176617
-
#121549 100.000-res fanatec konfigot túlzásnak érzem én is,anno nekem volt ms kormányom,de kurvára nem éreztem vele a dolgot.Anno mediaban vettem 10000-ért egy alap kormányt és játékterem után baromira élveztem a sega rallyt otthon,meg később a richard burns rallyt:)Azóta se jött semmi normális rally játék:(
TDU 1 hez jó lett volna egy kormány,meg majd a forza horizonhoz vennék,mert végre nem a számomra dögunalom pályaversenyzés lesz,hanem hangulatos városi,országúti,szerpentines,autópályás free roam,igaz eső nem lesz,de lesz éjszaka,offroad.
Nekem ami megfelelne az egy 50-60k konf,H váltóval és öröm bódottá lenne.
-
#121548 Szarakodtál a váltóval?:OO
Minden jobb benne szerintem mint egy DFGT-ben vagy miben. Sokszor voltam a hardwer-->Szimulátorok, meg Force Feedback kormányok topikban, és mindenki a G25-öt ajánlotta ár/érték arányban. -
#121547 Ráadásul az Iracingot próbálgattam az elmúlt 2 hétben.
-
#121546 Miértne lenne? Demo-ba simán lehet játszani.. avagy bedobok egy S2 Hacket,és meg van minden.. :) Sőt,azzal még szervert is tudok játszani.. és bár nemvette meg senkise,mégis tudunk vele játszani.. -
#121545 DFGT pedig ezzel a Fanateccel nem egy kategória... amennyivel drágább annyival jobb is.
G25 mennyi volt anno amikor elkezdték az emberek venni? 70-80?
G27 pedig most 60. Az sem olcsó, de nem 1-2 évre vesz egy ilyet az ember. Ha pedig komolyan játszik akkor megéri.
Minden autós játékot a lehető legnehezebb beállítások mellett játszok és minden ligába amiben szerepeltem minden tiltva volt. Jó pár évet lehúztam szimezéssel...
-
#121544 a G25, G27-et jellemzően a váltó miatt veszik
na, most pont az, ami sztem egy nagyon gyenge eresztés
a DFGT előtt mérlegen volt ár/ érték szempontból a G25/ G27
a boltos már rágta körmét, amikor én még szaroztam a váltókkal
és végül a DFGT lett
nem véletlenül :)
LFS O.K. csak nincs OFFline verziója :) -
#121543 Félig igen.. mivel volt kormányom.. van is.. csak egyenlő a 0-val, a pedálja.. pedig szerintem jólenne.. :) De bill.-el is lehet játszani.. csak furább.. :D De pl a TDU1-2t bill-el nyomtam.. bár említették hogy nem úgy veszik észre hogy bill-el megyek.. dehát ezvan :) -
#121542 nem rivalizálásképp :)
te online nyomtad anno, én offline nyomom mostanság
te versenyeztél nem tudom milyen beállításokkal, én all-assist-OFF nyomom az autózás feelingjéért
a valóságban nem szeretem a BMW-ket, Alfákat, de itt a játékban nagy feeling velük menni :)
és el is érkeztünk oda, ahonnan kiindultunk :)
nekem a DFGT után egy vasat nem ér meg az MS kormány
a DFGT 1ébként csak 35 e, szemben amit linkeltél 100 e.
only X360 gamerek nem sűrűn fogják kapkodni ennyiért
bár tény, h szívesen tesztelném, mit tud PC-n és X360-on
de 100 e. akkor is 100 e. :)
az két slim alapgép ára -
#121541 Eddig kormány nélkül játszottál SIM-eket?:O
Én csak is G25-el játszottam azokat. Billentyűzettel semmi értelme. -
#121540 Inkább G25, vagy G27. LFS ajánlanám még inkább. -
#121539 Race 06atot 0day vettem. Nemzetközi ligába játszottam ahol beugróként Makaóba futamot nyertem 0 gyakorlással ráadásul Seattal ami első kerekes és amit gyűlölök. Igaz DQztak, mert a tagot a hajtűben előztem meg és ott állítólag nem szabad, mert rátámasztás nélkül nem lehet, de hát ez a túraautó.. amatőr balfaszok.
