176617
-
#121749 LP1 megvolt? az szvsz jó volt, a 2. játszhatatlan -
#121748 Illetve, hogy valami jobbat is mondjak, jövőhéten jön a Mortal Kombat 2011. -
#121747 Már reggel feladtam postán a Dantét.
Mindegy azért szerintem 1500 körül majd elmegy a Lost Planet 2 ha végigvittem. Gondolom normalon ez is szopatós mivel japán játék. -
#121746 Én 4 szer próbáltam erőt venni magamon,hogy befejezem,de valahogy a 4.-nél se jött össze.Ne kérdezd,hogy miért,mert nem tudom már a konkrét miérteket. -
#121745 Én nem cserélném el hanem pc-n lewarezolnám iszonyat gáz lett ez az arcade stilus. -
#121744 Dante's Infernot cseréltem Lost Planet 2-re. Egyszer azért érdemes végigtolni? Sok helyen lehúzták nagyon. -
#121743 Ha meglenne még nekem az össze szerintem én is előről kezdném, most megvannak a könyvek, az alatir-t már elolvastam még van a reneszánsz meg a testvériség azokat is elkéne valamikor. AC3-ban meg már végre magyar felirat lesz :DDD -
vg #121742 Elkezdtem újra tegnap első részt, elvagyok vele. Olyan mint a ősrégi Prince of Persia. Ami kurvára zavar, hogy nincs benne angol felirat. Októberre végigtolom az összeset. -
#121741 Akik Forza 4-gyel játszanak, nézzenek be a topicjába!
Fontos kérdésem van! -
#121740 Viktorka Templarokat küld ránk? :OO ASSASSINS ASSEMBLE !!!!!!!!! -
#121739 Eljönnek értünk, mert túl sokat kezdünk felfedezni/tudni... :O :DD -
#121738 hát igen kicsit fel van építve a dolog. Azon gondolkodom hogy van olyan is itten hogy "Az ország almája" :OO :'DD -
#121737 Komoly agyszülemény kellett ehhez, de nagyonfasza most elkezdtem olvasgatni, van itt minden, hitler, jézus, csomó éden darab azon gondolkozom h mi lenne ha 1 ember birtokolná az összes éden darabot, ottvolt jézus ruhája ami életet ad, az alma ami irányít, a 6db kard :D -
#121736 tudom :) az összesről tudok és iszonyat királyság hogy vegyítik a valósággal . bár kitudja hogy mi igaz -
#121735 LoL -
#121734 Nem én csináltam :D De most hogy mondod, úgyis unatkozom kicsit beszínezem :DD -
#121733 Túl sötét , az arany meg cigányos , a nemzeti szín piros fehér zöld ebből kéne kombót dobni . arany helyett pirosat mondjuk , a zöld nem nagyon illik bele deee a fekete az kicsit sok :SS , De amúgy nagyon fasza (Y)
-
#121732 -
#121731 nekem is erre a sorsra jutna :DD és nem a grafika a lényeg mert nagyon régi de nem igazán jött be :DD -
#121730 Nem is a grafika mániásoknak van.
Aki anno élvezte a James Bond: NightFire-t annak szerintem ez is tetszik.
Azért is adom ingyen, mert olyan régi, hogy lehetetlenség eladni. Live-on is kb 800 Ft-ért megkapod. Nincs szívem kidobni bár nekem se került semmibe, mert ajándékba adták csere mellé de idegesít, hogy itt van a polcon és úgysem fogok már vele játszani. -
#121729 a játékra , de nemhiszem hogy kéne . :D demó alapján nem egy MoH Warfighter , etc..etc.. :DD -
#121728 Mire vagy kíváncsi? Ha megvennéd akkor 500 Ft utalása utána küldöm a játékot. -
#121727 én kiváncsi vagyok rá :'D -
#121726 Kell valakinek ingyen egy Perfect Dark Zero? Postaárban odaadom.
Hajszálkarcos a lemez több helyen is de van kézikönyv meg működik is rendesen a játék. Kipróbált, tesztelt. -
#121725 jaértem, így már logikus h miért nincs neten a box :) -
#121724 RISE!!!! -
#121723 Ne is mondd :DD -
#121722 áhh ennyire nincs pénzem AC freedom és Halo limited ... ennyi elég :DD és még gold is kéne halohoz .... úgy látszik most ötezer pénzhez jutok .. és még van négyezer... az már az Assassinom fele !!!! :DDD -
#121721 AC -
#121720 Mellette ott az AC3,Medal,Cod kíváncsi vagyok, hogy teljesít majd -
#121719 Csúszik a Sniper GW 2 . -
#121718 2 fajta mobilnetem van, van egy a telóhoz, T-mobilos és van a PC-re a vodafone-os USB-s. A PC-set úgy lehetne megosztani, hogy sima UTP kábellel összekötni és kész de egyelőre nem érdekel, mert nem találkoztam semmi komoly buggal. Bár mondjuk tényleg csak a jobb játékokkal játszok nem a noname szarokkal.
A T-mobile-os pedig csak olvasásra való, olyan kicsi a limit(50 MB, utána lassítás 32kbit-re=4KB/s) -
#121717 Ennyit a nextgenny használt játék szarjáról:
"Tegnap megszületett a döntés a használt szoftverek értékesítéséről. Ez természetesen nem csak a játékokra vonatkozik, hanem az appokra, szoftverekre, fizikai adathordozón tárolt, vagy letöltött tartalmakra. A döntés értelmében mostantól nem lehet megtiltani még a licencszerződésekben sem, hogy az adott szoftver tovább értékesíthető legyen, legalább is az Európai Unió területén." -
#121716 jaértem. telód nem droidos vagy "okos", amivel tudsz wifit adni? (vagy nem slimed van?) -
#121715 Crysis 2-be annyi bug volt nehol mint égen a csillag. -
#121714 Nincs netem :D
Illetve van mobilnet de az meg szarra se elég. Meg az PC-n mükszik, megosztással meg nem akarok szarakodni, értelme se lenne. -
#121713 pedig abban biztos lehetsz, hogy nem véletlenül jönnek ki patchek játékokhoz :) ha eddig nem futottál bele bugba, az puszta szerencse... ha nem warezbox, nemértem miért nem kötöd lájvra, mit veszítessz? -
#121712 Kb 10 játékot nyomtam végig és buggal nem találkoztam csak a Red Dead-ben de ott is csak egyszer beakadt a lóba a főhős.
Ez nem PC, hogy patch nélkül nem lehet élni.
Mondjuk Fallout3-at nyilván nem nyomnám, mert az 1000%, hogy bughalmaz. -
#121711 De neki eredeti a gépe nem flesselt. :D -
#121710 bocs ha volt már....de igen örülök ennek :)
a legjobb dbz-s játékok jönnek boxra :)
HD-sítve :)