176776
banner
  • Totti5
    Természetesen az Codemasers F1 rendszere is kimagaslóan jó. Ők ketten most az etalon ilyen téren szimulátorokban. Rfactor 2ő is dinamikus technológiában nagyon jó, de olyan ócska az egész körítés, graf, hogy az ember undorral ül le elé játszani.
  • Totti5
    A nagy dinamizmusnak akkor van értelme ha min. mész 1 órás futamot. Ilyen 10-20-30 perc sprintre totálisan felesleges. Vagy ha van annyira fel van gyorsítva az egész hogy esélyed sincs kitapasztalni a változókat, gumit cserélni stb... innentől kezdve meg az egésznek semmi értelme.

Dinamikus dolognak meg nem éppen az a lényege hogy nappal majd este, száraz vagy eső. Oda-vissza. Pár körös futamokon ez úgy sem jön ki max látványnak jó.

Napos-beborul-napos-felhős-szemerkél ( a tapadás még nem változik, mert amint leesik felszárad )-jobban szemerkél ( már érzed slicken hogy csúszkál. Kimész cserélni köztesre? van annyira csúszós, lesz annyira csúszós? mi van ha kimész és a következő 3 körben eláll s kisüt a nap ( szopás, mert az inter elmelegszik és buksz egy csomót, ki kell jönni ). SPA egyik felén esik, a másikon süt a nap, mit teszel? mikor cserélsz? meddig mész el? Ez a dinamikus időjárás. Ehhez meg teljes futamok kellenek, ahol ezek kijönnek.

Látványnak jó hogy első körben nappal van és mire 6.at mész már lemegy a nap, de ebbe még esőt is beletuszkolni mindenféle változóval...

CARS2 rendszere mindenképp parádés, hisz ott minden változik, a pálya egyik részén esik, máshol nem pocsoják alakulnak ki, száradnak fel stb... ez nagyon jó, de ott is akkor ha rendes min 1 órás futamot mész, kellő körszámmal és nem pedig felgyorsított felvételt 10 kör alatt egy átlagos 3-4 km-es pályán.

Ilyen karrier versenyre mint a Forza ahol mész 3-4-5-6-7-10 kört a legtöbb versenyen, sprint futamokat, ez hót felesleges.

• arty
    én a dinamikussal arra célzok, hogy menet közben elered az eső vagy h lemegy a nap :)

hogy a "rendező" miatt kezd el cseperegni Monzában az eső, az nemérdekel.
    vagy, hogy azért kezdődik a verseny 17:00-kor, hogy ránkesteledhessen.

DC pedig etalon ebben (mostanra...), csak az egy jóval erősebb gpu-s konzolon, 30 frémmel tudja "ugyanezt" ;)

tulképp a random eső gondolatától is a hányinger kerülget. f1 2013-at a tulzott valószínűsége vágta tönkre számomra.
    aztán most a 2016 első versenye is hátpersze, hogy esőben ment le. nane. igenis KELL hogy a dizájner álmodja meg VALAMENNYIRE a körülményeket. a gép által generált világ egy rémálom, lásd még no man's sky :D
  • darkSectorxxx #171230
    Xbox Account problééma....találkoztatok már ilyennel? :(
    Fontos lenne a megoldás, nem tudom mit kéne kapcsolnom hová....
  • partizan182
    Mit értesz dinamikus alatt? DC-ben is eláll/elered egy verseny alatt, de technikailag nem dinamikus, csak statikus eső-státuszok között vált. Igazából mindegy mert alig észrevehető, ha nem olvastam volna meg nem mondanám, FMben is jó lesz biztos.
  • Totti5
    Napszak valszeg minden pályán lesz, eső nem minden pályán, de ahol van ott dinamikus.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.22. 19:46:40
  • partizan182
    Vijjar nincsen FM-ben meg konzolos Pcarsban. A mindenki által agyonfitymált Driveclub VR a mai napig nagyot üt, nekem teljesen eladta az ótóka VRban >>>>>> ótóka tévén koncepciót.

