176617
banner
  • arty
    nincs netre kötve?! de akkor nem mennek fel a patchek a játékokra :/
  • DarkSector
    Korrekt dolog tőle ....

akkor lesz mégiscsak egy JI Joe baba? :P
  • FlyHigh
    Sokan ebbe csak úgy belecsöppenek, boltolni akarnak, de nem értenek hozzá. Pedig nem kell hozzá atomfizikusnak lenni.:D
  • 0Diaz0
    Sebaj! Megoldódott a problémád(kop-kop), ez a lényeg!
  • davidka003
    Eladó válaszolt. Azt mondja van belőle mégegy példánya és elküldi, keddre itt lesz. Na kíváncsian várom. Az már csak menni fog remélhetőleg.
    Azt mondja nem próbálta ki küldés előtt a mostanit. :\
    Hát az a minimum, hogy ha postázok egy játékot és régóta nem járt gépben azért berakom megnézni, hogy megy-e.
  • FlyHigh
    Mindegy, nem tárgyalóképes, költse gyógyszerre, köze nincs géjming kultúrához.
  • DarkSector
    :)

Megkapod ha te meg egy ilyet hozol cserébe:

• Renjike
    NEKEM ADD MOST!!!!!! én tudok is szerezni de 10 K ... basszus :SS
  • DarkSector
    Hát Dávid is szerintem jobban örült volna...:D
    Ilyet is tehetett volna bele...
  • kakaoskalacs
    G.I Joe baba az pedig elég franko lenne :D
  • DarkSector
    hát igen elég durva...sajnos van 1-2 köcsög aki megteszi, és az a baj hogy nehéz kiszűrni mert bárki átverhet és egy kis müanyag ji joe babát is berakhatott volna egy dobozba nem tudtad volna meg míg ki nem bontod...
  • davidka003
    Egyelőre leírtam, hogy mit tapasztaltam meg mellékeltem a képeket is, hogy lássa, hogy nem kamuzok és írtam, hogy javasoljon valamit a problémára, mert számomra nem elfogadható, hogy nem működő terméket kaptam.
    Bár lehet le is szarja ha 1 negatívat kap esetleg, 480 pozitív mellett belefér. De az tuti, hogy a visszapostázás költségét is majd behajtom rajta.
  • davidka003
    Nem ér annyit. Lehet, hogy 500 Ft a polírozás de mire postázom is...
    Nem fogok semennyit rákölteni. Eladóval remélem kitalálunk valamit.
  • DarkSector
    Az viszont segíthet ha csak felületi kosz, de a srácnak megemlítheted hogy ez így report lesz.
  • zaki
    políroztasd meg, kb 500ft, ha nem megy azután se, akkor kuka.
  • davidka003
    Ez egyszerű átbaszás. Mindenki tudja, hogy angol a játékok hivatalos nyelve, nem írta oda, hogy német ergó átbaszott.
  • TaRka0107
    Nekem olyan volt tegnapelőtt, hogy játszottam az UFC 3-al itthon, aztán levittem haverhoz, hogy majd játszunk ketten, berakjuk, erre behozza a filmes lejátszást. Play DVD volt kiírva. Kivettük, betettünk másikat, azzal jó volt. Látta haver, hogy mocskos a DVD (nem tudom hogy, mert vigyázok rájuk nagyon) letörölte, betette és jó is volt. DE látom Dávidnál más a helyzet.
  • davidka003
    Idősek nem értik meg,hogy ne baszkurálják a lemez alját. :D
    Mondjuk én már azt sem szeretem ha nagyon karcosan jön egy játék de megy faszán, azt még kedvem sincs megtartani. Nem is értem miért nem lehet vigyázni, hogy ne legyen karcos.
  • Harlekin
    Ebben a melegben akármi és bármi is előfordulhat sajna!Ma a céghez hozott a pósta csomagot az ember kinyitotta a kocsi hátulját és kb 60 fok dőlt ki és folyt ki szinte minden!Ahogy vettük ki a csomagot volt mellette valami fém szar hozzáértem és szó szerint kellemetlenül meleg volt!
  • Totti5
    Nagyon ritka de van amikor nem haljalndó olvasni a lemezet a box. Ismerős vett eredeti Fifát pár éve, otthon bontotta ki és nem ment, nem olvasta a gép, Visszavitte kapott egy újat és azzal nem volt semmi gond. Ha van rajta karc akkor amiatt, ha nincs rajta akkor is rossz a lemez, vagy lehet az eldó gépén ment a tieden meg nem... több féle meghajtó van a boxokban, az egyik lehet olvassa a másik meg nem.

