176617
banner
  • Moby
    Bulletstorm jó szórakozás.
    Nekem ebbe a listába még bőven belefért a KZ2, bár ez itt ebben a topikban irreleváns.
    Riddicket, Metrot, Halokat, Bulletstormot mondtam volna. Deus Ex-et meg má mondtam.
  • FlyHigh
    Metro 2033-on gondolkodom, kérdés az, hogy kitolás után eladható-e egyáltalán.
  • davidka003
    Akkor úgy néz ki csak meg kell vennem a Bulletstormot. :D
  • Moby
    Ez teljesen érthető, az utóbbi években mindenki inkább tps-t fejleszt.
  • Totti5
    Darkness 1 - ( a story miatt a 2 is idejöhet, de a látványt elbaszták a képergénnyel... )
    Halo összes - ( na vajon miért?:) )
    Mirror's Edge - ( fun gameplay és lövés nélkül végig lehetett vinni, csak nagyon nagyon rövid és HOL VAN A FOLYTATÁS??? )
    Bulletstorm - ( badass story, zseniálisan fun gameplay )
    Metro 2033 - ( story, atmoszféra, az egész témája és gameplay elemek )
    The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - ( habár retro és a felét már láttuk, de még mindig ötletes és nagyon élvezetes és az új rész is remek )
    Condemned 2: Bloodshot ( mert horrrrorrorr a javából )
    Clive Barker's Jericho ( Clive Barker!!! egy beteg állat )

Hát ez nem is olyan sok ennyi év alatt...
  • Seth
    Pew-pew-pew
  • Renjike
    te jó ég .. ebből prémium lesz :'DD
  • Waczkor
    Splintert nagyon várom.

Végre igazi bf mapok
  • Moby
    Bárhogy erőltetem az agyam az elmúlt évekből mint meghatározó fps ez a 2 címet tudnám rávágni:
    Mirror's Edge, Portal2, mint kimagasló alkotások.
  • Moby
    Van az előbbi hevenyészett listában az is. 2 is. Ha megerőltetem magam, biztosan teszek hozzá még párat.
  • DarkSector
    Miféle mérföldkő?
    Crysis.
  • FlyHigh
    FPS-re gondoltam és úgy a HL2 mérföldkő utáni időszakból kellene.
  • orichalcos
  • Moby
    Felsorolhatatlan mennyiség. Egyszer lehet időt kellene szánnom rá.
    Most épp retrózok, és fahrenheitet nyomok, de a közelmúltból is rengeteg knagy kedvencet tudnék mondani. ME-k, DE:HR, ha má Quantic Dream: HevIrén, UC-k, GodOfWar-ok, Mirror's Edge, Castlevania: LoS, rengeteg van, k. sok idő kellene, hogy összeszedjem.
    Az elmúlt 5 évből biztos tudnék 30 olyan címet mondani, ami - azzal együtt, hogy valami, kisebb-nagyobb gyíkja azért van - valamilyen szinten meghatározó részét képezi a Videojáték palettának. És ez is csak egy kisebb lenyomata lenne a teljes képnek, hiszen vannak olyan stílusok, amikkel én ebszolájte nem is játszok.
  • DarkSector
    "Haloba, van jó hangja, kinézete, fizikája, irányítása" bocs de ez nagy baromság...jo a halo, de semmi eztra nincs a kocsikban.
    Főleg nem az irányítás meg a fizika.
  • DarkSector
    Legjobb a Forza 4 csak azt hittem FPS-ekről van szó...:D
  • FlyHigh
    Mondjál már egy pár kedvencet az újabb időkből, HL2-ben egyetértünk, az pirított mindenhogy 0day vettem.
  • FlyHigh
    Szerintem ha már tesznek bele autózást, akkor az legyen jó. Haloba, van jó hangja, kinézete, fizikája, irányítása, ja meg az a csápoló forma a platón mindent visz.
  • Totti5
    Azokban pláne szar, semmit nem fejlődnek, ugyan olyan fapados és idétlenek... Legjobb ótókázás a GTA4 és Mafia 2ben van.
  • Moby
    Nalátod ez a különbség.
    Ezért nem olvasok én gamersajtót(se), többek közt.
    Hogy az pics.ba lehet 85%-ra értékelni bármit, amiben nincs egy maradandó, emlékezetes momentum sem??
    Tudod mi 85%? Amibe tettek lelket és/vagy energiát, csak mondjuk valahol elbaszták. De van benne legalább Mario/Solid Snake/Normandy/Ezio Aditore/vagy legalább egy koszos Master Chief, vagy legalább valami sovány fogodzó, amiből tudjuk, hogy ez a játék létezett, és kicsit haragszunk rá, mert lehetett volna sokkal jobb is.
    Ezek a szarszemétmocskok amiket próbáltok itt piedesztálra emelni ezek az égvilágon nem tettek le semmit az asztalra. SEMMIT. Egy kibebaszott pályanevet sem tudnátok mondani wiki nélkül, egyetlen karakter, egy ütős pillanatot sem. Ugyanis ezekben ilyen nincs. Nincs kontent. Üresek, lelketlenek, középszar időelbaszások.
    85%-ért kurvára meg kell dolgozni, nem olyan szemetet lepakolni az asztalra, amire 3 hónap múlva senki nem emlékszik.
  • DarkSector
    Egy FPS-ben nem az autózás a lényeg nem attól jobb egy játék mert autozgatni lehet benne, amúgy szerintem a BF vagy FC messze jobb de mindegy.
  • FlyHigh
    FPS stílusról volt szó, azon belüli autózásban meg a legjobb a Halo.
  • Totti5
    Ebben az egész posztapokaliptikus sivatag minden világban szerintem semmi sincs. Lehet 1-2 RPGben tudnak vele mit kezdeni, de amint ez a szó hogy nukleáris támadás utáni állapotok felcsendül könnybe lábad fél milliárd ember szeme és már látatlanba 10/10 minden ilyen játék... nem véletlen hogy ezek az előre koldulunk össze egy halom pénzt a semmire projectek közt az ilyen posztapokaliptikus játékok szép számban vannak...

