176617
banner
  • blackcalibra
    Ja, igen, bocsánat.
    A Dante's Inferno demot néztem, arra írtam.
    4k+posta két játékért ingyen van amúgy, de hát a fillérbaszókkal nem nagyon lehet mit kezdeni.
  • orichalcos
    Na igen. Már a Halo 3 Landfall is nagyon állat volt, meg ugye az ODST trailerek. (főleg hogy utóbbit magyarok csinálták)
  • davidka003
    Mármint melyikről nem tudtad eldönteni?
    Splinter Cell-t most nyomtam, szerintem elég fasza bár nem olyan lopakodós mint a régi részek.
    Dante's Inferno meg egy sima hack and slash, én a sztoriért vagyok oda bár az meg már régóta létezik könyvben.
  • blackcalibra
    Most mondanám, hogy nekem jöhet 4k+ postáért akár, de a demot próbálva nem igazán tudtam eldönteni, hogy kell-e ez nekem.
  • Totti5
    Vannak ilyen nyomik... nem kell velük foglalkozni. Aki már a postán alkudozik azon a pár 100 forinton ott már valami nem stimmel.
  • Totti5
    Live action trélerekben, rövidfilmekben az MS-Halo csapat verhetetlen.
  • davidka003
    Cool story:

Nem az a baj, hogy alkudnak az emberek, én is szoktam de vannak akik túlzásba esnek.

Felajánlottam, hogy 4k-ért+posta vihető a Dante's Inferno meg a Splinter Cell Conviction egyben. (azt hiszem ez brutál jó ár)

Azt mondja 4k-ért postával vinnné. Mondom neki, hogy legyen 4200 postával.
    Az neki nem jó. Mondom jó akkor legyen 4k postával, mindegy.
    Erre visszaír, hogy 3500-ért vinné postával. Hát azért ez már mindennek a teteje. Írtam is neki, hogy 3500-ért oda nem adom.
  • blackcalibra
    Logitech DriveFX Wheel

http://media.teamxbox.com/xbox-hardware/ss/73/1148513210.jpg

Én nemrég vettem egyet a Boxhoz, igaz használtan (itthon nem nagyon találtam újat), de nem nagyon volt használva.
    Még a kormány közepén lévő Logitech logón is rajta volt a kis védőfólia.
  • orichalcos
  • lucifer9393
    Otp-s Visával. Visat meg Master cardot fogad el.
  • arty
    nem engem kérdeztél, de én tegnap egy otp-s, mastercard bankkártyával (anyósé)
  • TaRka0107
    Te hitelkártyával vásároltad a 2 hó goldot, vagy elfogadta a bankkártyát?
  • arty
    az nem "porsche", hanem Fanatec :)

ezen kívül gyakorlatilag újonnan nem kapni értelmes kormányt, értelmes áron xboxhoz :((( és ez is 250+20(posta)=80ezer ft...

van még madcatz (drága, ahoz képest milyen kis gagyi), meg thrustmaster ferrari (nem FFB-s, csak vibrás!) a választékban, egyik sem az igazi.

és persze nézhetsz használtan MS kormányt, ha huszonezerért kifogsz valami megkíméltebbet, az "jó" vétel lehet...

Logitech egyáltalán nem gyárt x360 kompatibilis kormányt, ez az igazi nagy tragédia... :((
  • DarkSector
    Gamertag-ot csak 1 szer tudod ingyen váltani, utána már csak 800MP-ért.
  • DarkSector
    többi igen alaptalan.
  • 0Diaz0
    jaés, az xbox.com-on lévő nevünket amit a kis kép mellett ír.
    Azaz,nálam itt ( Stanorbba ) hogy lehet megváltoztatni? Mert majd megszeretném!

• 0Diaz0
    Srácok,megtudnátok nekem mondani hogy melyik kormányokat fogadja el a box? ( gyári xbox kormányokon kívül )
    Pl : G25,G27,MOMO,Porsche..
  • lucifer9393
    igen, azt már rögtön a vásárlás után kikapcsoltam, vagyis az automatikus megújítást. Akkor a többi alaptalan?
  • DarkSector
    Minegy arra kell figyelned HOGY a meghosszabítást mond vissza.

Vagis xbox.com-on, a profilodba menj bele és van olyan hogy tagság és hogy automatikus meghosszabbítás, ezt cancel-ozd...mert utána magától meghosszabodik a gold-od.

