176617
-
#121629 Van Pityke Őrmester játék? Ide vele! -
#121628 Ez egyébként nekem is eszembe jutott már.
Ugyanakkor az is feltűnt, hogy a Deus Ex HR némileg a Pityke Őrmesterre is hajaz. Illetve jobban végiggondolva a Pityke Őrmesterre egy picit jobban emlékeztet, mert pókember abban sincs.
De ház például mindháromban van!!!négy
-
#121627 Jó kérdés... -
#121626 Amazing Spiderman nyitóképsorai láttán miért a Deus Ex HR jut eszembe??? -
#121625 RESI 6 online teszt -
#121624 Amúgy tuti, hogy összefutnak majd a szálak és ez nagyon bejön, én még abszolút nem temetem a stuffot. -
#121623 Az, hogy már nem túlélő horror, az nem zavar, minden változik és ami jó az jó. PL nekem a Splinter Cell-ben is bejön az új csapásirány, de a régieket is ugyanúgy szerettem. -
#121622 Hát nem jó ha rövid ezért mondom hogy legyen összidőben kb 20 óra a 3-4 story és akkor jó mivel ugyanennyi pénzért más játék ad 6-7 órát jó esetben.
Amúgy 1 érdekes dolog van benne pont ez a sokféle stílus...illetve elvileg sokféle.
3 történetszál, majdnem 3 játékstílus.
Több játékost le fog kötni mert mindegyik játékos azért megtalálja a magáét.
érdekes koncepció, ha ezt az ötletet egy korrektebb fejlesztőcsapat aprólékossan kidolgozta volna, mint a RE2-nél csak így hogy 3 stílusban ötvözve még egy erősen maradandó játék is lett volna, de ez a sok negatív dolog főként amit LEON tól az elbassza az összképet. -
#121621 Nah jól hangzik. -
vg #121620 Mint a Dead Island? -
#121619 Majd összeáll, a végére biztos összekerül az egész csapat. -
vg #121618 Miért lesz nekünk jó 3-4 külön történet? -
#121617 Plusz a demó fájlokból kinyomozták, hogy Ada is kap egy kampányt(fájlokban benne maradt a teljes HUD-ja, meg adatok a kisérőjéről, bár csak olyan néven szerepel hogy ADAHelper), mint a 4-ben. Szóval tartalom az biztos lesz benne
Multi is lesz , a hagyományos mercenaries mellett mindenféle deathmatch meg team deathmatch módok -
#121616 Mint akciójáték jó lesz ez, csak akkor lenne még jobb ha kiderülne hogy episode-onként 7-7-7 óra a játékidő legalább, nah az jó lenne mintha 3 játékot adnának 1 áráért. -
#121615 Amúgy így játékmenetre jónak tűnik, lehet beszerzem, simán fogyasztható kategória nálam kb, amit idáig összegyűjtöttem róla. -
#121614 Nem tudom ez a Resi 6 kalandjáték ötlet honnan született, mert az egy akció vagy horror-akció játék.
Soha nem volt kalandjáték a Resi...:D
Ha viszont kérdés akart lenni akkor a válasz = nem.
A Ninja Gaiden 3 és Spec Ops-al semmi gondom nincs a többi szerintem is hulladék, de hálisten én ezeket még csak meg se néztem jóformán, mert annyira nem érdekel...másokkal játszom .:) -
#121613 Figy ugyanígy én is szarok más véleményére, de ezért nem mondanám hogy nyitnék egy külön topikot neki.
De látom téged izgat a dolog. -
#121612 Lehet 1080p-ben nyomják. Resi 5-nél is ilyenkor volt a tearing galore.
720-ban meg semmi gond nem volt 1-2 helyet kivéve.
Én sem éreztem egyébként a demóban, hogy egyfolytában tearinggelne, 720-ban nyomom.Hazaérek letesztelem 1080-ban is -
#121611 Okés felveszlek, mondjuk nekem csak az utolsó két pálya kellene. (koponyákkal együtt persze) :) -
#121610 resi 6 demo analysis
45-50%os tearing végig. Ennyire képesek? -
#121609 Dehogy döglődik, csak ezek ilyen uborkaszezoni szemetek. Aztán jön a Halo 4, GEOW, GTA5, ebbe az évbe már csak ezek érdekelnek azok közül, amik még nem jelentek meg. -
vg #121608 Jó sok éve nekem is volt ilyesmi élményem. Feladtam egy ATI 9800 kártyát, aminek az volt a sajátossága, hogy volt egy karc az PCI-E lábán. Ettől eltekintve tökéletes volt. Feladtam a hirdetést úgy, hogy nagybetűkkel kiírtam, hogy ott van egy karc, nem vállalok érte garanciát de jóval ár alatt adom. Tettem hozzá képet is, amin látható a karc. Kipróbálták, tesztelték, megvették, többször mondtam, mutattam, hogy ott a karc. Egy hét múlva írt, hogy rossz, cseréljem vissza, kéri a pénzt. Muhaha, ja persze. -
#121607 nemtudtam hogy az.. -
#121606 szépen haladunk 2012-ben :)
csak én figyelem?
