176617
-
#121589 Inkább privátban ha érdekel... -
#121588 Na, mesélj :D -
#121587 Na srácok, a hülyékért se kell sokáig menni.. megtalált egy feljelentéssel fenyegetőző kissrác.. -
#121586 Keresnék egy emberkét akinek megvan a Halo 3. Ugyanis van még kettő pályám, azt le kellene tolni co-opban legendary-n. :)
Köszöntem előre is. :) -
#121585 Néztem róla videókat. Irányítás elbaszott, kamera szintén. Animációk röhejesek, főleg a célzás közben való közlekedés. Screen tearing elviselhetetlen. Másodpercenként esik szarrá a kép. HP regen, ronda HUD, 0 survival horror. Iszonyat béna. És ezen 300 ember dolgozik? Atyaég...
Ha a végleges verzióba is ennyire gázos lesz a screen tear, akkor kenjék a hajukra. Nem is engednék kiadni így játékot. -
#121584 Lőtem pár képet Forza4ben hátha érdekel valakit : )
Többi itt:
Itt : ) -
#121583 Resident 6:
"Pár mondtaban:
Leon része eddig egy nagy 0.
Viszont meglepetésemre, ha elvonatkoztatok attól hogy ez egy Survival Horror, és akciójátékként nézem.
Akkor Chris és Jacke irányvonala meglepett, mert elég kecsegtető.
Egyrészt mert mind2 résznél látszik hogy valójában elég jól fest látványra a játék. (jacke-nél az a nagy szörny keményen néz ki.)
Másrészt meg mint akciójáték baromi jól is elsülhet, az ORC-nél ez nem vált be, de itt mint akciójáték a 2 lendületes rész Chris és Jake storyja...elég fasza lehet még.
De mint igazi Resident a Leon része el van baszva." -
#121582 davidka003: nem véletlen, hogy te belefutsz ezekbe... nem jól kezeled őket. fogadok képes vagy és feladod elsőbbségivel... :)) ahelyett h elsőre elküldted volna a 'csába!
Guerillát én imádtam és tragédia, hogy az armageddon mekkora viszalépés lett :( Szerintem vedd meg! -
#121581 én meg irtam rá, hogy
- nem FFB-s
- újonnan már nem létezik -
#121580 Öcsém (8éves) megvette magának aztán már végigjátszotta 2x, neki tetszett :D nekem kb annyi volt hogy élveztem ledönteni mindent és csalással elütögetni 1km-re az emberkéket,kocsikat a kalapáccsal, így játszva célba ütést stb. :D:D -
#121579 Minden játék unalmas egy idő után.
De nekem tetszett ez a nagy rombolhatóság. -
#121578 Red Faction: Guerilla vélemény?
Beszerzésén gondolkodok de belefutottam olyan kommentekbe, hogy unalmas lesz 1-2 óra után. -
nagy hős #121577 Vagy inkabb megvenni a 13-at rogton! :D
en szerintem becserelem majd hogy olcsobb legyen a 13, ugysem jatszanek utana a 12-vel tobbet. -
#121576 Resident Evil 6 DEMO xbox360 -
#121575 -
#121574 Mikor májusban üzleteltünk akkor mondta, hogy Lieb Zsolt legnagyobb haverja. :D
Szóval érthető miért ilyen. :) -
#121573 Ez nem az a fx Lieb Zsolt Szabolcs véletlenül? :-D -
#121572 Folyt:
Csak a Splinter Cell-t vitte 2k+postáért. Jobb is.
Utalás után mondja, hogy elsőbbségivel adjam fel. (na az ilyentől falra mászok mikor utalás után változtat valaki, mert sima ajánlott volt megbeszélve)
Ma reggel kaptam meg a pénzt. Írtam neki, hogy ha tudom feladom ma de lehet csak szerda lesz belőle.
Be kell másolnom mit írt:
"nem szeretnék kukacoskodni, de azt el felejtetted meg említeni mielőtt ki fizettem hogy csak szerdán adod fel
nézd én üzleteltem veled személyesen és szerintem normális srác vagy, de azért szeretnék kérni tőlled egy értelmes indokot"
ESETLEG 1 nappal csúszok és már indokot kér? Vaterán is van mikor 2-3 nappal utalás után adják postára és soha nem problémáztam ez miatt.
Végülis feladtam neki ma elsőbbségivel, hogy le legyen tudva.
-
#121571 Ott linkeltem tegnap a Logitech kormányt...
