176617
-
#121669 Igen a sugár irányba vett karoknál, illetve a kör irányába vetett apróbakkal még megy vagy cSAK később jön ki a hiba, ha fel van telepítve az jobb mert akkor a lemezt nem is használja...
De itt most másról van szó, aki nem látott ilyet az nem tudhatja mit írtam most...de david érti szerintem. -
#121668 Full eredeti a box, garanciás meg minden. Ha flashelt lenne nem vennék ilyen nem AAA játékot. -
#121667 Van hozzá tok, kézikönyv meg eredetinek tűnő lemez, a lemez hologramos. A tokon meg az eredetiséget igazoló matrica is rajta volt. -
#121666 Most nem értem nagyon, david-nak egy warez gépe van és egy eredeti játékért most bannolták? -
#121665 Nincs netre kötve amúgy meg eredeti lemez.
És pontosan úgy van ahogy DarkSector írja "Fogadni mernék hogy a lemez szélétől befelé látni rajta sötétszürke foltot, és ez miatt nem megy."
Hát ez szopacs, eladónak jeleztem, hogy nem megy. 2500 Ft volt postával. Le is szarom az összeget, csak jó lett volna játszani, egész héten dolgoztam, most végre van szabadidőm, ma jött meg a játék is és nem megy. Ejj.De talán holnap meg jön az LA noire. -
#121664 nekemis karcos kicsit a cod2 lemeze, bár fogjukrá tiszta.. de beolvassa a box.. -
vg #121663 Azt te csak hiszed, hogy csak azokra. -
#121662 No Sir.
Piszkos- olvashatatlan lemezre írja ezt ki, vagyis annyiba verték át hogy a lemez hibás... -
#121661 Fogadni mernék hogy a lemez szélétől befelé látni rajta sötétszürke foltot, és ez miatt nem megy.
Nekem 2 lemez ment így tönkre.
Ezt nem tudod megjavítani levegős lett, vagyis a 2 müanyag réteg közti "ezüst fólia" elengedte az alsó müanyagot és ezért a lézer nem látja az adatokat.
Vagy nevezzük aminek akarjuk azt ami bellül van. Nemtudom a nevét.
Nah a lényeg hogy szerintem ez vagy a hajlitás illetve pattanással idézhető elő, amikor a tokból szeded ki, vagy pára vagy valami.
Nekem a Ridick és Forza 3 csinált ilyet, holott ugy vigyáztam rájuk hogy egy hajszál karc nem volt és nem tettem le asztalra csak a gépbe és vissza a tokba.
Részvétem...én azért jelezném ezt a megtévesztést...amúgy gondolom nem horribilis összeg volt...de azért reklamálj! -
#121660 Egyszerűen csinálj annyit,hogy tisztítsd meg a lemezt ( töröld le a pólóddal,vagy ilyesmi.. persze ne műszálassal ) rakd be újra a lemezt,és várj amíg betölti.. nekemis ezvolt a cod2-nél.. -
vg #121659 Lehet az utcsó kép alapján jól bannra jelöltetted a gépedet. -
#121658 Megjött az Army of Two: 40th day de nem indul.
KÉP1
Alapképernyő, be sem tölti a kis képet. Ha rámegyek, hogy game details akkor ez jön be:
KÉP2 Semmi install, semmi.
KÉP3
Ha rámegyek, hogy indítsa el akkor adja be ezt.
Furcsa zsírfoltszerű dolgok vannak a lemezen de nem jön le semmivel.
Ötlet? 480 pozitívos embertől vettem vaterán. :\
Írok az eladónak, mert szerintem ez olyan, hogy házilag nem lehet vele mit kezdeni. Természetesen kipróbáltam a boxot más lemezekkel és azokkal megy.
-
#121657 Nincs több, mire gondolsz? -
#121656 Bocs tegnap lemaradt.
Amit Moby linkelt az is egy jó program, de kb 4-5 féle létezik.
Talán a legkevesebb hibát a Horizon nevűnél kaptam/láttam.
És aránylag gyors, kb 2x-3x gyorsabb a GUI-nál.
Ha érdekel szedd le: KATT
Majd megnyitva rámész középen fellül hogy Tools -> Device Explorer, betallozod a pent (amit előtte x360-on leformáztál)
Itt előre lesz demo mappa.
Rányomsz és ott fent hogy "Inject New File" itt a letöltödd demo mappákon bellüli 1 fájlt kell betallózni.
Ez jobb progi sokkal szerintem mit a fapados GUI.
És itt olyan dolgokat is jelez amit ott az nem, ott még mappát is nekem kellett csinálni. -
#121655 Nézzé -
MÉG!
-
#121653 érdekes, anno a '07-el még leültem egyedül (c64 korszakról meg ne is beszéljünk, nem egy VB-t toltam végig akkori játékokban), de mamár én is csak haverral, coop vagy VS.
