176622
banner
  • robicarlos6
    A game pass ultimate mert az tartalmazza az EA playt is :)

De mielőtt bármit vennél keresd őt nála olcsóbbat nem találsz: 3 évre vedd és levan a gond

(Itt az a lényeg veszel 3 évnyi gold-ot majd rá ha mákod van 300ft-os game pass ultimate-et amit a rendszer átkonvertál és lesz "fillérekért" 3 évnyi game pass ultimate-ed ea play-el.)
  • attila46
    Köszönöm…Még valami melyik a jobb választás EA play vagy Xbox game pass?
  • robicarlos6
    Coming Soon to Xbox Game Pass (A link mögött vannak a dátumok)

• darkSectorxxx #176097
    Igen. Menüben sak a bal kar kell és van belőve, meg a D-pad... a jobb analóg csak a játékban kell és ott van funkciója.
  • attila46
    Üdv…Kis segítséget szeretném kérni.Vettem egy használt Xbox onet….a kontroller jobb Joy nem navigálnak a menűben csak a bal .Tesztre működik …ez normális lenne?
  • darkSectorxxx #176095
    Én nem bántásból írtam, én megértelek olyan téren hogy ez a saját nézőpontod és elfogadható is.
    Mondjuk jogos ha nincs VGA megfizethető áron...az Xbox.

Az hogy valami zárt, exclusive, az nem probléma, mert ugye nem köteleznek vele senkit játszani.

Most kiadnak sokat PC-re, szóval nem lehet panasz azért.
    Az hogy generációkon keresztül miért nem adnak ki bizonyos címeket más helyre az azért van mert a legtöbbel még akkor is lehet visszafele játészani valamilyen uton modon a kövi generációkon ami megintcsak egy vonzó tárgy... pl mint egy Demons Souls... nem adták ki mégis hasznára vált a mostani generációnak is.
  • robicarlos6
    Quantum Error Moves to Unreal Engine 5

Quantum Error is in development for Xbox Series S|X, PlayStation 4, and PlayStation 5, and TeamKill Media is targeting a Spring 2022 release window.
  • robicarlos6
    Többszáz mivel pc-n vga évekig nem lesz. Így csak a game pass + ea play felhozatal van
    PS2-ről soha nem beszéltem mivel ott nem is ismerek semmi játékot ps3-ról meg mivel más rendszer semmit nem vittek tovább ps4-re így azok eleve kilöve. Mondjuk ps-5-on is jó ha van 6 cím amivel játszanék..Nem néztem végig a ps now többszázas listáját de tippre mindegyik benne van szóval egyszer valaha le lesznek tolva.
    Szóval igen lehetséges a ps6 ez csak a sonytól függ képes e értelmes mennyiséget felhalmozni hogy őket is válasszam.

Én se bántásból írom ,de engem valahogy sosem izgatott az életem során ,hogy mi nem lesz játszva. Lehet valakinek ilyen fétise van, én meg pont leszarom nagyon magasról. Ha nincs rá nyomos okom akkor soha nem lesznek tolva a várt címek.
    Én azt az elvet vallom hogy az összes kiadó fejlesztő aki eladja magát a "zártságnak" ott rohadjon meg ahol van

Sosem fogom tudni felfogni hogy adott egy system seller cím bármire... tarol több milliós vagy több 10 milliós tételben veszik érte a gépeket ezerrel... de 10 év múlva már a 3. konzol van gyártásba (csak mondtam valamit) ezt már nem gyártják sőt a game 4. része fut már... Akkor mi a jóanyámnak nem adják ki ilyenkor mindenre? Biztos szar lenne a cégeknek hogy akkor már a kutya által se vett/játszott ezer éves címük újból fogyhatna több milliós tételben full áron több platformra..

Belegondolni is félelmetes lenne a game ipar ha minden konzolhatalom fejese így gondolkodna mint én... Minden jönne mindenre idővel..De hát ez egy mocsadék világ itt egy percig sincs szem előtt tartva a játékos mit szeretne

• darkSectorxxx #176092
    Ez mondtad régen is hogy majd a PS2 meg majd a Ps3 meg majd a PS4, meg majd a PS5, meg majd most a PS6.
    Xboxot hány játékért vetted meg?

Értelemszerűen nem rosszból kérdezem, csak hogy oda igazából semmi sincs már.
    Meg ezt nem beleszólásképpen mert az izlésed és azt hogy mit vesz valaki azt tiszteletben tartom, csak ez a játékok számolása fura indok nekem a PS5-re... Ha csak ez az akadálya....
    És az se probléma ha így van csak furcsa picit.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2021.09.12. 19:54:53
  • robicarlos6
    Az új indiana Jones game xbox konzol only lesz???
  • robicarlos6
    Este 10 után minden eltűnt :(

Kotor és Forspoken jön pc-re így nem érdekel hogy (ha) nem jönnek boxra
    Amit sajnálok az a Wolverine. Ami korában volt pc-re az is fasza volt. Pár játékért igen nem kell még az a ps5, majd talán a ps6-7nél már lesz annyi game hogy értelme legyen olyat is venni
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.10. 10:40:21
  • Voyager5
    Rollback lehetett mert eltűnt a kommentem :D.

Nem igazán győztek meg, hogy rohanjak PS5-öt venni.
    Az elején a 2 japán/animés faszságnál majdnem ki is lőttem az egészet annyira kellemetlen volt mindkettő.
    A Marvel logó látványától is a hányinger jön rám, utálom (és iszonyat gagyinak tartom) az egész franchise-t, szóval adjanak ki bármilyen jó szuperhősős Marveles baromságot, az nekem instant skip.

