XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
GamePro - 100
Eurogamer - 100
Wortplaying - 95
Strategy Informer - 95
IGN - 95
Game Informer - 93
GamingXP - 92
Official XBOX Mag - 90
Machinima - 90
Telegraph - 90
VideoGamer - 90
Joystiq - 90
Games Radar - 90
Eurogamer - 90
GameSpot - 85
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az öregnek meg earl grey szagú fingja sincs mi a tök ez <#nevetes1>#nevetes1>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
ゾルターン
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Jaa, ûtél a kádba oszt' röhögté rajta hogy fingasz" - Trópusi Vihar
megerkezett a masina ( 250G😎 😄
meg nem sikerult kibontani. mellette van GoW 1,2,3 , 1200 pont, 1 ev gold. holnap viszik a PC-t. nincs mese meg kell tanulni jatszani bill. nelkul 😊
ゾルターン
múltkor a helyi számtek boltban vettem egy nyomtatót. otthon vettem észre, hogy nincs hozzá úesbé kábel, vissza is mentem a boltba, hogy kiverjem a hepajt. belépve a boltba, éreztem az eladó szúrós tekintetét, egybõl mondtam, hogy hívja a fõnököt, mert engem itt csúnyán átvertek. a fõnök egy kopasz 40es éveiben járó traktorbuzi volt, kirúgták a pénzszállítóktól mert állítólag mindig ráverte a tízezresekre. elõadva a panaszom csak ennyit mondott: szóval usb kábelre van szükséged, kövess engem a pincébe. belépve a pincébe egyszerrre csapott meg a dohos valamint a szarszag, ettõl meg is szédültem, elestem és bevertem a fejem. felébredve nagyon fájt a pöcörõm, ekkor a fõnök felkapcsolta a lámpát, majd elszörnyedtem mivel a farkam fel volt állítva és el volt szorítva egy usb kábellel, melynek a vége a fõnök segglukába volt bedugva. ekkor elõvett egy gainward gtx 580-as videókártya dobozt, de sajnos egy pénsizpumpát húzott ki belõle. addig pumpálta a péniszem amíg fel nem robbant, majd pedig felém állt, kihúzta az usb kábelt a seggébõl és ezzel a lendülettel rámfosott vagy 10-15 liter ürüléket. sietve távoztam a boltból a helyi kórházba ahol kinevettek, mert a héten már a negyedik ilyen esettel találkoztak. de egy kedves nõvérke mégis szóba állt velem, behívott egy kezelõbe. csak annyit tudtam elolvasni a ruhájáról, hogy katának hívták, egybõl megfordított és mondta, ánuszvizsgálatot kell végeznie rajtam. nem értettem a dolgot, ott álltam egy tátongó lyukkal a felrobbant péniszem helyén, nyakig fosban. benyúlt a seggembe kata, ám valami fura volt, nem olyan mint amilyenek a prosztatavizsgálatok eddig, hátrakukucskáltam és az az állat kata kesztyû nélkül, puszta kézzel nyúlkált a seggembe majd mikor kihúzta a bélsáros kezét elkezdte nyalogatni róla a szart. ekkor elfutottam, de találtam mindkét illetõrõl képet, és úgy tudom ezen a fórumon is jelen vannak, kérem jelentkezzenek, mivel miután hazaértem akkor esett le, hogy ekkora élményben még nem volt részem sose.
ne vásároljatok nyomtatót usb kábel nélkül
történt már veletek hasonló? XBOXGECIK A KURVA ANYÁTOKAT BASSZÁTOK SZÁJBA
te viszont
ha vezettél már életedben gyors autót, mentél vele gyorsan + játszottál a Shift 1-2 vel cockpit nézetben
és mindez nem álmodban történt 😉
akkor azonnal rájössz, h amit mondtál a Shift 2-rõl, az egy nagy
bullshit 😊
Just do it :)
Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87
Ninja Gaiden 2-ben a 4. fejezetben vagyok. Hát én vért izzadok 'path of the warrior' fokozaton. Bele sem merek gondolni milyen lehet a 'path of the master ninja'. Viszont egyre jobban megy a taktikázás. Az agyatlan gombnyomkodással, nem sokra megy az ember, viszont az egyes kombók nagyon hatásosak. A gyûjtögetni való dolgok is fantasztikusak. Ez az én játékom. <#smile>#smile><#eljen>#eljen>
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
HD konzol HDMI nélkül?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Más: Emlékszem anno pc-n barátnõm mennyit játszott a Beyond Good And Evil játékkal. Mindig mondta nekem. "Próbáld már ki, hatalmas" Nem tudom, de akkoriban sosem vett rá a lélek. Viszont lehet a HD változatát lekapom boxra.
