176617
banner
  • DarkSector
    Van Pityke Őrmester játék? Ide vele!
  • Moby
    Ez egyébként nekem is eszembe jutott már.
    Ugyanakkor az is feltűnt, hogy a Deus Ex HR némileg a Pityke Őrmesterre is hajaz. Illetve jobban végiggondolva a Pityke Őrmesterre egy picit jobban emlékeztet, mert pókember abban sincs.
    De ház például mindháromban van!!!négy
  • TaRka0107
    Jó kérdés...
  • DarkSector
    Amazing Spiderman nyitóképsorai láttán miért a Deus Ex HR jut eszembe???
  • DarkSector
    RESI 6 online teszt
  • FlyHigh
    Amúgy tuti, hogy összefutnak majd a szálak és ez nagyon bejön, én még abszolút nem temetem a stuffot.
  • FlyHigh
    Az, hogy már nem túlélő horror, az nem zavar, minden változik és ami jó az jó. PL nekem a Splinter Cell-ben is bejön az új csapásirány, de a régieket is ugyanúgy szerettem.
  • DarkSector
    Hát nem jó ha rövid ezért mondom hogy legyen összidőben kb 20 óra a 3-4 story és akkor jó mivel ugyanennyi pénzért más játék ad 6-7 órát jó esetben.

Amúgy 1 érdekes dolog van benne pont ez a sokféle stílus...illetve elvileg sokféle.

3 történetszál, majdnem 3 játékstílus.
    Több játékost le fog kötni mert mindegyik játékos azért megtalálja a magáét.

érdekes koncepció, ha ezt az ötletet egy korrektebb fejlesztőcsapat aprólékossan kidolgozta volna, mint a RE2-nél csak így hogy 3 stílusban ötvözve még egy erősen maradandó játék is lett volna, de ez a sok negatív dolog főként amit LEON tól az elbassza az összképet.
  • DarkSector
    Nah jól hangzik.
  • vg
    Mint a Dead Island?
  • Seth
    Majd összeáll, a végére biztos összekerül az egész csapat.
  • vg
    Miért lesz nekünk jó 3-4 külön történet?
  • Seth
    Plusz a demó fájlokból kinyomozták, hogy Ada is kap egy kampányt(fájlokban benne maradt a teljes HUD-ja, meg adatok a kisérőjéről, bár csak olyan néven szerepel hogy ADAHelper), mint a 4-ben. Szóval tartalom az biztos lesz benne
    Multi is lesz , a hagyományos mercenaries mellett mindenféle deathmatch meg team deathmatch módok
  • DarkSector
    Mint akciójáték jó lesz ez, csak akkor lenne még jobb ha kiderülne hogy episode-onként 7-7-7 óra a játékidő legalább, nah az jó lenne mintha 3 játékot adnának 1 áráért.
  • FlyHigh
    Amúgy így játékmenetre jónak tűnik, lehet beszerzem, simán fogyasztható kategória nálam kb, amit idáig összegyűjtöttem róla.
  • DarkSector
    Nem tudom ez a Resi 6 kalandjáték ötlet honnan született, mert az egy akció vagy horror-akció játék.
    Soha nem volt kalandjáték a Resi...:D

Ha viszont kérdés akart lenni akkor a válasz = nem.

A Ninja Gaiden 3 és Spec Ops-al semmi gondom nincs a többi szerintem is hulladék, de hálisten én ezeket még csak meg se néztem jóformán, mert annyira nem érdekel...másokkal játszom .:)
  • DarkSector
    Figy ugyanígy én is szarok más véleményére, de ezért nem mondanám hogy nyitnék egy külön topikot neki.
    De látom téged izgat a dolog.
  • Seth
    Lehet 1080p-ben nyomják. Resi 5-nél is ilyenkor volt a tearing galore.
    720-ban meg semmi gond nem volt 1-2 helyet kivéve.
    Én sem éreztem egyébként a demóban, hogy egyfolytában tearinggelne, 720-ban nyomom.Hazaérek letesztelem 1080-ban is
  • orichalcos
    Okés felveszlek, mondjuk nekem csak az utolsó két pálya kellene. (koponyákkal együtt persze) :)
  • TDC Geronimo
    resi 6 demo analysis

45-50%os tearing végig. Ennyire képesek?
  • FlyHigh
    Dehogy döglődik, csak ezek ilyen uborkaszezoni szemetek. Aztán jön a Halo 4, GEOW, GTA5, ebbe az évbe már csak ezek érdekelnek azok közül, amik még nem jelentek meg.
  • vg
    Jó sok éve nekem is volt ilyesmi élményem. Feladtam egy ATI 9800 kártyát, aminek az volt a sajátossága, hogy volt egy karc az PCI-E lábán. Ettől eltekintve tökéletes volt. Feladtam a hirdetést úgy, hogy nagybetűkkel kiírtam, hogy ott van egy karc, nem vállalok érte garanciát de jóval ár alatt adom. Tettem hozzá képet is, amin látható a karc. Kipróbálták, tesztelték, megvették, többször mondtam, mutattam, hogy ott a karc. Egy hét múlva írt, hogy rossz, cseréljem vissza, kéri a pénzt. Muhaha, ja persze.
  • 0Diaz0
    nemtudtam hogy az..
  • Muttley
    szépen haladunk 2012-ben :)
    csak én figyelem?

