XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Renjike
Ködves emberök , lönne egy kérdésöm .
A konzolvilágnál a 120 Gb vinyó 10000 Ft , én terevezném hogy lecserélem z én huszasomat rája. mennyibe számíthatnák be körülbelül szerintetek?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
hatalmas hibát követett el.

Macccy
Nana ! Még mindig bontatlan ?? <#ejnye1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Így van ahogy Mr. Dark tanult kollégám mondja (szerintem)
Keresztbe tesz a warez -nak ...
Keresztbe tesz a PC -s játékiparnak ...
Nem fog kelleni a 'HáCé' játékosoknak a LAG miatt és nem fog kelleni a finnyásabbaknak (mint én) a törött kép és a sávszélesség bizonytalanság miatt ...

10 najó 11 ezer forint kábé most is az új konzolos játékok ára, lassan talán itthon is - kellemesen meglepõdtem a Forza 4 árazásán is - és sokan már a Steam és a Live Marketplace miatt is szomorúak, mert nincs kézzelfogható játék, ami akármennyire is foglalja el a maga kis 400 cm3 -nyi helyét az életterünkbõl (becsült adat) attól még ott van és jó érzés, mint amikor könyveket gyûjt valaki, pedig a könyvtárak bezárnak a pangás miatt. És ha az OnLive mindezek mellett még mindig csak egy távoli megfoghatatlan valaminek a bérlése, zizis képpel és késéssel akkor az egyszerûségnek már túl sok minden van alárendelve szerintem.

Arról meg már nem is beszélve, hogy a konzol se bonyolult <#wink>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

lool ez nagyonnagy 😄

-tRs-Landor

Macccy
Olvasom, olvassuk, de sajnos passz a kérdésre

WP7-re élõ(!!!!!!!) minimap, Halo multiplayer-t játszóknak!
Karácsony környékén lesz elérhetõ, Halo Reach-ez és Halo: Anniversary-hoz.
DarkSector
Nem lehet nem fogadja el a régiót mikor belépsz oda hogy meg kell adni az adatokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok
Lenne egy kérdésem.
Adod egy Baldur Gate Dark alliance 1 XBOX-os játék.
Szeretném ha futna X360 (Slim).
Elvileg benne van a compatibility listába.
De azt irja ki hogy nem támogatot.
http://www.konzolozz.hu/beepulok/faq/faq.php?0.cat.20.141
Itt van valami emu de már a file nem elérhetõ.
Valaki tudna segíteni hogy elinduljon.
Az x360 nincsen modosítva.live van rajta

Valaki????

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Renjike
onliveon te vettél már játékot?

Vezetékes kontrollert vagy Wireless gaming receivert(pc hez jelvevõ)tud valaki?

DarkSector
Nem!

Neked nem lesz warez haverom. 😛
Valamint a Stream-elt videónak iszonyúsok hátránya van, multizni nagyon gáz a késés miatt.
Valamint az a lóvé nem a végleges vásárlást jelenti!

Ha megnézed csak 2-3 évre bérled, én is azt hittem de ott csak bérelni lehet.

3-5 napra, a full az egy megkötött év napjáig szól, valamint egy havonta megújuló árszabás van még.

Valamint Totti is felhívta a figyelmem, hogy a Dirt-ben sporoltak a vezetõvel aki nem ül a kocsiban- és nem forog a kormány sem!
Valamint Batman AA-ban nincsen Nvidia Physx cuccok, effectek. Szóval ezeket nem nagyon tólják bele a játékokba, míg egy játékos megveszi a gémet és van egy GTX580 akkor ettõl durvább minõségben látja a Batman AA-t.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bil Ur Sag
Okok. Köszi.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

DarkSector
Jam. Mindenki mindenhová felvehet...😄

GT: darkSectorxxx
OnLive: darkSectorxxx
X-fire: e6550

Harlekin
Van olyan kábel,de attól még a vezeték nélküli kontroller vezeték nélküli marad!
Harlekin
a 10000 es árak a jelenlegi ÚJ játék árak!A homefront cirka 5500!Ez ha normálisan fog mûködni nem csak a pc-nek tesz keresztbe hanem a konzoloknak is.A mai világba az egyszerûség kompaktság az ami kell!Na itt ezt kapod levágod magad a kanapéra és játszol nincs lemez hegyek otthon,csere-bere lemez ha mással akarsz játszani plusz tároló eszköz,nem késik a posta az elõrendelt lemezzel és stb!
Bil Ur Sag
Igyekszem jóvá tenni 😊
Rendben felveszlek. Apropó boxra is felvehetlek?

DarkSector
Megbocsáthatatlan bûnt követtél most el. 😊

DarkSector
$99

De azért ez inkább jópofa mintsem egy konzolgyilkos valami.
Amolyan gyerekcipõben járó fasza kis szolgáltatás, ami Magyaroknak MÉG NEM TELJESSEN ELÉRHETÕ.

