XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szega96
Jah én is xD

szega96
játék a gép helyett

szega96
Jah vannak azért,grafó szépnek néz ki..Recékkel hogy áll a gép? AI milyen?

Bil Ur Sag
Srácok van valakinek vmi tapasztalata a upc-vel? Azért kérdezem, mert anno nekem volt upc netem, és képtelen voltam beüzemelni rajta a konzolomat. Mindig vmi dinamic ip failed... hibaüzenettel megszakadt a csatlakozás. Rá egy évre rendeltem T-home-ot,(elsõ liveomat is T.home.on regisztráltam be) és kb 5 perc múlva volt netem. Ezért is mentem vissza a home-hoz. Érdekes... Várom a véleményeteket ez ügyben. Félek visszaállni upc-re, mert nem akarom hogy ez legyen megint.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hol találom meg azt, hogy milyen verzió dashboard van a boxomon?Köszi szépen.
Macccy
Guys. Ha itthon mo-n elõrendelem a Forza 4 limitedet teszem azt, akkor az is gond nélkül használható lesz az én Angliaia LIVE! accountommal? Azért kérdem, mert még sose vettem itthon játékot ... ? <#miaz>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Renjike
Crysis , Crysis Warhead , Bad Company 2 akkor csak 3 xDD de mind más mailcímen van :S

sötétszektor : Delta fokozaton PC-n geciizgalmas meg nagyon fasza 😊 3 szor vittem ki deltán , sokat kell lopakodni egyenként kell észrevétlenül gyilkolni , ha észrevesznek ROHANNI 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
fasozm van vagy 6 EA játékom és mind más accounton van egybe kéne terelgetni õket van rá mód? 😄

DarkSector
Oks már közben rájöttem mindkettõre, egyik acsi csináláskor...😄
Már csak a könnyû rész van vissza. <#vigyor5>

35/40 acsi van meg. 😊 ez az 5 maradt vissza ebbõl 4 szívásnak ígérkezik majd

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Asszem te kérdezted mennyi ellenfél van a Cry-ban, csávókám feltöltötte, ezt a területet nézd meg és számolgasd össze mennyit nyirbál ki. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
ha fizikát és irányítást akarsz
RBR, RaceON, GT Legends stb.
PC-n
NFS Shift 1-2: pillanatnyilag a leginkább élethû virtuális vezetési élmény cockpit view-ban
próbáld ki 😉

Just do it :)

Bil Ur Sag
Állatság! <#vigyor><#eljen>

Seth
At Altairt "alakító" karakteren szakadtam,mikor megbotlott és lezuhant a végén 😄

PSN ID.: Beegabor

szega96
Nem kicsit 😄és akkor egy kis feldolgozás:

szega96
Jó a dirt igen,eléggé leköt, meg a gs is jön belõle

Bil Ur Sag
Várós!!!<#eljen><#worship>

Bil Ur Sag
Csillag eléggé keveset sebez. Általában csak az elején, vettem igazából hasznát. Õket már csillaggal elég nehéz lekapdosni. Mondjuk nem lehetetlen, de íjjal jóval egyszerûbb. Fõleg mivel íjnak van másodlagos funkciója is. Van hogy simán lövöldözöl vele, illetve van hogy ellenségre fókuszálsz (bal gomb lenyomva tart. majd bal stick el ráállsz az ellenre, és a végén jobb ravasszal közelítesz. Ha célba vetted az ellenséget felengeded a bal gombot. Voilá! Egy lövéstõl kifekszenek. 5-6 ilyen repülõ valami, 20mp alatt leszedhetõ, és alig sebezõdtél.
A Test Of Valor 3-ban ezeket a repülõ valamiket dobja be úgy 10 darabot, és mellé még ugyanennyi farkasembert. És kb van vagy 10-15 hullám belõlük.
A Dirt-el még nem játszottam. De ha érdemes, akkor pótlom.

szega96
FakkJeah

szega96
Hát majd ha lesz kedv idegeskedni akkor elõveszem😄 de most dirt2-t tolom.. én úgy csináltam a repülõ szarokkal h dobáltam õket csillaggal és akkor ereszkednek egyre lejjebb és akkor ütöm de nem volt vmi jo taktik😄 mert közbe leszedett a többi,de majd kipróbálom az íjjal is,thx 😄

DarkSector
Jah várom hogy youtube-re legyen Acsi hunter video de még végigjátszás sincs. 😊

Renjike
arra már nem emlékszem .

