XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Test Drive Unlimited 2 2990Ft (végre a hozzá méltó árkategóriát kapta, pont ennyit ér a TDU2)
WWEŸ All Stars™ Ár a részletek menüpont alatt lesz majd. Kérdés hogy kiváncsi lesz-e rá valaki?

SONIC 4 Episode I 800MP vicces hogy: EPISODE I

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Macccy
Mi ez a sok elkúrás mostanában a Limited -ek körül? Elõbb Microsoft Magyarország b*ssza el a Gears of War 3 -nál az elõrendeléseket, most meg az EA? Ennyire harmadik világ vagyunk? Remélem a Forza 4 Limited -emet nem fenyegeti semmi hanyagság, mert akkor kieresztek pár belet, az ziher ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Kérdés az hogy maga a BF3 érdekel-e valakit. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Értem. A picsába...
De ha jól értem, akkor senki nem fog kapni, se 576 se más. Nem?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Soldiers
a Back To Karland az fog járni hozzá csak ezek a 3 extra
Hát kérdeztem tõlle hogy hova lettek azok a extrák oszt mondta hogy
Látogató üzenete:
így volt hirdetve
Konzolok Szervize üzenete:
igen de ugy nez ki az EA elrontotta a gyartast s az allokaciot, nem fognak tudni ebbõl adni senkinek sem.
Látogató üzenete:
aha akkor csak a DLC lezs a biztos?
Konzolok Szervize üzenete:
igen a back to karkhand, vegulis az a legkomolyabb
Látogató üzenete:
értem

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Miért is nem kapjuk meg ezeket? Én Limitedet rendeltem. Honan vetted? Mert nekem most csak annyit írtak, hogy válasszam ki az ajándékomat.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Soldiers
Srácok aki elõrendeli a BF3-t és konzolokszervizénél nem kapja meg ezeket a extrákat
* Fizikai hadviselés kiegészítõ: 3 idõleges exkluzív tárgy és egy korai fegyver feloldása a BF3 játékban.
* Specact készlet: 8DB textúrakészletet tartalmaz minden osztálynak egyet.
* Dögcédula csomag: 10 egyedi dögcédula, mely a Multiplayer játék során jelenik meg gyõzelem esetén.

ezeket más boltnál megkapják??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DarkSector
Ez szebben néz ki, a SCC ettõl gagyibb volt.

DarkSector
GG olcsosítás történt?

Macccy
... és a zene kicsit Inception ... állat! (javít: elfolytanom == elfoJtanom)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Köszi a segítséget!!! 😊

\"Milyen kegyes is az élet, ha az embernek a megfelelő helyen vannak a barátai\"!!! troy: 98888

Macccy
B*zdmeeeg b*zdmeeeg ez nemigaz, ilyen nincs ... Most miért kellett ezt megmutatnod?! <#wink> A Batman Arkham City -t sikerült elfolytanom magamban, hogy nem veszem meg, majd csak ha olcsóbb lesz, a Forza 4 -el már elbuktam, mer megrendeltem a limitedet ... de ez ... EZ ... EZT tuti meg kell majd rendeljem elsõ nap, ilyen nincs is!

Láttátok azokat a fényeket a helikopternél?? Fiatal korom legszebb John McTiernan / Renny Harlin filmjeit idézi! Az engine -nek amúgy nincs valami köze a SC: Conviction motorjához? Nagyon hasonlít az a figyelem indikátor megoldás és a lopakodás is és néhány kivégzés, bár a látvány sokkal csiszoltabb. Fantasztikus! ÁÁáhhhááááááhhháááá <#rinya>

Test Drive Unlimited 2 : 2990 Ft Games On Demand-on.

DarkSector
Bazdmeg de durva! 😊

Amúgy Max Payne 3 jutott eszembe.
Van ám fizika itt-ott! 😊

DarkSector
Megprobálsz csatlakozni. 😊
Connect to LIVE

Hogy tudom ellenõrizni, hogy a gép le van e tiltva live-ról?

A Gears of War 3-at felteszem a vinyóra, menyi helyet foglal?

kill3r21
Srácok, ez brutáljó lesz, ha voltmár bocsi.
17 perc gameplay
DarkSector
Tudja õ hogy van ez csak szivat minket.

gduck
Gondolom ilyened van: XBox360 4GB. A memória (RAM) minden boxban 512MB, a 4GB olyan mint a PC-ben a vinyó!
Tehát HDD rakható bele nagyobb és ajánlott is! Ha van benne HDD, akkor rá tudod másolni a játékot, gyorsabban tölt és a DVD meghajtót is kíméled 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Muttley
a leggyorsabbak próbálták-e már a WRC 2-t? 😊
milyen lett?
olyan "jó", mint a tavalyi
vagy sikerült fejlõdniük?

