176617
-
#122949 Nincs összehasonlítási alapom, de a HoD-vel játszottam. Nekem anno gyerekként az egy nagyon jó kis game volt, jópofák voltak a halálesetek :D -
#122948 Te miért okoskodsz ha nem érted?
Itt irta tag hogy az XBOX-ot, érted nagybetűvel írom...XBOX-ot csak játékra használja.
Úgy tekint rá mint játékgép, és mellette használja a pc-t böngészésre.
Erre írtam hogy minek bekapcsolva lenni Geow 3 közben a PC-nek is?
Mellesleg ha nem is egyszerre vannak bekapcsolva, akkor is egy átlag pc bőven többet fogyaszt egy xbox-nál...szóval csürheted csavarhatod, max egy okostelefon jobb ha spórolni akarsz.
Vagy egy laptop.
De azon meg nem fut a Geow 3. -
#122947 Another World jó volt igen de a folytatása a Heart of Darkness egy fos lett. -
#122946 Az milyen jó kis játék volt. Mármint a Herat of Darkness -
Fartisan #122945 Nem tehetsz semmit,ez itt már a Heart of Darkness.The horror!The horror! -
#122944 Nah, 1 óra múlva kezdődik az olimpia megnyitója 3d-ben, és az egy kicsit érdekel, így inkább kivakarlak a tébolytól, amit magadnak gubancoltál:
negyedszer írod le az xbox+pc-t. Minek? Ki beszélt itt ilyenről? Mármint rajtad kívül? Mégis mi a vérvörös, kékeres, szívenlökött marinéninek kellene mennie az xboxnak ahhoz, hogy te a pécén böngéssz? MINEK?
A boxon SE fog menni a játék alatt a böngészés, hacsak át nem szalad a box a szomszédba egy kis ramér. Ergo ki kell lépni majd a játékból.
Akkor már nem mindegy, hogy nyomok rajta egy poweroffot?
De, tökéletesen. Ezt szerintem az is értette, aki meg sem nyitotta a topikot. Neked éppen nem sikerült.
Bár...szerintem ezt sem fogod érteni. Szinte biztos vagyok benne -
#122943 Jó érvelés! -
#122942 -
#122941 Nagy tudós barátom áruld már el mire kéne felfigyelnem.
Áramfogyasztásban, szerinted is a X360+PC kevesebb mint csak egy x360?
Mert akkor nagy bajok vannak nálad is.
Csak ha már így gondoltad hogy beleszólsz. -
#122940 Legjobb esti program(NOT): vajon hány poszt kell, mire DarkSectornak leesik a tantusz :D
/nem súg! a hátsó sorban sem! -
#122939 Kevés dologban vagyok annyira biztos, monthogy az eszedért biztosan nem fognak ellopni.
-
#122938 Hát erről beszélek...
Játék mellett tud egy élő ember csak netezni, játékkal egyidőben nem!
Ha netezek akkor nem játszok, vagyis engem igazol hogy PC felesleges. (mármint ha csak böngésznél) -
#122937 Csak te nem fogsz játék közben netezni... vagy netezel vagy játszol. Nincs multitasking 360on, se PS3on. -
#122936 Ez nem kiforgatás ott van fehéren-feketén, ha nem ellent mondana, akkor lenne kiforgatás. -
#122935 Hát nemár hogy nem mondta, ezt erőlteti egészen eddig.
Írtam hogy ha x360-on böngészek a játék mellett, akkor nem megy feleslegessen a PC...
Erre ő azt mondja nem felesleges a PC ilyenkor.
Ez elmletben és gyakorlatban sem igaz.... -
#122934 Nyilván nem. Ezért találta fel a zisten a powergombot.
Ez volt a megfejtése az egész kérdésnek.
Node az egész kibaszottul vérciki egy alapvetően olyan témában, amikor csupán szórakozásra/időelbaszásra olyan kellékek futnak, mint százwattokat fogyasztó tévék/konzolok, stb. -
#122933 Ha spórolni akarok akkor nem égetem a villanyt az egész házban, és nem járatok 3 TVt feleslegesen, de nem a 2 gépen fogok amin játszok és amin netezek meg minden mást csinálok... -
#122932 Te mindig kiforgatod mindenki szavát, Dark?:) -
#122931 Egy szóval nem mondott ilyet Harlekin. -
#122930 Imádom ezt a pc/konzol/mifaszom fogyasztáson vergődést.
