XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A konzolvilágnál a 120 Gb vinyó 10000 Ft , én terevezném hogy lecserélem z én huszasomat rája. mennyibe számíthatnák be körülbelül szerintetek?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Keresztbe tesz a warez -nak ...
Keresztbe tesz a PC -s játékiparnak ...
Nem fog kelleni a 'HáCé' játékosoknak a LAG miatt és nem fog kelleni a finnyásabbaknak (mint én) a törött kép és a sávszélesség bizonytalanság miatt ...
10 najó 11 ezer forint kábé most is az új konzolos játékok ára, lassan talán itthon is - kellemesen meglepõdtem a Forza 4 árazásán is - és sokan már a Steam és a Live Marketplace miatt is szomorúak, mert nincs kézzelfogható játék, ami akármennyire is foglalja el a maga kis 400 cm3 -nyi helyét az életterünkbõl (becsült adat) attól még ott van és jó érzés, mint amikor könyveket gyûjt valaki, pedig a könyvtárak bezárnak a pangás miatt. És ha az OnLive mindezek mellett még mindig csak egy távoli megfoghatatlan valaminek a bérlése, zizis képpel és késéssel akkor az egyszerûségnek már túl sok minden van alárendelve szerintem.
Arról meg már nem is beszélve, hogy a konzol se bonyolult <#wink>#wink>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
-tRs-Landor
Karácsony környékén lesz elérhetõ, Halo Reach-ez és Halo: Anniversary-hoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lenne egy kérdésem.
Adod egy Baldur Gate Dark alliance 1 XBOX-os játék.
Szeretném ha futna X360 (Slim).
Elvileg benne van a compatibility listába.
De azt irja ki hogy nem támogatot.
http://www.konzolozz.hu/beepulok/faq/faq.php?0.cat.20.141
Itt van valami emu de már a file nem elérhetõ.
Valaki tudna segíteni hogy elinduljon.
Az x360 nincsen modosítva.live van rajta
Valaki????
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
Vezetékes kontrollert vagy Wireless gaming receivert(pc hez jelvevõ)tud valaki?
Neked nem lesz warez haverom. 😛
Valamint a Stream-elt videónak iszonyúsok hátránya van, multizni nagyon gáz a késés miatt.
Valamint az a lóvé nem a végleges vásárlást jelenti!
Ha megnézed csak 2-3 évre bérled, én is azt hittem de ott csak bérelni lehet.
3-5 napra, a full az egy megkötött év napjáig szól, valamint egy havonta megújuló árszabás van még.
Valamint Totti is felhívta a figyelmem, hogy a Dirt-ben sporoltak a vezetõvel aki nem ül a kocsiban- és nem forog a kormány sem!
Valamint Batman AA-ban nincsen Nvidia Physx cuccok, effectek. Szóval ezeket nem nagyon tólják bele a játékokba, míg egy játékos megveszi a gémet és van egy GTX580 akkor ettõl durvább minõségben látja a Batman AA-t.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GT: darkSectorxxx
OnLive: darkSectorxxx
X-fire: e6550
Rendben felveszlek. Apropó boxra is felvehetlek?
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
De azért ez inkább jópofa mintsem egy konzolgyilkos valami.
Amolyan gyerekcipõben járó fasza kis szolgáltatás, ami Magyaroknak MÉG NEM TELJESSEN ELÉRHETÕ.
Még nem enged vásárolni.
KB mint az US acc xboxon.
Tudsz demozgatni, de ki kell költöznöd hogy a full játékokat megvedd.
Már egyszer linkeltem a pc-s klienst! KATT
Ha regelsz vegyél fel havernak. Ugyanaz a nevem mint itt! 😛
"nagyon sok exkluzív cím volt rá. remélem ez az új esetében is így lesz"
Én jobban szeretném, hogy ha 2013 -ban (?) ki is jön valami új, akkor is vagy legyen vissza-kettõ-kompatibilis, vagy jöjjenek azok ki X360 -ra is még, mint régebben PS2 esetében. Például az ALAN WAKE 2 ha igazak a mindenféle pletykák, mert nekem az szívem csücske!
Apropó ez a onlive cucc minden (microsoft, sony) tartalomhoz hozzáfér?
Van egy cimborám aki eladná a játékot, és azt szeretném tudni, hogy ehhez a játékhoz nincs aktiváló kód vagy valami ilyesmi? Arra gondolok, mint amit az EA csinál mert belefutottam egyszer a bulletstormba használtan, de ahhoz már felhasználta a serialt a tag és nemszeretnék kiadni olyanért pénzt amit...! Tudom, hogy a cod az nem EA, csak tudni szeretném!