Just do it :)

Klemice
vadiúj 8ezer alatt

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Bil Ur Sag
Az hogy hol nem olcsó azt tudom. Tesco, media markt, electro world, stb... Viszont láttam 5 környékén hogy asszem valaki hirdette jatekaim.hu-n. Illetve érdemes meglesni a gamer365 fórumot ez ügyben, illetve vatera.hu legvégsõ esetben.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Klemice
sziasztok, hol lehet legolcsóbban wireless joy-t kapni?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Bil Ur Sag
Basszus de el tudnék viselni még jó pár részt a Thief sorozatból. De régen is volt már a Deadly Shadow epizód. Egyik örök favoritom pc frontról.

Ok!!! 😊

\"Milyen kegyes is az élet, ha az embernek a megfelelő helyen vannak a barátai\"!!! troy: 98888

Bil Ur Sag
Teszek majd vele egy prószát!

Bil Ur Sag
Jobban eszi. DE szerintem a játékélményhez is hozzá ad. Pl. Splinter Cell-ben lopakodsz, és azt veszed észre hogy szinte te is a gép elõtt visszaveszed a lélegzetet, egyszer csak finoman el kezd lüktetni a kezedben 😉

DarkSector
ha zavar kapcsold ki, asszem maga az xbox menüjében kapcsold ki.

És nem eszi úgy jobban az elemet??? Meg kicsit néha idegesít is azért akarnám kikapcsolni!!!!

DarkSector
Nem kell alapba rezeg, inditsd csak el a játékot.

DarkSector
Jó izlésed van. 😊.

Hol tudom kikapcsolni a rezgõ funkciót a joy-on?????

Seth
Semmi gond a zenével, furán,de passzol hozzá 😊

PSN ID.: Beegabor

Pont a zene ad neki egy plusz löketet. <#smile>
DMC4 elbújhat mellette...

Seth
Remek játék annak aki szereti a stílust. És itt nem csak a játékstílusra gondolok, hanem pl a dizájn,a sztori, a fõszereplõ,zene. Valakinek nem veszi be a gyomra, de nekem favorit, sokkal jobb mint a DMC 4. része

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Mint egy úthenger, kilapul tõle az ember.

Én a játékot még elviselném de ez a BUZI zene..uristen.

Szerintem valami eszméletlen hangulatos és lehengerlõ játék a Bayonetta. <#mf1>

Bil Ur Sag
jav. futottak

Bil Ur Sag
Köszi a válaszokat srácok! Futotta még kategória lesz a számomra. Majd valamikor egyszer beruházok rá.

DarkSector
Bayonetta engem nem nyûgözött le.

Devil May Cry (párhuzamban a GoW sorozattal de az nincs x360-ra) a legjobb -> Darksieders -> Dantes Inferno.....

Nincs valakinek eladó wireless joy-a olcsó pénzért???? <#mf1>

robotnyk
állítólag kiváló hack and slash, de a stílusától engem kiráz a hideg.
DarkSector
Nincs más dolgod.
Bedugos a konnektorba, a gépet, meg a tv-be/monitorba...megveszed a játékot, berakod, ha szeretnéd installálod (My Xbox) -> (Y).
És játszol.

NEM! Nem írsz be CD-kulcsot!
NEM! Nem szenvedsz felrakni drivereket.
NEM! Nem fog szaggatni képhiba vagy bug lenni.

Egyszerûen csak menni fog a foci.

Bil Ur Sag
Van valakinek valami tapasztalata a Bayonetta címû csodával kapcsolatban? Nem tudom engem már a címe is kicsit felzaklat. Bayonetta... grr...

robotnyk
Madden NFL 12 érvényes online kóddal, Gears 3 MP kódok nélkül papírpénzre cserélhetõ, ha valakit érdekel.
Bil Ur Sag
Jó is az!

😊 Oké akkor megnyugodtam!!!

Bil Ur Sag
Persze. Milyen kérdés ez? Kiadták rá nem? Úgy megy rajta mint a huzat. <#smile>

DarkSector
No Comment. 😊