EB-ből 1 mp-et se látam, ennyire érdekel a foci :) (régen voltam meccsen is, de magyarfoci, pfejjj) -
#121652 Nem szeretem a focit, játék se köt le meg semmi, haveromat se ő se nézi semmi.. Ma a 2 foci nuku gamer összeült és elkezdtünk fifázni, és igy ketten egymás mellett ülve nagyon jó volt :D:D De egyedül ne birnék leülni :D -
#121651 Single mindig sokkal jobb, az online meg mindig sokkal szarabb:( -
#121650 az biztos, hogy nagyon máshogy, másért játszunk :)
és persze mással is :D
---
tavaly ősszel vettem meg a fifa11-et és meglepetésemre ma járt először a gépben, kb 20 "igen, beleegyezek, kedves EA" feliratot kellett elnyomni :D azt hittem már játszottam... fifa mindig kell itthonra, mert haverral szoktunk jókat játszani, általában 1 év lemaradásban cserélgetem őket, ez az idei lehet felesleges volt :D
brutál, h mennyivel jobb lett, mint a 10 volt! -
#121649 Na lenyugodott,és beletörődött a 'szoszimó' a dologba. -
#121648 attól hogy nekem tetszett az AC2 vagy a LC GoL vagy a RE4-5 vagy Crysis.
Ettől még kurvaanyáztam az acsik miatt. -
#121647 Élvezeti faktoron ez nem változtatott,hisz ha nem tetszett volna a game biztos,hogy nem hintázom 2 szer végig a várost HÁZTÖMB részletességbe,hogy meglegyen a 700. lap!
A concept artos acsit meg azzal szartam el,hogy nem nagyon olvastam el az acsikat ahogy elkezdtem,és nagyon nem tudtam,hogy mi az ami növeli és mennyivel a C.A. %-ot.Ezért mire tudatosult bennem,hogy szinte minden enemit le kell fényképezni.Addigra a snipereket mind levadásztam a városba és a chapterekbe meg nincsenek.Így 98% on állt a concept artom.De kiderült,hogy jó más karakter is,ha találok.Így emlékeztem,hogy a bankos pályán volt 1 "különleges" heavy machine gunner amit lefényképeztem és meglett a 100% -
#121646 Fúúú amikor kidobta hogy válasszak EGYET a amcsi izomautokbol kb 10 percig agyaltam melyiket szeressem :D -
#121645 Élvezetes volt csak idegesített a saját marhaságom,de maga a játék jó volt.Még így is,hogy 3 x nyomtam végig.
Csak így jó játszani!!!Hisz ha nem az acsikra mennék akkor dög unalom lenne minden game,hisz mind 1 kaptafára készül!Spider játékmenetbe totál prototype 1,2 meg superman meg az isten tudja még mi nem.Tehát maga a játék élmény nem fog annyit adni,hisz előtte biztosan játszottam már legalább 4-5 80%-ba tökéletesen ugyan ilyen gamával.Viszont az acsik adta kihívás mindig új,még akkor is ha tegyük fel gyűjtögetni kell vagy időre kell valamit csinálni stb stb.
És Én sose fogok azon siránkozni,hogy 1 game csak 7 óra game play,mert csirke fokozaton végigszaladok "csak",hogy letudjam. -
#121644 Hát élvezet az jut legkevésbé eszembe az írottak alapján.. :D -
#121643 Egy szóval sem gond, nem kell újat kitalálni, nem is lehet 1 dolgot 2x feltalálni.
Ezért kezdenek többnyire hasonlítani a játékok, és kevésbé megújulni.
Csak írtam hogy a Deus Ex-hez hasonlóan indul.
És ez olyan klissé amit nem sok játékban látni, nem olyan mint a BF-es összedől a "toronyház." -
#121642 öö..uhh! mennyire volt ez élvezetes? :D
"jó" így "játszani"? -
#121641 THX!
Nagyon új dolgokat már nem tudnak kitalálni.És nem is akarnak! -
#121640 Most viccen kívül grat, de a dolog nem erre irányult.
Tudom te tudod, de 1-2 kicsit gyengébb fazon végett:
Grafika és az elején a videó hogy egy csaj körbesétáltat egy ilyen high-tech laboratoriumban kiköpött Deus Ex hasonlat. -
#121639 Gyors Test Drive Ferrari Racing Legends vélemény:
Olyan lett mint ami a videókból látszott.Egy rosszabb fajta shift klón,shift 2-nél rosszabb fizikával.
A legelső ami szembetűnik az maga a menürendszer.Egy béta állapotú,ocsmány,színtelen,átláthatatlan szarkupac.Van karrier,gyors verseny,xbox live,options.Fos betűtípus van,az autóválasztó képernyő maga a tömény retek,azonnali tarkólövés a dizájnernek.Zene nincs.
