176617
banner
  • Muttley
    díjaznám, ha a motion capture-höz
    kákabélű nyeszlett fogyókúra bajnokokat használnának, akire csak ráfújsz és megpusztul
    hanem atlétákat, sportolókat, megfelelő mozgáskultúrával
  • Harlekin
    Na 1 nagyon érdekes dolog!!!
    London 2012 be van 1 acsi,hogy döntsed meg a saját rekordokat.Mivel nincs erre stat,hogy mi az amit már újra döntöttem és nagyon sok számba elsőre WR-t csináltam esélytelen,hogy megdöntsem és meglegyen az acsi.Leszarom nem is érdekel most már!!!
    De az inkább,és most jön az érdekes!!!
    Letöröltem a játékállást a hddről csináltam cler casht semmi ugyan úgy megmaradtak a PB-k!Köv.levettem a vinyót a boxról,recoveryztem a 27 megás profilomat a belső memre és lett egy 117 kb os profil miután ez megtörtént net ki.Játékba belép ÉS bazz ott vannak az egyéni rekordok.Hát hogyan és hova tárolja bazz?????????
  • vg
    Imádom a sci-fi dolgokat, de Halo játék számomra olyan szinten gagyi, hogy arra nincsenek szavak.
  • Totti5
    Assassin’s Creed - 25 millio$
    Killzone 2 - 40 millio$
    Final Fantasy XII - 48 millio$
    L.A. Noire - 50 millio$
    APB: All-Points Bulletin - 50 millio$
    Halo 3 - 55 millio$
    Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots - 60 millio$
    Too Human - 60 millio$

"A probléma ezúttal a játékfejlesztő Silicon Knights hosszú harca volt az Epic Games-szel és az általuk fejlesztett Unreal Engine 3 motorral. Végül a Silicon Knights lemondott a videojáték-világ legkeresettebb motorjáról, és belekezdett egy saját fejlesztésű motorba. Tette ezt akkor, amikor a Too Human már majdnem készen állt. Ez mindössze 10 millió dolláros veszteséget okozott a cégnek, nyilván könnyen kiheverték."

Shenmue - 77 millio$
    Gran Turismo 5 - 80 millio$
    Grand Theft Auto IV - 100 millio$ ( Több mint ezren dolgoztak három és fél éven át )
    Red Dead Redemption - 100 millio$
  • FlyHigh
    Kíváncsi lennék, hogy egy ilyen crysis 2 lelketlen lövöldének mennyi lehet a fejlesztési költsége.
  • Totti5
    Fullos ( szobros ) AC3at ki hol rendelte elő? 23ezerért láttam legolcsóbban és két helyről meg is rendeltem... van ahol olcsóbb? külföld?
  • FlyHigh
    Biztos, hogy nagyot, de egy ilyen címet be is kell harangozni, mondjuk ezek az élőszereplős trailerek aláznak rendesen. Tutira hatalmas sikere lesz a cuccnak, de meg is érdemlik.
  • Totti5
    Nem hiszem hogy bármi limit is lenne egy ilyen címnél.. Ezek az AAA címek mint a Killzone, Uncsi, Gears és társaik ilyen 40-50 misi közt vannak.
  • FlyHigh
    Szerintem amit idáig láttunk a halo 4-ből az minden de nem spórolós.
  • orichalcos
    Hát nem tudom. Kíváncsi lennék azért mekkora összeget szánnak marketingre.
  • arty
    ez mennyire ocsmány... szegény fejlesztőnek nem engednek minőségibb kontentet gyártani, hogy tartsa a büdzsét, utána a kampányra elbasszák a LÉNYEG-re elköltött pénz négyszeresét :(((
  • Totti5
    Halo 3 50 millió dollárból készült, ami így is fele annyi csak mint a GTA4-5 és az RDR 100 milliója.

A marketingje pedig 200 millióba került.
  • FlyHigh
    brutális költségvetéssel dolgozhatnak...
  • Totti5
    Lego játékok ( Star Wars, Batman, Karibi, Inidana ) - 7-8 pontos
    King Kong - 9 pont
    Chronicles of Riddick - 9 pont
    The Matrix: Path of Neo - 8 pont
    Tron 2.0 / Leagcy - 8 pont
    The Thing - 9 pont
    Blade Runner - 10 pont
    Aladdin - 10 pont
    The Lion King - 10 pont
    Alien versus Predator - 8 pont
    GoldenEye 007 - 8 pont
    Spiderman 2 meg pl az új. - 7 pont
    Indiana Jones and the Infernal Machine - 8pont
    Ghostbusters: The Video Game - 9 pont
    Lord of the Rings: Battle for Middle Earth - 8 pont
    X-Men Origins: Wolverine - 7 pont
  • orichalcos
  • grebber
    Nagyon remélem hogy a RAMBO game nem ilyen "gagyi" lesz! A gamesconon kiderül!Sajnos a kb noname cég nem nagy garancia a sikerre.De bizakodom!
  • davidka003
    Olyan 6-7 esetleg nagyon esetleg 8 pontos játék is van közte. Max egy végigjátszás van bennük.
    Azért azt el kell ismerni, hogy filmekből mindig szar játékok készülnek.
    Egyedül a Wolwerine volt olyan, hogy jobb volt mint a film.
  • Totti5
    Hát ezek pont a nem elmegy kategória.
  • davidka003
    Azt nem írta. Meg Batman amúgy sem filmből készült mint az Expandables hanem képregényből.
    Batman: Arkham Asylum elég korrekt volt, Arkham City pedig egy picivel gyengébb volt de az se rossz.
  • arty
    batmnan...
  • davidka003
    De ezek közül egyik sem AAA játék, max "elmegy" kategória.
  • Totti5
    ŐŐŐőőő

