XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muttley
tömören: nekem mindkettõ "no, thanks"

a Rage EzérT + az öldöklõs részek és fegyverhangok ugyan jók benne, de nincs a játéknak "pervasive" történeti szála és hangulat is halvány, langyos.
a Dark Souls-t pedig video alapján csípõbõl agyonveri a Haunted. szögletes a mozgás, a grafika sem mai és az egésznek a hangulata olyan semmilyen
sztem 😊

Just do it :)

Macccy
b.zmeg b.zmeg b.zmeeeeg !
Ne haragudjatok és aki már tudta, hogy van ilyen lehetõség az ne kezdje, én még csak most tudtam meg és nagyon állat! 😊

Az ötlet onnan jött, hogy írta itt pár napja egyikõtök, hogy a FORZA 4 demóban mintha távolabb ülne a kormánytól a pilóta ... hát mondom ezt megnézem a játékban és valóban, egy kicsit hátrébb ült. Eddig nem is zavart, nem vettem észre hogy ez zavaró lenne csak versenyeztem és versenyeztem, élveztem a fizikát - egy szóval ahogy kell használtam, na. De most feltûnt egy youtyúb videóban is, hogy "bázzeg ez hátrébb van"! 'Há mondom ennek utána nézek ... Ezt találtam:

Forza Motorsport 3 Driver's Viewpoint And Angle

Lehet kicsit OFF volt ez, mert van ennek topicja, de számomra ez most ismét egy kellemes pozitívum volt másfél év XBOX -ozás után. Azt juttatta eszembe, hogy itt is lehet ügyeskedni beállításokkal a PC -hez hasonlóan

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Eddig ennyi megvan...😄

Crysis acsik

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Karl Magnus Troedsson, a DICE vezetõ menedzsere blogbejegyzés keretében osztotta meg az örömhírt a nagyérdemûvel, miszerint a Battlefield 3 béta multiplayer tesztelésében egyszerre 12 millió játékos ujja reszketett a ravaszon. Arról még egyelõre nincsenek adatok, hogy eddig összesen hányan próbálták ki a várva várt háborús FPS elõzetes pályáját, de már így is sikerült rekordot dönteni: Troedsson szerint az egy idõpontban online játékosok száma meghaladta a 12 milliót, amely hatszor annyi, mint amit a Bad Company 2 fel tud mutatni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

😄

Végignyomtam Spider Man Edge of Time. Nagyon jó volt, bár a végét nem tudtam megcsinálni, meg kellett néznem youtube-on a megoldást. 😞 Amúgy egy hatalmas játék, nekem nagyon tetszett.
Seth
tudom, egy idióta troll,aki viccesnek hiszi magát, ezért az most a beceneve hogy Humor Herold, de a Móka Miki is jó,ha az jobban tetszik neki 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Alreg.

szega96
Tetszik ez a tréler 😛

Hoppá!
WP7 tulajoknak kötelezõ lesz ez az app! Ezzel az alkalmazással irányítható lesz az Xbox!!!!
Xbox 720 reklám az egyik filmben!!!!
Vajon ez egy easter egg, vagy a MS-nak köze van hozzá? Ha nincs akkor az MS ezért be is perelheti a stúdiót. 😄
Totti5
Easyn nyomom. Harc nem izgat, de jól kitalált, egyszerû s nagyszerû. Látvány, story, zene és a vizualitás érdekel ami eddig elképesztõ 5 chapter után.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
JObban fogsz szórakozni vele mint az El Shaddai-jal. Amaz elsõre látványos meg baromi stílusos, de idõvel már besokall tõle az ember. A harcrendszer sem egy DMC, hamar megunható. 1x mondjuk jó volt, de csak a sztori miatt, bár nem volt egyértelmû 😄

Totti5
Végigiviszem az El Shaddai-t aztán majd lehet nekiesek, bár ami hallani róla az inkább csak elrettentõ.

lol most olvasom ujra a hsz-ét, "öröm vele kockulni" ROOFL.... hnagosan nevetek 😄D

jah tényleg nagyon vicces, meg jo az alairas, de honnan ismered v ki õ 😊 de még humor herold loooool 😄😄

Muttley
én pc-n képtelen vagyok FPS-t játszani
nekem megérne bõven pár ezrest dobozosban

más:

állítólag kint van a DS
a leggyorsabbaktól jöhet a vélemény, milyen lett 😊

Seth
Ó, Humor Herold, téged mindig jó itt látni...

