176617
-
#122309 ja az AvP-k f*sok, de az Alienek nekem is örök kedvencek, Ripley nagyon badass csaj volt...most már csak Milf kategória -
#122308 Valamelyik AVP-s gamertag csomagot szedtem le amcsi store-ból, abba volt benne. A legutolsó játékkal nem játszottam, a filmek nálam egyszernézhetőek voltak. AZ Alien filmek viszont örök kedvencek. :) -
#122307 Gondolom vmelyik AvP-ból van. Jó az? -
#122306 :D
Kösssz... -
#122305 Jó a gamer pictured! Facehugger!!!! -
#122304 Hja igen ez kimaradt, szóval nem teljesen új emberekhez került a játék. -
#122303 ja csak a Halo csapat egy része most 343hoz tartozik :) -
#122302 PS 3-mon sz*rabbak a szerverek, mert ingyenes, és gyakran túltelített. Nekem volt olya, hogy be se tudtam lépni pl. egy Tekken sessionbe, mert színig volt. Eddig azt hittem jobb az ingyen multi, de ha fizetős, legalább nem olyan telített, és hamarabb játékba kerülsz, élvezhetőbb is. szvsz -
#122301 (nemtudom manapság mi a helyzet, de korábban a fifák ps3-on homályabbak, szaggatósabbak voltak... 2010et láttam mindkettőn) -
#122300 Jah no problem...:D -
#122299 Oké, bár én azt a választ úgy mindenkinek szántam,aki ebbe beletalált kötni.. tehát ne csak saját magadra vedd... -
#122298 Nincs is ebben semmi kivetnivaló részemről, nem is irtam hogy baj, azt csinálsz amit szeretnél, csak én tegnap még ott taartottam hogy nincs még egyenlőre lóvé ilyen drágább cuccra, ez egyéni magánügy hogy ki mit vesz. :D -
#122297 általánosságba beszéltem nem a srácról. :) -
#122296 Szerintem nem kell kormány : ) jó aaz joy-al is egész finoman lehet adagolni gázt féket stb : )
Miota kitoltam halo Reachet azota Fps-ek is jobban mennek :D
Azt megszokni nah az nehez volt. -
#122295 szerintemis...
Jó game.. legalább van 1 ami élethű.. bár az FM3 is az.. Joystickal nekem picit szokatlan még,de egyre jobb lesz.. megérdemelné a kormányt ez a játék.. -
#122294 Szerintem spameljünk még 2 oldalnyit a ki miért mennyiért mit nem hogyan flash nem flash dologrol és akkor Top listások leszünk talán még 1. is lehetünk.
:))
U.I Forza 4 karrierje nagyon komoly(felénél tartok) teljesen korrekt autos gamma , nálam ez most top a kategoriában. Plusz Joystickal kivalo az iranyitas. -
#122293 Nemnem, tudod.. faterom ajánlotta fel hogy ad még ennyit,hogy elhozzam ezt.. szóval,erről ennyit. És ha mégse akarom kiflasheltetni? Akkor bőven jó így ez a box... nekemjó így,akkor legyen nektekis. Téma, lezárva! -
Neoncsoves #122292 ha tényleg ilyen megbízható, akkor elgondolkodok a cuccos megvételén. de erősen vacillálok az XBOX360 és a PS3 között, mivel igazából mindkét cuccon csak a FIFA illetve NHL sorozatok (meg nagyon max. 1-2 exkluzív cím) érdekelnének, természetesen eredetivel, online.
XBOX360 online:
+ nagyobb játékos bázis (főleg európában szerintem elterjedtebb az xbox) az általam említett két játékban (asszem)
- fizetős az online játék (nem elég csak a játékot megvenni
PS3 online:
+ ingyenes a neten való játék
- kisebb játékos bázis, félő hogy Európára ez főleg igaz...
valaki olyan segíthetne, akinek van/volt mindkettő játékkonzolja, hogy mi a véleménye, számottevő-e a különbség a két konzol közötti játékosbázisban. -
#122291 vagy jók a marketingesek ;)
vagy mindkettő :)) -
#122290 az avforumos srácot személyesen is "ismerem", tűzbe tenném érte a kezem.