KOTOR1, Forspoken és a GOW ami érdekes volt így elsőre.
    Kotor1, meg a Forspoken szerintem jönni fog box-ra is.
  • robicarlos6
    Football Manager 2022 Launching Day One with Xbox Game Pass - Xbox Wire

#176087: Engem egyedül az érdekel Sony fronton mi az amit kihoznak legközelebb pc-re
  • Voyager5
    20 perc és PS event. Kíváncsi vagyok villantanak-e vmit.
  • robicarlos6
    Forza Horizon 5 - Amazing New Gameplay!! Storm Expedition / 2 New Races / 15 Minutes Of New Gameplay

• robicarlos6
    Microsoft Xbox Series S Refresh In 2022, Xbox Series X Refresh In 2023 – Could Utilize New 6nm AMD APUs With Faster Clocks, More Cores
  • robicarlos6
    Beyond a Steel Sky - ekkor érkezik konzolokra

"A Beyond a Steel Sky november 30-án jelenik meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre is. A Beneath a Steel Sky folytatása 3D-s, cel-shaded világba helyezte a korábbi oldalnézetes kalandjátékot, de változatlanul Robert Fostert irányítjuk benne, akinek egy gyökeresen megváltozott Union Cityt kell felderítenie egy eltűnt kisfiú után kutatva."

• robicarlos6
    Crysis Remastered Trilogy, featuring Crysis 1, 2, and 3, will launch on October 15th for PS4 & 5, X1 & XSX/S, Switch, and for PC.
    Crysis Remastered 2 & 3 will also be available for purchase separately.
  • robicarlos6
    Xbox TGS Showcase 2021 szeptember 30
  • robicarlos6
    Iron Harvest – Érkezik a legteljesebb kiadás Október 26-án jelenik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re

Coming Soon to Xbox Game Pass: Final Fantasy XIII, The Artful Escape, and More (A linkel belül vannak a dátumok)

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.01. 15:04:23
  • robicarlos6
  • robicarlos6
    Mindig a multit írod. Ebben nincs is sima futam akkor?
  • Waczkor
    Leghosszabb esetben megveszed most akcióban,ha nem tetszik kérsz rá egy refundot.Csak ne told túl sokat és visszaadjak a pénzt.
  • Waczkor
    Persze.Attol függ mire állítod a nehézséget és assistokat.Multiban kezdokkel rakott össze harmadik lettem első versenyen,autó nem csuszkalt és lehetett érezni meddig lehet tolni neki.
    Hangok brutalisak,kár hogy nincs más a piacon jelenleg amiben hasonló autókkal lehet menni vagy WTCC.

Nekem azért hiányzik az ai mert haverral f1be is úgy megyünk végig szezont hogy gép ellen versenyzunk.
  • robicarlos6
    Multi nem érdekel. Kontrollerrel lehet elérni dobogót? Mert ha nem akkor nem érdekel
  • Waczkor
    Tegnap kiprobaltam mert ingyenes volt golddal már 3 napja.

Jóféle,lehet irányítani kontrollerrel,persze nem fogod megközelíteni a kormányosok idejét.
    Hangok nagyon jók,kell sajnos a next gen update ami februárban jön mivel néha megröccen és kevés az fps egy dirthoz,f1het képest.

Valamint nincs AI multiban sajnos,csak mások ellen lehet tolni:(
  • robicarlos6
    Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse Available for PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X, and Nintendo Switch on October 26, 2021.
  • robicarlos6
    GC 2021: Next-genesedik az Assetto Corsa

Aki esetleg játszotta és tolta és mellette még tolta a CARS-okat Dirt 4-5 stb játékokat mennyire tér el az irányítás nagyon nehéz hozzájuk képest?
  • robicarlos6
    2022-ben érkezik a Soulstice című akció-RPG, amelyben két karaktert kell egyszerre irányítanunk a harcok során. A szinkrongárdát Stefanie Joosten, a Metal Gear Solid V Quietje erősíti.

• TomStorm
    Tetszik de az nem hogy Inventory és térkép csekkolásnál megszűnik az aktív gameplay.
    Ennyire nehéz betenni játékokba az interaktív map-ot??
  • robicarlos6
  • robicarlos6
    Most se vitték túlzásba

• toza #176068
    votam..

• robicarlos6
    GC 2021: Megszépült a Little Nightmares II

• robicarlos6
    Halo Infinite: 2021. december 8-án PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en is puskát ragadhatunk majd.

• robicarlos6
    Pár hetet csúszik a konzolos Chernobylite

Szeptember 28. Érdemes megemlíteni, hogy ez a dátum kizárólag a PlayStation 4-es és Xbox One-os verzióra vonatkozik, hogy a játék next-gen változatai pontosan mikor érkeznek, az továbbra is kérdéses.
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.08.25. 18:37:46
  • robicarlos6
    GC 2021: Futottak még a Microsoft műsorában
  • robicarlos6

On December 7, 2021, SpellForce will be releasing to PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, and Xbox Series S|X

A Dying Light 2: Stay Human december 7-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

GC 2021: State of Decay 2 - hazavár Trumbull Valley

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.08.24. 20:44:34
  • robicarlos6
    Gamescom 2021: Kövessétek velünk ÉLŐBEN a Microsoft konferenciáját!

Nem tudom élőben nézni ,mert pont edzésen leszek, de gondolom semmi újdonságot nem fognak bemutatni.Kb E3 szint lesz
  • robicarlos6
    60 fps-re kapcsol az Assassin's Creed: Odyssey

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.08.24. 12:59:22