176617
banner
  • davidka003
    A lényeg maradt le, hogy mennyibe került.
  • 0Diaz0
    Na srácok.. úgyvélem meglett a méltó utód..
    -250gb
    -Nem flashelt
    -Minden megvan hozzá
    -Bár használtan vettem,ezért a live lejárt sajnos..
    -Forzát nemkaptam hozzá ( SEBAJ! VETTEM! :D )
    És ennyi :)
    MFR:2011-08-26
  • lucifer9393
    Dead or Alive 4-et már nem játsza senki? Én most nagyon rákaptam, főleg az online püfölködésre És nagyon várom már az ötödiket, fényévekkel szebb mint az elődje :) mintha egy vadi új játék lenne
  • arty
    neked nem hozza fel a 2ho/400as bannert?

de jo tudni, h nem te játszottál kissé keményen :D
  • TaRka0107
    Jaja. Bár múltkor se velem játszottál, hanem két haverommal. Egyikük agresszív volt, másikat meg lazán elverted:)) Ha lenne GOLD-om összefutnánk, csak nem tudok összekaparni még 3000-et sem egy 3 havira, de úgy néz ki jövőhéten megyek dolgozni.
  • Harlekin
    iskolába se jártam így nem
  • FlyHigh
    Köszi, ezek szerint kijöttem a formából.
  • davidka003
    Nyomkodni kell a gombat kurvagyorsan.
    Amúgy meg youtube-on van walkthrough.
  • FlyHigh
    Mi a faszomat kell a geow2 királynő szörnyénél csinálni másodszor, annyit ír, hogy nyomkodjam a gombot, de uganúgy a földhöz vég, nem egy gow ez a szutyok az biztos.
  • Moby
    Annak azért a tömeges terjedése jóval későbbre datálható.
    Valójában teljesen érthetetlen a MS hozzáállása. Merugye a cucc otvan máig a firmwareben, szépen flaggeli is a boxokat. Gondolom a script futtatása sem ördöngősség a liveon. Mégsem teszi meg. Tonképp nem segítik, de nem is tiltják.
    Most vagy az van, hogy nem jól működik a flaggelőcucc, és túl sok ártatlan gép esik áldozatul ilyenkor (ld. a cikked), amit viszont kommunikálni kell, amiben egyúttal benne lesz, hogy hát biza léteznek flashelt gépek, és emiatt kell kirugdosni, vagy csak tényleg telibeszarják, dől a lé így is.
  • Renjike
    hát köszi szépen :'D
  • arty
    te ugye matekból sokszor buktál ? :D
  • Harlekin
    12 ismerősöm van liven cirka 2 éve flashelt boxal.Eddig senkit nem bannoltak.A lottó 5 öst évente legalább 1 szer megnyerik.Következtetés valóban igaz amit moby mond.És akkor számításba se vettük ,hogy a lottónál hetente 1 szer van az eszély a livén meg minden másodpercbe!!
  • Harlekin
    de jó is lenne,ha a jövőre 17 lennék és nem 40!
  • lucifer9393
    Nekem is nagy az öröm ha végre megvehetem a várva várt játékot, és aztán jó odatenni az állványra a többi közé :) Nincs olyan sok játékom,de ahogy így belegondolok, jobb is ez így nekem, nagyobb az öröm meg az értéke az egésznek...meg nem leszek függő, és nem lesz akkora kísértés + még mindig ott a használt játék vásárlás... ahol feleannyiért meg lehet úszni :)
  • arty
    RGH miatt szvsz erősen csökkent az egész jelentősége...
  • DarkSector
    Nekem is ugyanígy tetszik a játék annyi eltéréssel hogy szerintem még a Binary-nál is jobb.
  • Moby
    Ha csak a környezetem, és az ezzel foglalkozó ismeretségem tekintem mintavételnek, akkor ennek az esélye kb a lotto 5-ös szintjén mozog.
  • szega96
    Nekem sincs moddolva, én egy mw2-vel ha lenne goldom még mindig ellennék :DD
  • arty
    ne add el, hátha összefutunk még lájvon :)
  • davidka003
    Hát nekem sincs módosítva a gépem, úgy mint neked.
    Maximum 16 évesnek számít, hogy mindig letolja 1 nap alatt a legújabb játékokat. Én tudok várni pár hónapot amíg olcsóbb lesz.
  • arty
    Szerintem csak kevésbé csinálják kampányszerűen.
  • Harlekin
    demon acsi hátha...
  • lucifer9393
    Többen is élnek ilyen módi szerint itt a fórumban? hirtelen outsiderként gondolok magamra...
  • Harlekin
    Őszintén mondom,hogy most már ne tedd,mert ismét nagyon érik a bann hammer.
    Senki nem tudja mikor,de azt se,hogy nem lesz,így 2.5 év elteltével az isten se tudja mikor hülyül meg mégis MS.
  • Harlekin
    Megtették ezt most azok akik széles körbe használták,Én se szoktam nagyon lehúzni játékot,de ez a középkategória alsó szélén helyezkedik el nálam.Úgy a 114. játékom környéként szorosan a My Horse And Me 2 közelébe!
  • lucifer9393
    Már elnézést, de nem néztem utána mennyi játéka van. Viszont ez nekem csalódás, olyan büszkének de szerencsétlennek is érzem magam h. eddig küszködtem hogy spóroljak némi kis pénzt :D nem tudtam h. ez így működik :D nekem is flasheltetnem kéne...
  • orichalcos
    Aki anno játszott Halo3-mal, vagy most játszik segítsen pls.

