176617
banner
  • arty
    livekodok.hu ;)
  • szega96
    Hozzácsapja
  • blackcalibra
    Szermusztok!
    Van még egy nyomorúságos hónapom a lájvból.
    Ha a lejárat előtt hozzádobok még mondjuk 3 hónapot, összecsapja a még hátralévővel?
    Honnan lenne érdemes venni Goldot, MS pontokat?
    A livekodok.com oké, azt ismerem, de esetleg még lehetőségek?
    Olyan kellene, akivel már van pozitív tapasztalat.
    Köszöntem!
  • szega96
  • 0Diaz0
    pontosabban V4
  • 0Diaz0
    Nekemis most autómatára van állítva az ip..
    De frissítek énis V7-re,aztán meglátjuk... bár akkor vihetem át vissza a szobámba a boxot,mert ott a kábel.. wasd.
  • TaRka0107
    Kábel is be volt dugva igen, és ott automatikusra vettük az ip címeket.
    Utána jó lett a wirelessnél is.
  • TaRka0107
    Hát de. Firmware-t frissítettünk, de mást nem.
  • 0Diaz0
    De azaz, dugjam először kábelesre, és aztán jólessz a wifinél is?
    Mert kábelen is ugyanezt csinálja nekem...
  • 0Diaz0
    Routerbe semmit nem bütyköltetek?
  • 0Diaz0
    Nekemis ugyanezt csinálja..
  • TaRka0107
    Wired-nél automatára állítottam az IP címeket. Utána jó lett a Wirelessnél is. Haveré a slim, nála az volt, hogy rámentünk és kérte a wifi jelszót, beírtuk, de nem csatlakozott. Test-nél Failed volt. Ip címekkel volt valami baj, azt tudtuk.
  • 0Diaz0
    Megoszthatnád velemis a titkát,mert nekem még nemsikerült rácsatlakoznia..
  • orichalcos
    Jönne ma valaki ODST firefight-ozni?
  • Muttley
  • vg
  • szega96
    AC3 Multi :D
  • DarkSector
    Mi a szar ez?
  • szega96
  • szega96
  • arty
    egen, a Rage akkor lenne ütős, ha nem jönne minden évben egy szebb cod, ugyan úgy 60fps-el (bár rage mintha jobban tartaná, sajna csak demot láttam), amikben néha összedől az egész pálya... (szarok rá h script, ha relative jól omlik össze!)
  • Moby
    >Ez a te véleményed
    Há én írtam. Mégis kié lenne?

>de a tesztek szerint is jó lett
    Ejjdevégtelenülfosoménezttelibe :D Az én tesztem szerint ez egy nagy büdös üres semmi. Teknóban sincs benne az égvilágon semmi. SEMMI.
    Ettől még darksector darksectora is tartalmasabb :)
  • FlyHigh
    Ez a te véleményed, de a tesztek szerint is jó lett. Carmack meg köztudottan egy zseni, persze, hogy őrült.:D
  • Moby
    Egy statikus fos az egész. Bármelyik 60fps-es cod nagyságrendekkel jobban néz ki ennél. Ráadásul a ps3-as verza egy vicc. Kermek Jancsibácsinak inkább mán csak űrgöbzit kéne reszelnie, az állítólag sokkal jobban megy neki, a VG-ből valahogy kurvára kiöregedett. Ráadásul amiket nyilatkozik az elmúlt pár évben(pl. ez a kurvaszar rage kapcsán is)...a gyógyszere is kezd egyre messzebb gurulni :)
  • FlyHigh
    Van pár tényleg low textúra, de nem zavaró annyira. Pörögni viszont pörög és nagyon igaza van carmack-nek, ez az alapja a jó lövöldének.
  • DarkSector
    Azért az egy kicsit más eset, nem nézett így ki azért, nem véletlen...:D
    Ott sok low textúra van ám...:D
  • FlyHigh
    Rage is kb kinézett így és 60fps-t futott.
  • DarkSector
    Jah nem olyan szép x360 természetessen de nem 20x szebb pc-n.
  • FlyHigh
    képekről kb annyit szűrök le, hogy pc-1080p high, xbox-720p medium. Nekem jó..
  • DarkSector
    Nekem az összehasonlító képek tetszenek a legjobban.

Az ilyen dolgok nem játékra vannak, soha nem is lesz, egy fejlesztő sem célozza majd meg ezt az árréteget, ezek a max gépek arra vannak ha multifunkciós gép kell.
    Csak példaképpen fraps-al akarsz felvenni egy Crysis 2-őt multiban, közbe stream-eled haveroknak és 3d-be játszol 5 monitoron.

Ilyen játék soha nem lesz amihez ilyen gépek fognak kelleni, ha lesz nextgen ha nem.
  • FlyHigh
    950e forinttal többért mint amit idáig költöttem, nyomathatnám valamivel jobb minőségben pc-n a portokat, ráadásul monitoron. Nagyon meggyőző.:D
  • DarkSector
    Ja értem. :)
  • Moby
    Eladtam.
    Általában eladom őket.
    Jó drágán. Aztán jó olcsón veszek egy másikat :D A mostani talán a 6.-7. boxom, és majd ugyanennyi ps3-am is volt. De sosem kellett egy időben 2 nagykonzol, annyi időm sosem lesz, meg hát akkor váltok, amikor jött/gyűlt olyan cucc az akutálisan "másik" platformon, amiért leváltom.
  • DarkSector
    Jah HL2-őt elhiszem...abban nem kételkedtem.
    Grat is hozzá.

Mit értesz az alatt hogy sosem volt itthon egy időben?
    Kölcsönadogattad?
  • Moby
    A HL2 nekem pont így van/volt: az összes létező platformra*.
    És az ugye megvan xbox classicra is.

>de egy másik platform
    Ebszolájte ugyanaz a platform. Csupán a disztribúció módja más.

*bár egy időben sosem volt. Minthogy valahogy úgy esett, hogy 360 és ps3 sosem volt itthon egy időben.
  • DarkSector
    Jah így értem , de azért ez picit más. :)
  • DarkSector
    Várj, nem arra értem most hogy ce meg collectors edition...
    hanem mint platform....

Vagyis: X360-PS3-PC-Steam.
    Gondolom érted mire célzok, ez nem olyan mint megvan nekem az Alan Wake, meg annak a Collectors változata, hanem úgymond platformokban különböznek. :)

Vagy hogy említsek 1 pédát. Resident Evil 4
    Valaki megveszi GC-PS2-Wii-PC-PS3-X360 ez pl 6 változat. :)

Jó nálam a steam az kicsit vita alapú, mert az is valójában PC felület, de egy másik platform, nem pedig csak másik kiadás. :)
    Nem mintha ettől többet érne a játék.
  • Moby
    Amúgy volt idő, amikor pl. HL2-ből nekem volt 4-nél több kiadásom is egyszerre.
    Sőt, szerintem ha összeszedem most van 4 :)
  • Moby
    Kérdezd Tinmant:

És asszem voltak neki olyan kiadásai, amiket már eladott, de majd jön és mondja :)
  • DarkSector
    Miért kinek és miből van 4 változat?

Az oké hogy alsókategóriás középszar...mert elég ha nekem jó, de én nem sűrün találkoztam vele.
    :)Azért totálissan nem felejthető, mert ha felejthető lenne nem tudnád miről van szó, de ez minden SG-s agyába beleszívódott, ha más nem a nevem miatt. :D

Nem?
    Kérdezz meg bárkit. :P