176617
banner
  • Moby
    >Mármint hogy 1 embernek 1 játékból 4 változat.

Annyira azért nem ritka. Bár olyat tényleg nem sűrűn, hogy egy legfeljebb alsó-középszar, totál felejthető anyagból legyen valakinek négy :D
  • Moby
    Ha ez bármit is jelent, az enyém többet ér ugye (végösszegben).
    Az más kérdés, hogy nem játékra van :D
  • DarkSector
    Amúgymeg talán a legjobban a játékon bellül ez az eldobható bomeráng tetszett talán.
    Hogy azzal miket lehet csinálni, nem is igazán lövöldöztem a játékban, mert az a bomeráng is elég volt.
    Ha jobban belegondolsz nem nagyon tudnál mondani még egy ilyen játékot.

Mert hát ilyen játék van hogy egy eldobható eszköz van a kezében?
    Talán 2-3 cím de nekem nem jut eszembe 1 sem. :)

Olyanok vannak hogy vagy lövöldözöl, vagy eldobsz valamit és 1x használatos, vagy varázsolgatsz.
  • DarkSector
    THX.
    Mivel lassan 6 éves fingéhugyé szereztem be a hiányzó darabokat. De több ilyen nem lesz. :D

Gondolom nem sűrün látni ilyet. :)
    Mármint hogy 1 embernek 1 játékból 4 változat.
  • vg
    Megértem az ilyen típusú rajongást.
  • kakaoskalacs
    Cpu, Gpu ,alaplap , SSD ezek megérik töbi giccs.
    meg a memoria is nemár az milyen olcsó : DD
  • szega96
    Xbox jobb,konzol jobb...
  • davidka003
    Gyökér PC-sek...
  • szega96
    Tegnap dobtam ki, átálltam konzolra.
  • Seth
    Kettő is volt, de az egyiket a szomszéd kölöknek adtam, állandóan rágta a fülem érte. Én csak pasziánszra használom
  • Harlekin
    Kinél van otthon ilyen?
    1 m. PC
  • TaRka0107
    Már jó lett.
  • TaRka0107
    Slim Wifinél beírom a wifi kódot, de nem csatlakozik. Automatikusan nem állítja be az ip-t, ha mi beállítjuk akkor sem jó. Mi lehet a gond?
  • krisz940122
    erről beszélek, csak nekem nincs xboxom:)
  • szega96
    Milyen helyek lesznek ebbe tyűűűű:DD
  • krisz940122
    ha a nokia lumia 710 tescos akkor az :D t-mobile-nál van néhány telefonhoz ajándékcsomag.
  • TaRka0107
    Ment privi.
  • TaRka0107
    Ment privi.
  • davidka003
    Dobozos játék? ÉS van valami megbízhatóságod valahol?
  • Totti5
    Már rég volt AC3:)))))

• 0Diaz0
    Ezaz... nekemis ,ugyanígy van.. és mégse csatlakozik.. a SAJÁT HÁLÓZATOMRA!..
  • games4ever
    Hát akkor nem tudom. A network settings-nél elméletileg látnia kellene az összes elérhető wifi hálózatot (legalábbis nálam jó). Látsz egyébként ott egyáltalán wifi hálózatot?
  • TaRka0107
    Kiválasztom a Wirelesst, de ott nem mutatja a nevét a rúternek, hogy ahhoz csatlakozzon. Nem úgy van mint például telefonon, hogy csak beírom a jelszót és kész.
  • games4ever
    Nem olyan nehéz. :P
    Settings > System > Network Settings > itt meg kiválasztod ahova akarsz csatlakozni, beírod a jelszót és már megy is ;)
  • Örm
    Hello!
    Max Payne 3-al kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha a New York minute módot soft lock támogatással viszem végig akkor megadja érte az acsit vagy itt is csak a free aim számít?
  • Muttley
    játszható
    élethű
    naná, h mai napig megvan :)
    a többi deszkás game EHHEZ képest egy rakás kaki
    a Skate 4-be remélem már raknak jó sok longboard-ot is, és több lesz a deathrace