Eleget játszottam vele. 2006-2007ben korrekt volt, de már akkor sem kiemelkedő. 07 már nem nyújtott semmivel sem többet, a GTR Evo, Race On, STCC és az """""új""""" rész pofátlan lehúzása az embereknek egy nagyon durván elavult játékról.
DFGT jobb kormány mint a MS Wheel, de más kategóriában is mozog ahogy árban is. MS Wheel pedig a kategóriájában teljesen rendben van. Egy igényes kormány, amit lehetett volna még fejleszteni, de az MS nem akarta sajnos. -
#121538 Majdnem.. :)
-
#121537 CSR Elite
540 EUR = kb 150k
CSR Elite pedál
150 EUR = Kb 50k
CSR Elite váltó
50 EUR = kb 13k
De nem ezt kell megvenni, hacsak nem nyertél a lottón.
Hanem ezt:
Content:
Forza Motorsport CSR Steering Wheel Base
CSR Elite Pedals
CSR Shifter Set
Main Quick guide (PC & XBox 360) + additional insert for PS3
Power supply
USB Cable
Audio adapter cable for Xbox 360 headset
Tehát ebbe benne van a kormány, pedál, váltó.
360 EUR = pont 100 ezer forint. -
#121536 a Race-On kizárólag graf-ban elavult játék
a többi SZIM
érdemes kipróbálnod
jó kormánnyal és megfelelő setuppal
akkor még árnyaltabban
haver nagy kormány buzi és van neki az official MS X360 kormánya és ez levegőben lógó villáskulcs forma is
konkrétan DFGT után próbáltam velük a Forza 4-et és TDU1-et
40 perc után kértem vissza kontrollert :)
sorolhatnám a nagy szakértői ismérv lóf.szokat :)
de inkább 1szerűsítem
a DFGT a két elérhető áru x360 kormányhoz képest olyan,
mint egy Mitsu EVO WRC egy utcai Peugeot 206-hoz képest -
#121535 150e++ azthiszem... :) -
#121534 Jónak jó.. csak ez kicsit drágább kategória.. -
#121533 hát, igen
csak ez mennyibe is kerül? :) -
#121532 "X360-as kormányok hozzá képest papír-csákó"
az egész hsz LOL, de ezt kiemelném:
Fanatec CSR Elite says hello! persze, ezzel PONT UGYANOLYAN a forza, mintha kontrollerrel tolnád :DDD -
#121531 Egyébként tényleg jó története van Reach-nek, kétszer simán megérte végigtolni a játékot. (alap normálon, meg solo legendary-n) -
#121530 Új grafika, Halo 4-es infók nincsenek benne, pluszba tettek bele összeszedhető koponyákat, acsikat, terminalokat amin NAGYON érdekes videó szösszenetek vannak. Illetve ha megveszed akkor ajándékba kapsz egy kódot a lemezhez amit ha aktiválsz megkapod Reach-hez az Anniversary map-packot. -
#121529 Ha új köntösben akkor az eleve nem ugyanaz, valamint lehetnek benne eltérések.
Kérdezd meg azokat akik már lenyomták. :) -
#121528 Hüm és az nem ugyanaz csak új köntösben pár apró morzsával a halo 4-ről? -
#121527 Azt nem, max a Halo 1-et. :P -
#121526 Boxon meg asszem Xbox.com-on is lehet CHANGE GAMERTAG. -
#121525 Azt már pc-n ezer éve kinyomtam:D -
#121524 #121496 És hol? Mert van még pár acc-om, ami ugyanolyan, tehát 0-0s.. És így jólenne változtatni! :)
#121497 Igen,bocsi! A Porsche jutott egyből az eszembe azért mondtam azt.. :)
#121513 Ismerem az ilyen játékokat.. LFS-el énis sokat játszottam/játszok még most is :))
#121515 Nekem elég ok lenne hogy ezekért kormányt vegyek.. főleg ha most nemfog befosni a box.. :P Elég nagy autó szim.-esnek tartom magamat.. És elég sok szimulátoron vagyok túl..
