176617
-
#121949 Fú kimaradt:
DLC acsik lennének szóval olyan jöjjön akinek megvannak. :D -
#121948 Na akkor ide is. Halo Reach banzájt tartanék vasárnap acsivadászat céljából. Lenne kedve jönni valakinek? Ha van plusz joy az még jobb lenne. -
#121947 az jó -
#121946 kb 2005 november 22 óta lehet. -
#121945 Foh, de jó. Ez valami újítás? Határozottan emlékszem, egy éve is feltettem ezt a kérdést, és még nem lehetett... -
#121944 Igen lehet. -
#121943 Pf, akkor így jártam. Na majd egyszer ha újra meglesz kimaxolom majd. :)
Amúgy igen lehet törölni listából. -
#121942 Lehet félreértem, de lehet törölni az egész játéklistából a 0 pontos játékokat? Van nekem egy Fable kettőm, amivel sosem játszottam, csak volt egyszer egy hiba a Liveban, hogy ingyen volt, elkezdtem letölteni, de mire lejött már megjavították. S most ott a listában, de 0 achievmenttel... -
#121941 nem lehet, csak a 0 pontos játékokat. -
#121940 Eladtam FF13-at, de 4 acsim meglett belőle. Valahogy lehet törölni az acsikat?
Két játékomnál engedi a box "X" gomb megnyomásánál az acsi törlést, de a többinél nem. -
#121939 MEKKKKORA duma 0:32-nél !!
tuti nem konzol platformra gondoltak
ha mégis, ez olyan, minta assssssszonták volna
"kevésbé lesz büdös, mint hasmenéskor a seggedből kifröccsenő bélsár"
:) -
#121938 -
#121937 bóring -
#121936 -
#121935 Lehet.
Én nem utalok...:D Én csak az eredményt fogom kamatoztatni. -
#121934 Most mondom hogy semmi értelme ( még ha nem is abban az értelmben vett konzolról van szó mint egy PS3/360 ), de legalább sok pénzt kerestek a semmire és sok pénzt költöttek egyesek a semmire. Jók ezek a programok... nem kell ide adócsalás és kettős könyvelés. Full legálisan betegre tudják magukat keresni a semmiért, azért mert van egy ismert név a cikkben aki elböffentett egy mondatot hogy ez jó lesz és máris utal a nép.
-
#121933 Mondjuk először azt kéne megoldani, hogy egy normális HTML oldal legyen.
Ez, hogy az egész oldal flash, nekimegy a web összes szabályának. -
#121932 Akkor ki kellett volna őket tiltani amikor ez az egész beindult. Ráadásul nekem pár emberke akivel tartottam a kapcsolatot és sokat vettem tőlük, akik haszonszerzési alapon csinálják, de nem boltosok, maguk vetették fel az ötletet, hogy az oldalon külön felületet kaphassanak, amiért fizetni is hajlandóak lennének és akkor nem lesz keveredés az átlag júzerrel és ez nekik is és másoknak is jó ha gyorsabban, könnyebben láthatóak lennének a hírdetéseik. -
#121931 Szabadom moddolható és fejleszthető konzol!
Sik sikert hozzá. :P
Ouya konzol! -
#121930 2010-ben kezdtem el használni az oldalt, ennyire még akkor nem telepedtek be a boltok. Meg úgy több információ is volt a játékokról a leírásban, csomó amúgy felesleges kérdést fel kell tenni mostanság, mert nincs leírás és a régiek kivételével egyre kevesebb korrekt emberke van. Halom játékot vettem ps3-ra régebben és ilyen 2 sorból leüzleteltük, most meg német halo, bundle copy, karcos, ez nincs meg-az nincs meg és akkor derül ki mikor megérkezik.:D -
#121929 Például: Tomb Raider Legend(classic) 4k
Perfect Dark Zero 2k mikor tőlem ingyen is alig akarták elvinni
Homefront 6k
Fuel 4k
Too Human 3500
Ezeket akár jatekaim.hu-n akár vaterán feléért megkapja az ember.
