176617
banner
  • davidka003
    Xboxon kb 1-2 kormány megy csak. G25, G27 nem.

#122667: én egy eladótól kértem 5k-ért, azt mondta hogy van képem 5k-ért kérni.
    Ha október körül sem lesz olcsón akkor valszeg spórolok és megveszem 7-8k körül. Aztán 5k-ért tovább adom.
  • nyusz
    Milyen kormányt érdemes venni xboxhoz? g27nél azt látom hogy pc és ps van ahhoz esetleg vmi átalakító?
  • DarkSector
    Hogy a gecibe ilyen drága a Silent Hill zavii-n úristen...ezekszerint nem mostanában játszom vele.
  • 0Diaz0
    Akkor azt kéri.. mindegy.. a lényeg hogy kéri..

" Landor légyszíves csináld meg a fejlécemet, Gamertag:UncagedPizza "
  • davidka003
    Army of Two 40th Day van valakinek itt eladó?
  • szega96
    Így ird:
    Landor légyszíves csináld meg a fejlécemet, Gamertag:abcd
    Köszi
  • TaRka0107
    Nem kellene kérni pedig. Nem 800g-t kérne hanem Microsoft pontot. Elsőnél viszont ingyenes.
  • 0Diaz0
    Na indulok át :)
  • 0Diaz0
    Nekem itt boxon 800G-t ír.. de oké,mindjárt meglesem.
  • TaRka0107
    Nem. Legelőször ingyenes a változtatás.
  • 0Diaz0
    Tudom, 800Gbe kerül!
    Amúgy mindjárt megcsinálom forzába a versenyt + átdugom a netkábelt és visszaigazolok!
    Amúgy valaki / "Totti5" / betudná nekemis rakni ezt az xboxlc-s izét a nevemhez? Thanks! :)
  • TaRka0107
  • Harlekin
    Na akkor fussunk neki!
    Ha live csatlakozás nélkül csinálsz profilt az nem offline profil!Azzal ugyan úgy tudsz livére csatlakozni mint a közvetlen online csinált profillal,csak első csatlakozásnál majd kéri az adatokat!Az csak annyit jelent,hogy az a profil a live rendszerbe már regisztrálva van!Azt a kártyát meg ahoz használod fel amelyikhez akarod.
  • davidka003
    Már nem kell. Mortal Kombat anélkül is megy, eltörölték nála.
  • TaRka0107
    Nekem is, vagyis nekem emailbe küldték most.
    Felvettelek live-re.
    Amúgy tudod változtatni egyszer a Gamertagod!
  • 0Diaz0
    azaz,nemis csinált,hanem ugye kérte a profilnevet + email + pass-t.
    és ugye neten van(volt) már live-re regim,azt megadtam,és úgy csinált profilt... de kitalálom majd akkor újból ezt az egészet...
  • 0Diaz0
    Igen,mert amikor beakartam lépni live-ra,akkor azt dobta ki hogy akkor kidob a jelenlegi profilból( offline) , kitöltöttem a dolgokat, és csinált 1 online profilt ( leaglábbis ez a profil alatt van az xbox live felirat ) ,és ha offline-be akarok átlépni akkoris ugyanezt csinálja.
    De ilyenem van..
    Amúgy GOLD-ra gondoltam...

De majd ha megkapom a netkábelt,akkor megpróbálom megokoskodni vhogyan..
    aztán remélem sikerülni fog...
  • TaRka0107
    Oh shit:)
  • Seth
    Kell
  • TaRka0107
    Mortal Kombathoz kell online pass? Ha nem akkor rám írhattok és tolhatnánk multiba.
  • DarkSector
    Hát kell is ám ész elmagyarázni meg kell a másik oldalon ész megérteni.

A poén ott van hogy a 2. és 3. profilt inkább csak multira meg egyébb dolgokra érdemes használni...az első elkezdett fő profilba tólni a single részeket amikor acsikat gyüjt az ember meg pontokat meg mindent, meg ugye vásárol...
    a 2-3 profilt csak aktiválni és mikor multihoz live kell vagy korai demo-hoz vagy live chat stb...akkor átlépni.

