XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Már ideje lenne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Hm érdekes. A listán pedig egy adó se volt, ami elérhetõ lenne innen. Majd meglátjuk.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hoppá, nálunk is lesz Xbox TV. Forrás

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Felgolos
www.konzolstudio.hu

DarkSector
Elfelejtettem mondani hogy a 3. laggos szeroba nyúltam bele...:S
Nem minnya az elsõnél ragadtam le, lehet a 4. jo lett volna. De nem lépkedek be már mert 10x kifagy mire bejutok, már meguntam.

Ezért ha van egy szerora tipped ahol nincs lagg azt utoljára még meglesem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
3-4 üti egymást.

Sziasztok!

Nagyon erõsen xbox vásárláson töröm a fejem! Négy kérdésem is lenne.
1: Hol érdemes most venni? (leskelõdtem, de ti vagytok jobban benne)
2: Milyet érdemes venni? (kinect is kell 😄 )
3: Mi szükséges ahhoz, hogy a nem boltban vásárolt játékok is menjenek?
4: Hol érdemes játékot rendelni?

Esetleg ha valakinek van, vami jóféle használt. Az is érdekel.
Válaszokat elõre is köszi!
Üdv.

DarkSector
Tudsz adni pls egy linket privátba?

Tudod azt a linket amivel betehetem kedvencekbe?
Mert kipróbálnám normál módban is.

TDC Geronimo
Olyat kell keresni, ami nem lagol. Van olyan. Állítgatják a sevrer configokat is meg mindent azért van sok ami szar még. Ezért van beta, stress teszt. Én 5bõl 3* olyanon voltam, ami tökéletes volt.

Renjike
BF az csak a jármû nélküli pálya elég szégyen .... ezért kell 64 esen conquestezni na az bf .
amm darksector minden pálya szarfos laggos még a metro is szal m1 😄 azon vagyok h lehet megse veszem még úgy is lesz limited késöbb is . inkább veszek egy Dark Souls-t

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Jaj már 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

DarkSector
Benéztem PC-n erre a Caspian-ra, szarlagg faszság az egész, reméljük a végleges szerver nem ilyen lesz mert ez FOS.
Nem lehet mozogni se! Kell a fasznak a 64 játékos hely ha laggolás van.

DarkSector
😄

Muttley
"jóval komolyabb és reálisabb hangvételû"
mint mi?

Just do it :)

DarkSector
aham.

Nekem tetszik az ahol esik az elsõ, jó hangulata van...

TDC Geronimo
Nincs de 99%ban ugyanaz lesz, mint a PS3as

DarkSector
Oks köszke. Jól néz ki.
Új videó nincs több x360 jelenlegi állapotáról nem demózgattak?

TDC Geronimo
BC2 se BF 😛

Mert BC2-ben minden pályán van jármû? A nelson bayen azt az egy quadot hanyagoljuk már. És ha nincs itt csapatmunka, ugyanúgy nem lehet nyerni...

darkSector:
Az alsóba néztem bele, az ps3 a gombok alapján.

TDC Geronimo
De IGNek brutál fos a videó tömörítése, mert marha ronda 720pbe is mindkét videó tömörítés

TDC Geronimo
Felsõ PC, alsó PS3

DarkSector
Milyen gépeken megy? mind2 PC?

TDC Geronimo

Renjike
hát ez így kurvára nem mondható battlefieldnek ..... a játék lelke a csapatharc , jármûvek használata / egymás támogatása .... a metor pályán mivan? fegyverek meg lábad.

DarkSector
Ez így BF csak néhány kényes játékosnak nem tetszik.

Renjike
ez a Dark Souls elég jó értékeléseket kap nagy részben.

Renjike
a metro nekem egész tetszik de atom lagg stb stb bug bug hátán ... meg valami jármûves pályát rakhattak volna mert ez így nem BF...

DarkSector

DarkSector
Jah de úgy írja hogy szebb textúrák lesznek...érdekes.

Te és uccsó mondatot jól olvastam mostani fázisban beérte xbox is a ps3 minõséget? fények terén?

TDC Geronimo
Nem. Ha telepíted gondolom instant bestreameli a textúrákat és nem lesz popup meg lassú textúra streamelés

DarkSector
Marha érdekes, miaz hogy vagy telepited a high-abb textúrákat vagy nem...BA+ miért van aki low-on fog játszani??? Vagy úgy akar ha egyszer megveszi...?