Az oldal azért jött létre, hogy játékosok eltudják cserélni a játékaikat és nem pedig azért, hogy egy bolt itt nyerészkedjen. -
#121928 Meredek egy fear-ért 3e kérni, de az 5e gta 4 sem semmi, ennyiért a ce szokott menni, ha kifogod. -
#121927 Régóta így van és k. zavaró... -
#121926 Kinek mi a véleménye arról, hogy jatekaim.hu-n egy bolt is pakol fel játékokat? Délután felnéztem és vagy 25 játékot rakott fel Albadigital és minden játéknak a normál ár kétszereséért kb. -
#121925 Lenne egy Wireless Speed Wheelem eladó. 2013. Májusig garanciával.
Ha érdekel valakit írjon privátot.
Bocs ha off. -
#121924 Halo 3 lenne esetleg itt valakinek, ami angol, kulturált állapotban van és első kiadás? -
#121923 Dobj rá még egy 10-est. XD Melóznom kellene hja, de netezni jó meló közben. :D -
#121922 Ebből a példából mindössze annyi derül ki, hogy az egyértelmű megfeleltetésekben jól működik a ketyere (oda, majd vissza jól megy), de ez nem jelenti azt, hogy a fordított kifejezések az adott nyelven értelmesek lesznek. Minthogy nem is lesznek azok, amíg a fordító/szövegfelismerő gépek viszonylag jól nem kezelik(intuitívan) a kontextusok közötti különbözőségeket, ami viszont digitális/bináris technológiával továbbra is nagyon-nagyon messze van. Erre lenne/lesz jó speciel a kvantumszámítógép.
Legjobb példa, egyben a legegyszerűbb is abból a szövegből:
Ez nem igaz - I can't believe it.
Ez egy tökéletes fordítás egy más kontextusban. Itt totál rossz. -
#121921 Forza Motorsport 4 - 100+ óra garantált, ha végig akarod játszani :D -
#121920 Ja valamiért azt hittem, hogy unatkozó 16 éves vagy. :D
Aztán mégse. :) -
#121919 Ja, én dolgozok nem játszok, csak helyzetjelentést írtam. :D -
#121918 Először azt érdemes tisztázni, hogy csak az xbox játékok érdeklik vagy olyanok is amik PC-re is vannak.
Skyrim-et inkább PC-n érdemes tolni. Assassin's Creed-et már lehet lenyomta PC-n. -
#121917 Skyrim,Assassin's Creed-ek,ha multizol akkor pedig multis FPS-ek -
Petyus1994 #121916 Sziasztok. Tudnátok ajánlani egy-kettő élvezetes és hosszan tartó Xbox 360 játékot? Mert nem tudom mi az, amit igazán érdemes lenne megvásárolni =/ -
#121915 Sétálj egyet, szép az idő. Én is most viszem majd a kutyát sétálni. -
#121914 Hm, live lehalva... -
vg #121913 Hát azzal a tv-vel nem fogsz hátrányba kerülni, az tuti. -
#121912 Szóval akkor szerintetek ez a TV jó lenne? Inkább film nézésre lenne mint játékra. Ha játék akkor meg inkább FIFA. De ha kezembe kerül egy FPS játék akkor azzal nem szeretnék ez miatt hátrányba kerülni. -
#121911 Input lag és a válaszidő nem ugyan az.
30-40 még teljesen jó. -
#121910 Sziasztok! Érdeklődnék hogy játszik e valaki ilyen tévén: Samsung UE32 D6100 SW Full HD. Olvasgatok teszteket és elvileg 2ms a válasz idő. Viszont egy másik átfogó teszten pedig a 6530as TV-n ami elvileg a csúcs ebben a kategóriában 42MS válasz időt mértek. Ami elég gáz lenne játék közbe.