XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nekem is Arcade!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

😄 Akkor ok!!! És még egy kérdés Fifa 11 menni fog rajta ugye????

\"Milyen kegyes is az élet, ha az embernek a megfelelő helyen vannak a barátai\"!!! troy: 98888

DarkSector
Nem.
Fix hardver.
Nincs is rá szükséged. Minden fixen fut és akadásmentessen ezért fixhardver.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bil Ur Sag
Nem lehet. Fix a hardver. De attól mert arcade a boxod verziója, ugyanaz a memória van benne mint a többiben. Szal nem kell paráznod. Szóval szuper az a gép. <#eljen>

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

naaa de most komoly????

\"Milyen kegyes is az élet, ha az embernek a megfelelő helyen vannak a barátai\"!!! troy: 98888

szar, dobd ki

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Esetleg vélemény a géprõl?????

Nem régen van gépem.....

Elég kezdõ vagyok!!! 😊

RAM-ot? Nem PC ez vazze.. :Ð

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Bocs egy nagyon egyszerû kérdés!!!
Xbox 360 arcade-ba lehet több RAM-ot rakni???? 😊

DarkSector
Legyen Warhead remake is, azt is lemaxolnám. 😊

DarkSector
Vagy még 1 ötlet!

1000 acsinál UNLOCKOL-HATNÁNAK egy szabadon válaszható DLC-t, tartalmat!
Asszem sokan rácuppannának a maxolásokra! 😊

CroftManor
Ma kipróbáltam én is Forza 4 demót, hát...nem hozott túlságosan lázba. Valahogy nem érzem benne a pörgõsséget. A Crysis viszont még mindig naon jó, most én is ezzel tolom, bár a Warhead jobban tetszett.

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
Én kiegyeznék azzal hogy "gamerscore/10" és ezt lehessen % arányába beszámolni live-on...ez fasza lenne, mondjuk 1 1000-es játék után 100pont lenne ami levásárolható lenne, szerintem full korrekt ár, 1.25 dollár magyarul!

Nem ártana felvetni az ötletet az MSnek.

Sõtt elég lenne ha full játékot kivéve lehetne levásárolni...szerintem õk se járnának rosszul.

Renjike
"Bach úrnak nézzétek el, hogy béna...PCs játékos" ez zavart meg minket.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

TDC Geronimo
Tudom, hogy PS3, de ugyanez lesz boxon is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Renjike
logikus lenne pl avatar kiegészítõre .. még annak is örülnék...

Renjike
ps3 on megy.

Egyetertek... 😊

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

szega96
Jólenne ha a gamerscore-t le lehetne vásárolni xD

DarkSector
Ez PS3...😄

DarkSector
Ne viccelj, 2 ember ha esetleg megcsinálta, vagy 1-se.

Összeszámoltam itt ebben a topikban régen.

Van 20 fegyver nagyjából, varázslat, és MINDEGYIKKEL egyenként le kell nyomni a játékot.

Mivan? hányan nyomják le 20x legalább? 1x is nehéz nemhogy 1 adott fegyverrel az egészet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerintem 2-3 ilyen kibaszott õrült mazoista kocka létezhet a világon.

Többi simán acsihekker. Van egy program amivel lehet módosítani az acsikat ki-be és ennyi. Asszem a MODIO-val. Régen kamu profillal én is megnéztem csináltam egy profilt, beraktam a Forza 2-õt beirodott hogy 0/1000 és a Modio-val unlockoltam 1000/1000-re majd vissza a profilt és ment ennyi, de tök értelmetlenség, maxx annyi haszna van hogy kiszedni is lehet, ha újra meg akarod õket csinálni, persze bannveszély fennálhat.

TDC Geronimo
Itt egy videó egy BETAnál újabb BF3 buildbõl, ami még mindig nem a végleges. Látszik, hogy nem csak a graf lett jobb, de annak a sok bugnak nyoma sincs. Bach úrnak nézzétek el, hogy béna...PCs játékos 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Seth
Melyik lemez ment neked 1 órát. Eddig GeOW3,Rage,Dark Souls ment elég sokat,de mindegyik max 2-3 percig pörget

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
Tegnap volt olyan hogy 1 órát ment a lemez,de olyan volt mintha csak forgatná de nem olvasná.Most az elõbb elindítottam és akkor nekem is csak 1 percet ment és kussolt!Na lesz itt nemulass!<#nevetes1>
Seth
Pár percet olvasnak róla,aztán kussolás van

PSN ID.: Beegabor

szega96
adok 500.000 aranyat egy murgo nagy kereskedelmi könyvéért!😄

Harlekin
Gyors kérdés!!!!