egyébként gondolom az "uj, bontatlan" rész is csak átverés szerinted :) -
#122289 10 év után elköszöntek az univerzumtól és átadták a halo fanatikusokból álló 343 csapatnak. For gamers, by gamers jellegű a dolog, jó kezekben van. -
#122288 Hát nekem azért ez sok. :D -
#122287 85k lesz mint minden ilyen csomag vagy mint a Gears 3 legutóbb. Számoljátok hozzá a nagyobb HDDt ( +10 ) a plusz kontrollert ( +10 ) a játékot ( +10 ) és az egyedi külsőt ( +10 ). 45 ezer + 40 = 85 :D -
#122286 Átadták a Halot a belsős 343-asoknak. Bungie független studió és most mást csinál. Egy új frencsájzon dolgoznak és annak az első részén ami jelen állás szerint xbox exluzív lesz egy ideig. -
#122285 Igen benne lesz a csomagban a Halo 4 is.
Bungie utolsó Halo játéka a Reach volt.
http://www.gamestar.hu/marcius-vegetol-a-343-industries-nal-vannak-a-halo-jogai.html
Amúgy szerintem max annyiba fog kerülni mint a Star Wars bundle. Csak itt ugye a kinect helyett Halo 4 játék lesz. -
#122284 Gondolom adják hozzá a Halo 4-et is. 80k-ra gondolok én is.
Mondjuk azt nem vágom, hogy miért nem a Bungie csinálja. Azokkal mi lett?
-
#122283 arra lennék kíváncsi, hogy mennyit raknak rá az árára, mivel nagyon limitált lesz, szerintem olyan 80e körül lesz. -
#122282 Élőben mocskos jól néz ki szerintem.
-
#122281 jah pc-re amugy arra gondoltam énis hogy boxhoz 16 elég lenne.
én egy szar 80-as vinyot használok
16 az x360 és a maradék igaz fat32 de jó adatokra pc-n
:D
-
#122280 Jó hozzá csak 16 GB-ot lát belőle, amúgy nem ahhoz veszem hanem PC-s célokra. Adatok tárolására meglepő módon. -
#122279 32 gb-os pendrive nem jo boxhoz. -
#122278 Hát nem vettem még 5k-ért játékot de ha lenne Downpour 5-ért akkor azt mondom, hogy keményen elgondolkodnék rajta. Bár nem most rögtön, mert ugye tőled veszem a 2 játékot, meg veszek jövő héten 32 GB-os pendrive-ot is, mert a régi meghalt úgyhogy mostanában nem akarok költeni. -
#122277 Miért neked kéne 5k-ért ha lenne? -
#122276 Hát sajna tartja az árát...nekem is kéne nagyon. -
#122275 Downpour annyira rétegjáték, hogy úgy érzem sosem lesz 5k-ért. :( -
#122274 Amúgy tudtok ps3-ra eladó Dark Sector játékot?
Használtan és olcsón?
E-bay-en 2200ft kb meg posta hátha itthon rövidebbel megúsznám. -
#122273 Hát nekem is mindegy de miért nekem mondod hogy ő miért nem vett újat?
Gondolom úgy érezte egyszer pórul járt, még1x nem vesz magánszemélytől...
Mondjuk megértem....annyi eltéréssel hogy én az 54 vagy 56ezres újat vettem volna...de az én vagyok. :) -
#122272 Jó ennyi....Leszarom,hogy ki hol és ráadásul mennyiért vesz fosládát!
Ez az egész annyit nem ér,hogy ezt a mondatot leírtam. -
#122271 De nem olyan mint egy üzlet hogy 2 hét múlva esik az ölembe 45 bemegyek és kapok, ezt vagy találsz vagy nem, vagy átver a srác vagy nem...
45 ezer ft nálam tabu semmiféle magánszemélytől nem vásárolnék ennyiért, inkább 54-ért az üzletből rendelnék, azt tudom hogy okés. -
#122270 De hagyd Diaz-t hiába mondjátok neki, ő a saját döntéseinek az ura..tudja mit tesz. :D