Még nem enged vásárolni.

KB mint az US acc xboxon.

Tudsz demozgatni, de ki kell költöznöd hogy a full játékokat megvedd.

Már egyszer linkeltem a pc-s klienst! KATT

Ha regelsz vegyél fel havernak. Ugyanaz a nevem mint itt! 😛

Bil Ur Sag
Alan Wake még pótlásra vár. De fóliásan, bontatlanul bent várakozik a sorsára a szekrényemben <#smile>

Macccy
A kis gépezet nem annyira nagy szám szerintem, csak az ötlete az. Olyan mint egy set top box csak gyorsabb, de semmi extra igazából ...

"nagyon sok exkluzív cím volt rá. remélem ez az új esetében is így lesz"

Én jobban szeretném, hogy ha 2013 -ban (?) ki is jön valami új, akkor is vagy legyen vissza-kettõ-kompatibilis, vagy jöjjenek azok ki X360 -ra is még, mint régebben PS2 esetében. Például az ALAN WAKE 2 ha igazak a mindenféle pletykák, mert nekem az szívem csücske!

DarkSector
nekedis. <#eljen>

DarkSector
<#eljen>

Bil Ur Sag
Engem maga a kis gépezet kápráztatott el, de egyet értek az érveiddel is. Én is az új xbox generációt várom már, ami ugye nincs is már olyan messze. Viszont amikor bejött az Xbox360 nagyon sok exkluzív cím volt rá. Remélem ez az új esetében is így lesz. Még egyszer mondom, a kinect egy szuper dolog (függetlenül attól hogy engem hidegen hagy), de gondolni kell az egyszeri kontroller párti játékosokra is. Õket is el kell majd kényeztetni exkluzív címekkel.
Apropó ez a onlive cucc minden (microsoft, sony) tartalomhoz hozzáfér?

ajem kisa
Azoktól kérdezném akiknek megvan a cod black ops!
Van egy cimborám aki eladná a játékot, és azt szeretném tudni, hogy ehhez a játékhoz nincs aktiváló kód vagy valami ilyesmi? Arra gondolok, mint amit az EA csinál mert belefutottam egyszer a bulletstormba használtan, de ahhoz már felhasználta a serialt a tag és nemszeretnék kiadni olyanért pénzt amit...! Tudom, hogy a cod az nem EA, csak tudni szeretném!
Köszi!

Renjike
Srácok van olyan kábel amitõl a vezeték nélküli kontroller vezetékes lesz?... pl aksi / elem nélkül mûködik ha rádugom stb ....
mert akkor annak mennie kéne PC-n is nem?

Macccy
Hmm ... Bocsássátok meg, de én nem lelkesülök ezért. <#ejnye1> Egyrészt ez egyezzünk ki annyiban, hogy a játék PC helyett (ahogy Mr. Harlekin is mondta) van, ismét egy versenyzõ ami szerintem lehúzza a PC -sek száját. Másrészt akár PC -rõl, akár MAC -rõl, akár a dedikált micro-konzolról játsszák a szolgáltatást, a szûk keresztmetszet egy még ma is változó minõségû, ingadozó szolgáltatáson, az interneten alapszik amire ilyen sávszélfüggõ dolgot hagyni ... Szerintem nem okos még ma sem. És az eddigi Sub-HD, kis HD, FullHD, nagyon HD fejlõdés és képminõségre törekvéshez képest ez most 2011 -ben NEKEM visszalépésnek tûnik, mivel (még ha engem kis lag nem is zavarna talán) a streamelt képet kedvére töri bármikor.

Aztán ott van a nagy kérdés, az ára. Harlekin te azt mondod 10 ezer egy játék és 20 ezer az eszköz? Hááááát a kis konzol még csak csak, de a játék nem olcsó így se és ez még annyire sem digitális disztribúció, mint a Live, a Store vagy a Steam <#smile> A micro-konzol bár 50% -kal olcsóbb mint egy XBOX360, de nem is ér semmit net nélküli ínséges órákban, napokban és nem használhatod lemezek lejátszására sem (azéé' ma még mindig sokan tartanak CD/DVD filmgyûjteményt és bár egyet se ismerek, de van aki BL filmes lemezeket is gyûjt a PS -éhez) <#smile>

Egyszóval NEKEM ez nem 'játszik' ...

Sziasztok
Lenne egy kérdésem.
Adod egy Baldur Gate Dark alliance 1 XBOX-os játék.
Szeretném ha futna X360 (Slim).
Elvileg benne van a compatibility listába.
De azt irja ki hogy nem támogatot.
http://www.konzolozz.hu/beepulok/faq/faq.php?0.cat.20.141
Itt van valami emu de már a file nem elérhetõ.
Valaki tudna segíteni hogy elinduljon.
Az x360 nincsen modosítva.live van rajta

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Renjike
még fejlõdnie kell .... kevés a játék , jobban megkell hogy érjen 😊
de hiszem hogy elverheti az összes játékplatformot a piacon , mert van benne fantázia és nem is drága.

