XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezen az oldalon ha a problémámmal kapcsolatban visszahívást kérek akkor magyarul fognak felhívni?
https://support.xbox.com/hu-HU/contact-us/
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.24. 21:55:09
Egészen biztos, hogy levan dokumentálva, hogy mi ment tönkre, mit csináltak rajta stb. de szerintem ezt nem (feltétlen) kötik az orrodra.
Szerintem annyi driftelős, trigger ragadós stb kontit kapnak vissza, hogy gyakorlatilag 10sec alatt csekkolják, hogy tényleg szar-e, és ha igen akkor már postázzák is a refurbished darabot, a kontid meg megy a repair teamnek javításra. De persze az is lehet, hogy csekkolás után megy a repair teamnek, és miután azok megjavították küldik vissza.
Tényleg nemtudom. Úgy lehetne lecsekkolni, hogy mielőtt kiküldöd valahogy megjelölöd, hogy tuti betudd azonosítani, hogy azt küldted ki, és ha azt kapod vissza akkor nyilván javították, ha meg nem akkor meg egy felújítottat küldtek.
Egyetlen egyszer gariztattam a One-X-emet, aminek 99%, hogy HDD problémája volt, de ők annyit írtak vissza, hogy leresetelték a gépet gyári beállításokra.
Gondolom ez csak valami bullshit volt, mert mielőtt kiküldtem lereseteltem én vagy 3-4 alkalommal, habár azt eltudom képzelni, hogy ennek is vannak szintjei.
Mindenesetre az eredetileg kiküldött gépet kaptam vissza, és azóta semmi baja. Szerintem simán kicserélték benne a HDD-t, de ezt sajnos nem tudhattam megnézni, mert ugye akkor még élt a garancia és nem bonthattam fel.
De ezt ne vedd készpénznek mert sosem gariztattam kontrollert.
Ha teszem azt a kontrollert nem javítják hanem adnak egy teljesen újat akkor az 1 év garancia " újraindul" arra?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az elmúlt 2 hétben vagy 4-5x voltam különböző Media Marktokban és helyfüggően szokott lenni fekete, fehér, kék, piros, elite2.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ittvannak a különböző store linkek:
Brit - 6.4 GBP
US - 5 USD
Magyar
20 USD-ről, illetve 16 GBP-ről van leárazva 5USD illetve 6.4 GBP-re.
Ezek alapján az alap ára 6000-7000 HUF között lehet, most az akcióban meg 1500-3500 közötti ár valószínű
FEAR 2-t hogy lehetne megvenni? Vagy ez is buzi régiókorlátos? Mert látom az is - 60% de mennyiből mennyi? A store nekem árat sem ír ahogy a fear 1 sem
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.18. 18:35:09
De jó hogy sose vettem meg egy codot se jöhetnek a game passba
Microsoft to buy Activision Blizzard in $68.7 bln deal
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.18. 14:54:13
Konzolvilág oldalán az elérhetőségeknél minden szervíz ott van címmel meg telefonszámmal 😉
Remélem minnél előbb ki fogják cserélni vagy javítani.
Mennyi idő általában egy ilyen javítás /csere és hol kell ms futárt rendelni vagy hogy működik ez a dolog?
Nem annyira drága ez, gondolom egy darabot vennél úgyis.
Amúgy rohadtul nálam is nagy a por, és konkrétan én a konzoljaimat is fogom mindig ha nem használom, leszedem a kábelekről és be a fiókba szépen, lehetőleg védve legyenek.
Franc szeretné őket tisztogatni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.01.15. 23:15:56
Én még annyit csináltam, hogy nem zacskó, rendesbe, de ilyen tudod az a bubis fólia, az kicsit masszívabb abba beraktam, meg akár lehet olyat is, hogy más cucc dobozába tenni, egy fülesnek akár.
Ilyenek vannak ugye, de ez nem véd teljesen...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2022.01.15. 16:38:35
Vennék hozzá valamit hogy ne nylonzacskóban legyen <#bohoc>#bohoc>
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.12. 16:57:54
Az xbox appban volt olyan opció, hogy remote play vagy valami hasonló, és igen, ment mobilnettel is.
Ehhez ugye megkell adnod a haverodnak az MS accountodat, és neki le kell tölteni az xbox appot telóra vagy akár pc-re. Azon aztán bejelentkezni az accoddal és lehet is nyomatni.
Szóval lehetséges ilyen?
Tévedsz.
Nézz utána előbb
Lehet még nincs egy éve sem de pc n is gpu része lett az ea play.
Game passt valaki használja ea play el pc n?
Mass Effect le szerettem volna indítani de csak ennyit kapok.
Már újra tettem appot is játékot is, mással nem csinálja csak ezzel.
your game failed to launch
An erről on our end caused your lánchíd. Try again a little later
Ennek ellenére én nagyon örülök, hogy jön ez a szolgáltatás xboxra, arra tökéletes lesz, hogy időnként befizessek egy hónapot, megdemózni pár játékukat, aztán ha tetszik akkor már csak a következő akciót kell megvárni.
Mondjuk az mégjobb lenne, ha mindenhez lenne demó ilyen célból, ingyen, mint pl a Fenyxhez.
Az elmúlt egy hétben a nyúlfarknyi Firewatchot se sikerült végigjátszani, így több elöfizetésben nembszívesen gondolkodnék egyszerre. Normál áron a Game Pass se nagyon érdekelne, csak elvétve.
Simán jó lesz arra hogy pl a Far Cryokat letolja az ember.De a Watch Dogs is bőven belefér kinek mi tetszik.PC is volt free akció itt miért ne lenne?
Nekem külön felejtős, ha nem filléres, nem fogok 100+ órás játékokra drága havidíjat fizetni bérlésre, ha hónapokig is eltarthat egy, vagy akár még tovább. Azt meg nem tudom elképzelni, hogy sok időm legyen játszani, és azt mind Ubi-játékra szánnám. Nem rossz szolgáltatás, de nem én vagyok a célközönség, a Game Pass is csak az aránytalanul alacsony ár miatt játszik.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ubisoft+ comes to Xbox and Rainbow Six Extraction launches on Game Pass
Ubisoft Plus: Hamarosan már nem csak PC-n férhetünk hozzá a kiadó több mint 100 játékát kínáló szolgáltatáshoz
Remélem ubi figyelte a MS-ot és látja hogy kb állandóan 300ft a gam pass... Várjuk az 1$-os uplay + hónapokat xboxra<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2022.01.06. 13:10:30