Totti5
S mi volt a gép baja?

Nekem teljesen az ellenkezõ tapasztalatom van. Többször vittem oda gépet, köztük az enyémet is, ahol én cserét kértem a meghajtóra s helyette negyed annyi megjavították pár órán belül. Simán átverhettek volna hogy tényleg szar az olvasó és kicserélik én pedig perkálok sok pénzt õk pedig lenyulják a jó meghajtót, de nem tették.

nagyon jó igényes port lett 😊 öröm vele kockulni

jaah, nagyon csicska hely 😊 ugymondom, hogy soha nem jartam ott, meg nem volt velük semmi üzletem, de nem is voltak szimpatikusak soha sem 😉

Totti5
Thx!

DarkSector
Megnéztem, megy net nélkül! 😊

Elég rossz húzás lett volna hogy net kelljen neki hogy menjen.
Szorgossan gyûjtön a acsikat. 😊

zoli80
a console corner nevu szemetdombba vittem javittatni ket xbox360-at.a penzt elkertek,hazavittem,MINDKETTO ugyanolyan szar volt.visszavittem,hivtak,hogy kesz.elhoztam es tovabbra is ugyanaz a hibaja.en senkinek sem ajanlom oket!

Totti5
Azt írják csak netkapcsolattal megy a Crysis, ez igaz? nézd már meg légyszíves!

DarkSector
Egy kis észrevétel:

Csak ebben az új verzióban (Crysis) van fegyverre szerelhetõ GL (granade launcher)???
Csak mert nekem nem rémlik már a régi játékból ez a kiegészítõ, Valaki emlékszik erre? <#fejvakaras>

DarkSector
Hát nemtudom milyen nehézségen vittem pc-n, de itt kurvasokvan és hamar meg lehet halni, ha csak esztelenül mész, szerintem nehezebb sokkal, pedig Normalon tolom, még az Armor se ér sokat, ha 2-3 ember a közelben shotizik.

Most a 3. résznél pl 20-25 ember volt csak egy telephelyen!!!

Legjobb trükk:

Lopózz fel egy kilátóra és onnan szép lassan szedegesd le az embereket ha lehet Sniperrel az királyabb 😊

Easy-n lehet nem nehéz, amúgy egy idõ után kilõnek a levegõbe valami jelzõrakéta félét és jön egy helikopter, nah az kurvagáz.

szega96
Dark egy kérdés, ellenségek, gondolok itt emberekre,alienekre ugyanolyan sokan vannak a helyeiken mint pc-n vagy éppen hogy csak szállingózik 1-2?

Totti5
Dobozos 9k
Letöltõs 3k

Tényleg ennyire hiányzik?

DarkSector
Hát tudod kellemest a hasznossal kötöm össze, voltszoktákmondani. 😊
Amúgy érdekes hogy egy ilyen játékot kiadnak éppen pont a BF3-MW3 elõtt, ami régi de még így is lenyomja látványban õket...😄

Gondolom a miheztartás végett. 😊

<#eljen>
Muttley
most velem g.cizel, h sárguljak? 😄
vagy csak az örömödet nem bírod magadban tartani? xD
üzend meg EA-nek, h kakáljanak sünt 1 hétig, amiért nem képesek kiadni dobozos verzióban

DarkSector
Még annyit hogy a legállatabb sniper puska a Crysis-ban van, ez tény és fasza volt újra kézbe venni ezt az izmos fegyvert!

