176617
banner
  • szega96
    48órás gold a csomagban
  • DarkSector
    2 nap gold? azt meg miképpen? :D
  • kakaoskalacs
    Halo Reach Letolva
    kaptam 2 nap Goldot is hozzá majd mulytba is kiprobalom.

Az leső kuldetes utan eszméletlen fasza lett a jatek. Nagyon bejött az egész univerzum megm inden repulo , helikopter lovoldozes spartan :))

Nálam siman 9/10
  • Harlekin
    sniperek csak az archive map elelyén vannak,de chapter selectnél már bent vagy az épületbe.így azok kiestek!A többi meg ugye szerteszét a városba,de mire tudatosult,hogy azokat is le kell fényképezni levadásztam mindet!Így cumi...
    De 7 óra után kiderült,hogy nem csak azt lehet a 100% hoz fényképezni hanem vannak "plusz" caracterek amik növelik a concept artot.Így a bankba a Gatling Commandot lefényképeztem,mert az is kimaradt és arra pukkant az acsi.Tehát nem kell mindet fényképezni,de nem árt.
    Jelenleg a statba 3 dolgon kívül minden 100% on van ebből 1 a game complett ami 99%
  • Harlekin
    Ja tudom csak ugye van olyan boss akivel a game alatt többször is összefutsz így rizikós a chapter selectes "újrajátszás".
    Ja azt én is észrevettem,hogy dobálja a lapokat,de érthető is hisz ha mind a 700 darab kint lenne a pályán csodálatosan nézne ki.
    Amúgy az 500. után jelzi a mapon a többit és itt lehet igazán látni,hogy utólag helyezi el a lapokat,mert felveszed és a közeledbe meglyelenik néha 1 újabb és úgy 650 után van mind a pontos helyén.Az utolsó repkedő lappal szenvedtem nagyon mire megtaláltam ,mert a legmagasabb épületről még felfelé kelet ugrani és csak akkor fogta be,na de mire megtaláltam,hogy ott van 2 szer hintáztam végig az egész mapot.
  • TaRka0107
    Az benne van alapból?
  • vg
  • Seth
    Hidegen hagynak
  • vg
    A két dlc-t próbáltad már(Rhino,Stan Lee)? Én most játszom Stan Lee dlc-vel, úgy, hogy még egy percet sem nyomtam főjátékkal. :)
  • Seth
    A búvóhelyeden újrajátszhatsz minden küldit, csak arra kéne emlékezni melyikben voltak tutira sniper-ek

A többire nem tudok válaszolni, nekem elég volt a játékból az a tizenakárhány óra a végigjátszásra meg a 420 képregény összeszedegetése(jól vettem észre hogy random szórja mindig az utadba őket?) minden mellékküldi megcsinálása :D
  • Harlekin
    Gyors kérdés azoktól akik játszották a spidermant!Mivel nagyon csöcsre futottam a concept artos acsival"elfelejtettem a snipereket lefényképezni és a game végére ugye elfogynak" cirka 7 órát szartam el ezzel ,hogy meglegyen az acsi.Na a lényeg nem is ez.
    A kérdés hogy nyomot valaki arra,hogy new game,ha igen akkor mi történt?Törölt minden updatet,vagy azok megmaradnak és csak a gyűjthető dolgok vesznek el.
    És akkor még 1 kérdés vajon ha csak szimplán a chapter selectel újra játszom az összes chaptert legnehezebb fokozat vajon megkapom e az acsit?
    Erről esetleg valaki olvasott halott netán!?
  • Totti5
    Nem csak érdekes, hanem fordulatos, összetett, rengeteg titokkal, több korban, több féle világban és 2 idősíkon, no meg a játék történelem egyik legjobb főszereplőjével, akinek az egész életét végigkövethetjük a születésétől fogva ami: Ezio Auditore da Firenze.
  • FlyHigh
    AC-nak igen csak egy érdekes sztorija van, utána olvastam kicsit. Majd ha kijátszottam az összes exklu címet boxon, akkor majd talán annak is nekiállok.
  • Totti5
    Rengeteg új animáció került bele az összes AC részbe. Ezen a téren az egyik ha nem a legnagyobb palettável rendelkező játék a piacon. Nem mellesleg minden animáció tiszta, folyamatos igényes. Az alap dolgokon meg minek változtatni, amikor ez a természetes mozgás...
  • DarkSector
    Hát mikor az apácás trailer-re nekem elkezdtek Epic-ezni, akkor lepörgött előttem többekközt a DI trailer, mikor egy cg videóra írták hogy OMG epic, meg kitudjamit, azt a játék meg egy "kalap szar", már elnézést a fogalmazásért.

Nem lett szar, de nem is akkora epic mint egy megrendezett cg animáció.
    Pláne úgy hogy y CG videóban semmi epic nem volt, csak annyi hogy lassítva és visszafelé játszottak le egy kisebb jelenetet.
    Itt az ucsó trailer-ben is nem értettem mi az Epic....mert leöl 6-7 apácát a kopasz gyerek? :P
  • DarkSector
    Játékmechanika, oks valakit meghat hogy leölhetsz 1-2 állatot és éppen nem épületeken ugrálsz hanem fákon.
    De maga a játék inkább maradt a régi mint a TR-nél.