Borderlandosot végigvittem és szégyenlem is magamat miatta eléggé... egyrészt sírás megy hogy milyen buták a játékok és nincs story meg hülyéknek készül erre tegnap is nézem 5 féle oldalon a Border 2 3 perces non stop primkó tömeghent videó alatti kommeneteket... szó szerint ÁJÚLDOZIK tőle a konzolos és a pc gémer is, hogy ez milyen csúcsszuper lesz.

Ezzel nem is lenne gond, ha nem lenne közben kettős mérce, meg éjjel nappal rinya, meg nem húznák le a Max Payne 3 storyját minden sarkon a szakik...

Na most felkúrtam az agyamat a semmin megint:D:D:D:D
  • DarkSector
    Forza 4 szar jah.
  • FlyHigh
    Mondjuk az egész autózást kihagyhatták volna, akárcsak nagyon sok játékból. Halo nagyon felrakta a mércét nálam már 2001-ben autózás terén, közelébe nem ér semmi a mai napig.
  • FlyHigh
    Olyan mintha nem egy játékot nyomtunk volna, pc-n pörgettem ki 720p max, semmi problémám nem volt, grafika iszonyat jó a karakterekkel együtt, ai nagyon el van találva, történet sem lenne rossz, de ellaposodik, ettől függetlenül változatosak a pályák és mivel maga pörgő akció kiváló, toltam tovább. Kb olyanra értékelném, mint a tesztek, 85%-ot megér nálam. Borderlands-nál csak onnan tudom, hogy nem egy nyomorult képregény, mer' nem kell lapozni, szerintem nagyon túl húzták, rage-be meg pont eltalálták.
  • DarkSector
    Hát hogy jó-e vagy nem az mellékes most, de mint új játék és megjelenik ps2-re...az a kemény.
  • DarkSector
    3DS egy kézikonzol, nincs vele szerintem semmi baj.
    Ott van a RE Revelations...

