176617
-
#122669 Xboxon kb 1-2 kormány megy csak. G25, G27 nem.
#122667: én egy eladótól kértem 5k-ért, azt mondta hogy van képem 5k-ért kérni.
Ha október körül sem lesz olcsón akkor valszeg spórolok és megveszem 7-8k körül. Aztán 5k-ért tovább adom. -
nyusz #122668 Milyen kormányt érdemes venni xboxhoz? g27nél azt látom hogy pc és ps van ahhoz esetleg vmi átalakító? -
#122667 Hogy a gecibe ilyen drága a Silent Hill zavii-n úristen...ezekszerint nem mostanában játszom vele. -
#122666 Akkor azt kéri.. mindegy.. a lényeg hogy kéri..
" Landor légyszíves csináld meg a fejlécemet, Gamertag:UncagedPizza " -
#122665 Army of Two 40th Day van valakinek itt eladó? -
#122664 Így ird:
Landor légyszíves csináld meg a fejlécemet, Gamertag:abcd
Köszi -
#122663 Nem kellene kérni pedig. Nem 800g-t kérne hanem Microsoft pontot. Elsőnél viszont ingyenes. -
#122662 Na indulok át :) -
#122661 Nekem itt boxon 800G-t ír.. de oké,mindjárt meglesem. -
#122660 Nem. Legelőször ingyenes a változtatás. -
#122659 Tudom, 800Gbe kerül!
Amúgy mindjárt megcsinálom forzába a versenyt + átdugom a netkábelt és visszaigazolok!
Amúgy valaki / "Totti5" / betudná nekemis rakni ezt az xboxlc-s izét a nevemhez? Thanks! :) -
#122658 -
#122657 Na akkor fussunk neki!
Ha live csatlakozás nélkül csinálsz profilt az nem offline profil!Azzal ugyan úgy tudsz livére csatlakozni mint a közvetlen online csinált profillal,csak első csatlakozásnál majd kéri az adatokat!Az csak annyit jelent,hogy az a profil a live rendszerbe már regisztrálva van!Azt a kártyát meg ahoz használod fel amelyikhez akarod.
-
#122656 Már nem kell. Mortal Kombat anélkül is megy, eltörölték nála. -
#122655 Nekem is, vagyis nekem emailbe küldték most.
Felvettelek live-re.
Amúgy tudod változtatni egyszer a Gamertagod!
-
#122654 azaz,nemis csinált,hanem ugye kérte a profilnevet + email + pass-t.
és ugye neten van(volt) már live-re regim,azt megadtam,és úgy csinált profilt... de kitalálom majd akkor újból ezt az egészet... -
#122653 Igen,mert amikor beakartam lépni live-ra,akkor azt dobta ki hogy akkor kidob a jelenlegi profilból( offline) , kitöltöttem a dolgokat, és csinált 1 online profilt ( leaglábbis ez a profil alatt van az xbox live felirat ) ,és ha offline-be akarok átlépni akkoris ugyanezt csinálja.
De ilyenem van..
Amúgy GOLD-ra gondoltam...
De majd ha megkapom a netkábelt,akkor megpróbálom megokoskodni vhogyan..
aztán remélem sikerülni fog... -
#122652 Oh shit:) -
#122651 Kell -
#122650 Mortal Kombathoz kell online pass? Ha nem akkor rám írhattok és tolhatnánk multiba. -
#122649 Hát kell is ám ész elmagyarázni meg kell a másik oldalon ész megérteni.
A poén ott van hogy a 2. és 3. profilt inkább csak multira meg egyébb dolgokra érdemes használni...az első elkezdett fő profilba tólni a single részeket amikor acsikat gyüjt az ember meg pontokat meg mindent, meg ugye vásárol...
a 2-3 profilt csak aktiválni és mikor multihoz live kell vagy korai demo-hoz vagy live chat stb...akkor átlépni.
De ez is paraszt logikával tök természetes dolog lehet.
