176617
banner
  • TaRka0107
    Command and Conquer 3, Forza 2, Ghost Recon Advanced Warfighter 2 érdekel valakit tok nélkül enyhén karcosan. Forza 2 az nagyon karcos.:) Vagy így nem is érdemes beírnom, ha már tok sincs és karcos is?:D
  • arty
    xbox esetén:
    dolby digital = 5.1
    dolby stereo = sztereo, tévére ez kell
  • Seth
    Én nap mint nap adok fel postán csomagot, levelet. Soha nem szokott a postás ráírni ezekre a feladókra semmit. Berakja egy gépbe aztán az ráüti a dátumot,összeget,amit látsz a képen, aztán annyi. Esetleg behúzza neked az ajánlott vagy elsőbbségi rublikát,de ennyi.

A küldeményazonosító első sok betűje,száma a posta azonosítója, a beazonosításhoz elég a vége is, ha arra kerül sor. Amúgy meg csak lusta volt normálisan lefénymásolni, mikor észrevette hogy rosszul rakta be a szkennerbe

A harmadikra meg, lehet a posta szomszédságában lakik :D
  • davidka003
    Donwpour-os gyerek küldött egy képet arról, hogy feladta a csomagot:

LINK

A neveket én satíroztam ki.
    Lehet, hogy én vagyok paranoiás de mi értelme így, hogy le van vágva a küldeményazonosító? Pont az lenne a lényeg.
    A másik, hogy még sosem láttam ilyet, hogy nem kézzel töltik kis a postán.
    A harmadik, hogy 14:44-kor adta fel de már 14:50-kor kaptam a bescannelt képet. Hm...
  • davidka003
    Saint's Row 2 Steelbook
    3 ezret megér de engem nem győztek meg a videók.
  • vg
    Én szinte minden nap játszom vele fél órát, jól el lehet vele lenni. Ráadásul lehet ketten, egymás ellen is játszani.
  • 0Diaz0
  • lucifer9393
    Áhh, az Elasto Mania szépségei
  • 0Diaz0
    ez tényleg sz@&#r..
  • davidka003
    Miért akarna bárki is játszani ezzel?
    A csávó is idegbeteg kicsit
  • 0Diaz0
    Nekemis Dolby Digital-ra van állítva.. és idáig minden TV-n ment,amire rákötöttem a boxot.. :)
  • Seth
    Evo-hoz már kb 1 millió pályát csináltak a userek :D Mindenképp azt vedd meg ha már választanod kell
  • blackcalibra
    Nekem is tetszett.
    Pályákkal mennyire van jól ellátva?
    Mintha azt olvastam volna valahol a HD kapcsán, hogy elég sok pályát csináltak is hozzá játékosok, szóval az ezek szerint elég tartalmas cucc lehet, az Evo viszont tény, hogy jobban tetszett nekem is, mint a HD.
  • vg
    Még jó, hogy jobb. Van benne muti is.
  • szega96
    Evolution újabb, jobb
  • blackcalibra
    Na, még egy kérdés, bocs a dupláért, de elfelejtettem. :D

Erősen gondolkozom valamelyik Trials megvételén, de ha jól tudom nem csak egy verzió létezik, mindkettő Arcade ugye.
    Az egyik a Trials Evolution, a másik a HD.
    Melyiket érdemes beszerezni inkább?
    Aki már játszott mondjuk mindkettő teljes verziójával, inkább melyiket ajánlaná?
    Fő szempont lenne, hogy tartalmas legyen, sok pálya, satöbbi, tudjátok mire gondolok.
    Mindkettő demot próbáltam, pár napja a Trials Evolutiont, eléggé bejött, de melyik a "hosszabb"?
  • blackcalibra

Kösz!
  • pisztácia
    Konzol beállításaokat megnéztem. Asszem 3 lehetőség volt, az audio beállításoknál, mind3at ki is próbáltam, de nem segített....:S mind1, visszavisszük szervízbe. Azért köszönöm!
  • arty
    első tipp: dolby digitalra van állítva a hang a konzol beállításoknál :)
  • pisztácia
    Tv-n. Semmi hang. Pedig eddig minden jó volt :(
  • TaRka0107
    Xenon szóvla hajlamos lehet rá. Szerintem is áramingadozás volt mert a net is elment. Utána meg lestem filmet kajához, mondom pihentetem a boxot és a gép is újraindult. Most játszottam vele kb 20 percet, most semmi. Remélem nem lesz baja.
  • 0Diaz0
    1x.. vagy 2x.. de utána kampec..
  • davidka003
    Milyen alaplapos?
  • Totti5
    Áramingadozás miatt lehet 3 piros led. Ha az volt akkor semmi gond.
  • TaRka0107
    Reménykedek. Ha jól tudom neked is így volt, hogy utána még elindult.
  • 0Diaz0
    o-ooo.. az nemjó!
    Hát reménykedjünk a jóban!
  • TaRka0107
    Na az én időm is eljött. Játszok, elsötétül minden és 3 led világít egyszerre villognak. Na most nem tudom ez mi, mert ebben a pillanatban a net is elment. Lehet csak áramingadozás volt amit nem bírt a box? Gép ugyanúgy ment. Jahh és utána elindult a box.
  • DarkSector
    Sirály. :)
  • davidka003
    Na lefixáltuk, hogy holnap utalok és küldi is. Király. :D
  • Totti5
    Első pár hónapban szar volt mert DICE játék. Azóta lehet hogy játszható lett...
  • FlyHigh
    Konkrétan a BF3 érdekelne, az tetszik így a legjobban.
  • Totti5
    Pedig most olvastam hogy a fejlesztők csődbe mentek, és bezártak. :/
  • DarkSector
    Megveszem, és továbbadom ha kell másnak majd.
    Én nem irigyllem őket.
    én is régen warezoltam...nem kell vadásznom semmire. Ha warezolni akarnék máár megtehettem volna. :)

Akarat kérdése.
  • arty
    játékfüggő, általában bedob :/

kontroller és wifi megfelelő! (ha stabil a wifi kapcsolatod)
  • arty
    tévén? erősítőn? fülesen?
  • FlyHigh
    Lenne pár hülye kérdésem a multizókhoz. Az megvan, hogy veszek goldot meg egy BF3-at pl, de itt van olyan, hogy szerver kereső vagy csak bedob valahova a kiválasztott játékmódon belül? Multihoz megfelel a vezeték nélküli kontroller és a wifis kapcsolat?
  • pisztácia
    Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy valamiért elment a hangja az xbox-nak. Bármylik játékot teszem be, nincs hang. Eddig minden jó volt.. mi lehet a gond?
    Bocsánat a rossz írásért, csak sietnem kell.
  • davidka003
    Downpour helyzetjelentés:
    Azt hittem nem is fog válaszolni a gyerek. Írt, hogy van rá egy vevő de hezitál. Ha estig nem utal akkor azt mondta, hogy én vihetem. Úgyhogy lehet lesz 6k-ért Downpour.
    Utána pedig 5k-ért adom majd el. DarkSector kolléga elsőbbséget élvez de ha neki nem kell akkor más viheti.
    Ilyenkor irigylem a warezosokat, hogy nekik nem kell vadászni ritkaságokra, hanem istant 0day játék mehet.
  • TaRka0107
    Értem köszi.
  • FlyHigh
    Valaki próbálta már az FPS Freek stick toldókat? Aszongyák, hogy sokkal jobb velük célozni. 19dodo a 2 darab, amit soknak tartok.