Lego játékok ( Star Wars, Batman, Karibi )
    King Kong
    Chronicles of Riddick
    The Matrix: Path of Neo
    Tron 2.0 / Leagcy
    The Thing
    Blade Runner
    Aladdin
    The Lion King
    Alien versus Predator
    GoldenEye 007
    Spiderman 2 meg pl az új.
    Indiana Jones ( már nem ugrik be az alcíme )
    Ghostbusters: The Video Game
    Lord of the Rings: Battle for Middle Earth
    X-Men Origins: Wolverine

stb...

Rakat Star Wars és Star Trek játék.

• Muttley
  • davidka003
    "As I expected, utter shit. Movie licensed games will always suck no matter what."
  • Waczkor
  • DarkSector
    az a durva hogy pc-s portja szarabb a LP2-nek mint boxon...
    A grafika pc-n hiába éles, meg dx11 mégsem olyan mint ez az eredeti változat.

Elég a demo-t megnézni.
  • davidka003
    Hát ja tényleg hulladék. :\
    De magyar bélyeg van rajta meg az ő magyar címe van feladóként, úgyhogy rejtély a légiposta matrica.
    De most úgy néz ki, hogy 1500 Ft-ért megveszik. Jól jár vele a vevő.
  • DarkSector
    Én is gondoltam rá hogy külföldről rendelte csak a te címedet adta meg. :P
  • arty
    kintről vette, rájött ő is, h mekkora hulladék és még ugyanabban a boritékban adta is fel neked :D

mi szóltunk előre! :D
  • davidka003
    290 Ft értékben van rajta bélyeg ami azt jelenti, hogy még csak nem is ajánlottan adta fel. Amin fel is háborodhatnék de végülis ideért, csak arról volt szó, hogy ajánlott levél lesz.
  • DarkSector
    Kiküldte kínába és onnan hozzád. :)
    ingyen volt neki? :D
  • davidka003
    Ja meg az hogy lehet, hogy a gyerek Magyarországról küldte és légiposta matrica van a levélen? Nem is találkoztam még ilyennel.
  • DarkSector
    Nem annyira gáz a játék, de ez a complete mission-ozást nagyon rühellem ....kivéve a DMC-ben jó.

Régi HC játékok ezért voltak jobbak, a játék legvégén volt egyetlen értékelés oszt annyi, addig meg vakarózhattál mert nem tudtad hogy állsz, még mentés meg checkpoint-nál sem...RE 1-2-3 pl...
  • davidka003
    Megjött a Lost Planet 2, úgyhogy ha kell valakinek 1500 Ft-ért a játék szólhat.
    FUUU ez a játék. Mentésrendszer baszott fel meg, hogy oda van szarva a chapter választó menü de continue nincs. Kiválasztottam a legutolsó részt amit engedett, természetesen még véletlen sem onnan folytatta ahonnan kellett volna. Pedig megcsináltam a pályát, átdobott egy másikra de erre a játék nagy ívben szarik. Visszavág az előző pályára ha folytatni akarom. Hát folytassa onnan a halál.
  • Harlekin
    London 2012 tényleg nagyon hangulatos.Irányítás nagyon jól meg van csinálva mint ahogy totti is mondta.A multin szakadtunk a röhögéstől pl úszásnál ahogy mindig van valaki aki kiesik a ritmusból és "fuldoklik" a medencébe súlyemelésnél ahogy eltorzult fejjel eldől a súllyal stb stb.Eleinte nagyon nehéznek tartottam az egész gamát,de miután ráérez az ember "játszi" könnyedségű.Vannak számok ahol a gyorsaságod a lényeg van ahol a pontosságod és így tovább ez miatt nem az a nyomd csak a gombot és jó lesz.Amúgy a fő szopatós "acsik" megvannak.

A 2 utolsó versenyre hagytam a man 25m Rapid Fire Pistol-t meg a ping-pongot.Na azt nem kellett volna,mert mind a 2 elég nehéz.Ping-pongba vért izzadtam mire megvertem a qualifikációba a koreait a döntőbe meg a kínait!
  • Harlekin
    Mindig is lehetett a statból a nulla G-s gamát törölni.Semmi féle újításról nincs szó.
  • grebber
    Elkezdtem a Spiderman Edge Of Time-ot.A statisztika szerint már 46%nál vagyok.Ez a zárt terület ami benne remélem végig marad,mert az amazing spidermanel szemben ezt nem érzem dögunalmasnak.Ha ennek vége jön a régebbi Spiderman 3.
  • lucifer9393
    Ja bocs, nem.. az NXE óta, csak le vagyok maradva :)
  • lucifer9393
    2010-es frissítés óta :)
  • DarkSector
    Hát jo vagy nemjó de ez van. :)