Vagy ha 3 családtag használja, akkor persze értelemszerűen megy 3 profil párhuzamossan. -
#122648 Már meg van, külön kellett letörölgetni a letöltött tartalmakat hozzá:) -
#122647 Forza 4 2.dvd-jét hogy tudom letörölni vinyóról? Nem akarom formázni az egész vinyót, mert akkor a mentések oda vannak:D -
#122646 Borderlands 2 hol érdemes előrendelni ? -
Jimanszky #122645 ment PÜ -
#122644 Na akkor ma is tanultam valamit köszi. -
#122643 Mármint a 3 profilos őőő 3 max profilos,esetleg a 3 különböző profilos,netán a 3x1 hónapos lives vagy a... -
#122642 Na ez a szar is jó alaposan meg lett rágva! -
#122641 Dragon's Dogma bevégeztetett. Hát 53 órácska volt, de ennek tuti 50%át A-ból B-be való futkosás töltötte ki :D
Jó volt, de a végére már úgy ismertem az egész térképet mint a tenyeremet, és kicsit kiábrándító volt, hogy mindig ugyanott bukkantak fel ugyanazok az ellenfelek. Kis véletlenszerűséget igazán belerakhattak volna, nem lett volna ennyire unalmas a futkosás. Később persze lesz majd egy teleportkő amivel lehet gyorsítani a helyzetet, de csakis a fővárosba, illetve még egy helyre miután még egy "fogadó" teleportkövet megszerzel,ami bárhova lehelyezhető
Nagyjából minden fő és mellékküldetést megcsináltam, ebben nincs benne a táblákon elhelyezett "Ölj meg 45 nyulat", "Gyűjts be 50 hóvirágot", "Kísérj el valakit a térkép másik végébe" jellegű küldetések , mert nem érdekeltek és sokszor olvasásra is fizikai fájdalmat jelentettek :D
A sztori, hmm, kb olyan mint a Dark Souls, alig van jelen,nem nyomják az arcodba, de azért van valami
Ami nagyon meglepett, hogy 50 óra után mikor legyőztem az "utolsó" boss-t és lepörgött a stáblista(bár gyanús volt hogy csak a szinkronszínészeket mutatták), visszadobott a játékba és hát nem éppen az történt a finálé után,amit reméltünk, úgyhogy helyre kell hoznunk valahogy ezt a káoszt ami lett :D Minden ellenfelet kicseréltek a min.5x durvább változatára,az ég bezöldült ,és hamut fújt a szél mindenfelé, új küldetések jelentek meg és egy új helyszín, ahol az igazi megnyerés várt. Én ezt a részt 3 óra alatt letudtam, mert csak az új helyszínre mentem, de aki szeretne az még úgy 20 órát biztos el tudna tölteni
Jól szórakoztam, 7,5 pont -
#122640 Jajdehogyis... Az első 3 profilhoz jár az 1 hónapos ingyengold. -
#122639 Jahh értem. -
#122638 Nem csak max 3 lehet, de csak az első 3-ra él az ingyenes live. Nem? Mert nekem volt már 3 profilom, és még engedett továbbit csinálni. -
#122637 Minden boxon 3 profilod lehet max. Mindegyik profilhoz van egy hónap ingyen gold. -
#122636 Még mindig nem értem. 1 hónap ingyen GOLD van csak egy boxnál. Mi az hogy 3x1? -
#122635 3x1 hónap
Profilonként egy. -
#122634 1 hónap live-ed van nem? Minden boxohoz 1 hónap live jár ingyen. -
#122633 amiből 1-et már el is buktál :)
a meglévő gamertagot vidd lájvra, olyankor egyébként választhatsz új gamertagot is! ergo még MS pontot sem kell feleslegesen költened.... -
#122632 Mi az hogy nem lives?
Csináltál 1 másik profilt??Minek???
Miért nem azt a profilt livesitetted amin a GS ek voltak?!
Sehogy nem viszed át a GS eket a másik profilodra!!! -
#122631 Szuper.. azthittem hogy az előző tulaja a boxnak,aktiválta a live-t.. de nem.. szóval most van 3hó live-m is :-)
( De mostmár kiirom a live user-t.. aki gondolja,vegyen fel barátnak :) Danke! ) -
#122630 Sikerült is..(live usert késöbb kiirom aláírásba) viszont.. valahogy a nem live-s profilból a cuccokat átlehetne vinni a live-s profilomba? Mert a nemlivesbe ( bár nektek kevés,de ) van 835gamerpontom és azt jólenne átvinnem a livesbe.. mert szeretném folytatni.. viszont újrakezdeni,előlről,mindent nemszeretnék..