176617
-
#122389 Ja igen.. én valahol boltba láttam,vagy a fenetudja hol.. de Forza 3 gyűjtői kiadás, 43e ft.. -
#122388 nekem a méret a lényeg ;) én jobban szeretem az Xboxosat :/ -
#122387 Mérete a legkevesebb... egyetlen nagy gondja van és ez a szemlélet. Sony szerint tökéletes, mint ahogy tökéletes volt a PS3 is láncskor a rendszere és a szolgáltatásai is. Amit az MS behozott az pedig felesleges dolgok... aztán 1 évre rá ezerrel gányolta bele a rendszerébe az MS ficsőröket, persze szarul.
Kontroller pedig már a PS2 esetében is elavult volt, a PS3 esetében meg egyenesen röhejes hogy senki fel sem tette a kérdést arra hogy ez biztos tökéletes lesz? remélem talán a fejlesztők ugattak valamit nekik hogy a ravasz használhatatlansága miatt a lövést a gombokra kényszerülnek tenni... persze a ravasszal azóta sem történt semmi, pedig baromi egyszerű lenne átdizájnolni és volt már pár revízió azóta. MS legalább mindent megtett a D-paddal amit lehetett és mostanra legalábbb használható lett a az adott keretek közt. Ja igen most ugrik be hogy a Sony szerint a REZGÉS ELAVULT volt 2006ban. -
#122386 ps joy hableányoknak való .... egy termetesebb kézre (férfi nem kisfiú meg hableány) jobban rááll és nem recseg mint a földhöz baszott nápolyi -
#122385 és gondolom te csak az la noire, a final fantasy és a lost odyssey miatt vettél gépet :D -
#122384 Rage 2011 okt 4 szintén 3 lemez.
Így az a hamarosan,már tényleg elégé elmúlt! -
#122383 Szerintem te valamit nagyon elnéztél!
"ez butasag.lassan jonnek boxra a tobblemezes gammak is,3 lemezes game ma gyutt ra"
L.A. Noire Release Dates - Xbox 360 17 may 2011
Na az nem ma volt!
RD
-
Festéknotajcs #122382 L.A. NOIRE -
#122381 az e3-ast, amiben volt egy hosszu gameplay is, sötét erdőszerűségben narancssárgán "elégő", tótál nem halo-s ellenfelekkel :) az egész olyan volt érzésre, mint egy random fps, halo cimmel. -
#122380 Affene kimaradt. Normál HD cinematic trailer jön 27.-én. -
VÉgre lesz pisztoly a kézben. :)
-
#122378 Neked nagyon nem tetszik az új faj eső látásra úgy érzem... Halo 4 eddigi média anyagok ugyan annyi Halo feelinget árasztanak mint a Halo 3. -
#122377 Szerintem nem egy videót néztünk.:D -
#122376 Mester Séf és Kortáná van benne, hogyan lehetne ennél Hélósabb? :D -
#122375 pedig a videot elnézve a halo4 jóval távolabb áll majd a szériátol mint az ODST... (ami szvsz tök jó volt) -
#122374 Ezen most mi olyan vicces? Reach-et imádom, Halo 3-at is, CE pcn volt nagy kedvencem. Ez a mellékszál nem jön be. -
#122373 ez nem jön be, de bezzeg a halo4-et várod... lol! -
#122372 Hát srácok nekem ez a halo odst nem jött át, olyan mintha nem is halo lenne, feeling nélkül viszont csak egy gagyi lövölde. Hanyagolom ezt a mellékszálat. -
#122371 Rossz a taktika. 50ért nem fogják megvenni, hiába ritka... 15-20 k közt viszont reális lenne. -
#122370 árulni lehet, bármit bármennyiért
de eladni
na, az életben nem fogja ennyiért -
#122369 Jatekaim.hu-n milyen gyűjtői árak vannak te jó isten:
Gears1 gyűjtői 50 ezer
Dragon Age gyűjtői 63 ezer
Gears 2 limited 26 ezer
Saints Row steelbook 25 ezer
pfff
De a kedvencem mikor csak a steelbook-ot árulják játék nélkül.