Komolyan.
Kevés ettől szánalmasabb dolgot tudnék hirtelen mondani ebben az elkényelmesedett, elfuserált minivilágotokban.
A trendi fogyasztásbuzgárkodás akkor is eszetekbe jut, amikor ivóvízzel öblítitek le a szart?
Csak kérdem... -
#122929 Oks értem, vagyis:
X360 = X360 + PC fogyazstással...szuper. ezt sem tudtam. -
#122928 Számolgassál és gondolkodj kicsit még!
-
#122927 Nyilván feleslegesen megy ha boxozol mivel,ha boxozol nem keresel!
Na de ha keresel akkor meg nem boxozol ergó totál mindegy,hogy a boxon keresel vagy a pc-t kapcsolod be keresésre!Mivel a boxod se fog 0-át fogyasztani kereséskor! -
#122926 Nem nem annyit fogyaszt, de nem is 0-át, mert én ha kikapcsolom a pc-t és boxon IE-zek az 0 w...kápise? :D
nem a számon van a hangsój, felőlem fogyaszthat 50w-ot is ha feleslegesen megy. :D
Amúgy kérdésedre válaszolva: IGEN
a 300w-os pc az 300w-ot fogyaszt.
Amire te gondolsz az a táp, aminél egy 550 w-os táp nem 550w-ot fogyaszt, de egy 300w-os pc 300 w-ot fogyaszt, persze ha abban a teljesítményben van használva, mert ugye van tól-ig sáv. -
#122925 Te szerinted az a 300 wattos pc állandóan 300 wattot fogyaszt!?
Teszem azt,ha 1kwos táp van benne akkor az annyit fogyaszt.Hát rohadtul nem!100-150 watt max amit használ normál üzembe.óránként cirka 4-5 ft
-
#122924 Értem ezzel nincs is baj, de ha boxozok nem futtatok 2-300wattos IE-t...egy PC személyében...:D -
#122923 Az is lehet, hogy csak én korlátozom be a boxot játékra, de én máshogy nem tudok rá tekinteni, csak játékgépként. Másra kényelmi okok miatt sem használnám. -
#122922 Azt ajánlom ahol épp a legolcsóbb. :D -
#122921 Azmekkorafostejóisten....
Szóval itt a topikban sikerre van ítélve :D -
#122920 Jah.
Elviselhetetlen, annyi a probléma.
LOL -
#122919 Ki melyik konzoljáték boltot ajánlaná premier játék megvételére? Hol a legolcsóbbak a játékok? A lényeg hogy pesti bolt legyen, és személyesen el tudjak menni a játékért. -
#122918 Suttyomban jön a játék dicsak!
Inversion-SKIDROW -
#122917 "Lassan mindenkinek böngészőképes okostelefon/tablet lapul a zsebében"
Felétek biztos, mifelénk nem...:D
Nekem ez nem alternatíva. :)
Ráadásul milló és egy problémát vet fel a dolog. -
#122916 :P -
#122915 Lassan mindenkinek böngészőképes okostelefon/tablet lapul a zsebében. A büdös életben nem böngésznék konzolon. Mindkét tévémben ott a böngésző, azokat sem használtam egyszer sem, pedig tonképp még az is kézenfekvőbb, és egyszerűbb lenne.
Mindig van a kezem ügyében legalább 2 olyan eszköz, ami böngészésre bőven elég. Még a notebookot sem kapcsolom be ilyenért. -
#122914 Elég embert paliztak be vele.Meglett a minimális kvóta,hogy életképes legye az adott régióba a szolgáltatás megtartása.
Mivel akik régi accot migráltak át ziher,hogy nem szeretnének lemondani végleg róla! -
#122913 GOLD-os mizériát nem tudtam tényleg, a youtub-ot is úgy szedtem le külföldi live-ról hogy volt már goldom. -
#122912 na,indulok live-ra.. dark,felveszlek havernak tégedis! :) -
#122911 Amúgy a Youtube után mire számítottál úgy öszintén?
Mert hogy gold kell hozzá, azt kb 1001%-ra megmondhattam volna ha megkérdezel :)
Az meg hogy nálunk magyaroknál nem elérhető, az megint csak nem új...gyanítható volt...a youtube sem elérhető. -
#122910 Van értelme az IE-nek konzolon, mert van aki nem akar áramot zabáltatni még egy géppel ez miatt ha egyszer egyazon gépen elvégezhető mind2 dolog.