Arty: ha jól tévedek nem minden pályán lesz dinamikus időjárás/napszak a konzisztenciára vonatkozó kérdésed megválaszolásra került. Tippre ugyanaz lesz a megoldás mint a DC-ben, előre rögzített napszakok/időjárás, melyek között dinamikusan tud váltani (nem pedig mint pl egy GTA 5 ahol ugye minden dinamikus).
  • arty
    hogyhogy nem csábultál el a nulltartalmú, csakmulti, bénánfutó granturizmóra? :DDD
    nem is értem, miért dönt valaki egy 700 ótós, 32 pályás, esős, éjszakás, szinglis, multis játék mellett inkább ....... ;)))

fm és a pcars a padlót törli majd a gts-el, mégis utóbbi fog leginkább fogyni :(
    megdöbbenek, h fórumokon mennyien nem tudják/értik/hiszik, hogy ez NEM rendes gété lesz....
  • arty
    azt reméltem, mostanra teljesen konzisztens lesz az eső/napszak minden pályára...

soha nem hittem volna az fm5 megjelenésekor, h ez a motor 60 frémmel dinamikus napszakot tud majd. bravúr.
    ha nem lenne one X és nem jönne pécére is, az állam is leesne.... (igen, szeretem látni a genen belüli fejlődést részről részre!)
  • toza #171224
    preorder???
  • partizan182
    Négyezeré' jó lesz biztos valakinek.

Más: olvasom a tegnap XoX-s EG cikket, látom az Xbox karácsonyt eltolták jövő Q1-re: Ori, Crackdown, Sea of Thieves, State of Decay.

Lehet nem hülyék az MS-nél, a November a PS/Switch/SNES mini lázban fog égni konzolfronton, nagyon sok marketingdollár kellene ahhoz hogy egy 500 dodós gép itt labdába rúgjon. Az év eleji pangásban viszont... akár még be is jöhet.
  • TBTPumpa
    Tömbradír ez. Nézheted Lara formás fenekét 4K-ban. Princeless.
  • partizan182
    Nem fika de eskü a thumbnail alapján azt hittem elsőre hogy Hellblade, juhú, jön a Definyitív 4k edition.

Aztán leesett...
  • toza #171220
    leertekelesek
  • darkSectorxxx #171219
    Hát izé.... :D
  • Ulthanito
    Ugyan az a burkolat, amire te gondoltál, nem az a burkolat, de ettől még amire gondolsz, az az ugyanaz. :)
  • rastaman
    40% akciósak most a kiegészítő dlc-k a Division-höz. játszott velük valaki? megéri a pénzt? vagy várjak, hogy lejjebb menjen az áruk?
  • TBTPumpa
    Felspécizik ezt is:
  • Totti5
    Xbox One X – Project Scorpio Edition

1 TB-os Xbox One X konzol
    Egyedi fekete borítás és zöld „Project Scorpio” logó
    Fekete irányító szintén „Project Scorpio” logóval
    Xbox One X függőleges állvány
    1 hónapos Game Pass előfizetés
    14 napos Xbox Live Gold próbaidőszak

Sima

Scorpio
  • darkSectorxxx #171214
    Más a burolata? Én igaz képeken néztem, azt hittem ugyan az.
  • bakkerman
    Engem a Forza7 miatt erdekel a One X,multiplatformra meg nincs PC-m,csak egy PS4 slimem,azon meg mar nyilvan nem fog ugy mutatni egy uj COD vagy Project Cars,vagy barmi,mint majd a One X-en. Szoval nekem csak ez johet szoba,a 165k az alapgepert belefer. Pro-n is gondolkoztam,a GT Sports miatt,de inkabb a Forza7 mellett tettem le a voksom,az jobban erdekel. Remelem nem csalodunk a gepben,de meg messze van nov. 7,addig barmi lehet :D
  • Totti5
    Gamepass szeptember frissítés.

- ReCore: Definitive Edition
    - Metro: Last Light Redux
    - Fable II
    - Garou: Mark of the Wolves
    - 10 Second Ninja X
    - Hue
    - The Bridge
  • Totti5
    Sea of Thieves cross-play play lesz Xbox One - PC day1-től egy világban, mindenki. Egymással, egymás ellen.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.21. 13:55:30
  • Gyuszopapa
    Köszönjük Emese.
  • Totti5

• Ulthanito
    Azok után, hogy az Xbox One-omat eladtam kihasználatlanság miatt, szinte biztos, hogy nem kell az X. Pedig amikor bejelentették, azt mondtam, hogy kell!

