XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Mindhárom Mass Effect digitális változata játszható XO-n?

Ááááááááá!!!!!!!!!!!

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

darkSectorxxx
A 10 óra oké, csak most azt mondja Nooorbi, hogy a vault-ban nincs limit. Ezt nem tudtam :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Végiggondoltam, még mindig rosszabbul jönnek ki, mintha akár játékonként párszáz ft-ot ki kéne fizetni. :)

Csak a 3 Mass Effect 333ft-os áron külön ér annyit, amennyiért most egy halom játékkal játszhatsz. Ez jó, nekem úgy is kell pótolni a ME 3-at. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rage47
Van játék, ami ingyenes lesz, van, amihez kapsz 10 óra játékidőt.
A DLC-k általában nem lesznek ingyenesek, és azokból rengeteg pénz bejön nekik. Mikor már a boltban nem veszik annyian a játékot és kijött hozzá minden DLC, ingyenessé teszik az alapjátékot.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.11.08. 09:33:54
n000rbi
Ha csak egymillióan gondolják ugyanígy, mint Te, már jó nekik :)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
Érdekes, hogy 1000-al akár végigjátszhatom az összes ilyen játékot. Holt itt nekik a biznisz?

n000rbi
Ezt nehezen hiszem, Dark. Mindegyik vaultban lévő játék addig használható, amíg az előfizetésed él. 10 órás trialok vannak (pl. BF1), de én másról nem hallottam, pláne nem évi 10 óráról (ez baromság)

darkSectorxxx
Igen de mármint a vele játszás tudtommal időlimites, különben elég érdekes lenne, asszem évente 10 óra.

n000rbi
? A teljes játékok kerültek fel a vaultba, nem trial.

darkSectorxxx
De hiába ha nem tudod végigjátszani. vagy az a pár óra miatt? :)

n000rbi
Méghozzá instant bekerült az EA Access vaultba mindhárom játék, ami külön öröm számomra, mert pont egy hete fizettem elő <#eljen>

n000rbi
Akkor a support itt is olyan, mint mindenhol máshol. Mindenki mást mond. Mindegy, már elengedtem :)

Tibre
? én augusztusban rendeltem egy xbox one bundle-t zaviiről, simán idehozták magyarországra.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

n000rbi
Konzolról beszélek, azt sajnos továbbra sem. (játékot többször vettem már tőlük) Beszéltem a supportttal, sajnos konzolok és tartozékaik továbbra is csak uk-n belül vásárolhatók.

Tibre
szállít, és ingyen ki is hozza a futár.

Totti5
A Mass Effect 2 és 3 is játszható mostantól Xbox One-on, a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

orichalcos
//www.youtube.com/embed/pyZw_oqk7Q8

//www.youtube.com/embed/MjfIPkv4WDY

My streams: https://beam.pro/oriic

darkSectorxxx
X360 + x one?
Miért nem kötöd sorba a 2 konzolt? :) én úgy használnám.

n000rbi
Vegyél egy ócsó hdmi switchet és problem solved.

Kis retró, just for fun: a srácaim nagyon rá vannak kattanva a műanyag Gitáhíró hangszerekre, ezért nem egészen 2 év után leporoltam a 360-at és beüzemeltem. Egy hónapos várakozás után hozzáférést is kaptam a régi live accountomhoz (aszitte hekker vagyok), így sikerült belépni. Pár észrevétel:

- Lemezkiadó ajtó nem nyílik (tűvel sem), de sikerült kirángatnom (jee) és behelyezni a Rock Band 2-t (más úgyse lesz benne). Valami kitört belőle a procedúra során de működik :)
- A UI meglepően gyors, a nyekegős nextgen fílin után ez teccett
- A gitárok/dob az elmúlt 2 évben a 2-4 éves gyermekeim napi nyúzása alatt álltak. Mégis: tökéletesen működik mindegyik!
- Rock Band még mindig istenfasza ha négyen dzsemmeltek :)

On the flipside: a tévémen csak 3 HDMI van, így cserélgethetem a konzolosat. Oh well.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

n000rbi
Ez az, hogy nincs hibaüzenet, még a tracked delivery is FREE

darkSectorxxx
Ha nem, akkor piros hibaüzenet jön ki. :)

n000rbi
Szállít Mo-ra a zavvi konzolt is, ráadásul díjmentesen?? 75 ezer lenne átszámolva ez a bundle. (a zavvi angol és még EU tag, szóval vámkezelés alá se esne elvileg)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.07. 13:38:52

Amiga
Jól megszívtam a GoW 4 vásárlását. Most láttam a store-ban, hogy az előző GoW-okat több hullámban, egy hónapon belül küldik ki, és persze, hogy én még nem kaptam meg őket, így pár multis meccset leszámítva (ami azért korlátozott élmény pl. egy UC4 multihoz képest) jegelve van a kampány, mert előbb az előzményjátékokat akarom végigtolni.

Kicsit az ügyfélszolgálat is felcseszte az agyamat, mert (miután kérdeztem tőlük, mikor jönnek a játékaim) óvatosan elkezdték pedzegetni, hogy a többi GoW talán az előrendelőknek jár. De a store-ban harsányan nem erről van szó, úgyhogy várom tovább a játékaimat...