De ez is paraszt logikával tök természetes dolog lehet.
    Vagy ha 3 családtag használja, akkor persze értelemszerűen megy 3 profil párhuzamossan.
  • TaRka0107
    Már meg van, külön kellett letörölgetni a letöltött tartalmakat hozzá:)
  • TaRka0107
    Forza 4 2.dvd-jét hogy tudom letörölni vinyóról? Nem akarom formázni az egész vinyót, mert akkor a mentések oda vannak:D
  • teddymac
    Borderlands 2 hol érdemes előrendelni ?
  • Jimanszky
    ment PÜ
  • orichalcos
    Na akkor ma is tanultam valamit köszi.
  • Harlekin
    Mármint a 3 profilos őőő 3 max profilos,esetleg a 3 különböző profilos,netán a 3x1 hónapos lives vagy a...
  • Harlekin
    Na ez a szar is jó alaposan meg lett rágva!
  • Seth
    Dragon's Dogma bevégeztetett. Hát 53 órácska volt, de ennek tuti 50%át A-ból B-be való futkosás töltötte ki :D
    Jó volt, de a végére már úgy ismertem az egész térképet mint a tenyeremet, és kicsit kiábrándító volt, hogy mindig ugyanott bukkantak fel ugyanazok az ellenfelek. Kis véletlenszerűséget igazán belerakhattak volna, nem lett volna ennyire unalmas a futkosás. Később persze lesz majd egy teleportkő amivel lehet gyorsítani a helyzetet, de csakis a fővárosba, illetve még egy helyre miután még egy "fogadó" teleportkövet megszerzel,ami bárhova lehelyezhető

Nagyjából minden fő és mellékküldetést megcsináltam, ebben nincs benne a táblákon elhelyezett "Ölj meg 45 nyulat", "Gyűjts be 50 hóvirágot", "Kísérj el valakit a térkép másik végébe" jellegű küldetések , mert nem érdekeltek és sokszor olvasásra is fizikai fájdalmat jelentettek :D

A sztori, hmm, kb olyan mint a Dark Souls, alig van jelen,nem nyomják az arcodba, de azért van valami

Ami nagyon meglepett, hogy 50 óra után mikor legyőztem az "utolsó" boss-t és lepörgött a stáblista(bár gyanús volt hogy csak a szinkronszínészeket mutatták), visszadobott a játékba és hát nem éppen az történt a finálé után,amit reméltünk, úgyhogy helyre kell hoznunk valahogy ezt a káoszt ami lett :D Minden ellenfelet kicseréltek a min.5x durvább változatára,az ég bezöldült ,és hamut fújt a szél mindenfelé, új küldetések jelentek meg és egy új helyszín, ahol az igazi megnyerés várt. Én ezt a részt 3 óra alatt letudtam, mert csak az új helyszínre mentem, de aki szeretne az még úgy 20 órát biztos el tudna tölteni

Jól szórakoztam, 7,5 pont
  • Moby
    Jajdehogyis... Az első 3 profilhoz jár az 1 hónapos ingyengold.
  • TaRka0107
    Jahh értem.
  • lucifer9393
    Nem csak max 3 lehet, de csak az első 3-ra él az ingyenes live. Nem? Mert nekem volt már 3 profilom, és még engedett továbbit csinálni.
  • orichalcos
    Minden boxon 3 profilod lehet max. Mindegyik profilhoz van egy hónap ingyen gold.
  • TaRka0107
    Még mindig nem értem. 1 hónap ingyen GOLD van csak egy boxnál. Mi az hogy 3x1?
  • davidka003
    3x1 hónap
    Profilonként egy.
  • TaRka0107
    1 hónap live-ed van nem? Minden boxohoz 1 hónap live jár ingyen.
  • arty
    amiből 1-et már el is buktál :)

a meglévő gamertagot vidd lájvra, olyankor egyébként választhatsz új gamertagot is! ergo még MS pontot sem kell feleslegesen költened....
  • Harlekin
    Mi az hogy nem lives?
    Csináltál 1 másik profilt??Minek???
    Miért nem azt a profilt livesitetted amin a GS ek voltak?!
    Sehogy nem viszed át a GS eket a másik profilodra!!!
  • 0Diaz0
    Szuper.. azthittem hogy az előző tulaja a boxnak,aktiválta a live-t.. de nem.. szóval most van 3hó live-m is :-)
    ( De mostmár kiirom a live user-t.. aki gondolja,vegyen fel barátnak :) Danke! )
  • 0Diaz0
    Sikerült is..(live usert késöbb kiirom aláírásba) viszont.. valahogy a nem live-s profilból a cuccokat átlehetne vinni a live-s profilomba? Mert a nemlivesbe ( bár nektek kevés,de ) van 835gamerpontom és azt jólenne átvinnem a livesbe.. mert szeretném folytatni.. viszont újrakezdeni,előlről,mindent nemszeretnék..