XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.31. 12:28:51
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.10.31. 12:19:59
My streams: https://beam.pro/oriic
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Első rész
Remélem karácsonyra be is dobják valami akcióba
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.10.31. 11:21:19
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.30. 10:14:15
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha ausztriában veszek X One t, abban lesz magyar nyelv?
köszi
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
1. A régi konzolomon minden oké, még úgy is, hogy ugye egyszer full letransferelt róla mindent, de azt visszatöltöttem utána. Minden megy. Akkor is megy, ha letörlöm a saját profilom és csak a kissrácé van fent.
2. Az új konzolra is átkerült minden, igen ám de a free cuccok, amikor innen-onnan szedtünk más régiókból egyik sem megy az új vason. Egy részük trial módban elindul, egy részük el sem indul. Csak azok indulnak el, melyeket a saját accommal pénzért megvettem.
Összességében elégedett vagyok. Mert a kissrác a lényeg, neki menjen minden játék aztán nem érdekel, hogy nekem az ingyen címeim már nem mennek. Mondjuk párat sajnálok, de oda se neki, így is van tengernyi játékom.
Ahol viszont a MS már megint qrvára lábon lőtte magát az pontosan ez a transfer baromság. Mert eltávolítja a régiről és ráteszi az újra úgy, hogy a hordozóról és a régi konzolról is leveszi. Igen ám, de mi ennek az értelme, amikor úgysem mennek ezek a szerzett cuccok, mert konzolhoz vannak kötve és nem acchoz? Így csak felesleges időhúzást csinál az MS a migrálni vágyó usernek.
Amúgy egész jópofa ez az új konzol. Fele annyira zajos, mint a régi konzolom és dermesztő a 120GB helyett most 500GB-al gazdálkodni, meg fura a tudat is, hogy még 3 év garom van a vasra :-)
Egyébként a PS2 esetében ugyan ezt csináltam... a régit eladtam és a gen végén vettem egy újat. Szóval, abból is van egy lezsírozott perfekt darabom, meg most az X360-ból is :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.28. 22:41:55
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mortal Kombat XL - 17.990 Ft helyett 11.693 Ft (35%)
The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries - 2.590 Ft helyett 1.735 Ft (33%)
The Walking Dead: Michonne - Ep. 1, In Too Deep - 990 helyett 495 Ft (50%)
Alien Isolation: The Collection - 13.990 ft helyett 4.616 Ft (67%)
Resident Evil: Deluxe Origins Bundle - 11.990 Ft helyett 5.995 Ft (50%)
The Evil Within Digital Bundle - 9.490 Ft helyett 4.745 Ft (50%)
Wolfenstein: The Old Blood - 5.990 Ft helyett 2.995 Ft (50%)
The Bunker - 3.990 Ft helyett 2.793 Ft (30%)
Dead Rising 3: Apocalypse Edition - 14.990 Ft helyett 4.946 Ft (67%)
Dying Light: The Following - Enhanced Edition - 17.990 Ft helyett 11.693 Ft (35%)
State of Decay: Year-One Survival Edition - 9.990 Ft helyett 3.296 Ft (67%)
Outlast: Bundle of Terror - 4.990 Ft helyett 1.247 Ft (75%)
Slender: The Arrival - 1.990 Ft helyett 995 Ft (50%)
Zombi - 6.090 Ft helyett 2.436 Ft (60%)
Goosebumps: The Game - 2.990 Ft helyett 1.495 Ft (50%)
Resident Evil 0 - 5.990 Ft helyett 3.594 Ft (40%)
Resident Evil 5 - 5.990 Ft helyett 4.193 Ft (30%)
Resident Evil 6 - 5.990 Ft helyett 3.594 Ft (40%)
White Night - 4.690 Ft helyett 1.547 Ft (67%)
World of Tanks: Rare Beasts - 19.890 Ft helyett 13.923 Ft (30%)
World of Tanks: Monster Revenant Loaded Bundle - 6.590 Ft helyett 5 272 Ft (20%)
Saints Row: Gat out of Hell - 2.990 Ft helyett 747 Ft (75%)
Megmaradni nem fog szerintem mert a jogok tudtommal a géhez is hozzá vannak kötve.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Másikra: Na de nekem az lenne a jó, ha a régi gépen is megmaradni xy free letöltött cím, meg az újon is. Gondolom pofátlan vagyok? Pedig jó volna... egy 7 éves kisgyereké lenne. Nyilván lemondok a játékaimról ha másképp nem megy, de jó lenne, hogy nekem is megmaradjanak azok is, melyeket csak úgy másik régióból szedtünk le.