• FlyHigh
    ps 1-en imádtam. Tízenpárév távlatából már az egész téma hidegen hagy.
  • Totti5
    Na erre a Tony Hók HDra nem kell kiadni 1200at. Régen fun volt, most csak irtózatosan béna:( aki ebben a témában keres játékot minden idők legjobbját a Skate szériát játssza és nem azért mert az inkább szim, hanem azért mert az játszható!
  • kakaoskalacs
    Off
  • DarkSector
    érdekes telót vehettél, gondolom tesco-s. :)
  • krisz940122
    Vettem egy telót, és kaptam hozzá ajándékba Forza 4 xbox játékot, 3 hónap live előfizetést, meg 1200 microsoft pontot. nem érdekel vkit? még bontatlan, ki sincs csomagolva semmi. 8ezer cakk-pakk.
  • DarkSector
    Háát ezis meg azis. :D

Háttérben ott figyel steam-es is, vagyis 4 változatban van meg. :D
  • Seth
    Ennyire nem jó játék, hogy minden platformra megvegye az ember. Vagy csak a nevedet akarod fényezni ? :D
  • DarkSector
    Na végre:

• davidka003
    Jött ma egy Dead Space 2k-ért tökéletes állapotban, hát komolyan mondom, hogy sokkal jobb boxon. Bár grafikán látszott az elején, hogy picit rosszabb, mint PC-n, mikor még a USG Kellion-on voltunk és szálltunk le.
    Irányítás nem olyan lassú, mint PC-n. (2. részben már megoldották ezt is.)
    Ja és végre 16:9-ben tudom élvezni, mert mikor PC-n nyomtam anno akkor még csak 4:3-as monitorom volt és ennél nagyon rossz olyannal.
  • orichalcos
    Nagyon jó az ODST, csak ne teljes játéknak vedd. Ez egy kiegészítője a Halo 2-nek. Én legalábbis annak veszem. Vannak benne jó dolgok. Viszont kimaxolni nehéz, mert soha nem akar összejönni a 200k firefigh-t módban. MÉg a wraith glitch-el sem. :(

A legvégén majd lesz plusz jelenet egy régi ismerőssel, plusz van a megszokott legendary ending-es plusz jelenet is. Amit a mai napig nem tudok értelmezni hogy mit talált ott a Covenant.
  • lucifer9393
    Én is várom, a negyediket meg mai napig is játszom. Legelső játékom volt anno, és most jöttem rá, milyen jó az online móka. Elég gyorsan lehet benne fejlődeni, csak kicsit ki kell ismerni a játékosokat. Az ötödik meg olyan lsz, mintha egy új játék lenne új szereplőkkel cés végre Kokoro is megkapja a kimonóját :)
  • DarkSector
    100 ezres pc akkor elég ha mostani technologia, de régi 100ezressel nem szaladgál...:D
  • Totti5
    Az én 100 ezres PCmen a 2033 gyönyörűen szaladgat. Persze lemegy 30 alá is, de szinte mindent maxra téve nyomtam le a napokban újra, mert meg akartam nézni mit tud DX11ben, erre ott ragadtam előtte. Az új részt biztos 360on fogom végigvinni, mert nagyon jól optimalizálták és gyönyörű volt ott is az első rész.. remélem még rátesznek és még jobb lesz.
  • Totti5
    Én a DOA 5öt várom. 4et lenyoltam jó volt és egy generációra elég is volt a árkéd verekedős játékokból, pedig annyi jött és jön hogy aki kedveli a stílust úgy el van kényeztetve mint még soha.

Mondjuk egy Mortalnak még adósa vagyok egy story móddal , mert a negyedéig vittem csak el, de az tetszett.

Ja meg a DC szuperhiróz vs Mortal arcokat is végigvittem sotryban mind a két oldallal. Nagyon unatkozhattam akkortájt:D:D