Ninja Gaiden 3 - egy rakás sz.r lett
Resident Evil: Op Raccoon City - egy rakás sz.r lett
Dragon's Dogma - lapos és instabil
Risen 2: Dark Waters - ígértek vmit, más lett
Lollipop chainsaw - HC gore és nudity helyett lett egy halállightos kölökjáték
TD: Ferrari - egy rakás sz.r lett
Spec Ops: The Line - átlag, semmilyen 12-egytucat lövölde
és akkor most egy Resi 6 - kalaaaaaaand játék... pfff...
F1 2012 - előzetes videok alapján megkapjuk a "képtelenek-vagyunk-allassistOFF-leprogramozni-deazéééé-odaírjuk" szappan tologatós arcade fost
király :)
kezd kiégni a játékszoftver ipar, mint a Britney Spears -
#121605 indiánnal minek üzletelsz? -
#121604 Hi
Mi kollégával ketten toljuk a H3 co-op, én Arbiterrel, ő Johnnal! Ha akarsz bepattanhatsz harmadiknak, headset van ...
Jó eséllyel a mai nap késő délután legkorábban 6-7 felé megint megyünk egy pályát vagy kettőt. Dobj rám egy jelölést (Macccy) aztán igyekszem értelmes időben hazaérni ...
-
Ha lenne időm, nyitnék neked valami játékelemzős oldalt. Óriási amit művelsz. A két lábon járó antigamer, minden gamerek reciproka. Imádnám olvasni! -
#121602 Látom USA vasak előnyben, ott a pont öregem. -
#121601 Rf: guerilla 2k-ért megvéve. -
Ulthane #121600 Xbox 8 lehet az új konzol neve -
nagy hős #121599 Olcso konzolos topikban van 7 ezerert egy sracnak bontatlanja, en kb ketszer ennyiert vettem par hete a sajatomat :D -
nagy hős #121598 Az is kellemes, mi bulik elott csinaljuk azt, hogy minden golnal iszik mindenki :D
persze az ilyet csak egymas ellen vagy neten elvezetes jatszani, a gepre nagyon gyorsan raunok, a pes szerintem nagyon gyenge lett, de hat a pes-fifa orok ellentet mindig is meglesz :D
a 12 meg pcn is elvezhteo de szigoruan kontrollerrel.
ha a 11 bejon boxra szerezd be a 12-t, tenyleg a vilag legjobb focis jateka ( szerintem sport kategorian belul is)
nem tudom az otthoni arakat, de ha teheted szerezd be, az online zuzda nagyon jo, az offline haverokkal meg hibatlan :) -
#121597 Nekem korrekt volt. -
#121596 Nekem pes6om van/volt.. ellehet lenni vele.. de nem az én stílusom a foci. -
#121595 Igazából "itthoni" használatra lenne csak, elszórakázni vele.. :) tervezek még egy controller vételt is, aztán esetleg haverokkal fifázgatni, majd kijön 13-akkor talán multiba :)
Csak azért kérdeztem, mert xboxon sose volt még fifám, pc toltam mindig, és elég olcsón be tudtam most szerezni a 11-t :) -
#121594 csak a lényeget mondom el, eladtam a boxot hibásan ,és pampog a srác aki megvette hogy hibás.. ( mellesleg tudott a hibáról ).. és amiatt akar feljelenteni,meg rámküldeni a rendőröket mert elvileg kivan belezve.. miközbe nemvolt semmise kiszedve belőle. :)
( mellesleg szoker.. )
most várom tőle a képet.. mert ahogy itt beszélem az egyik sráccal ( fb-n ) a srác,arra játszik hogy megkapta,szétszedi,pampog hogy kivan belezve a box, visszaküldi,és visszakapja a pénzt.. = lettek box alkatrészei és a pénze is visszakerült. -
#121593 Most már engem is érdekel, szóval ide:) -
#121592 Mondtam,privátban ha érdekel. -
#121591 Ráadásul from india.. -
#121590 ezekután ide ird :D