Ez egy dolog, de PS2 mint 2. generáció, holott 3DS legujabb generáció még ha hordozhatók közt is.

GC meg XBOX meg hol van? :D
    Szóval figyelemreméltó a támogatottság 12 évvel a megjelenés után.
  • Totti5
    Rageba semmi sincs... a COD 60 fps sokkal nagyobb meló és sokkal nagyobb elsimerés, mint a Rageé.

Codban van popup? ha van akkor nem igen látni, de szvsz nincs.
    Rage? amint fordulsz már popupol...

Még a CODban is sokkal szebb a terep közelebbről mint a Rageban... abban egyszerűen egy homály ha 1-2 méternél közelebbről akarsz valamit megnézni.

Fizika? Rageban semmi sincs... még egy hordót sem lehet elmozdítani és egy vizes üveget sem lehet szétlőni ami az asztalon van. CODba igen.

Scriptek? Ragéban semmi sincs, a látvány unalmas és egyhangú.

Fizika? zéró. Járművek irányítása neveteséges, a ragdoll iszonyat bugos, pedig mivel másnak nincs semmi fizikája, legalább az lett volna normális, de nem sikerült.

Gameplay? Borderlands féle copy paste story nélküli dara.

Se nem oldschool, se nem előremutató, se nem innovatív. Egy unalmas technikailag elcseszett ötletektől mentes tecsdemó akart lenni és az is lett.
  • FlyHigh
    értem, tokja még jó lehet akkor is, mármint kopaszon a neonzöld:D
  • davidka003
    Fifa jobb, 2009-est meg amúgy sem vesz senki.
    Fifával ugyan ez van. 2009-2010-es eladhatatlan.

Én már annak is örülök, hogy ingyen elvitték a Perfect Dark Zeromat. Vannak ilyen játékok amihez már ahhoz is szerencse kell, hogy ingyen elvigyék.
  • FlyHigh
    Szokott ilyen lenni, van hogy az egész hálózat belassul. Elsőbbségit preferálom, megéri azt a plusz pénzt, így mindig gyorsan ideér.
  • FlyHigh
    pes egyáltalán jónak számít? van egy fóliás 2009-em, azt 700ft-ért nem kell senkinek:D
  • davidka003
    Nem értem hogy jöhet bármi is a 3DS-re, fosszar hardver.

-------
    Többieknek kérdés:
    Kedden feladtak nekem az ország 3 pontján 3 csomagot és ma kellett volna megjönniük. Nos egy sem jött. Ilyen hogy lehet? Mert ha 1 nem jött volna meg nem lenne gyanús, de hogy egyik sem? Ennek az esélye kb 0 lehet nem?
  • DarkSector
    Érdekességképpen:

Július 25.-én PES 2013 demo....

'A játék Playstation 3, Playstation 2, PSP, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS és Wii platformokra érkezik, valamikor ősszel.'

Döbbenten olvasom hogy PS2-re jönnek még ki játékok...ez komoly.
  • TaRka0107
    Már vettem tőle. Azonnal küldte a kódot, utalás után.
  • blackcalibra
    Ja, az nagyon jó pénz érte szerintem.
    Állítólag rendben van a tag.
  • FlyHigh
    12 hónapost vegyél akkor.
  • blackcalibra
    #122508:
    Akkor oké. Kösz!

#122509:
    http://www.youtube.com/watch?v=1jGdVZecZjc

#122510:
    Ő teljesen megbízható gondolom, elég jó ár a 3. hónaposért.
    Viszont találtam olyat is, aki a 12 hónapost adja 6500-ért.
  • TaRka0107
    Hardveraprón van Cuccok nevű felhasználónak 3000ft-ért 3 hónap!