176617
-
#121909 Működik, igen :D Hajszálkarcok vannak rajta,nem classic, és van kézikönyv is :D -
#121908 Ennyiért nem rossz, főleg, hogy ad ajándékot is.
Dragons Dogma -
#121907 Haha :D
És működik is?
Mit lehet róla tudni? Nem classic?
Kézikönyv van? Milyen állapotban van? -
#121906 Ez sem igaz. Ha jól meg van fogalmazva a mondat, nincsenek benne "cimbi, respawnoltam, furcsah, kimaxolta" szavak, akkor egész jól fordít. Meg fogják érteni mi a baj.
This is not true. There are not fellow, respawnoltam, furcsah in him if the sentence is formulated well, kimaxolta" words, then whole translates well. It will be understood what's wrong.
Ez nem igaz. Ott vagy párosítani, respawnoltam, furcsah benne ha a mondatot jól kifejezik, kimaxolta szavak, azután egész jól fordít. Azt érteni fogják mi hibás.
I can't believe it. Are you there to pair, respawnoltam, furcsah in him if the sentence is expressed well, kimaxolta words, afterwards whole translates well. It will be understood we wrong.
Nem tudom elhinni azt. Te ott vagy hogy alkoss párt, respawnoltam, furcsah vagy benne, ha a mondatot jól kifejezik, kimaxoltaszavak, később egész jól fordít. Azt érteni fogják mi rossz.
Egész érthető 2 szer oda vissza fordítva.Mivel szinte hulla nyelvtant használ és még így se veti össze a fordítandó nyelvet a fordított nyelvel tehát szart se ér.Ahoz,hogy a problémát pontosan megértsék nem lesz alkalmas.A probléma feltárása és megoldása mindig a probléma pontos elmondásán alapszik na és pont ez az ami itt nem lesz meg.De legyen szerencséje!
De a lényegesebb az,hogy még ha meg is értik akkor se fognak semmit kezdeni vele,mer pont leszarják az 1éni user problémáját.(ezt csak úgy mellékesen írom) -
#121905 Army of Two 40th Day eladó 2500 postával, hátha érdekel valakit :D -
vg #121904 Ez sem igaz. Ha jól meg van fogalmazva a mondat, nincsenek benne "cimbi, respawnoltam, furcsah, kimaxolta" szavak, akkor egész jól fordít. Meg fogják érteni mi a baj. -
#121903 cheater!! bant neki!
(perszepersze, VÉLETLENÜL kerültetek a lobbiba... ) -
#121902 Főleg úgy. Angolról magyarra még csak-csak. -
#121901 Magyarról angolra is gyalázatosan tud fordítani a Google?
-
#121900 07 Ne dugulja el a szellőző lyukot. A gyártó utasítása szerint felszerelje.
08 Ne tegye melegség forrása mellett, például a radiátor, a kemence vagy hőmenniséget termelő apparátus mellett. (erősítő is)
11. Csak használhatsa a gyártó által megbízott összekapcsolót/melléklete
Jó lesz :) -
#121899 Szerintem google fordítval meg se értenék. -
#121898 Beszéltem supporttal, szerintük ez a liveos profilomra nem lesz kihatással, de javasolták hogy az Activision-nal vegyem fel a kapcsolatot, kaptam egy telefonszámot de az a szegényes angolom miatt nem lesz járható út.
Ìgy szerintem megfogalmazom magyarul a történteket majd google fordìtóval lefordítom angolra s elküldöm az Actisok supportjának.
Így jó lesz vagy valami más menete van ennek? -
vg #121897 Nagyon várós, imádom az ilyen bunyós játékokat. Amúgy is, én vagyok BATMAN! -
#121896 jatekaim.hu-n 2k-ért letöltőkód:
Crysis 2
Gears of War 2
Halo: Reach
Ennyit megérnek bőven.
Mind a 3 multis is. -
#121895 Ha netán valakinek lenne AKSI HIBÁS vezeték nélküli headsetje"a régi fehér",amitől meg akar szabadulni az írjon rám,mert megvásárlás okán érdekelne a dolog! -
#121894 FM3 : Pipa !
-
#121893 Csak a menüjét frissíti azthiszem.. de nembiztos! -
Igaz ez még Mw2-es probléma de hátha tudtok segíteni....
Játszottunk Mw2-ben egy cimbivel free for allt és az egyik join alkalmával egy booster lobbyba kerültünk egy olyan userhez (Toni Shooter) aki állandóan heliről lelőtt amint respawnoltam és ami különösen furcsah hogy találatonként több millió vagy milliárd pontokat kaptam ami azt eredményezte hogy teljesen kimaxolta a multiplayeremet 100%-ra. Cimbinek meg a Spec Ops-át tette 100%-ra..
Én a 23-as szintemet szeretném visszakapni és az 1400000-es helyezéseimet és nem a 10 óra alatt elért 70-es szintemet és a 478482-met.... -
#121891 Sziasztok... nagyon nagyon kezdő vagyok
arra lennék kiváncsi ha frissitem a Dashboardot akkor nem lesz semmi baja a gépnek ? flash nem lesz kuka...stb ? -
#121890 ahogy telík az idő egyre nagyobb csalódások érnek a játékkal kapcsolatban. -
#121889 Videókon szart sem mutatnak a későbbi sztoriból
Multinak indult valóban, de szerintem a single része erősebb lett -
#121888 MG: Rising biztos nagyon jó lesz. Lesz benne story, jó single és gameplay. -
#121887 Eleve multisnak készült. Már ott nem tetszett a koncepció. Egyediséget sajnos egyetlen videón sem tudtam felfedezni. -
#121886 Mert a Bayonettát már rég meg kellett hogy unjad , nem éppen mai darab:D
Amúgy most a MG: Rising-ot hegesztik
Japánon kívül kb 50k mehet majd el belőle, az is csak azért mert van benne multi -
#121885 Medence is?:O Akkor nem is boxoznék egész nyáron:) -
#121884 Miért kellene nekem ezzel foglalkoznom a 20 órás egyedi és végig baromi jó Bayonetta után?