Xbox 360 E 500GB + Forza Horizon 2 Bundle + ajándék Fable Heroes + Ms. Splosion Man + HDMI kábel Xbox 360
Raktáron 49 990 1 49 990
Ez van... el vagyok maradva min. 35 címmel még, amiket feltétlenül le akarok tolni, ennyit nekem megér. Főleg, hogy a régit elég jó áron elviszik hétvégén :-)
Amit gondolom anno nem a saját accommal, hanem ilyen-olyan kreált accal szedtem le, mert free volt xy régióban az gondolom kuka ugye?
ONE nem oké nekem... tengernyi játékom nem menne, amúgy nem is kérdés, hogy azt venném utódnak, de így sokra nem mennék vele :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.26. 19:04:03
De lehet így is pl a google ezt dobta. 32 GB USB kulcs köztes megoldás gyanánt.
Szerencsére ez már a múlté, az Xbox One esetébe már nem ügy. HDD rádug és copy ahogy kell.
Az úgy nem megy, hogy külső vinyót rádugok régi X360-ra lementek rá mindent és az újra meg fel? Vagy ébredjek fel? :-(
XBOX360 Elite Jasper -> Xbox 360 E -re migrálnék. Mit tehetek annak érdekében, hogy a HDD-n levő cuccaim átkerüljenek az új X360 HDD-re?
Program? Tipp? Trükk? Leírás?
Azt értem, hogy amit megvettem adott accra azt újra letölthetem, de vannak olyan cuccok is rajta bőven, melyeket free szereztük meg még anno, többnyire más régióból. Na ezeket, hogy tudom áttenni?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

A nagy cégek is kis embereket doloztatnak aki neked elkészíti a terméket az ott van legalul... és ha te azt mondod hogy mert ez az EA játéka akkor lopom, az nagyon nagy tévedés hisz ha az adott termék éppen emiatt nem lesz olyan nyereséges mert sokan gondolják így akkor nem az EA vezetősége fogja ezt megérezni... az megkapja a havi fizetést, prémiumot a többi termékért ami sikeres, viszont a legalul lévők legrosszabb esetben utcára kerülnek, ki lesznek rúgva ha nem sikeres a produktum.
Namármost, de amúgy meg nem is a megnevezésen van a legnagyobb hangsúly, ahogy te is írtad, lehet az kalózkodás, tudja mindenki ez a gyakorlatban mit tesz, és ez nem jogos, semmiféleképpen nem.
Vagyis nem az a baj, hogy ki hogyan nevezi, hanem hogy ki hogy kezeli. 😊
Mi pedig megköszönhetjük szépen, hogy nem tudunk játszani a The Crew-al, ha elmegy a net. Vagy hogy nem kapunk virtuális fizetőeszközt a SFV-be. Hogy kidob a NFS.
Én nem akarom győzködni a warezolókat, csak azt kívánom, hogy húzzák meg magukat és büdös nagy csendben csinálják, amit csinálnak. Ugyanis ha rendesen fizetek a játékért, és mellettem a másik ugyanazt letolja ingyen warezba, akkor az nekem úgyis csak egy élősködő szarházi. :-)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ez lopás. 😊
És magyarázni lehet mindent ez igaz, csak mentség nincs rá.
Magyarázkodni ebből látszik, hogy mindig sokkal könnyebb.
Nálad ez kalózkodás. Törvény szerint sima lopás. 😊
valóban nem jogos, de nem lopás, és simán "magyarázható". 😊 minden magyarázható, maximum nincs a magyarázatnak erkölcsi vagy jogi értelemben vett értelme.
lol. az égvilágon sehol nem lopás, ez hazugság. vagy mutass bármilyen ország törvényét, ahol lopás. szellemi terméket gyakorlatilag nem lehet ellopni, max úgy ha a terveit ellopom tőled, és nem tudod kivitelezni.
egy háromévesnek ezt el lehet magyarázni szerintem, nem olyan bonyolult ügy. az erkölcsi fölényed is simán megmarad, ha lopás helyett kalózkodásnak hívod, de ha hazudsz, és lopásnak nevezed, akkor egyből eljátszod.