XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Pedig a képlet igen egyszerű, elfogyott a 200 db.
Az üzletnek tök mindegy hogy ki vette meg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.25. 08:57:16
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.25. 08:09:42
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ezért én tudom hogy ha igaz is az akció, ilyen halandó mint én labdába sem rúghat. Nem is görcsölök rajta. 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Érdemes a felmerült 360-as játékcímeket a MS backward compatibility-listáján megnézni, ha ott megvannak, akkor egy új ONE is jó vétel lehet, de kinect-ből akkor is érdemes használtat keresni.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Azért lenne fontos mert a Kinekt jelenleg halott, senki sem fejleszt rá semmit, ezért sem találtál ONE-on ugrabugrát. 360-on van választék de ott meg maga a kamera elég bétás még. Plusz ezek tipikusan elég sekélyes cuccok, 1-2 hét alatt megunják a picik is.
Az én négyévesem teljesen prón kezeli a kontrollert, Legó játékok, 3d platformerek (Tearaway, Journey, Brothers), point'n'click kalandjátékok (Grim Fandango, Broken Age), 2d platformerek (Rayman, Unravel), egyéb árkádabb mókák (Overcooked) szuperül mennek neki. Nálunk spec PS4 figyel, de ONE-re is megvannak ezek analógjai, mind tartalmas, igényes címek.
Szerintem a Kinekt ugrabugrát engedd el, a piac (és az MS) már 2 éve megtette ugyanezt, megy a Wiimote meg a tamagocsi mellé a gimmick-kukába. Vedd meg bármelyik konzolt (igazából 360-at is vehetsz, az is televan egy csomó fasza gyerekjátékkal), vagy várj tavaszig ,az új Nintendo konzol megjelenése a földbe fogja döngölni a WiiU árát, az meg tényleg kiddie heaven.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Forza Motorosport 6, Horizon 2 és 3.
Forza Motorsport 5öt hagyd ki, nincs értelme azt már játszani. Forza 6 mindent tartalmaz ami az 5ben volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.24. 08:43:18
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni.
Konzol vásárlás előtt állok (még sosem volt).Eredetileg 360-ast szerettem volna venni,mert ahhoz találtam olyan játékokat,amikkel a család elszórakozna.Főleg a gyerek.Viszont nem tudom,hogy érdemes-e ezt venni,vagy már inkább One legyen.Konkrétan két játékot néztem ki egyelőre,a Kinect Sports és a Kinectmails-t..Csak ahogy keresgéltem,ezeket nem találtam One-ra csak 360-ra és ezek nagyon kellenének.Olvastam,hogy állítólag lehet futtatni régi játékokat is,vagy ezt félreértettem,nem tudom.Szóval ez lenne a 360,ez pedig a One.
Megköszönném ha valaki tudna tanácsot adni.
Amióta megvan az Xbox konzolotok azóta nektek sincs barátnőtök? <#banplz>#banplz> <#gun>#gun><#violent>#violent>
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Akkor hamarosan tolhatom végre a - számomra- új Forza cuccokat. A 360 is megmarad természetesen, ahhoz is van egy rakat játékom, nem akarom eladni.
Apropó, a 360-as account-ommal tudok a one-on is játszani, igaz? Nem kell újat készíteni? És a beállítások (bankkártya, jelszavak, stb...) is maradnak?
gamertag: kenobita
cserébe jutányosabb áron jutsz hozzá -> én nem hezitálnék rajta
Azt szeretném kérdezni hogy van -e valakinek tapasztalata a "Refurbished" X-ONE gépekkel kapcsolatban? Érdemes megvenni, vagy inkább csak újat?
Előre is köszönöm a választ!
gamertag: kenobita
Van egy felesleges, fel nem használt 48 órás live feltöltő kódom:CC2XY-DWHPY-H4VG7-RVYYT-MYWHG
R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+
Tegnap vettem egy ONE kontrollert pc-hez.
Az lenne a kérdésem, hogy vannak olyan játékok pc-re amik használják a ravaszok rezgését?
Metro Redux Bundle nevetséges 1200 forint...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.22. 19:22:34
Ami népszerű és kedvelt az sokaknak van meg, mi ezzel a gond? sokaknak meg nincs meg.
Nekem nincs meg a Sleeping Dogs és az Outlast, de nem is kell nem érdekelnek. Outland 360on megvolt 1day, most megkapom BCben, a Börnáutot meg agyonjátszottam szintán 360on.
Nincs ezzel semmi gond. Remek játékok.
Rohadjak meg pont ittam közbe és basszus mikor legelőször lőtt a fegyverrel, annyira megijjedtem hogy majdnem a piámat a saját nyakamba öntöttem, valamiért én arra számítottam max hogy hirtelen az állat ráugrik, de mivel a gyerek lőtt előbb, az ért váratlanul. 😄
GTA 5 Easter Egg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.19. 12:22:58
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
My streams: https://beam.pro/oriic