Remélem a 2. részt is hegesztik és nem ilyen tőtelékekre megy el a pénzük, ami valószínűleg japánon kívül nem lesz sikeres. -
#121883 Ha ebből lenne valami, és az ELSŐ részt csináálnák meg változatlanul ilyen HD minőségben, tuti előrendelném XBLA-ra!
-
#121882 MAX ANARCHY ( ANARCHY REIGN)
Gyengén indul,de ahogy belemélyed az ember egyre jobb lesz. Kb ugyanolyan érzésem volt, mint a Binary Domain-nál,hogy a karakterek, átvezetők vitték el a hátán az amúgy sokszor monotonitásba fulladó játékmenetet.
Itt is ez van, baromi jó átvezetőket rittyentettek alá, a karakterek baromi jók(bár a szokásos klisés menőcsávók, bögyös macák), van stílusuk és még a legbalekabb tag is szerethető. Kicsit talán sokféle is van belőlük,és így a sztoriban csak itt ott kapnak szerepet, nem mélyednek bele egyik mellékkarakter hátterébe sem.
Lényegében két főszereplő van, egy Dark Side(Jack) és egy White Side(Leo) ,bár itt nem lehet igazándiból jó és rossz oldalról beszélni, mindegyiknek megvan a maga célja,motivációja, és ha játszol mindegyik oldallal akkor lesz igazán kerek a történet.(ami úgy kb 6-7 óra(valós időben,mert a játék mérője nem számolja bele a töltéseket, újrapróbálkozásokat és az most nekem 4:46 -on áll)
A játékmenetbe lehetne főleg belekötni,monoton tud lenni.
Mindegyik oldalon 4-4 pálya van,amik ugyanazok ugyan, de más más területet kell bejárni(pl a tengerparti szakaszon egyik fél a parton és a mólón harcol, a másik oldal a parthoz közeli olajfúrótornyon, etc...)
Ezek a pályák egy nagy arénának felelnek meg, az ellenfelek folyton újratermelődnek, lehet őket irtani napestig, de nem ez a lényeg, hanem a pontvadászat. Elérsz bunyóval pl 3000 pontot,akkor megnyílik vagy egy mellékküldetés, vagy egy főküldetés ami továbbgörgeti a sztorit. ha megcsinálod a teljesítményedtől függően értékelést kapsz, hozzá egy medált és annak milyenségétől függően(bronz,ezüst,arany,platinum) sokkal több pontot mint amit sima bunyóval elérhetsz rövid időn belül. Szóval így elérsz egy ponthatárt, ami megnyit egy újabb mellék vagy főküldit és így megy egészen a pálya végéig (általában 4 mellék és 3 fő)
A mellékküldik az egyszerű ölj le 50 embert 5 perc alatt-tól, a juttass el 5 táskát 5 pontra stílusún át, a védj meg egy pincér robotot a támadásoktól - ig terjed nagyjából :D .A főküldik már izgalmasabbak, 80%-ban egy főellenfelet kell legyűrni
7 pontos cucc nálam, jól szórakoztam, az átvezetők miatt érdemes letolni,baromi jól van koreografálva 1-2 jelenet
-
#121881 Holnap szerintem mehet!
Mert most írom,de utána meg asszonnyal éjszakai borozgatós,filmnézős medencés fürdőzés lesz. -
#121880 "rettentően brutális és véres"
Ninja Gaiden 2 és Dead Space 1
#121876:
a 3 közül a legjobb MW epizód az MW2
only controller, PC mouse sucks :) -
#121879 én azt már pécén akartam végigjátszani, de ott ilyen pad-emulátorral kb 10 perc után feladtam :(
360on játszottam utána végig, perfekt! -
#121878 Szedd össze magad és hagyd a kinectet. Gyere multizni... London 2012:) -
#121877 10+ millióan esküsznek rá. -
#121876 Valaki nyomta a COD:MW2-t boxon? Milyen? Vállalható az irányítás? -
#121875 ninja gaiden 2 a legmélyebb, legvéresebb (leszakadó testrészek már nincsenek a 3.-ban, meg az amugy is csak egy zsé kategoriás hulladék)
bár a sztori ... öö.... :D -
#121874 én is mikor kölcsönbe kaptam , ezért tettem le :D kicsit nem volt hozzá már idegem :D -
#121873 Bayonetta nem elvont, csak japó:) viszont minden elemében majdnem tökéletes. -
#121872 Castlevania az megvolt, de ott a vége felé már normálon is vérbe forgott a szemem, nálam az átment már frusztrálóba, de a kihívás miatt csináltam. Bayonettát kipróbálom, bár elég elvont egy cucc, de látatlanba nem ítélkezem. -
#121871 Anime nekem is tetszett, de a játék már nem, én ezt már láttam a gow 3 része alatt, csak sokkal epicebben. -
#121870 HC: Castlevania, Ninja Gaiden 2, DMC 4, Bayonetta
Nem tudom mennyire HC: Dante's Inferno
Kaland, puzzle, nyitott világ, közepes h&s mechanika: Darksiders