Reklamálj vagyis kérd meg hogy csere, ha nincs akkor valami másra, vagy vissza a pénzt. Ha normális az eladó akkor abból semmi probléma nem lesz, csak te nem a kiválasztott játékkal fogsz játszani:I
  • DarkSector
    Az kemény...nem értem az ilyen ignytelen malacokat.
    Én valahogy úgy vagyok ezzel hogy nem szoktam kajás kézzel megfogni lemezt, és a lemezt elvileg nem is az alján kéne megfogni, hanem a lyuk-és peremnél megfogni...dehát nem vagyunk egyformák.
    Nem anyudat akartam ezzel megbántani.
  • FlyHigh
    Szotyi pénzé volt, karcmentes első kiadás, lecsaptam rá, nem volt odaírva, hogy német. Bőven elég volt ezt az undormány mocskot anno megtanulni.
  • davidka003
    Szerintem amúgy annyi, hogy megfogta zsíros kézzel aztán az égett bele a lemezbe. Anyámnak voltak ilyesmik a zene CD-i, akadtak is a zenék utána.
  • DarkSector
    Jah persze 1000000 másik lemez meg nem sérül meg...nem véletlen van egy müanyag tok a lemez körül.
    Meg aztán a szallonnazsír hogy kerül a csomagba? :)
  • davidka003
    Igazad van, tényleg undorító. Én is csak a királyok nyelvén vagyok hajlandó játszani.
    Én direkt rákérdeztem anno, hogy tuti angol-e, mert vaterán is láttam német példányt.
  • davidka003
    Nyilván az volt mivel tudom, hogy nem warez box. :D

Próbáltam képet csinálni telóval de semmi nem látszik.
    De nem olyan mint DarkSector képén hanem zsírfoltszerű de semmi nem viszi le. Mintha ez a "zsírréteg" bele lenne égve a lemezbe. Kíváncsi leszek mit mond rá az eladó. Hiába a 480 pozitív, lehet arra számított, hogy majd azt hiszem, hogy ő hibátlanul feladta és szállítás közben lett ilyen.
  • FlyHigh
    Vettem egy halo 3-at és német bassza meg, minnyá hányok, tisztára meló feeling. Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy angol legyen?
  • Harlekin
    Tök felesleges volt!
    Nagy hű-hó a semmiért!
  • davidka003
    Secdata is Clean
    egyébként a lemezről mindjárt csinálok képet.
  • 0Diaz0
    így már tudom miről beszélsz.
  • DarkSector
    annak aki nem érti miről beszéltem:

• vg
    OMG
  • DarkSector
    Ez nem facepalm...én se irogatnék adatokat pc-s progikba.
    A bannál marha egyszerű betesz egy régi eredeti játékot, és megnéézi változott-e valami és program sem kell hozzá. :)
  • DarkSector
    huh lemaradtam mi ez a program?
    :D
  • vg
    Bakker, PC-n kell futtatni, beírod a kért adatokat a dash system info-ból és megmondja, hogy van a gépen flag. (facepalm)
  • davidka003
    Nem futtatok rajta ilyen programot, még ha megbízhatónak mondják is.
    Meg amúgy sem érdekel, mert nem multizok. DLC-kért nem fizetek, demók nem érdekelnek.
    Annyi információ lemaradt, hogy mikor először beraktam akkor úgy tűnik filmként ismerte fel, mert beadta a boxos filmes menüt de ugye nem volt mit betölteni neki szóval üres kép meg a felbontás is rosszabb lett.
    Visszaléptem dashboadra, minden visszaállt a régire, lemez megtisztít és innen már nem is csinált semmit.
  • DarkSector
    Ha eredeti moddolatlan a géped akkor 1000% hogy no para, mivel a bann az a meghajtó levizsgálásánál adnak, nem azért mert egy tört játékot beraksz az origi gépbe.

Nekem már 5-10 bann lehetne ha csak így menne, régen én is próbáltam kiírni warez-t és bent volt a gépembe..
    Ha meg warez a gép akkor lehet bann, még eredeti-nél is, mivel ott nem a lemez számít hanem hogy online vagy-e...de itt nem is erről van szó.
    Gyerek biztos meglátta a hibát és gyoors eladta.

Vagy szállítás-csomagoláskor sérült meg.
  • vg
    Nézd meg...
  • davidka003
    576-ban vásárolt boxom van, lol nem bannolhatnak.
  • vg
    Meg lehet nézni, hogy flag van e gépen, de már nem emlékszem a progi nevére. Itt van