XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvettem elsõ használt régi x-box játékomat. Jó állapotban volt, pici karc meg ujjlenyomat volt a lemezen, a biztonság kedvéért elvittem polírozni. Sajnos nem engedi HDD-re telepíteni, így DVD-rõl megy a játék. A program egy picit szaggat néha, inkább az átvezetõ animációknál, ritkábban játék közben. Ez normális jelenség a régi x-box játékoknál, beletartozik még a kompatibilitási "tûréshatárba"?
DarkSector
Lehet már nem ingyenes, de szerintem az a 0.99fontos posta állhatott vissza ami volt.

Próbálj meg valamit megvenni és akkor kiderül.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Örm
Hello!
Rendelt mostanában valaki a zavvi.com-ról? Eddig ahányszor rendeltem mindeg ingyenes volt a szállítás, de most ha jól láttam akkor már csak Angliában az.Mennyi postaköltség jön rá egy játékra?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

robotnyk
get a room.
Renjike
Álmaidban maximum 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
XD

Renjike

DarkSector
😄

Renjike
10 másodperc és respawnol aztán szétrugja a resident eviles seggedet 😄

DarkSector
Alan Wake Up! <#ravasz1>

DarkSector

DarkSector
Vegyél fel chat-ra segítek.

Renjike
nem tudnád ki játsza mivel nem is láttuk még az arcát 😄D a filmbe se mutatnák meg.

Macccy
Vin Diesel biztos nem lesz Chief, régebben volt róla szó, hogy Denzel Washington lehetne/lehetett volna. Õ nyugis és jó színész és mivel úgysem fogják megmutatni ki van a páncélban, tökmindegy hogy fekete, fehér vagy milyen, jó is lehetne õ a szerepre pl. A többivel viszont egyetértek, vagyis azzal, hogy félõ elrontják valami rossz filmadaptációval. De ettõl a készítõk is félnek, azért húzzák folymatosan a film elkészítését ... De ha neki mernek végül állni, akkor valószínûleg ráfekszenek durván a jó forgatókönyvre és remélhetõleg összehoznak egy LOTR trilógia minõségnél is jobb 3 részes agyszétkúrást 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jaka923
Hogy tudom a Live accountomat magyar régióra átültetni?

kem001
Össze van kötve laptop az XBox-al. De amikor leakarom játszani a laptop-on lévõ zenéket, kiírja, hogy sikertelen

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

CroftManor
Mert tudtommal ahhoz PC csatlakoztatás szükséges.

Nothing is True, Everything is Permitted

kem001
Sziasztok. Azt nem tudja esetleg valaki, hogy Windows Media Center-en keresztül miért nem játsz le semmit az XBox?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Renjike

vortel
furcsállva olvastam kicsit a véleményeteket a RAGE-rõl. nekem kifejezetten tetszik a játékmenet, és a lövöldözés része is, végre egy olyan FPS, amiben nem kell nonstop a ravaszon tartani a mutatóujjunkat. nekem ez tetszik. nekem bejön a grafika és a hangulat is. persze még csak az elején vagyok, de minden nap 1-2 órát játszok vele, nekem erre tökéletes. MW3ig el is leszek vele 😊

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Renjike
😄DD nagyon is érdekel mert nagyon jól néz ki a raging blastal szemben .... inkább a régi Tenkaichi ra hasonlít .

Jaka923
Végre, nem csak engem érdekel itt a játék 😊

értem. 😊

Renjike
Dragon ball Ultimate Tenkaichiról értékelések szerintetek mikor érkeznek meg??? kiváncis vagyok a karakterlistára meg a történet pontosságra . (Október 28 a megjelenés ezért kéne hamar)

DarkSector
pffff.

Renjike
a bungie fõ agyai szintén benne vannak a 343I ben .... Szóval garantált a minõség ... amúgy meg egy ilyen nagy címet nemhiszem h el mernének baszni nem úgy mint a resident evilt 😉)

DarkSector
😛

Bil Ur Sag
lemaradt egy ? jel 😊

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
Én hirtelen a HALO 4-re gondoltam. Amit szintén fenntartásokkal kezelek. De természetesen nem lenne rossz ha a Bungie belevágna egy új, színvonalas szériába. Apropó Epic Games háza tájáról van valami hír. Lesz GEOW folytatás vagy új project? Mintha azt olvastam volna korábban (ám lehet hogy rosszul), hogy egy új projectbe akarnak kezdeni.

DarkSector
De remélem értetted amit írtam hogy ne csináljanak több Halo-t végre, indítsanak egy új sorozatot.
Mármint más stílusban.

Bil Ur Sag
Ez meg a másik. A HALO az Bungie! Lehet fanboy kijelentés, de vállalom.
Amúgy egyre jár az agyunk.

DarkSector
És nem folytatni a többi résszel a játékot. <#hehe>

Bil Ur Sag
Egyetértek. Igazából egy embernek nem tudnám oda adni Masterchief szerepét. Egyszerûen õ egy ízig vérig játékkarakter. Majd jön egy Vin Diesel vagy a tököm tudja ki, és majd õ megmutatja hogy ki a legény a gáton. Apropó Chiefet látta már valaki a sisakja nélkül? NEM! De a filmben majd fogja mindenki. Csak hogy mindenki lássa hogy eme szépreményû, nõk kedvence, hollywoodi ficsúr aki játssza eme nemes szerepet. Cortana egy bombázó lesz. Erre is mérget veszek. Pedig nekem a játékban egy kellenes kinézetû de teljesen egyszerû nõalak. Persze hogy a filmben nem hologrammként fog megjelenni. De nem ám. Hiszen a nézõknek látniuk kell majd hogy micsoda dögös, szexi, Hollywoodi nõcskét kértek fel a szerepre. Johnson õrmester szerepében természetesen egy kõbunkó, ki ha nem én néger színész ikon fog tetszelegni, és az egész nem hogy nem lesz HALO, de tele lesz túlzásokkal, nagymellûséggel, hatásvadász de lényegi mivoltját tekintve a HALO-tól teljesen idegen megoldásokkal. Csak hát ugye a pénz...valaki ebbõl is szakítani akar. Fog is. Mert mindenki rohanni fog a mozikba a megjelenés napján. Én végszóként csak annyit teszek hozzá. Kéretik a HALO-t békén hagyni. A HALO egy legenda, és ezt tiszteletben kellene tartani.