Ez olyan mint hogy kapsz egy pohár vizet, meg egy kis szörpöt egy kisebb pohárba, azt ha akarod öntsd össze ha nem tedd a vitrinbe...lol

Bil Ur Sag
A Ninja Gaiden 2-ben a csatornában próbálom megölni a kígyószerû emberfejû vmit 😊 Állat ez a játék! Még akkor is, ha már nem egy alkalommal majdnem a monitoromban landolt a kontrollerem. <#eljen>

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

meg mindig rohadtjok az nfs soundtrackek, föleg, nfs u1-2, most wanted es carbon

mw3 úgyis jobb lesz 😉

Soldiers
és majd a teljesben?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Alig várom 😊

Ki akartam próbálni a Caspian bordert én is pc-n, de egyrészt textúra hibás volt, másrészt nagyon kevés hozzá a gépem, folyamatosan meg-megállt 1-1 másodpercre. A Metro-t még úgy-ahogy bírta lowon, de ez már sok volt 😞
Kár hogy nincs pénzem high-end pc-re, nagyon megnézném azon 😊

TDC Geronimo
The Xbox 360 version of Battlefield 3 will let users stream higher resolution textures by installing content found on the game's second disc, DICE has revealed.

"There's a voluntary install on the 360," said Battlefield 3 producer Patrick Liu speaking to GamerZines yesterday.

"I think Rage did it as well, where you can install content to stream higher res textures.

"We're pushing that technology to the limit, and compared to our competitors, I would argue that we're the best looking game."

According to Liu, the game's single-player, co-op and multiplayer are also split up between the two discs, although he wouldn't confirm which modes are present on which disc.

It's not yet known whether the PS3 version of Battlefield 3 will also include the same hi-res textures on the Blu-ray disc.

We went hands-on with both versions of the game yesterday, and in terms of visuals, the Xbox 360 version certainly took the edge over the PS3 version.

TDC Geronimo
? Betaba csak PCn játszható

Soldiers
a BF3-ban a Caspian Border Conquest pálya benne lesz vagy csak ez PC-n lesz e a pálya??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Bil Ur Sag
Köszönöm.

TDC Geronimo
szokásos 6-7 óra story és jóval komolyabb és reálisabb hangvételû

Bil Ur Sag
Azt lehet tudni hogy kb. mi várható a BF3 singletõl? Leginkább a sztori és a hossza érdekelne.

TDC Geronimo
New improvements since the beta:

First thing I noticed on the consoles were the graphics. They looked much better than the beta. Textures were smoother, character movements were much more fluid, and environments seemed to have more warmth to them. Also, the lighting was more dynamic, atmospherics more gritty and present, things just seem to run smoother on this build. All the frame rate issues, glitches, pops and sound drops of the beta were nowhere to be found. Bach reiterated that the beta was already a month and a half old before it was launched because of the time it takes to certify for release. It’s amazing how much polish they were able to put on the game since the beta.

TDC Geronimo
Továbbá...

", I was able to hop on both Xbox 360 and PS3 versions of the multiplayer, and let me tell you, if you were concerned about the game after experiencing often bug-ridden beta, you will sleep soundly knowing that this most recent build of the game played (and looked) like a game ready to be shipped. As DICE producer Patrick Bach reassured me, this most recent build that I experienced is STILL not the final build."

TDC Geronimo

TDC Geronimo

FuRiONight
Én szeretem a cod-ot, de ez BF3as metro pálya messze áll tõle, meg úgy maga az egész játék egy bughalmaz...

[PC GAMING]

Mr Manson
Azért mondom, az esélyt megkapja ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

zaki
shift 2 belsõ nézetét semelyik játék sem übereli szvsz, qrva jó lett már az elsõ résznél is.
de sokkal jobb lett a 3hoz képest a belsõ nézet.

TDC Geronimo
Most õszintén. Nehogy nekem a fosom metro rushból ítéld már meg a játékot. Egyértelmûen a cod majmok elnyerése volt a cél vele. capsian conquest 180 fokos fordulat és egy másik játék... Egy igazi battlefield. Nem BC, hanem BF