DarkSector
Jó lefordítani énis le tudtam de játékmenetre mit kell tenni?
Sima 30 ellenfelet kukkoljak le, meg mit foglaljak el? ezt nem értettem nem az angol szavakat nem tudtam. 😊

Renjike
1. foglald el a vonatállomást ez nemtudom hol van .
2. a távcsõ segítségével jelölj meg 30 embert

DarkSector
Aki megvette a Crysis-t. (vagy direkt vagy VÉLETLEN, ugye Croftmanor 😄)
És vágja ezt a 2 acsit (alsó és felsõ, a többit értem mit kell hozzá megcsinálnom)

Az segítsen (ezekbõl a visszamaradt acsikból az alsót-és-felsõt nem vágom):

Bil Ur Sag
Az elején én is kb ezt éreztem. Aztán rájöttem arra, hogy az agyatlan gombnyomkodással itt bizony semmire sem lehet menni. Szinte végig kombókra épít a játék. Összefûzve pedig pár kombó, pillanatok alatt végez a komolyabb ellenfelekkel is. Továbbá ami fontos a megfelelõ idõben való blokkolás, és a folyamatos mozgás, elugrás, elfutás. Kerülni kell a szitut, hogy egyszerre több ellenfél is körbezárjon. Ha mégis megtörténne akkor jöhet a ninpo nevû cucc (varázslat). Én kimaxoltam az Art Of The Wind Blades nevezetût. Ha körbezárnak elsütöm, és eléggé komoly veszteségeket okoz az ellen között. Ami még hasznos hogy rendesen betanulja az ember a falon való futás, és elugrást. Így könnyen ki lehet menekülni egy szoros helyzetbõl, vagy éppen az ugrással egy ellenfél mögött teremsz, és vége is a dalnak számára. Továbbá több kombó is különbözõ szitukra van kialakítva. Egy egy ellen. Kettõ egy ellen. Ellenfelektõl körbe zárva. Ütéstávon kívül...stb... Érdemes ezeket nagyon megtanulni, és onnan elkezd ez a játék egy hatalmas érzést átadni az embernek, amit nem tudok így megfogalmazni. Tipikus példája annak hogy "csak az játssza jól, aki ért is hozzá" Eleinte nekem is frusztráló volt, és volt hogy azt hittem hogy repülni fog a kontrollerem. Majd bementem a fegyverek menübe, és az adott fegyveren details. És lám csodát. Százféle kombó! Akkor gondoltam úgy hogy itt lehet a titok nyitja. Hiszen ezek a kombók nem véletlenül kerültek be kérem szépen. De nem ám! Ellenben sok másik játékkal, ahol a kombók maximum csak látványilag adnak hozzá valamit a kaszaboláshoz. A fõellenfelekkel meg lehet izzadni, és egy rossz mozdulat és kezdõdhet újra a harc. Viszont mindegyiknek megvan a maga gyengesége, és idõvel rá lehet jönni hogy kit hogyan a legkönnyebb legyõzni. A játékban számtalan extra is van. Gyógyító por, és növény. Életcsíkot növeli kis cucc. Ezek használata pedig kötelezõ. És azért az egészhez nem árt egy jó adag, türelem, elszántság, és sokszor szerencse sem.

Apropó: A repülõ lényeket íjjal célszerû leszedni. Ha ráközelítéses módban lõsz rájuk, egy lövéstõl kifekszenek. Ha csak magában lövöldözöd õket íjjal elég sok kell nekik.

Gondolom ettõl te még nem fogod újra elõvenni, de lassan jön a három és remélem megtartják benne azokat a dolgokat, amik miatt én eléggé rendesen beleszerettem ebbe a játékba <#eljen><#smile>

Macccy
Háát azt hiszem, hogy 2 nap 13 óra 25 perc múlva eladósorba kerül a Forza Motorsport 3 Ultimate Edition -öm. akinek kell esetleg, az Érd, Batta, Tárnok, Székesfehérvár környékeken veheti át, karcmentes, két lemezes, stb.)