-
#121523 Halo Aniversary-t se hagyd ki. :D -
#121522 Remekmű az egész, összesen annyi negatívumot tudnék felhozni, hogy néha leesett az fps a nagy fightba. Jöhet a Halo 3! -
#121521 Jaja nagyon állat a Reach vége, nagyon megérné mindenkinek ez végett legalább 1x lenyomnia. -
#121520 3 órát játszottam vele PS3 formulával . háromszor haltam . és a játék egy kibaszott mestermű. -
#121519 Eszméletlen kemény volt a Halo Reach vége, ilyenekért éri meg játszani, de komolyan! -
#121518 Rájöttem, hogy a Dark Souls nem sokkal nehezebb, mint pl. a Gothic első 2 része. Ez kellene legyen a normális. -
#121517 Jártam szinte dettó ugyan így... a 3. pofátlanságánál írtam neki, hogy bár 4.5k-ért adom a 2 játékot, de csak neki odaadom 6k-ért.
Erre visszaírt kérdőjeleket, erre visszaírtam, hogy ok, legyen 7.000 Ft, de ez már tényleg a legvége. Azóta hírét sem hallottam.
Nincs baj az alkuval még akkor sem, ha te vagy a legolcsóbb, főleg, ha nem egy játékot vinne el a vevő. -
#121516 Van 5k-ért Dark Souls jatekaim.hu-n.
Megéri annak aki szeret szopni. -
#121515 Ne mondjunk már ilyet hogy felesleges. Forza, Dirt, F1 kormánnyal a legjobb... de ha csak a Forza lenne akkor már bőven elegendő ok arra hogy kormányt vegyen az ember. Kontrollerrel játszható, kormánnyal pedig élvezetes is lesz:)
Race On-al mikor játszottál utoljára? 6 éve még elment, de akkor is elavult volt. A legújabb kiadás a Race Injection pedig ékes példája annak hogy mennyire nem ebbe a generációba való ez a játék. Egyszerűen ÓCSKA. Ronda, elavult és a fizika is butuska. Forza 4hez képest kategóriákkal gyengébb. Szimnek szim persze, csak 7 évvel ezelőtti Xbox 1/PS2 szinten.
Amit PCn érdemes az a Netkar Pro, Iracing, LFS, de ezek mindegyike csak online ótókára valóak, nagyon gyatra tartalommal és persze ehhez mérten sok szempontból puritán kivitelezéssel.
Amire érdemes lesz figyelni az az Rfactor 2, de jelen állapotában egy nagy bűzölgő szarkupac. Ami valóban figyelemre méltó már most is az a Project Cars. Amitől pedig reméljük hogy érdemes rá várni az a GTR3, de bár csak hallanánk valami konkrét infót, videót felőle...
-
vg #121514 Egy jó nagy vicc eme hozzászólásod. -
#121513 x360-ra IMO full-felesleges kormány
a komolyabb Forza 4 is faszául irányítható kontrollerrel
ue. kormánnyal pedig olyan semmilyen
ha komolyan gondolod a kormányzást
akkor Logitech DFGT
X360-as kormányok hozzá képest papír-csákó
PC-re pedig komolyabb hardverigény nélkül szerezd be a
a Race-On, Richard Burns Rally-t
ezek igazi SZIM-ek
és a DFGT-vel újrafogalmazzák neked a virtuális vezetési élményt :)
-
#121512 Fazsa nekem mind2 karim an és nem fogadja el mert nem HITELKÁRTYA. -
#121511 Szegényes?:) csordultig töltve van extrákkal. Napló mivolta pedig plusz érdekesség, mert valóban az minden szempontból és sok érdekességet lehet kiolvasni belőle. Simán több és jobb mint az Alan Wake, de az meg egy megszokott könyv formátum akar lenni, ami más műfaj. -
#121510 Megjött ma amúgy a Reach Limited. Hát nem rossz bár a napló kicsit szegényes. :D
Valahogy Alan Wake CE-t többre tartom.
De 5500 Ft-ért újonnan nem volt rossz vétel a Reach sem.