Köszi!
mert akkor annak mennie kéne PC-n is nem?
Aztán ott van a nagy kérdés, az ára. Harlekin te azt mondod 10 ezer egy játék és 20 ezer az eszköz? Hááááát a kis konzol még csak csak, de a játék nem olcsó így se és ez még annyire sem digitális disztribúció, mint a Live, a Store vagy a Steam <#smile>#smile> A micro-konzol bár 50% -kal olcsóbb mint egy XBOX360, de nem is ér semmit net nélküli ínséges órákban, napokban és nem használhatod lemezek lejátszására sem (azéé' ma még mindig sokan tartanak CD/DVD filmgyûjteményt és bár egyet se ismerek, de van aki BL filmes lemezeket is gyûjt a PS -éhez) <#smile>#smile>
Egyszóval NEKEM ez nem 'játszik' ...
Lenne egy kérdésem.
Adod egy Baldur Gate Dark alliance 1 XBOX-os játék.
Szeretném ha futna X360 (Slim).
Elvileg benne van a compatibility listába.
De azt irja ki hogy nem támogatot.
http://www.konzolozz.hu/beepulok/faq/faq.php?0.cat.20.141
Itt van valami emu de már a file nem elérhetõ.
Valaki tudna segíteni hogy elinduljon.
Az x360 nincsen modosítva.live van rajta
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
de hiszem hogy elverheti az összes játékplatformot a piacon , mert van benne fantázia és nem is drága.
Szerintem asszony kinyir ha megveszem!<#nevetes1>#nevetes1>
Az áráról lehet tudni valamit?
"biztosan ki van ütve a gép" gondolom a flashre gondolt. Elkeserítettem hogy nincsen. Semmi modifikáció nem történt rajta.
Szerintem halvány gõze nem volt az egészrõl.
Viszont eddigi tapasztalataim alapján nálam a T-home adja eddig a legjobban.
a szakember is lama volt szerintem, könnyen lehet megtudtam volna csinalni - statikus ipvel kellett vonla szorakozni, mer kábelnetrõl van szó, ott meg egy az ip, szal mas konfigolast igényel, de a routerba szépen mindent belehet állitani. ajánlom a d-linket, szerintem az a legprofibb, és legegyszerübb, és nagyon jól, biztosan is müködik.
Én anno pl. képtelen voltam upc-vel beüzemelni a boxomat. Tök mindegy mit csináltam. Kijött egy szakember is. Bár ne tette volna, mert fel is idegesített. Egy hónapig ezt a hibaüzenetet kaptam hogy "dinamic ip. failed" akkor mondtam oks elég volt ebbõl. Átmentem sajnos a legdrágább szolgáltatóhoz a T-home-hoz. Érdekes. Beállítottam mindent úgy ahogyan anno egy web oldalon láttam, és ami upc-vel egy hónapig nem jött össze, még a "szakembernek" sem, az T-homeval 5 perc alatt mûködött. Tehát elkönyveltem magamban hogy nem én voltam a balfasz. Viszont most van egy jó upc-s ajánlat, de félek visszaállni, a fenti okok miatt.
most mar nem szakadozik, mert nincs bekapcsolva UPnP, de nekem az kell mert maskepp MODERATE vagyok boxon!!! hiaba vannak portot kinyitva ami kell - de ha bekapcsolom egyböl jön a fél percig müködik fél percig nem szisztéma és ez megy folyamatosan, erre is rajönni, wirelesst se engedte, se resetelve nemvolt jo sesemmi, most stabil, de hogy lehet müködöképessé tenni UPnP megosztást
Zedonius is mint az egyik legfõbb fõ ellenség is könnyû volt. Ráadásul egy hihetetlenül rövid pályának a végén várt rám, ami meglepett. Imádom az ilyen játékokat ahol maga a játék közben is engednek a fogáson a készítõk. Viszont az durva amikor Master Genshin (amúgy is eléggé brutál fõellenség) mellé a gép bedob még 10 csatlóst, és amikor legyõzöm jön egy átvezetõ videó, és ahelyett hogy jönne a chapter completed felirat, mi jön? Egy újabb fõellenség, aki szintén nem piskóta! Állatság ez az egész! <#eljen>#eljen> Unatkozni nem lehet az tény. Szerintem mire eljutok a credits-ig, már gondolkodhatok majd egy új kontroller vásárlásán.
ott lehet akadozik...karcos a lemez, gondolom.