PL a TR-nél sokkal faszább a karakteranimálás.
    AC-nél maradt a régi, ami még nem ciki, de nem is jobb mint a TR-nél pl.

Bár én úgy voltam hogy az AC2 amit kimaxoltam az valahogy megfogott, de utána egyszer elegem lett.
    Talán mert már unalmas lett volna ugyanazt még1x, mert a Revolution-ig szinte csak a story meg a pályaszerkezet változik.
    Ezzel sem lenne baj.
    Én a saját véáleményemet írom nem csoportok nevébe mondom hogy TR jobb.
  • davidka003
    Például a trailer is nevetséges volt.
  • Totti5
    Mi okok van rá hogy ne várják?
  • Totti5
    AC3ban trillió újdonság lesz. Helyszíncsere? komplett játékmechanika csere is történt, vagyis kibővítés, mert erődben kell majd a talajszint felett mászkálni és nem a városokban a háztetőkön, de ez csak egy a több oldalnyi újdonság közül.

• DarkSector
    Egyenlőre TR az mérföldekkel jobb bármelyik bejelentett címnél, még az Assassin Creed 3 is részemről gyengébb, mert nekem már nem annyira nagy szám hogy kicsrélik a helyszíneket.
    TR meg iszonyat fejlődésen ment át, kb csak a játék címe egyezik az eddigivel.

Én már most félretettem a pénz rá.
  • davidka003
    Szerintem egy új Hitman hulladék lesz. Nem értem miért várja sok ember.
    Talán a Halo 4 meg az új Tomb Raider lesz értékelhető.
  • grebber
    Nem csak pár embert kell lezúzni.Annyi eldugott cucc van ezen a kis pályán hogy félelmetes.Kb a 20%-át ha megtaláltam a dolgoknak.
  • DarkSector
    1. Ez télleg nem demo...ez egy fos. abból áll ez az 1500ft-os lehúzás amit irtam csak 1 rész van le kell ölni pár embert azt versenyezhetsz pontokban.

2. Megy sima demo-ként. Mivel nekem nem JTAG-os a gépem. :)

Valamint elég zizis a kép sajnos, nemtudom a végső grafika milyen lesz, de ez nem egetrengető.
  • FlyHigh
    Ott már bizniszeltem, jó kis oldal, de van pár cím ami fóliásan kellene.
  • FlyHigh
    Van pár játék azért amin még lehet spórolni az itthoni árakhoz képest. De sajnos ez már nem olyan számottevő, nem az a 500-1500 forint fog senkit sem földhöz vágni, ha már egyszer játszik.
  • Totti5
    Ez nem demo.

"A Hitman: Sniper Challenge egy teljesen különálló mini játék, melyet a hazai 576 Kbyte boltjaiban szerezhetünk be. Az 1499 forintos befizetésért cserébe egy exkluzív küldetést kapunk, az összeg pedig az Absolution megvételekor teljes egészében levásárolható lesz, csak a blokkot, és az eredeti dobozt kell magunkkal vinni. A kezdeményezés remek, a jelképes vételár biztos előrendelőt avanzsál belőlünk, pénzünkért cserébe pedig végre kapunk is valamit, csak jól járunk."

Amúgy meg nem megy pendrájvról demóként a megszokott módon, csak jtagon.
  • Tinman #121443
    Pontosan!

Még 10%-os kóddal is baromi drágák!
  • davidka003
    Valaki írta, hogy most nincs postaköltség világszerte. Hát de cseszhetjük ha 5-10 fonttal drágább minden.
  • Tinman #121441
    Árakban! Nagyon elszálltak.
  • DarkSector
    No sir.
  • grebber
    Ez már elég rég kint van!Már kezdtem azt hinni rendes demo.
  • DarkSector
    Neten, de kurvagáz.
    egyrész mert sniper challange, másrészt meg CSAK sniper challange....
    Csak egy épület sarokból kell embereket kiszedni.
    Ennyi a demo.

Arra elég hogy mikor elindítod ezt az extra sniper-t kapod meg állítólag majd a full gémbe...:D
  • Totti5
    Hol?
  • DarkSector
    Most néztem van Hitman demo a neten! :)
  • davidka003
    Jatekaim.hu
    Már ha nem vagy annyira gyűjtő mániás. Megveszed használtan aztán adod tovább.
  • DarkSector
    árakban vagy palettában?
  • Tinman #121433
    Zavvi egy vicc hónapok óta...
  • DarkSector
    csak zavvi...:D

Mondjuk nekem van 1 geow2-őm. :)
  • FlyHigh
    Zavvi-n kívül honnan lenne még érdemes rendelni, ahol van normális választék? Mekkora vicc már, hogy egy boltban nyoma sincs geow 2-nek, illetve halo 3-nak.:D
  • Seth
    Aki eddig még nem látta az magára vessen :D