Ki az aki kiad 8-10k-t csak magára a fém tokra? -
#122368 amelyik seggén az MFR date a legkésőbbi (azaz a legujabbat), ha mindenképpen akarsz xboxot... -
#122367 Egyiket sem. -
#122366 Erről az oldalról tud valaki valamit? -
KillCool #122365 Sziasztok egy gyors válasz kellene. Nem nagyon értek az xboxhoz de egy ismerősöm most jött haza angliából és hozott xboxokat. Szóval melyik éri meg jobban illetve megéri -e vennem tőle.
Ezek még a dagi boxok
Hdmi-s, 3.0 flash,256mb memóriakártya. wifi joy 30 ezerért
vagy Hdmi nélküli Jtagos 20gb winchester+ 120 gb külső winchester 40 ezerért
előre is köszönöm a válaszokat :) -
#122364 Kipróbáltam a Saturn-ba a playstation 3-at. 1 percet se Raymaneztem és letettem a controllert mert idegesítően szar. -
#122363 -
#122362 3 lemezes game ma gyutt ra - melyik az? hadd szedjem
A többi meg csak vicc -
Festéknotajcs #122361 OFF OFF OFF egyertelmuen a play3 jobb.valaki irta hogy,ps3 on laggol a server meg szaggatnak a gamek...ez butasag.lassan jonnek boxra a tobblemezes gammak is,3 lemezes game ma gyutt ra.+jobb a joy a playnek,boxhoz vehetsz elemet vagy sajat micro akkutoltorendszert 10+k ert :),sajat micro memoriat is lehet venni ha masikat akarsz.mivel nem szabvanyos :) + feltortek vagyis lehetnek csiterek.ez a viccbox megvalami... persze a hihetetlenul eltalalt vilagsikeru black warfare meg modern ops meg a nagy MONEY WASTE 3 jobban siklik s szebb a boxon mint playen.sokaknak ez a lenyeg XD -
#122360 :D
(verekedőst én se adnék el soha, 1-1 meccsre jó elővenni őket néha, főleg ha haverok is vannak épp) -
#122359 Ajj nehéz döntés, mert bár igaz, hogy mindent elszoktam adni de valahogy itt nem érzem azt, hogy soha többé nem venném elő. Meg Challenge Towert akarom még nyomni benne. Úgyhogy egyelőre nem szeretném eladni és nem is pesti vagyok.
LA Noire-t kéne majd eladni végigjátszás után, mert akkor 3-4k visszajönne de az is egy csoda játék, lehet megtartom azt is. :D
-
#122358 THX rebndi vagy de 1 hónappal a konzol vétele előtt megvettem a játékot 9990Ft-ért 576-ban, és még azt sem tudtam hogy lesz-e majd boxra pénzem vagy nem...:D
De jól tettem leguccsó példányt vittem el. :D
PS3-as kéne! -
#122357 mk-t eladod majd? (pesti vagy? 'nnyiér? jöhet privibe is :D ) -
#122356 DarkSector
Gondolom neked már megvan. :D -
#122355 Meglátjuk. Videók alapján könnyű, árkádos lesz. Kocsikra átugrálással, kocsiablakból lógva tüzeléssel, meg ilyen "realisztikus" dolgokkal :D -
#122354 Csak elég gáz hogy a játékban jóformán egy zsákutcában futsz végig, amire gondoltam a Watch Dogs mérföldekkel jobb. :D
12352:
Nekem erről a saints row jutott eszembe, vagy inkább egy butitott shanmue
12353: azaz...:D 2-3 év mulva...:D -
#122353 Watch Dogs az már igen az várós :) -
#122352 csak jármű fizika hulladék lesz benne mint általában... -
#122351 Ez meglepően kellemesnek ígérkezik. Eddig a játék felé sem néztem, de ez meggyőző -
#122350 az ilyenek örök bant érdemelnének :)