176617
banner
  • Harlekin
    Amúgy még mindig eladó tehát nagyon nincs mit rajta megbaszni max megvenni.
    Simán ki lehet fogni ezeket a csöcsre futott flashre vett boxokat ennyiért!
  • Harlekin
    Ne akard csavarni tekerni ezt a dolgot!
    Itt most ezen van a hangsúly,hogy kitalálta ,hogy vesz 1 boxot ismét!
    Ismét kapta a tanácsokat,hogy mit miért ne tegyen!
    Beraktak ide az SG-re neki 1 hirdetést 1 bontatlan boxról livével és mindennel.
    Erre az nem keltt elment és vett 1 használt boxot ugyan annyiért!
    Amiről ismét semmit nem tud,semmit nem informálódott.
    Tehát azt már tudni lehet,hogy flashelni nem lehet.És majd lehet hamarosan az is kiderülhet,hogy RGHzni se lehet,és elképzelhető,hogy már próbálták is.stb stb
    De itt a lényeg az elején van
    Neked meg ugyan úgy áll a dolog hisz gondolom csak véletlen siklottál át a #122064 HSZen
  • DarkSector
    Oks de a magánszemélytől a forumon
    1 db gép van 45-ért
    vagy ha más akar venni van több is?
    mert 1-et megbaszhatom...:D
  • rambuu
    Hali.
    Találkoztatok már olyannal hogy ebben a kurva melegben fagyogatnak a játékok?
  • Harlekin
    Garancia!?!?... Ti eröltetitek AZ MS féle garanciát,mert az űber hát az most lesz ezen is meg azon is lenne.Akkor minek a bolti???Most így hogy itt a 45 ezres origi box,meg a 45 ezres 1 éves használt box ami úgymond "boltból" van!
  • DarkSector
    Fórumon magánembertől az egy dolog, vagy sikerül vagy nem....nekem üzletbe mutass 45k-ért amit utána garanciával vissza tudok vini ha baj van.
  • DarkSector
    jah hogy magánembertől.
  • Harlekin
    Benned az a jó,hogy használod sg-t,de a saját bejegyzéseiden kívül úgy mindent leszarsz!
  • FlyHigh
    Nekem megérte az a plusz 6e egy bontatlanért, ilyen árkülönbségnél már nem szoktam szarozni, hogy új vagy használt, főleg ha hobbiról van szó.
  • davidka003
    ITTEN-E
  • DarkSector
    Hát hol kapsz 45-ért bontatlant?
  • DarkSector
    Elsőnek kérdezni akartam hogy a búbánatos picsába árulnak 250 gigás slim-et 45ezer-ért.

Azt most nézem hogy használt. :P
    grat. de 25 ezret nem akrtál adni konzolért Heady-nak sem 45-ért meg vettél egy ilyet,Ravasz egy csávó vagy te. :)
  • Harlekin
    Tehát akkor most annyiért vettél egy használt boxot mint amenyiért vehettél volna 1 bontatlant livével és mindenel együt.Ha már ennyire nem érdekel,hogy lehet e flashelni!
  • 0Diaz0
    Hát, tulajképp most van
    - Crysis 2 ( letöltőkódos, még nincs lekaparva )
    - Call Of Duty 2
    - Pro Evolution Soccer 6
    - Forza Motorsport 3

