176617
-
#122509 livekodok.hu ;) -
#122508 Hozzácsapja -
#122507 Szermusztok!
Van még egy nyomorúságos hónapom a lájvból.
Ha a lejárat előtt hozzádobok még mondjuk 3 hónapot, összecsapja a még hátralévővel?
Honnan lenne érdemes venni Goldot, MS pontokat?
A livekodok.com oké, azt ismerem, de esetleg még lehetőségek?
Olyan kellene, akivel már van pozitív tapasztalat.
Köszöntem! -
#122506 -
#122505 pontosabban V4 -
#122504 Nekemis most autómatára van állítva az ip..
De frissítek énis V7-re,aztán meglátjuk... bár akkor vihetem át vissza a szobámba a boxot,mert ott a kábel.. wasd. -
#122503 Kábel is be volt dugva igen, és ott automatikusra vettük az ip címeket.
Utána jó lett a wirelessnél is. -
#122502 Hát de. Firmware-t frissítettünk, de mást nem. -
#122501 De azaz, dugjam először kábelesre, és aztán jólessz a wifinél is?
Mert kábelen is ugyanezt csinálja nekem... -
#122500 Routerbe semmit nem bütyköltetek? -
#122499 Nekemis ugyanezt csinálja.. -
#122498 Wired-nél automatára állítottam az IP címeket. Utána jó lett a Wirelessnél is. Haveré a slim, nála az volt, hogy rámentünk és kérte a wifi jelszót, beírtuk, de nem csatlakozott. Test-nél Failed volt. Ip címekkel volt valami baj, azt tudtuk. -
#122497 Megoszthatnád velemis a titkát,mert nekem még nemsikerült rácsatlakoznia.. -
#122496 Jönne ma valaki ODST firefight-ozni? -
#122495 -
vg #122494 -
#122493 AC3 Multi :D -
#122492 Mi a szar ez? -
#122491 -
#122490 -
#122489 egen, a Rage akkor lenne ütős, ha nem jönne minden évben egy szebb cod, ugyan úgy 60fps-el (bár rage mintha jobban tartaná, sajna csak demot láttam), amikben néha összedől az egész pálya... (szarok rá h script, ha relative jól omlik össze!) -
#122488 >Ez a te véleményed
Há én írtam. Mégis kié lenne?
>de a tesztek szerint is jó lett
Ejjdevégtelenülfosoménezttelibe :D Az én tesztem szerint ez egy nagy büdös üres semmi. Teknóban sincs benne az égvilágon semmi. SEMMI.
Ettől még darksector darksectora is tartalmasabb :) -
#122487 Ez a te véleményed, de a tesztek szerint is jó lett. Carmack meg köztudottan egy zseni, persze, hogy őrült.:D -
#122486 Egy statikus fos az egész. Bármelyik 60fps-es cod nagyságrendekkel jobban néz ki ennél. Ráadásul a ps3-as verza egy vicc. Kermek Jancsibácsinak inkább mán csak űrgöbzit kéne reszelnie, az állítólag sokkal jobban megy neki, a VG-ből valahogy kurvára kiöregedett. Ráadásul amiket nyilatkozik az elmúlt pár évben(pl. ez a kurvaszar rage kapcsán is)...a gyógyszere is kezd egyre messzebb gurulni :) -
#122485 Van pár tényleg low textúra, de nem zavaró annyira. Pörögni viszont pörög és nagyon igaza van carmack-nek, ez az alapja a jó lövöldének. -
#122484 Azért az egy kicsit más eset, nem nézett így ki azért, nem véletlen...:D
Ott sok low textúra van ám...:D -
#122483 Rage is kb kinézett így és 60fps-t futott. -
#122482 Jah nem olyan szép x360 természetessen de nem 20x szebb pc-n. -
#122481 képekről kb annyit szűrök le, hogy pc-1080p high, xbox-720p medium. Nekem jó.. -
#122480 Nekem az összehasonlító képek tetszenek a legjobban.
Az ilyen dolgok nem játékra vannak, soha nem is lesz, egy fejlesztő sem célozza majd meg ezt az árréteget, ezek a max gépek arra vannak ha multifunkciós gép kell.
Csak példaképpen fraps-al akarsz felvenni egy Crysis 2-őt multiban, közbe stream-eled haveroknak és 3d-be játszol 5 monitoron.
Ilyen játék soha nem lesz amihez ilyen gépek fognak kelleni, ha lesz nextgen ha nem. -
#122479 950e forinttal többért mint amit idáig költöttem, nyomathatnám valamivel jobb minőségben pc-n a portokat, ráadásul monitoron. Nagyon meggyőző.:D -
#122478 Ja értem. :) -
#122477 Eladtam.
Általában eladom őket.
Jó drágán. Aztán jó olcsón veszek egy másikat :D A mostani talán a 6.-7. boxom, és majd ugyanennyi ps3-am is volt. De sosem kellett egy időben 2 nagykonzol, annyi időm sosem lesz, meg hát akkor váltok, amikor jött/gyűlt olyan cucc az akutálisan "másik" platformon, amiért leváltom. -
#122476 Jah HL2-őt elhiszem...abban nem kételkedtem.
Grat is hozzá.
Mit értesz az alatt hogy sosem volt itthon egy időben?
Kölcsönadogattad? -
#122475 A HL2 nekem pont így van/volt: az összes létező platformra*.
És az ugye megvan xbox classicra is.
>de egy másik platform
Ebszolájte ugyanaz a platform. Csupán a disztribúció módja más.
*bár egy időben sosem volt. Minthogy valahogy úgy esett, hogy 360 és ps3 sosem volt itthon egy időben. -
#122474 Jah így értem , de azért ez picit más. :) -
#122473 Várj, nem arra értem most hogy ce meg collectors edition...
hanem mint platform....
Vagyis: X360-PS3-PC-Steam.
Gondolom érted mire célzok, ez nem olyan mint megvan nekem az Alan Wake, meg annak a Collectors változata, hanem úgymond platformokban különböznek. :)
Vagy hogy említsek 1 pédát. Resident Evil 4
Valaki megveszi GC-PS2-Wii-PC-PS3-X360 ez pl 6 változat. :)
Jó nálam a steam az kicsit vita alapú, mert az is valójában PC felület, de egy másik platform, nem pedig csak másik kiadás. :)
Nem mintha ettől többet érne a játék. -
#122472 Amúgy volt idő, amikor pl. HL2-ből nekem volt 4-nél több kiadásom is egyszerre.
Sőt, szerintem ha összeszedem most van 4 :) -
#122471 Kérdezd Tinmant:
És asszem voltak neki olyan kiadásai, amiket már eladott, de majd jön és mondja :) -
#122470 Miért kinek és miből van 4 változat?
Az oké hogy alsókategóriás középszar...mert elég ha nekem jó, de én nem sűrün találkoztam vele.
:)Azért totálissan nem felejthető, mert ha felejthető lenne nem tudnád miről van szó, de ez minden SG-s agyába beleszívódott, ha más nem a nevem miatt. :D
Nem?
Kérdezz meg bárkit. :P