DarkSector
Bocs Marci most nem tudok menni BF-be...:S

DarkSector
Végül egy kis gameplay! <#smile>

DarkSector
Crysis GOD
Már nyomogattam vele 3 fejezetet:

- Karakterek és a fegyverek kurvajól néznek ki, Alien-ek is....
- Karaktereknél meglepetés volt az arcmimika, én nem ilyenre emlékeztem egészen, szerintem belenyúltak ebbe is (2. fejezet mikor a tankok elõtt beszélsz a koreai csajjal)
- Jármûvek szintúgy.
- Napsütés fasza
- Robbanásokból kicsit visszábbvettek (persze kicsit vehetõ észre)
- Fák törnek ahol kell, csak a törzsébõl nem látszódnak ki a szálkák, de leszarjuk. 😊
- Fizika helyén van összedõl szétesik minden ahogy kell, a darabkák meg is maradnak
- Víz szép, úszkálni is lehet
- Terület ugyanakkora mint PC-n!
- Kicsit mintha nehezebb lenne a játék Normal-on

- A növényzet más egy cseppet ritkább egy cseppet, de nem kopár!
- Fényeknél a brightness-t ha feljebb rakom kicsit kékes a játék bevilágítása nemtudom miért.
- Irányítás könnyen megtanulható, nekem elég volt az elsõ fejezet...

- Összességében ajánlott mindenkinek (mikor belemerülsz a játékba, és kicsit elmész nézelõdni, meg jól ráérzel a játékra, elképed az ember néhány helyen hogy milyen szép a gém), pontokban kb 2500FT

(bugok terén eddig 1-2 helyen volt hogy 1-2 növényt nem töltött be idõbe, de nem zavaró)

DarkSector
Gombkiosztás....bocs a szar felvételért.
Teteszik hogy végre nem egy kibaszott menübõl kell választani képességeket, hanem mindegyikre külön gomb van!
Speed: Bal analog kar függõlegessen lenyomva
Stealth: RB
Strenght:
- Strenght Jump: A nyomvatartva
- Strenght Mlee Attack: Jobb analog kar függõlegessen lenyomva
Armor: LB

Marci0115
valakinek nincs kedve bf3azni?
az vegyen fel : MarciHU

Muttley
GeoW 3-ban hol van a
Campaign offline osztott képernyõs verziója?

Mr Manson
Eltérõ gamescore pontom van ha XBOXról nézem és ha a netes oldalon ...
mi lehet?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Renjike
18 giga Holy SHIT

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
kijött már a rage? leszedjük megnézzük hogy lövi be nekem a vas 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Bil Ur Sag
Veszek pontokat, és ha belefér a pénzembe, én is leszedem. Régóta vártam már rá!

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

DarkSector
Még annyit hogy megvan a Crysis PC-re dobozossan, megvan a Crysi Maximum Edition is steam-re, most meg x360-ra a Crysis, szép kollekció. 😊

DarkSector
Majd a többit holnap, 2 percre csak belenéztem megyek aludni holnap letolom 1x a játékot....😄

DarkSector
Jó eddig Crysis teszt:

- Aki nem nyomta végig PC-n Ultra graffal az probálja ki mindenképpen.
- Muti sajnos vagy nem sajnos de nincs
- Jah és a konzolos Crysis a CRY ENGINE 3-at használja...a karakterek kurvaszépek...le a kapalappal.

Ez a logo fogadott a Crysis-ban x360-on!!!

DarkSector
PC-n egy srácnak így lötte be a 60FPS-t a játék, ennyit engedett. 😊

DarkSector
Jó ez egy vicces rajz, nem kell komolyan venni...bug majd jvítva lesz, addig viszont az egyik srácnak a rajz a szószoros értelemben véve egy valódi rémálom lesz:

szega96
legalsón tátva maradt a szám,azthittem h vmi next-nextgen, ez idei cucc vagy valami überpc?