Logitech DriveFX Wheel
http://media.teamxbox.com/xbox-hardware/ss/73/1148513210.jpg
-
#121570 ha kijött a 13, lehet olcsón venni 12-t :D a 11-et is így vettem :D -
nagy hős #121569 12 joval komolyabb mint a 11, ha fifa parti vagy kotelezo vetel, koltozes miatt most vettem meg ujra a 12-t, online nagy moka. Mar elorendeltem a 13-at, mar csak par honapot kell aludni :D -
#121568 Miért kell hetente reklámozni? Úgyis ismeri mindenki. -
#121567 katt -
ocsi3 #121566 Sziasztok.
Iceakos még mindig megbízható és gyors ha valamire szükségetek lenne:
minden ami játék
Üdv mindenkinek. -
vg #121565 Komolyan mondod, hogy 100e forint kiadáshoz meg kell nyerni a lottót? WTF? -
#121564 Kár igen,hogy nem jött ki gépre.. de ezvan.:)
Így minden konzolnak megvan / meglehet a jó és rossz oldala is.. -
#121563 minek abból offline? :D -
#121562 "és végül a DFGT lett
nem véletlenül :)"
tehát a gagyi H váltó zavart, de az übergagyi pedálok, az übergagyi pillangócskák, a bénább kormány nem?
sry de én ezt csak ugy tudom elképzelni, hogy feldobtál egy érmét, h melyik legyen... eztán háromból kétszer... aztán ötből háromszor... és még mindig a francos dfgt jött ki és mivel a boltos már nagyon rágta a körmét... ;))
egyébként feelingre a leggagyibb H váltó >>>>>>> pillangók ... -
#121561 nincs olyan, hogy elérhető árú kormány 360-hoz!
- a madcatz gagyija is majd 50e ft!
- ~275 EUR a csr szett szállítással, ami 80e ft
az elérhető ár az olyan 25k lenne ... ennyiért nincs ffb-s kormány, újonnan!
mekkora röhej már, hogy erre a fos platformra jött ki minden idők legjobb autósjátéka :((( (fm4) -
#121560 Srácok Fifa 11 és 12 között mennyi a különbség? Csak mert gondolkodtam megvegyem a 12-t, de a 11- 2,5-ért sikerült beszereznem, még nem jött meg, de kíváncsi lennék a tapasztalatokra, mennyire más a 12? :) -
#121559 ez esetleg jó lenne a boxhoz? Mert ilyen kormányom van. -
#121558 G hatásokat??
mi ez? repülőgép? :)
egyelőre csak így szerényen
itt az átlagember a fééééééktávot és kigyorsításkor a borzasztó fooooooorgatónyomatékot nem bírná
de máááá nagyon elmentünk szegény srác kormány témájától
@0diaz0 izééé, vegyééé egy MS wheelt
ha nem jön be, add el, vegyél multiplatform fanatec-et
ha az sem, akkor add el
és vegyél egy ilyet
a hatás holtbiztos :))))
-
#121557 -
#121556 Mondjuk már azon vagyok hogy Forza Horizonhoz egy MS wheel is jó lenne,de persze újat már nem lehet kapni,használtat meg nem veszek. -
#121555 Nincs olyan kormány ami visszaadna bármit is egy valódi autóból, csupán csak imitálni tud egyes dolgokat az FFB, vagyis mindent hiszen semmi más kapocs nincs közted és az autó közt, csak ez az egy effekt. És nincs is olyan játék ami olyan lenne mint a valóság, mert a játékban úgy mehetsz ahogy a valóságban nem lehet, így bukik minden :), persze vannak játékok amik próbálnak a legreálisabb adatokkal dolgozni. Otthon egy 700 lóerős autóval nagyon ászul lehet csapatni, csak a valóságban pár kör után nem bírná az ember ezeket a G hatásokat:)
-
#121554 Abban a topikban nem egynek volt sportautója szerintem. Attól függ mit nevezünk annak. -
#121553 VOlt nekem is, amikor meg vettem. Nyomattam a kamionos szimulátorokat, de egy idő után csak annyit vettem észre hogy porosodik a polcon a G25. Aztán eladtam 5000-ért drágábban:D -
#121552 DIRT 2-3 nagyon jó kormánnyal! -
#121551 de nem ám :)
de nem is ez volt a kérdés
minél feljebb mész árban, - jellemzően - többet kapsz a pénzedért
de ha választani kell egy 28 milliós R35 és 13 milliós Impreza WRX STI között
a többség az utóbbit fogja választani, mert arra van pénze
és megkapja érte az aszfaltszaggatást ugyanúgy :)
a G25-t azok ajánlják, akik életükbe nem vezettek sport autót
a H váltója konkrétan harmat gyenge, olyan mintha kezedbe akarna maradni, vhányszor váltasz
engem konkrétan Suzuki Swift váltójára emlékeztet -
#121550 Jólvan érti szerintem már mindenki ezt a kormány dolgot...:D
De uncsi.