De minek? Nulla játékkal a hardver csak porfogó, a multiplatform címekre meg ott a Pro.
  • Totti5
    a fejlesztők megerősítették, hogy nemcsak az időjárás, hanem a napszak is dinamikus lesz a játékban, aminek technológiáját természetesen a Forza Horizon 3-ból vették át, hogy minden helyszínen élethű égbolt és felhőzet legyen. Bár eső nem minden helyszínen lesz, éjjeli vezetés valószínűleg igen.

A Forza Motorsport 7 teljes pályalistája:

Brands Hatch
    Circuit of the Americas
    Daytona International Speedway
    Dubai Circuit
    Homestead-Miami Speedway
    Maple Valley Raceway
    Autodromo Internazionale del Mugello
    Nürburgring
    Rio de Janeiro
    Sebring International Raceway
    Silverstone Racing Circuit
    Circuit de Spa-Francorchamps
    Suzuka Circuit
    Virginia International Raceway
    Yas Marina Circuit
    Bernese Alps
    Mount Panorama Circuit
    Circuit de Catalunya
    Hockenheim-Ring
    Indianapolis Motor Speedway
    Sonoma Raceway
    Mazda Raceway Laguna Seca
    Le Mans Circuit de la Sarthe
    Lime Rock
    Long Beach
    Autodromo Nazionale Monza
    Test Track Airfield
    Prague
    Road America
    Road Atlanta
    Top Gear
    Watkins Glen
  • Totti5
    Gányolni ilyet nem fognak, mert a burkolata is más és vertikális állvány is jár hozzá.
  • darkSectorxxx #171205
    Hát most mondanám hogy belenéztem itthon a varázsgömbbe és onnan tudtam hogy ez lesz, de nem. :DDDDD
    Egyértelmű, hogy ezek nagy része csak bontatlan modba fog keringeni az ebay-en. :D

Sőtt már gyanítom hogy hamisítványok is lesznek, ha szereznek dobozt, akkor a gépre elég egy matrica, aztán utána hogy bizonyítod, hogy nem PS? Hiszen ez is egy Xbox X. :D
  • orichalcos
    Ebay-en már most vannak 180-200k-ért. :D Sőt, 300k-ért is láttam már.
  • darkSectorxxx #171203
    Kereskednek majd vele jóhogy megveszik, egy árban van a simával, utána meg neten 100 miliókat kérnek érte, ha nagy lenne a szám én is vennék azt eladnám, csak most annyi lovém nincs hogy benne feküdjön 160k.
  • orichalcos
    Amazonon már elfogyott.
  • bakkerman
    Mostmar a konzolvilagon is van kiirva ar az X-re,164990. Akkor ez lesz a valos ara megiscsak,elo is rendeltem biztos ami biztos
  • TBTPumpa
    Gyorsan, mielőtt elfogy!
  • Totti5
    Aki eddig kivolt az Xbox X miatt, megkapja a hőn áhított Skorpió névvel. Lehet előrendelni...... ( dehogy fogja )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.08.20. 22:31:34
  • Totti5
  • Totti5
    Ez jóságnak ígékezik.

• TBTPumpa
    Augusztus 29 és valóban ingyen kapják az alapjáték tulajdonosai:
    "ReCore Standard Edition owners will receive a free update."

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.20. 21:35:38
  • Totti5
    Xbox @ Gamescom Live

2017. augusztus 20. (vasárnap) 21:00 órától

Nem hagyományos „konferencia”, inkább beszélgetős műsor. A két házigazda, Graeme Boyd és az Xbox Németországtól Maxi Graeff mutatnak be játékokat, beszélgetnek fejlesztőkkel, de lesznek új hírek és bejelentések is. Azok, akik Mixeren nézik majd az élő adást, meglepetésekre és ajándékokra is számíthatnak.
  • TBTPumpa