Ninja Gaiden 3 - egy rakás sz.r lett
    Resident Evil: Op Raccoon City - egy rakás sz.r lett
    Dragon's Dogma - lapos és instabil
    Risen 2: Dark Waters - ígértek vmit, más lett
    Lollipop chainsaw - HC gore és nudity helyett lett egy halállightos kölökjáték
    TD: Ferrari - egy rakás sz.r lett
    Spec Ops: The Line - átlag, semmilyen 12-egytucat lövölde

és akkor most egy Resi 6 - kalaaaaaaand játék... pfff...
    F1 2012 - előzetes videok alapján megkapjuk a "képtelenek-vagyunk-allassistOFF-leprogramozni-deazéééé-odaírjuk" szappan tologatós arcade fost

király :)
    kezd kiégni a játékszoftver ipar, mint a Britney Spears
  • Muttley
    indiánnal minek üzletelsz?
  • Macccy
    Hi

Mi kollégával ketten toljuk a H3 co-op, én Arbiterrel, ő Johnnal! Ha akarsz bepattanhatsz harmadiknak, headset van ...

Jó eséllyel a mai nap késő délután legkorábban 6-7 felé megint megyünk egy pályát vagy kettőt. Dobj rám egy jelölést (Macccy) aztán igyekszem értelmes időben hazaérni ...

• Moby

Ha lenne időm, nyitnék neked valami játékelemzős oldalt. Óriási amit művelsz. A két lábon járó antigamer, minden gamerek reciproka. Imádnám olvasni!
  • mrmilan
    Látom USA vasak előnyben, ott a pont öregem.
  • davidka003
    Rf: guerilla 2k-ért megvéve.
  • Ulthane
    Xbox 8 lehet az új konzol neve
  • nagy hős
    Olcso konzolos topikban van 7 ezerert egy sracnak bontatlanja, en kb ketszer ennyiert vettem par hete a sajatomat :D
  • nagy hős
    Az is kellemes, mi bulik elott csinaljuk azt, hogy minden golnal iszik mindenki :D
    persze az ilyet csak egymas ellen vagy neten elvezetes jatszani, a gepre nagyon gyorsan raunok, a pes szerintem nagyon gyenge lett, de hat a pes-fifa orok ellentet mindig is meglesz :D
    a 12 meg pcn is elvezhteo de szigoruan kontrollerrel.
    ha a 11 bejon boxra szerezd be a 12-t, tenyleg a vilag legjobb focis jateka ( szerintem sport kategorian belul is)
    nem tudom az otthoni arakat, de ha teheted szerezd be, az online zuzda nagyon jo, az offline haverokkal meg hibatlan :)
  • DarkSector
    Nekem korrekt volt.
  • 0Diaz0
    Nekem pes6om van/volt.. ellehet lenni vele.. de nem az én stílusom a foci.
  • sajtburger
    Igazából "itthoni" használatra lenne csak, elszórakázni vele.. :) tervezek még egy controller vételt is, aztán esetleg haverokkal fifázgatni, majd kijön 13-akkor talán multiba :)

Csak azért kérdeztem, mert xboxon sose volt még fifám, pc toltam mindig, és elég olcsón be tudtam most szerezni a 11-t :)
  • 0Diaz0
    csak a lényeget mondom el, eladtam a boxot hibásan ,és pampog a srác aki megvette hogy hibás.. ( mellesleg tudott a hibáról ).. és amiatt akar feljelenteni,meg rámküldeni a rendőröket mert elvileg kivan belezve.. miközbe nemvolt semmise kiszedve belőle. :)
    ( mellesleg szoker.. )

most várom tőle a képet.. mert ahogy itt beszélem az egyik sráccal ( fb-n ) a srác,arra játszik hogy megkapta,szétszedi,pampog hogy kivan belezve a box, visszaküldi,és visszakapja a pénzt.. = lettek box alkatrészei és a pénze is visszakerült.
  • TaRka0107
    Most már engem is érdekel, szóval ide:)
  • 0Diaz0
    Mondtam,privátban ha érdekel.
  • 0Diaz0
    Ráadásul from india..
  • arty
    ezekután ide ird :D