Totti5
//www.youtube.com/embed/MmNqbxxp1m4

Totti5
Mert a trial gold promóciós.

De miééért?
orichalcos
Nem. Ha van normál gold-od, a trial 14 napos kódot nem tudod aktiválni.

Ha pl van 3 hónapos goldom és egy 14 napos trialt is aktiválok akkor az a 14 nap hozzáadódik?
Éves Live-ot tud valaki akciósan, jó áron?
Előre is köszi a választ!!!
Sziasztok, a One-om pár napja csinál olyat hogy vezeték nélkül nem kapcsolódik a hálózathoz, csak vezetékkel működik, pedig nem volt "fizikai kontakt". A hibára hardweres problémát ír. Kérdésem annyi lenne hogy mással is megtörtént ilyen, típushiba -e, vagy egy reset megoldja. Ja és garanciás még, úgyhogy a support is eszembe jutott. Annak a menetét pl. hogy a legközelebbihez én juttatom el vagy eljönnek házhoz, azt még nem tudom. Valamint azt hogy ha szervíz akkor mire ügyeljek, pl kontroller nélkül megy, gyári szám stb. és a legdontosabb mennyi ideig tart általánban a javítás ( téli, házban töltős időszak következik...szerintem). Előre is köszönöm, bocs a tudatlanságom miatt.
darkSectorxxx
Ha még nem láttátok:

//www.youtube.com/embed/CYegC_fHDac

Totti5
Microsoft confirms : 360 Backwards compatibility will of course work on Scorpio. <#worship>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.02. 17:41:07

Totti5
Jóhet az Új Zéland! ( alapból vártam bele a havas területet, de nem ellenkezek ) Remélem külön térkép lesz mint a Storm Island volt. Jó kis hóra való vasakkal, akár extrémekkel is.

Pl? <#banplz>

//www.youtube.com/embed/nTDNLUzjkpg
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.02. 15:33:17

Rage47
annyi napja meg sem jelent omg :D
mire megunod belekezdhetek én is

majd mondd meg, jobb-e mint a cod
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.11.02. 14:51:25
orichalcos
Hát srácok jó lett ez a Titanfall 2. 50 órám van benne eddig. :D

darkSectorxxx
Fasza nekem pár pec múlva szokott jönni az email-re. :)

De látom megoldották.

n000rbi
<#eljen>

Tibre
ez gyors volt. írtam nekik, aztán pár percre rá küldték is az emailt kóddal együtt.

n000rbi
Írj a supportjuknak mindenképp, jobb ötletem nincs <#nemtudom>

Tibre
igen. és az a furcsa, hogy cdkeys-en orders historyba sincs bent a játék, pedig a pénzt levonták.

n000rbi
Mindenütt megnézted? (spam-ek között is?)

Tibre
cdkeys-nél volt már olyan nálatok, hogy órákat kellett várni a kulcsra? 1 órája vettem egy halo masterchief collectiont de nem jött az email egyelőre.

Amiga
Hát srácok, én egész hétvégén Elite: Dangerous-oztam. :-D

A Forza: Horizon első része kész, minden térképelemen ott a kis pipa, nagyon élveztem. Még a későbbi részek fényében is nagyon szórakoztató volt, le a kalappal ezelőtt a játék előtt.

A Killer Instinct is nagyon jó, néhány kör pörgős zúzásra napi szinten bekapcsolom, a Shadow Lords módja elég jól sikerült és a játékban is több van, mint ahogy elsőre hittem.

GoW 4 kapcsán még mindig azért küzdök, hogy megkapjam az előzményjátékokat, mert a kampányt a megjelenés sorrendjében szeretném végigvinni. Úgyhogy ma is csevegtem az ügyfélszolgálattal, már csak a játékok jöhetnének meg. :-D

De elnézve a ELITE-t, amennyi tartalom ebben van, azzal ellennék bármeddig... Te jó ég, és még valaki mondta, hogy ott fog az X porosodni a polcon. :-D

Jah és ez a Horizon 3 téli DLC... Hmmm. :-)))

n000rbi
Valamint év végéig expansion is jön.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.11.01. 18:06:11

Totti5
//www.youtube.com/embed/5ERvlDaIoHc

Sziasztok! Valaki tudna segítni abban, hogy elmagyarázza nekem a homeolás lényegét, és folyamatát. Illetve homeolásnál a liveot is megtudom osztani a partneremmel?
Utoljára szerkesztette: TheHUNgunner, 2016.11.01. 12:55:40
Sziasztok! Fifa 17 Deluxe edition (Xbox360)-al lehet játszani online.Kérdésem kell hozzá live előfizetés?Vagy ehhez a játékhoz nem kell?
Magyarul ha megveszem akkor simán lehet neten játszani?nem kell más?
darkSectorxxx
Csá ottan van, csak a live-ot kell még megvennem majd. :D

TBTPumpa
Gears 4 még a gépeden van? Co-opzni kéne! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."