176617
banner
  • lucifer9393
    a hangsúly a nőiesen izmoson van csajodnak meg igaza van :)
  • Muttley
    naggggggggggyon király lesz :)

nőiesen izmos, ízlésesen húsos csajjal nagyon jó ám b.szni :)
    bár ez már keményen OFF
    MK-s lányok annyiban különböznek egymástól, hogy más ruha van rajtuk
    1ébként teljesen 1 kaptafa alkatra az összes - csajom mondta, nem én
  • FlyHigh
    Már a 2033 is tetszett, de ez lehengerlő. Elég brutkó pc lehet a demozás alatt.
  • FlyHigh
    Oké!
  • arty
    na, azért!

nem fogod megbánni, csak ne mondogasd folyamatosan, hogy "áh, ez mekkora szar" :D cserébe én is nekiülök majd a halo4-nek, ok? :DD
  • lucifer9393
    Ien, én hajlamos vagyok túlzásokba esni, de a vmleyik nők akkor sincsennek rendben... Egyébként én csak a Tekken 3-mat szerettem, mert valahogy nem tetszik a játék stílusa. nem tetszennek azok az idétlen csilli-villi ütés effektusok, amik gyakran jóhogynem kitakarják a karaktereket... de ez csak az én véleményem. A videót meg azért mutattam, mert a Team ninja meg a Namco egymást majmolják a bikinikkel-a játékos ennek persze örül
  • FlyHigh
    Nekiültem még egyszer az ODST-nek, még is csak egy Halo. Kb 2 órám van benne, zenék nagyon ütnek és a játékmenet is folyamatosan szokható és egyre jobban szerethető. Azt olvastam, hogy a vége felé lesz epic csata meg warthog, szóval tuti végig játszom. De nem hiszem, hogy el fogja nálam érni a többi halo szintjét.
  • Totti5
    Megszépült emlékek?:)) ebben egy modell annyi poligon mint a PS2es összes karakteré együttvéve. Pont egy generációval szebb. Motor kifejlesztésével nem bajlódtak mert ott a Tekken 6-é ami megfelelő minden téren és optimalizált.
  • Totti5
    A próblémát megoldották.

De nézzünk egy példát:

Elromlik a Xboxod 3 leddel. Javítás átlagosan 1 hét ami alatt kicserélik, és háztól házik visszahozzák neked INGYEN.

Elromlik a PS3ad sárga leddel. Viheted vissza oda ahol vetted, ha 50 kilométerre akkor oda. És vársz hónapokat mire valami történik, persze ugyan úgy el kell ballagni érte 50 kilométerre.

Xbox kontroller lemerül, akkor fogom és kiveszek 2 pár elemet a töltőből és játszok tovább.

PS kontroller lemerül akkor jön a zsinor és nem tudok onnan játszani mert nem rövid meg rádtekeredik...

Táp.

Xbox külső - szekrény, asztal mögött van. Nem látom, nem zavar.

PS3 belső - gépben van. Nem látom, nem zavar.

• Totti5
    Full E3 demó HDban.

Ütős.
  • lucifer9393
    Nem, nem csak neked. De ugye, hogy néhány csajnak abnormálisan nagy vállai vannak? Pl. Christie Monterionak, meg a videó végén Nina se az a nőies alkat. Értem én, hogy harcolnak, és izmosak, de például az MK-s csajoknak is van 6 packjuk, de nem olyan otromba szélesek...
  • Muttley
    csak nekem tűnik
    low-poligon 100 éves ps2-es
    grafikai szintűnek?

#122414:
    ez itt a föld nevű bolygó, hahó :)
    a Mortal-ban alapban bikini jellegű cuccot hordanak a csajok...
  • arty
    nemrég volt szó a fifa12-ről, xbox vs ps témában. a ps3 verzió még mindig homály. pont amit én is tapasztaltam a 2010-essel, a world cuppal, semmi nem változott :/
  • Waczkor
    Sometimes You Just Get Tired of Playing Video Games

Na akkor nem vagyok egyedül.
  • lucifer9393
    Pedig páron már így is kevesebb a testil mint egy fürdőruha, hálistennek
  • szega96
    MortalKombatos csajokat jobban megnézném bikiniben :DD
  • lucifer9393

Véletlen csupán, hogy a Tekken Tag 2 ben és a DOA 5ben is lesz fürdőruha costume pack? Szvsz a Tekkenes csajok közül pár úgy néz ki bikiniben, mint egy transzfesztita
  • Seth
    Resi 6, Dishonored ami nálam nagyon várós, nameg az AC3 a hó végén
  • szega96
    AC3 oktober 31 +++++
  • Muttley
    ilyen gammák jönnek októberben

- Resident Evil 6 - okt 02
    ++ Sniper: Ghost Warrior 2 - okt 09
    - Dishonored - okt 12
    - Doom 3 remake - okt 16
    - Medal of Honor Warfighter - okt 20
    - Forza Horizon - okt 23
  • 0Diaz0
    Azt énse tudtam kideríteni idáig..
  • TaRka0107
    Havernak slimje van. Hogy kell belőni, hogy wifiről menjen a net?
  • davidka003
    Szerintem alkudni lehet.
    Mondjuk egy ilyen még mindig jobb, mert az ember később vehet HDD-t de ha valaki falcon boxot vesz 30-ért azzal csak a szívás lesz hiába HDD-s.
  • arty
    annyira nem jó ez, nincs hdd...
  • davidka003
    Na ez jó árnak tűnik
  • Renjike
    az alap kábel nincs 40 cm :)
  • arty
    azzal a kis 40 centis kábellel? kényelmes lehet :PPP
  • vg
    Végigtoltam tegnap éjjel Battlefield 3, fantörpikus volt, bár annyira utálom az ilyen közelkelet-atombomba-usa dolgokat.
  • Seth
    360 joy-t is lehet használat közben tölteni. Szerintem máshol trollkodj,mert nem vagy nagyon képben :D
  • bigmano
    Üdv

Új vagyok még ezen a platformon ezért nézzétek el nekem ha butaságot kérdezek.
    Szóval le lehet tölteni játékot az xbox HDD-e ez tiszta de onnan le lehet menteni valahova?
    Ha esetleg meghibásodna a vinyó.
    Vagy ez is olyan mint a Steam vagy az Origin hogy az Acc.-nál látszik hogy megvetted és bármikor letöltheted ha live-on bejelentkezel?
  • Festéknotajcs
    örvendek :)
  • Festéknotajcs
    hat en hasznalat kozben is tudom tolteni...
  • 0Diaz0
    nekemis az van a joyba..
  • DarkSector
    ja volt már. fasza
  • cassoneitaly
  • DarkSector
    Nem először trollkodsz...emlékszem rád.
  • szega96
    Feltalálták a tölthető elemet és igen, felhasználóbarát.
  • 0Diaz0
    Amúgy nemtudom hogy ki hogy van vele.. de a playstationnál 1-3ig ( ugye ezek vannak még ) és UGYANAZ a joystick.. mellesleg nagyon kényelmetlen..
    az xboxos joy,sokkal kényelmesebb.. a ps-t én régen,havernál tolva, 1óra után elküldtem melegebb éghajlatra.. nekem az nagyon kényelmetlen volt.. a boxnál meg simán "elfogdosom" 1napig is.. és ugyanolyan kényelmes marad..
  • davidka003
    Töltető aksiról hallottál már? Nekem is az van.
  • Festéknotajcs
    mert BILL papiek aztan fasza csavok votak.vot olyan hogy 100dobozbol 50kuka vot XD boxnak a nagy tapja a rohej... elemcsere meg aztan nagyon felhasznalobarat VICC