ezért mondom,hogy a crysist azt cserélném,mert az alapjába véve nemérdekel.. de ha nem megy el,és lesz live-m,akkor letöltöm.. ha már van.. aztán eljátszogatok vele..
  • FlyHigh
    Én forgatom a játékaimat, így nem egy drága dolog a géjming és legális is. Ami meg úgy is nagyon érdekel és nagy kedvenc volt az előző része, azt meg megjelenéskor megveszem fóliásan.
  • FlyHigh
    Ha már megvan egy alap játék kollekciód, mondjuk 4 darabos és kézzel fogható, használtan vetted, akkor nagyjából már csak a postaköltségeket fogod bukni cseréknél-eladásoknál.
  • 0Diaz0
    Gondolkodtam rajta igazából.. de majd meglátjuk mithoz a sors... ha rgz-ni kell,akkor rgh-zva lesz.. de nekem most jó így :) főleg hogy 250gb-os.. :)
  • Moby
    Persze, mondom, ezzel a világon semmi baj nincs, ez lenne a "természetes". Csak azért mondom nehogy meglepetés legyen, ha az volt a terv, hogy flashre megy. Ezeket már csak RGH-zni lehetne.
  • 0Diaz0
    flashről egyáltalán nem volt szó. :)
    de mindegy.. akkor maximum tudok live-zni,gond nélkül..
    nem érzem úgy hogy vesztettem volna vele bármitis.. max a játék árait.. dehát,ezvan. :) aki nem warezozik,azis ugyan ezt csinálja.. :)
  • Moby
    Mert csak 2011.08.11 előtti gyártásúakat lehet flashelni.
    Ez azért volt ilyen "olcsó". Remélem ezt közölték veled, nem megint valami hülyeségbe ugrottál bele, mint a múltkor.
  • 0Diaz0
    Ez van,ezt találtam.. Van még rá gari.. szerintem megérte.. miért ne lehetne flashelni?!
    Elmentem nézelődni,most hagytam volna ott? lehet hogy ugyanennyit fizetnék egy flashelt pl elite-ért,és rábaszok vele.. az jobb? Szerintem nem.. jól döntöttem így és kész. :)
  • Moby
    Ahhoz képest, hogy mindenképp flashelt boxot akartál vettél egy olyat, amit már nem is lehet flashelni :)
    Ami egyáltalán nem baj(sőt), csak érthetetlen amit művelsz ahhoz mérten amiket irkálsz :)
  • 0Diaz0
    Srácok! Valakinek crysis 2 letöltőkód? Cserélnéééém !
  • TaRka0107
    Mondtam is neki, hogy óvatosabban, mert geciség amit csinált.:)
  • davidka003
    Regelni kell Microsoft honlapján és ott alapból rögtön a gyártási dátumtól él 2 évig. De írni kell nekik a számla másolatával és átállítják.
  • 0Diaz0
    hát,annyi hogy elmentem délelőtt faterral boltba,én elite(120gb,30e)-t néztem ki ,de mondta fater hogy akkor ad még annyit,és akkor lesz slim. :)
  • arty
    1x nekem is dobott fel olyat... aztán sokáig nem vettem lájvot és elkezdett jönni a 200/hó, most legutóbb pedig a 400/2hó

ugy néz ki a vesz, annak nem ad?!
  • arty
    tévedés, vásárlástól!

(max ha nincs számlád, akkor él az mfr-tőli gari. bár anno nekem az első lájvrajelentkezéstől inditották a régi fat-emnél)
  • TaRka0107
  • arty
    tehát amennyiért én a zsiruj, 3 játékos, 3 ho lájvos gépet linkeltem :)

azzal mi vont a gond, ha végül csak elköltötted a 45k-t?

szvsz jol tetted, h slimet vettél amugy az ilyenolyan régiek helyett :)
  • TaRka0107
    2500/3 havit hozza fel. Amúgy nincs bankszámlám és muterék ilyenre nem adják ide. Tesóm ideadná ha lenne pénz a bankszámláján.
  • lucifer9393
    Á, erős kis gépecske ez. Pl. a 2 héttel ezelőtti afrikai hőségben is nyúztam őt elég gyakran, de kibírta :)
  • Seth
    Nekem meg 4 éves lesz 1 hónap múlva :D
    Majd úgyis szólok ha bekrepál
  • 0Diaz0
    ooké :)
  • lucifer9393
    Nekem még "fos" Falconos, de 3 éve megy mint az álom. Le is kopogom...
  • davidka003
    Gyártási időtől számítják a 2 év garit úgyhogy 2013-8-26-ig garanciás.
  • 0Diaz0
    Ja és még 6hó gyári gari van rá :)
  • davidka003
    Te dolgod lol. Semmi titok nincs ebben. Nyugodtan el lehet árulni.
    Amúgy meg nem vágom most, hogy ez RGH-zható-e még, mert ha nem akkor marad az eredeti játék.
    45k-t megért. Legalább garancia is van rá, nem is egy fos Falcon, jól jártál vele.
  • 0Diaz0
    Bár szerintem ez az én dolgom.. de ha annyira furdal a kiváncsiság.. :)
  • 0Diaz0
    Hát.. 45e :)