Meglehet nézni minden autót,tehát forza szint,azzal a különbséggel,hogy szar a grafika,csak körbeforgatni lehet az autókat,közelíteni, beülni nem.
A karrier 3 korszakra van osztva.Egyedül ami élvezhető,az az első korszak.Ott még viszonylag irányíthatók a régebbi vasak,egyes modellek baromi élvezetesek,pl a mafia 1 versenyautójához hasonlító gép.
Később erre már esély sincs,irányíthatatlanok az autók,még úgy is hogy minden segítség be van kapcsolva.Legfelső fokozaton is bekapcsolva marad pár segítség,nem lehet mindent kikapcsolni.Vajon miért.
A lemodellezett autók egy része jól/tűrhetően néz ki,másik fele meg mintha a legelső Test Drive-ból mászott volna át.A grafika recés,csúnya és sokkal inkább mese színvilágú.A háttér ocsmány élettelen képekből áll,semmi nem mozog.Nincs éjszaka,eső,van beborult ég,de az meg egy okádék szürkés kép a háttérben.
A fizika egy szar,hasonló helyzetekben másként reagál időnként,tehát ahol egyszer megcsúsztál egy bizonyos sebességnél ott legközelebb lehet hogy vígan megcsinálod és fordítva.
A karrier még jó is lehetne,minden versenyen vannak feladatok,úgy mint legjobb háromban bent lenni,kvalifikációs időt vagy pályacsúcsot dönteni,megverni a csapattársat,letesztelni egy modellt mielőtt gyártásba kerül.Ötletes lehetne,csak az a baj hogy minden egyes modellt vezetni kell 5-10 versenyen keresztül,nem lehet szabadon választani,mindent fel kell oldani.Baromi unalmas ha egy szarabb
modellt kell vezetni 10 versenyen át.Ami még gáz az az idegesítő,dirt szintű bepofázás a rádión.
Gépi ellenfelek csalnak,könnyedén kilöknek,összeakadnak veled és mindig te húzod a rövidebbet,füvön is könnyen kigyorsítanak,buták,semmi versenyszellem nincs bennük.
Saját véleményem szerint 6 pontot ér a játék,ebben a 6 pontban benne van az hogy azért Ferrarik vannak benne,pénzt semmiképp sem szabad adni érte,maximum ha ilyen 1000-2000ft-ot kérnek érte.
Bár akkor már érdemesebb elővenni/megvenni a pgr4-et,forzakat.
Remélem baromi nagy bukta lesz,bár igazából ezt pont erre a nyári uborkaszezonra szánták és gondolom így lesz is bevételük sajnos. -
#121638 Erről jut eszembe!!
53.
Nagyon könnyű,de Én nagyon megbonyolítottam,hogy meg legyen az 1000!
Sajnos elkezdtem humanon így minimum volt a 2x-i végigjátszás.Pedig simán kezdhető a super hero nem sokkal nehezebb!
Miután végignyomtam humanon elkezdtem chapter selektel super heron végig csinálni.Végén nem kaptam acsit!Így new game és újrajátszás!
De első végigjátszásnál is belefutottam 2 cumiba.Az utolsó repkedő lap(700.)nagyon nehezen lett meg!És a 100% cocept art is kínkeservesen lett meg.kb plusz 20 órát basztam el magam miatt.Így 47 óra lett!
Super heron így hogy csukott szemmel mentem már a pályákon 5.5 óra alatt nyomtam végig! -
#121637 Ezt tudom, csak ugye hivatalosan csak azok demozhatnak vele egy hónapig akiknek van Dragons Dogma-juk. Emiatt nem akarom hogy gond legyen.
No mindegy, próba cseresznye, valaki linkelne egy leírást a pendrive-os mizériáról, hogy hogyan tudok róla demózni? -
#121636 Ja és Sine Mora akció lehetne már.
Meg I Am Alive eksőn. -
#121635 Sőt, mitöbb...ki kéne tenni banner alá nem? -
#121634 Viszont az már megszünt asszem nem?
a GOD-ozás. -
#121633 Demóért nem fog bannolni senki soha.
Egyedül a teljes verziós GOD játékok pendrájvra másolása miatt van profil banán, de ez érthető is, hiszen warez. A demo nem az. -
#121632 Jah én is innen szedem le.
Jó oldal nagyon, iszonyat hamar fentvan minden és ZippyShare azért jó mert nincsen várakozási idő, vagyis egyszerre tölthető a 4db zip fájl.
Nyomd nyugodtan. -
#121631 Ha innen lekaparja valaki a RE6 demót, az szűz live-os gépen menne rendesen? Ban nélkül?
http://360democenter.com/?p=739
Egyik oldalon ezt mondják a másikon meg azt, tanácstalan vagyok. -
#121630 Lnyomom a Pitykét is 1000/1000G-be.