3500 Ft <#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

szega96
Hát nekem nem jön be azért mert low vagyok és már az elején elakadtam xD ott ahol ilyen háztetõn vagyok és ilyen repülõ szarok támadnak

Bil Ur Sag
Nem lehet letenni ezt a Ninja Gaident. Viszont ami érdekes hogy az ilyen pályaközi "kis boss"-okkal jóval nagyobbat szívok mint a fõ ellenségekkel. Most állok a harmadik Test Of Valor-nál. Kezd érdekes lenni a dolog. Farkasemberek, tûzokádó repülõ vmik... Lezúztak kb 10 másodperc alatt. És ez az elsõ hullám volt. Van belõle vagy 15 <#wilting><#eljen>

szega96
Turok az tudom h régi game,de milyen boxon? még azzal a nagyon régivel játszottam azt szerettem aztán most elgondolkodtam ezen mert jatekaimon kemény 1000ft 😄

szega96
passz,nekem is néha összejön néha nem

Soldiers
Srácok a fable 2-ben hogy kell szexelni a csaj szexre vágyik de hiába meek oda az ágyhoz csak aludni lehet vki tudja??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DarkSector
Meg hát.😄

Nekiállok maradék acsiknak csak van 1-2 amit nem értek hogy pontossan mit is kell tenni.

szega96
Na 1-2 hét és én is megveszem a crysist van még 240 pontom ahhoz veszek 2300ér 800at és megveszem annyit megér 😄

DarkSector
Jó persze csak azt elõõ is kellett volna adni, ezért van hogy sok a cod-ban a sokak álltal nevezett script, hogy vezessék a story-t és ne laposodjon el.

Renjike
pedig jó sztorija van 😊 de én most darksoulsra meg skyrimre izgulok 😄DD

DarkSector
Crysis:

Végén Reckoning szép látvány, játék kivégezve...gyanúsan újrakevert zene a Credits listán.

Még mindig nem fogott meg annyira a story, viszont nem szaggatott a játék 1x sem. 9/10 a langyos story miatt.

Sziasztok! Hogyan lehetséges, hogy elinduljon a Fifa12 az xboxomon? Mert miután elindítom, frissíteni akar. De a frissítés vége elõtt megáll a folyamat. Valami olyasmit olvastam, hogy 1.9es fw kell hozzá. Azt hogy tudnám megszerezni?

Elõre is köszi a válaszokat!
Moby
" Az érdekelne hogy xbox hardverei felhasználhatóak e pc be ?"

Simán!

Adversus solem ne loquitor

Hátha te aszt mondod hogy a shift irányítása és fizikája valósághû akkor te vak vagy.
DarkSector
A kérdés is fura. 😊

Krapo
Valahogy éreztem ... 😄 Azért köszi ! pedig microsoft de jól kitalálták ezek szerint hogy ne lehessen okoskodni ...

Seth
😄 Nem, egyedül a joy-t tudnád használni

PSN ID.: Beegabor

Krapo
Hello sziasztok ! Az érdekelne hogy xbox hardverei felhasználhatóak e pc be ? Pl proci meg egyebek, csak mert kaptam egy félig halott xbox 360-at és gondoltam hasznosítom ha tudom valahogy .

Elõre is köszönöm!

DarkSector
Jó al bundi-s logod.😊

gurubefree
kibontom .... es mi van benne 😄 FORZA MOTORSPORT 3

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Renjike
MW3 : Grafika még mindig <#levele> Tökéletes Animációk <#eljen> Tartalmasabb mint elõdjei <#eljen><#eljen> Akciódús <#eljen> De kicsit tulzásba viszik <#levele> fegyverhangok <#levele><#levele> Multi nekem a cod 2 óta nem jön be <#eljen><#levele>

Bil Ur Sag
Próbálok eltekinteni felette, és figyelembe sem venni, de nem tudom engem kegyetlenül idegesítenek az ilyen majmok... De majd igyekszem nem észrevenni.

Harlekin
A baj az,hogy reagáltok rá mert az ilyen ezt élvezi!
Bil Ur Sag
te még egy okos ember lehetsz...
Nem lehetne valahogy kitörölni ennek a Vezér trollnak a kommentjét?

Mr Manson
Reggelt!
Ez az MW3 video odabasz rendesen ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN