XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Most nézem ha 3.rész nem is lesz, de egy remake igen:

Kedvencek temetõje remake.

A baj az hogy ezt a hírt 2006-ban is hallottam már. 😊
Jól eltökölik az idõt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nem nyomja mar senki dead rising2t gondolom ?!

DarkSector
Azért megnéznék egy Kedvencek temetõje 3-at. 😊
3d-s effektek nélkül.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Elbaszták a 3d-vel a Sikoly meg Végsõ állomás filmeket is.

DarkSector
Nekem egyik se jött be, a Tron még elmegy, de idióta trükkök vannak abba is, ez a mai 3d miatt mindegyik béna.

Igazából nekem mindegyikben a trükkök ölik meg a filmeket.

Ja és a J.I.Joe...úristen.

Totti5
Tron... mutass már hasonlót! Láttad a 82-as elsõ részt?

Vasember egy nagyon jó feldolgozás, a szereposztás kiváló, zene, látvány, viccek mind ütnek.

Thor, Amcsi kapitány az egy kaptafa. Korrekt látványfilmek, de semmi több. Hozzák a kötelezõ látványt és a moziélményt kb ennyi. Egyszer nézõs mûvek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jissi, merre vagy ? hahoo 😊

DarkSector
😄 bocs de ez a véleményem a látottakról.

Ahogy a Tron-Vasember-Thor-Amerika Kapitánya is egy kutyaürülék.
Az a Thor inkább egy vígjátékra hasonlított annyira gagyi volt.

Talán az X-Men legutolsó része ami korrekt volt.

Macccy
Te kis szõrösszívû, teee <#vigyor0>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

CroftManor
Amellett hogy nagyon jó game, különbözõ skinek közül válogathatsz. Pl rövid short+póló meg egyéb sexis kiegészítõk <#nyes> plusz ha teljesítesz - dolgot, akkor kapsz egy szép zöld Jedi kardot is, akivel bárkit miszlikbe aprítasz xD de az Lt. Col. Kilgore is durván küldi a rakétákat... 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

DarkSector
Bocs de az a film egy hányás!
Láttam. De ku..aszar...már elnézést.

Macccy
Ja amúgy most voltunk moziban, mindenkinek ajánlom a Real Steel c. filmet! Kiváló mint családi mozi, látványos is és van benne sok MS, de fõleg XBOX reklám! K.rvajó! 😊 ... 2020-ban játszódik és Xbox720 plakátok voltak a vb meccsen!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
Mondtam.😄

Bil Ur Sag
Köszi a választ <#eljen><#vigyor2>

Szeretek kombózgatni, így esélytelen ez a fokozat.
Majd párom rádõl az X kombra. Legalább lesz neki is egy játszható fokozat. NG-t már az elsõ fõellenségnél megunta.
Szerintem neki is tetszene ez a gém 😊

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Macccy
Igen, kaptam infót a konzolvilágtól, hogy IGEN A FORZA 4 -EKET PÉNTEKEN KISZÁLLÍTJÁK 😊

(ha valakit érdekelt)

Seth
Bayonetta sokkal könnyebb,játszhatóbb. Kombózni nem árt,mert gyorsabban hullanak az ellenfelek,de nagyon könnyen begyakorolhatók akár a töltõképernyõn is, ír minden kombinációt, rengeteg van.Van egy egygombosnak nevezett nehézségi fokozat is,ahol egy gombot kell nyomkodnod és Bayonetta megcsinál magától minden extrát. Hülyeség,kiöli a játék élvezetét, úgyhogy azt inkább ne válaszd majd 😄 , de a lényeg hogy van ez a dedó fokozat is,ha nagyon nem boldogulsz.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
+1

Bil Ur Sag
Azta! Le a kalappal. Köszi a leírást. Szuper, és lényegre törõ. A Ninja Gaiden erõsen megszerettette velem ezt a stílust, bár korábban sokat toltam Titan Quest-el. Nem tudom mennyire számít klasszikus H&S-nek. Viszont egyre jobban hajlok a beszerzése felé.
Mennyire épít a kombózásra? Értem ez alatt azt, hogy pl. NG-ben ha nem kombózol akkor egy idõ múlva esélyed sincsen. A játék abszolút nem támogatja az agyatlan button smash-t. Így van ez a szemüveges hölgy esetében is?

Max Payne 3 próbakör - Gamer365

Hmmm... így már jóval szimpatikusabb a folytatás <#eljen>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Demoval nyomtam, az valami hulladék volt.

Seth
Ace Combat Assault Horizon 5.5 a Gamespot-tól .
Kemény. Valamit elcsesztek a namco-s srácok

DarkSector
Látszik az eltérés:

DarkSector
Tudom, tudom a 2-eseknek meg bejön....😄

Seth
Ez még mindig csak egyeseknek, köztük neked esik nehezedre. Valakinek bejön, hihetetlen ? Ne erõltesd már az ellenkezõjét

szega96
OFF
ON

DarkSector
Kimarad a kontra listából:

- nehezen emészthetõ stílus. 😊

<#eljen>
Totti5
Copy!

Õõõõ, te már leírtad a véleményed pár hónapja a Bayonetta-ról, nem? Teljesen úgy emlékszem, mert elolvastam annak idején. Vagy ez copy-paste?

Seth
<#eljen>

CroftManor
A Boss fightoknál sok halót lehetett szerezni, már persze ha ismered a technikákat. Annó még én is tettem föl videót errõl, íme:

Nothing is True, Everything is Permitted

Totti5
Itt a gyorstesztem:

Bayonetta teszt

A "hc" h&s az a mûfaj amiért nem rajongok, sem a DMC, sem a Ninja Gaiden és társai nem hagytak bennem semmi nyomot, a felénél vagy elakadtam a nehézségük miatt vagy beleuntam, viszont a Bayonetta olyan élmény ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
Lényegretörõ teszett, nem tetszett szösszenet:

Tetszett :

- nagyon dinamikus, brutálisan változatos gameplay
- gyönyörû grafika, még ha a 60 fps miatt látszik is a spórolás itt ott összességében lenyûgözõ és nagyon profi minden szinten
- milliónyi kombó, amibõl ha 10%át használtam
- nem találkoztam benne levegõben hullaveréssel, leglábbis nem jöttem rá hogy hogyan kell õket fellõni és halálig ütni a levegõben ( szerencsére, már ha ilyen van ebbe, de biztosan )
- nagyon sokszínû és igényes zene. A fõ theme ami sokszor hallatszik a fájtok alatt engem pl nem zavart, mert ütõs
- az audió is brutális, az effektek, mély hangok, voice acting minden a helyén van, nem tudok belekötni, páratlan élmény volt
- normalon volt benne kihívás, de még sem lehetetlen és az én teljesen casual szintemmel ami a h&st illeti kisebb megtorpanásokkal 1-1 alapellenfélnél, sok helyen elsõre, de ha nem akkor 2.ra továbjutottam + ehhez azért hozzájártulak a kikevert, megvásárolt gyógy"italok" vagyis nyalókák ( sérthetetlenség nagy segítség volt sokszor )
- milliónyi boss harc, élvezetes átvezetésekkel, látványos kivégzésekkel amik ráadsul nem voltak lehetetlenek, sõt nem is ezek hanem a mezei alap tucatellenfelek szivattak a legtöbbször
- Witch Time jópofa dolog volt, ahogy a fegyverek is. Mindegyiket használtam, attól függ mi volt az opcionális, de a legtöbbet a kard volt a legjobb választás
- Bayonetta karaktere, mozágsa ( profi szinte hibátlan animációk, az összes karakternél, átvezetõkben )
- szokásos japópoénok belecsmpészve ütöttek rendesen, de az egész annyira elvetemült volt hogy ezek nélkül nem lett volna az igazi
- játékosbarát checkpoint rendszer
- tartalmas, sok sok extrával
- voltak minigémek ( retro árkéd játékokra utalva ) ahol száguldozni kellett, de...