DarkSector
Hát jah, pedig próbálkoznak, a halo-t is el fogják baszni.

TDC Geronimo
"Sztoriról is azt hallottam hogy rohadtjó az egész" - lol? konkrétan SEMMI story nincs benne. Storyvezetésrõl ne is beszéljünk.

"jol lehet benne kalandozni " - csõfos az egész 0 felfedeznivaló területtel

Multija szintén röhej tárgya. ID akik az fps atyjai multinak beraknak ilyen autós bohóckodást. Most komolyan?

Sok fejlesztés meg kimerül abban, hogy autódra veszel új gumikat meg motort meg turbót. Coopot már meg se említem annyira tré.

Bil Ur Sag
Ezzel én is így vagyok. Az alapvetésre gondoltam. Mint alapötletre. Ezeket a klasszikusokat megbocsájthatatlan bûn lenne feldolgozni, de valóban a játékokkal is így vagyok. Egy Half Life nekem pl. sosem adná vissza azt az érzést amit ad játékban.

DarkSector
Pedid nem akkora nagy szám, énis inkább Doom vagy Quake-et vártam volna.
Quake-bõl is inkább a 2.részhez hasonlót.

Kár hogy a bemutatkozó régi trailereknek semmi köze a végtermékhez.

Hmmm érdekes vlemenyeket a RAGE-rõl, igazabol a primkosága egyszerüse nekem is szemetszúrt, a videókról, eléggé - viszont valami van benne, ami miatt úgy szívesen kipróbálnám (és kitudja), talán az atmoszféra, jol nez ki a graf, sivatag etc.
Sztoriról is azt hallottam hogy rohadtjó az egész, de konkrétumokat nem...sok fejlesztés, fegyverek, coop, survior, jol lehet benne kalandozni tán, meg ugy minden - ahogy en hallottam meg sejtem, dehát érdekes az össszkép, sok az eltérõ vélemeny a jatekkal kapcsolatban, úgyértve hogy nemtudom mit higgyek már, na mind1 😊

DarkSector
Filmekbõl inkább ha lehet ne csináljanak semmit.
Meg játékokból se filmet.

Bil Ur Sag
Ha játéktervezõ lennék, tuti egy Deliverance, Southern Comfort, Baker County filmekre hajazó játékot csinálnék. Nem feltétlenül azért mert ezek a kedvenc filmjeim, de hatalmas lehetõség rejlene benne. Ha már van survival horror, miért ne lehetne survival action is <#eljen>
Egyaránt tartalmazhatna akció, kaland, és 18+ tartalmakat.
Fasza dolgot ki lehetne hozni belõle.
A menüben pedig a következõ dal szólna.
Eyehategod - Southern Discomfort <#violent><#smile>

Bil Ur Sag
A The Darkness az egyik kedvenc gammám konzolon. Szerintem mestermû! Az átvezetõ videókról nem is beszélve. Függetlenül attól hogy sosem voltam egy Faith No More fan, de mindig elismertem Patton bácsi zsenialitását. A játékban lévõ szinkronja is abszolút minõségi! A sztori pedig perfect <#eljen>

DarkSector
jo de nem csõjáték mint a többi.
Talán még a Bioshock.

De én a The Darkness játékban tudtam egyedül eltévedni az elmúlt 5-10 évben játszott fps-einél...
És ez nagy szó.

Seth
Ott is elég sokat kell oda vissza metrózni ,amit bizony untam sokszor

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Mindegyik ilyen.

Lássuk a kivételeket:

The Darkness.

robotnyk
de ott van LEWT, karakterfejlõdés ami leköt, nem csak egy elbaszott interface jármûupgradehez
Totti5
"A elküld Bhez, aki elküld C helyre hogy megszerezz valamit, majd vissza Bhez, az visszaküld Ahoz aki továbbküld Dbe, céltalan autókázás percekig"

Borderlands feeling😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
IDtech 5 nem erre a generációra készült. Textúra popin nélkül pofásan nézne ki a sok féle textúra miatt, de ettõl függetlenül az egész környezet olyan steril, hogy az elmondhatatlan.

robotnyk
füstje sem nagyon van, én sem bírtam tovább amúgy. még a lövöldözés része sem olyan jó, mint ami az IDtõl elvárható lenne, a játékmenet meg kifejezetten mellément.

valami Borderlands-Fallout-Mad max keverék akarna lenni, de karakterfejlõdés nélkül. Még ha lenne, akkor az a rész feledtethetné, hogy mennyire ingerszegények a küldetések (A elküld Bhez, aki elküld C helyre hogy megszerezz valamit, majd vissza Bhez, az visszaküld Ahoz aki továbbküld Dbe, céltalan autókázás percekig), vagy hogy a sztori vagy a karakterek egy percig sem érdekesek. Grafika jó, de inkább részletes, én speciel nem tartom sokkal jobbnak mint amit a CryEngine3 tud.