Az új játékok GEOW 3,Driver SF stb,tehát az új lemezformátumúak.Feltelepítve is sokat használják a lemezt?
Bil Ur Sag
Valahogy én is azt érzem hogy a felük nem nyomta ki 1000/1000-re. Alapból nagyon hosszú a játék. Ráadásul azt is figyeltem hogy minden fegyver jó valami ellen. Mármint a main fegyverek terén. A dupla katana tökéletes a gyorsan támadó, az egykezes kard a lomhább, de erõsebb, míg a láncos sarló a hatalmasakat ugró ellenek ellen. Persze egy fegyverrel is ki lehet játszani a játékot, mert jórészt én is a sima karddal rohangálok, de hogy egymás után végigmenni rajta 8 szor, fegyvercsere nélkül hát nem tudom... <#eljen><#smile> Mindettõl függetlenül nekem az egyik kedvenc gammává nõtte ki magát a játék. De 1000/1000 nem lesz belõle.

szega96
Ja és ha tudna adni valaki egy murgo nagy kereskedelmi könyvet azt nagyon megköszönném 😄

szega96
Valaki akinek megvan a fable 2 feljönne egy percre hogy tudjak neki adni ajándékot? mert kell a gs 😄

DarkSector
Ne is emlegesd...minden fegyverrel végig kellett volna menni az 1000 ponthoz...
nem is értem miért volt a leaderboards tele 1000/1000 acsihekkelésekkel....<#vomit><#wilting>

Bil Ur Sag
NG2-ben volt egy acsi amit nem volt túlságosan nehéz megszerezni... ez pedig a halj meg x alkalommal nevû volt. <#bdead><#eljen>

szega96
Na én most fable 2 acsi vadászkodni kezdek találtam 5 könnyû acsit

DarkSector
Jah teknõsök, meg halak.
Tyúkok, libák stb.

szega96
Am boxon is ugrálnak békák,meg mennek rákok?xD

DarkSector
Nemtudom melyik hegyomlásról van szó sok fejezetben omladozik a hegy. 😊
Nekem nem laptopon ment mégis szaggatott.

Sokkal jobb élmény ha nem szaggat egy játék.

szega96
Amikor nekem megvolt akk én valami hegyomlásig vittem csak el,laptopon toltam ott meg csak lowba ment el

DarkSector
Jah bocs én úgy értettem hogy rövid idõ alatt nyomtad le 7x .
Akkor bocs mert úgy kibaszott unalmas lehet a játék.

Bocs félreértettem. Jah 4 év alatt nemgáz.

Renjike
én se 1 huzamba toltam le tudod most 2011 van és a játék 2007 ben jött ki . a warhead 2008 ban ha jól tudom.

DarkSector
Pont ezt mondom élveztem, de csak 2x.
Egy végigjátszás a könyebben hogy eksönözhettem orrba-szájba, meg egy Delta a lopakodás miatt, én el nem tudnám képzelni hogy most vagy holnap 3.szorra is nekiálljak. 😊
Most már elegem van egy idõre. 😛

DarkSector
THX.

Renjike
és amúgy azért játszom mert élvezem nem azért hogy kimaxoljak 1-1 játékot.

Renjike
1. re volt csak szenvedés .... annak is csak a fele aztán élveztem fasza úgy játszani amúgy 😊))

10 font korul van zavvi-n ujonnan. Most biztos le is viszik kicsit hogy kijott a Dead Rising 2: Off the record.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Bil Ur Sag
A Ninja Gaiden barátaim... na ott vannak acsik. Fõleg a Test Of Valor nevezetûek. Pont ma gondoltam bele hogy milyen lehetne billentyûvel játszani ezt a gamet. Arra jutotta, hogy nem lenne elég klaviatúrára pénzem, a játék kijátszásához.

Sector Úr neked pedig grat. az 1000 gamerscore-hoz. Lassan én is beszerzem eme csodát.

DarkSector
Grat de baromság, 1 fokozatból nekem elég lett volna 1 végigjátszás, annyira azért nem valami szuper hogy még1x szétlõjjek mindent ugyanazon a fokozatn. 😊

Nekem ez így pont elég is volt. Normal-on kezdtem majd lenyomtam Delta-n.
Hogy õszinte legyek elég is volt. Megérte megvenni úgy érzem, de elég egy idõre a játékból. 😊

Renjike
én pc-n 7 szer vittem végig abból 3 Dela
warheadet meg 5 ször abból 2 delta.

DarkSector
Hát a Delta meg tud szopatni. 😊
Persze nem vészes de szavatosságot tud picit növelni.
Alap a 2 végigjátszás.

Egy Easy vagy Normal-on és egy meg Delta fokon kell.