Szerintem az elsõ három epizódra is ezt gondoltuk volna korábban, és mégis jön. Sok Ps3 fan-t ezzel igencsak felpaprikázva 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Guns of the Patriots lesz az 😄
Én kizártnak tartom, hogy valaha is megjelenjen 360-ra
PSN ID.: Beegabor
Továbbá a két konzol között az alapvetõ szempont szerintem, az exkluzív címekben rejlik.
Ps3 - Uncharted, Killzone, Infamous, Gran Tourismo, Heavy Rain stb
Box - Gears Of War, Halo, Alan Wake, Forza Motorsport, Lost Odyssey, Crackdown stb...
Mindkettõre vannak szuper címek. Talán PS3-omra több. Általánosságban véve a cross platform címek szebbek boxon, amíg az exkluzívak PS3-on erõsebbek. Természetesen mindenre akad ellen példa is.
Ugyanakkor az újabb modellek természetesen sokkal megbízhatóbbak mind a régiek. Csendesebbek is. A másik sarkallatos pont pedig lehet a kontroller kérdés. A Boxé jóval kényelmesebb, kézhez állóbb. A netes lehetõségek is sokkal "fejlettebbek" boxon, talán ezért is fizetõs. Ellenben a PS3-on live részével, ami ugye ingyenes. Viszont rengeteg panasz is van rá. PS3-on viszont ott van a blue ray lehetõsége stb. Boxon a játékokat fel tudod másolni a merevlemezre, így a lemezek állagát jobban tudod védeni. PS3-on nem tudod felmásolni õket. Rajtad dõl el melyik mellett teszed le a voksod. Mind a kettõ fantasztikus gép. De ha a box mellett döntesz akkor sem bánod meg. Sõõõt!
Akkor vegyél GeoW3-as 250GB-os x-et...😄 Ez egyszerû ha a GeoW3 érdekel akkor megvan a válasz mit vegyél...
mondjuk metal gear solid az jó lenne emiatt a PS3 de viszont a másik amit imádok a Final Fantasy-ból már van xbox-ra is.
meg mennyire megbízható ez az új modell a régihez képest 3 led hiba itt is elõfordul?
Pc-n rüheltem azt mikor lefagy az a szigetrész és a havas területen kell menni a polipok ellen.
Hát lehet az idõ múlásának köszönhetõen vagy nemtudom de most odaértem a Core utáni havas részhez és KURVAJÓ a játék, nemtudom miért, de most másképpen fest ez a fagyos terület...lehet már rég játszottam és azért fura vagy mert pc-n sokszor fagyogatott szaggatott, és azért nem tetszett, de itt kurvakemény.
(lehet a Cry Engine 3-on máshogy jött le ez a pálya, másak a hóesés effectek szerintem...valahogy másabb...)
Eddig nem tapasztaltam FPS-ben esést, lassulást max a tankos résznél cseppetet meg elõtte mikor a nagy hajót robbantják fel...
Akkor jövö héten neki kell állni legyártani szállitani.
FUCK EA!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
De sokminden szempontot lehet nézni.
Inkább nézd meg melyik játék (sorozat) érdekelne, mit nyújt a gép, és aszerint kell választani.
Ha néhány igényt felsorolnál, vagy stílusodat játékok terén.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
2, szerintem írtam hogy igen van, a 3hoz képest elõrelépés
3, 3ban is megvolt minden, turbó, kompresszor stb... ebben amúgy jobb, de csak videókon láttam turbós gépeket és sokkal jobb lett az effekt
Amúgy a hangok teljesen élethûek. Shiftben az a baj hogy minden autó sípol, mint ha fokozatmentes váltó lenne bennük. Nevetséges és idegesítõ és tönkrevágja az élményt amikor egy sima autóval megyek. Forzában pedig steril a hang, nincs kipufogó durrogás vagy hang ( effekt van, de éppen hogy kategória ), nincs semmi dadogás, moraj stb...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2011.09.23.-án vettem az Xbox 360 Slim 4gb-osat, hibátlan állapotban van papírja dobozai megvan és majdnem 2 év garancia van rá. egy játékot tudok adni az pedig a Gears of War 3, teljesen új, karcmentes, egyszer kijátszott a single player kampányt. adok még hozzá egy teljesen uj microsoftos fülest, nem volt még használva. ajándék a 2db energizer 1350mha-s újratölthetõ elemeket. Képeket tudok küldeni ha érdekel!
[PC GAMING]
"Ki akartam próbálni a Caspian bordert én is pc-n, de egyrészt textúra hibás volt, másrészt nagyon kevés hozzá a gépem, folyamatosan meg-megállt 1-1 másodpercre (nem lag). A Metro-t még úgy-ahogy bírta lowon, de ez már sok volt 😞"
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Most gúnyolodsz, szar a vga-m auto beállitással megy...😄
Élõben nem szép, szép ultrán lenne, de nem annyira eszeveszett a különbség szerintem...csak fps csökkenés van jobbára.
Enyém szerintem a LOW detalis-ra van beállitva, míg ez az Ultra:
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3