Nem tetszett

- de... szánalmas volt pl a motorozás. Szar volt a kamera, mert nem lehetett látni semmit, hosszú volt és unalmas és értelmetlen. Szerencsére csak 1szer kellett benne.
- voltak frém esések ( 60ról valamennyire, ami ezestben nagyon látszott azonnal ) és vsync is
- történet nem fogott meg különösebben, nem is érdekelt a játék során
- idegesítõ volt amikor 10.re is leszopatott egy mezei paraszt...
- rohadt módon irritált hogy amikor állattá változok és "véletlen" mert ugrás közben tettem a párdic helyett a nyamvadt madárrá alakultam át, mert ugyan az a gomb, és csak attól függött hogy a levegõben vagyok e vagy a földön.......
- az item shopban annyira túl volt árazva minden hogy 3+ új mozdulaton kívül semmi értelmeset nem vettem, az extrákat adó felhelyezhetõ cuccokról meg csak álmodtam kb...

KIVÁLÓ és REMEK 😊 élmény volt. Egyedi mindenkép, masszív és tartalmas. Nem kapok rá a mûfajra, de ha lesz ennek folytatása akkor arra benevezek majd!

Játékidõ : 18 óra

8,9/10

vissza is! <#eljen> 😊

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Bil Ur Sag
ment pü. <#smile>

Bil Ur Sag
Én is imádom a szériát. Én anno vérpécés voltam. Olyan ember aki az életben nem gondolta volna hogy csúnya gonosz, ártalmas konzolokkal fogja egyszer mulattatni az idõt. Hát azóta meg eltelt pár év. Rádöbbentem én nem a pct szeretem. Hanem, a játékokat. Azokat pedig teljes szépségükben, mindenféle bütykölés mellõzése nélkül konzolokon tudom játszani a legnagyobb élvezeti faktor mellett. Azóta már nekem sem hiányzik a rágcsáló. Sõt a box kontrollere egyenesen fantasztikus.

Nekem van egy cserélhetõ Bayonettám! Ha cserélnél, akkor mindenképp keress meg PM-ben! <#pias>

Konzol Magazin [konzolonline.hu] || Xbox LIVE Gamertag: galbalazs1987 || PSN: galbalazs87 Twitter: https://twitter.com/galbalazs87

Muttley
ki bizony 😊
PC-n viszont még a mai napig üt a Chaos Theory
ultra-high beállításon átlag "õskövület" gép elég neki
és igazi hangulatos stealth, jó sok cselekvési lehetõséggel
és nem mellesleg gyönyörûszép grafikával
egyedüli bajom az egér... 😊

Just do it :)

Bil Ur Sag
Bizony 😊 <#eljen> Rendesen várom már.

Bil Ur Sag
Ha jól olvasom a multiplayert is egy az egyben kifelejtették belõle?

DarkSector
Viszon a MGS elsõ részét külön felújjítva adják majd ki!!!

DarkSector
Jah azt nem figyeltem. 😊

Muttley
nem a graf a lényeg
sokkal inkább, h nem optimalizálták
fagy, mint az Antarktisz 😊

DarkSector
Ugyanaz mint RE HD meg CVX HD...csak felbontásnövelés, aki többre számít csalódni fog. 😊

Bil Ur Sag
Azta!!! Elnézve a képeket, a pc-s verziónak nem érik el a színvonalát. Természetesen én is azt akarom hogy az MGS HD Collection csillogjon villogjon amikor kijön. Persze amennyire a korából adódóan tud. De ez valóban elképesztõ. Pedig várta a PS3 tábor a szériát.

Muttley
nem biztos, h sajnálni kell annyira
a Splinter Cell Trilogy HD PS3-ra is nézd meg milyen lett..

Bil Ur Sag
Este hatig melóztam ma. Eléggé nyögvenyelõs napom volt és amikor haza érek mit olvasok?
A Metal Gear Solid HD collection európai kiadása is lehet átkerül februárba... nc...
Pedig pont a téli hónapokra tartogattam volna az egyes részeket.

Renjike
😞(

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Jövõre csúszik a Silent Hill 6.

Renjike
a végén a szuper támadásnál eltünt a sziget fele 😄DD

Renjike
De ez jobb vidi sztem . ez végig jó 😊