És elvileg csak hitelkarival lehet már fizetni.
  • lucifer9393
    Jó éjszakát! Hú, de rég jártam erre. Most azért vagyok itt, mert bogarat ültettek a fülembe. Pont egy hónapja, volt a Live-on egy akció, hogy 1 hó Gold 200ft. Meg is vettem, örültem, mint majom a farkának. Aztán tegnap lejárt, erre előjött egy olyan reklám, h. 2 hó 400 ft. Hú, ennek is de megörültem, rögtön lecsaptam rá. Előtte azonban iceakossal intéztem volna a Goldot (még a reklám előtt), de lemondtam, mert megvettem ezt a 2 hónapost. Erre írja nekem, hogy vigyázzak az apró betűs résszel, mert lehet ezek után 10 hónapig teljes áron kell megvennem a Goldot. Na most volt nekem még egy profilom, azon is kijött a reklám, most néztem, de sehol nem láttam efféle utalásokat. Mik a tapasztalataitok vele? kösz a válaszokat.
  • DarkSector
  • kakaoskalacs
    Köszi
    jah Pana Viera FullHD-s : )
  • DarkSector
    Jó nem tud, de jobb ha fullhd mintha nem...:D
  • arty
    a teljes kép lesz 720p, 1-1 játékosnak nem jut annyi! 4 db 720p képet nem tudna kipréselni magából a box :)

én amugy azt várom, hogy a 3d terjedésével lehessen egy tévén ketten, teljes képen játszani - passziv 3d mellett a spec szemüvegek párszázas tételek lennének és mégse kis képen kéne nyomni
  • DarkSector
    Halo Reach 4-en offline.

Gears of War 3-at 4-en csak online lehet....offline csak 2-en tudjátok.

• DarkSector
    Egenám de 4x 720p-s kép? az hány p-s képen fér el? :)
  • arty
    nem kell fullhdsnek lennie, hiszen ezek a játékok csak 720 sornyi valós infót jelenítenek meg...
  • arty
    Nekem a halo4 egyáltalán nem tetszik... mintha nem is halo lenne :(
  • DarkSector
    Miért a warez fontos? :)
  • DarkSector
    Nem idióta a kérdés.
    Igen van Coop, méghozzá tudtommal 4-4 emberes coop.
    HÁÁT nem éppen annyira fasza mintha külön kijelzőn tólnátok, de szódával elmegy.

:D
    104-es plazmán megteszi HA FULLHD-s.
  • davidka003
    Nem lehet rá warezolni de a csávóval már üzleteltem, megbízható.
  • kakaoskalacs
    Srácok Halo Reachet/ vagy GoW2-t lehet Coopba tolni osztott képernyőn?
    HA igen akkor 104cm-es plazmán mennyire lesz zavaro ha osztott képernyős lesz a jatek?

Tudom elég idiota kérdés de hatha kapok érdemleges választ.
  • DarkSector
    Használt XBOX érdemes próbálkozni.
  • DarkSector
    Igen ez meg a másik.

amit szoktam mondani:
    "....minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!
  • Totti5
    Spec Ops most jelent meg, árban többet ér így cserealapnak a MP3 teljesen normális dolog. Persze ez nem az MP3at és nem is a Spec Opos minősíti, csupán csak üzleti alapon.
  • DarkSector
    Hát nem biztos!
    Spec Ops-nak azért én is jobban örülnék.

Vagyis helyesbítek vannak emberek akik a Spec Ops-ot választanák én ezekkel teljesen egyet tudok érteni, főleg azt számba véve hogy a MP3 szerintem eladhatatlan. Legalábbis annyi pízért amennyit még aránylag újszerű állapotban gondolhatnánk érte.
  • davidka003
    Jatekaim.hu-n Max Payne 3:

"Csere csak Spec Ops: The line-ra."

Hát azért Max Payne csak jobb.
  • DarkSector
    THX, ha megmondja valaki hogy tudom kihalászni a dobozból hogy ne kelljen levenni a csomagolást
    esküszöm ingyen odaadnám valakinek hogy játsza le...de ezért nem akarok kicsomagolni...:S

nekem nem kéne ez a gold.
  • kakaoskalacs
    Limited
  • DarkSector
    Vagyis minden csomagban vagy most a Limited-ről van szó?