcios cuccot és eladja szépen nekem ! :D -
Azért a Primal és a RL sem mai eresztés. :) -
Én egy "régivágású", későnérő játékos vagyok. Nincs Day 1 behúzás, meg ilyesmik. Szépen kivárok. Ezért is most jött le digitálisan a Wolfenstein New Order, az Old Blood és (végre!!!) a Nascar Heat Edition. Úgy kb. "szaréhugyé", golddal persze...