Vannak olyan acsik ugye hogy a pályákon bizonyos pontokat el kell érni.

Na az elsővel nem volt semmi gond. Pár hete megcsináltam. Gondoltam tegnap folytatom. Nem volt kis ideig netem, gondoltam ehhez ugyse kell net, hát hajrá. Valami 38ezer score pontom jött össze, acsi sehol.

Nézem acsi leírását:

Demon
    10 Score over 15,000 points in the Campaign meta-game on the second mission.

Ráfogtam hogy net miatt nem lett meg. Ma visszajött net, gondoltam újra megcsinálom. 28ezer környékén végeztem, scoreboardnál nézem, acsi sehol.

Cache törlés megvolt, úgy sem kaptam meg. Mi lehet a gond?
  • davidka003

Végre egy játék amit nem húz le.
  • Harlekin
    De ismétlem a warez rossz és törvénybe ütköző tevékenység ezért mindenkit óva intek a megkísértéstől!!!
  • Harlekin
    Szerinted 234 játékot megvettem?
  • Harlekin
    Jelen állás szerint Igen!Mert,ha tudják és nem tesznek semmit akkor az igen.És ez akkor vált nyilvánvalóvá amikor a kamu profilt használó profilokat Bannolták ki.Mivel ott az MS zsebét érintő dolgot lopták viszonylag legálisan.
  • szega96
    Nem :DD De hát gondolhattad, hogy 324234242432játékot nem vett meg :DDD
  • lucifer9393
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor itt a gamertagod alatt a játékok nem originálok?

• DarkSector
    Igazad is van konkrétan támogatják a warez-t. :P
  • Harlekin
    jah 2009 december 21.-én bannolták az elöző boxomat.
  • Harlekin
    Dehogynem bírják tudják is azt,hogy melyik box flashelt!
  • lucifer9393
    én keresztény lélek vagyok, hihetek templomon kívül is
  • Harlekin
    ott a pont!
    Mivel offline azaz live nélküli warezzal semmit,de semmit nem tud kezdeni.
    Így ,ha kitilt livéről a live és minden más livéhez köthető bevételtől elesik.
  • Harlekin
    Hinni a tempolba kell!
    Kérlek szépen ez úgy müködik,hogy 2010 jan 16.án meg flashelödött a box.Ezután odavittem az lcd alá összekötöttem vele boxba bedugtam a net kábelt.Bekapcsoltam bejelentkezett livére majd játszottam és kikapcsoltam.Másnap mindent ugyan így a bekapcsolástól és ez így megy minden nap a mai napig!!!
    Remélem tökéletesen kielégít a válasz,hogy miként lehet a flashelt boxot liven használni!