Harlekin
50 es t-home nettel nagyon jól megy.Nem mondom,hogy nincs néha pillanatnyi akadás,de elenyészõ nem zavaró.Játékok ára is egész jó! 10000 a teljes játék és 1200 5 napra a "bérlés"!20000ft környékén meg tökéletesen elfogadható az eszköz,hisz kapod a kontrolert meg az eszközt!És nem kell hogy menjen a PC!
Szerintem asszony kinyir ha megveszem!<#nevetes1>
sapkafej
jaj öcsém, ez a videó annyira magyar!

György

Bil Ur Sag
Nagyon állat! <#eljen>
Az áráról lehet tudni valamit?

DarkSector

Bil Ur Sag
Máris elõrébb jutottam. Köszönöm a tanácsokat. Igen a "szakember" ezt hajtogatta végig kb hogy, idézem:
"biztosan ki van ütve a gép" gondolom a flashre gondolt. Elkeserítettem hogy nincsen. Semmi modifikáció nem történt rajta.
Szerintem halvány gõze nem volt az egészrõl.
Viszont eddigi tapasztalataim alapján nálam a T-home adja eddig a legjobban.

lol t-home nem a legdragabb sõõõt 😊, de a upcvel sincs gond, nem 1 ismerösöm van akinek az van 30mbites meg mittomén és lazán tol mindent gond nelkül, pedig annyira nem is ert hozza 😊
a szakember is lama volt szerintem, könnyen lehet megtudtam volna csinalni - statikus ipvel kellett vonla szorakozni, mer kábelnetrõl van szó, ott meg egy az ip, szal mas konfigolast igényel, de a routerba szépen mindent belehet állitani. ajánlom a d-linket, szerintem az a legprofibb, és legegyszerübb, és nagyon jól, biztosan is müködik.

Bil Ur Sag
Én sajnos nem értek ezekhez, így nem tudok segíteni.
Én anno pl. képtelen voltam upc-vel beüzemelni a boxomat. Tök mindegy mit csináltam. Kijött egy szakember is. Bár ne tette volna, mert fel is idegesített. Egy hónapig ezt a hibaüzenetet kaptam hogy "dinamic ip. failed" akkor mondtam oks elég volt ebbõl. Átmentem sajnos a legdrágább szolgáltatóhoz a T-home-hoz. Érdekes. Beállítottam mindent úgy ahogyan anno egy web oldalon láttam, és ami upc-vel egy hónapig nem jött össze, még a "szakembernek" sem, az T-homeval 5 perc alatt mûködött. Tehát elkönyveltem magamban hogy nem én voltam a balfasz. Viszont most van egy jó upc-s ajánlat, de félek visszaállni, a fenti okok miatt.

na fel napot killodtam a retves routerrel, de most se jo igazan - egyiknaprol a masikra magatól elromlik, szakadozott a net, barmit csinaltal, fel is hivtam szolgaltatot, dehat ök is mondták h tuti a router

most mar nem szakadozik, mert nincs bekapcsolva UPnP, de nekem az kell mert maskepp MODERATE vagyok boxon!!! hiaba vannak portot kinyitva ami kell - de ha bekapcsolom egyböl jön a fél percig müködik fél percig nem szisztéma és ez megy folyamatosan, erre is rajönni, wirelesst se engedte, se resetelve nemvolt jo sesemmi, most stabil, de hogy lehet müködöképessé tenni UPnP megosztást

Bil Ur Sag
NG2-ben a Test Of Valor 6 jóval könnyebb volt mint az 5. Legalábbis nekem másodjára meglett. Ellenben az 5-el, amivel másfél napon át szenvedtem, és vagy 25ször ugrottam neki...
Zedonius is mint az egyik legfõbb fõ ellenség is könnyû volt. Ráadásul egy hihetetlenül rövid pályának a végén várt rám, ami meglepett. Imádom az ilyen játékokat ahol maga a játék közben is engednek a fogáson a készítõk. Viszont az durva amikor Master Genshin (amúgy is eléggé brutál fõellenség) mellé a gép bedob még 10 csatlóst, és amikor legyõzöm jön egy átvezetõ videó, és ahelyett hogy jönne a chapter completed felirat, mi jön? Egy újabb fõellenség, aki szintén nem piskóta! Állatság ez az egész! <#eljen> Unatkozni nem lehet az tény. Szerintem mire eljutok a credits-ig, már gondolkodhatok majd egy új kontroller vásárlásán.

Bil Ur Sag
Ejha nagyon király lett! <#eljen>

Renjike
KOnzolok szervizét eddig is szerettem na de most már !!! 😄

Bil Ur Sag
Értem én. Csak azért egészséges félelem van bennem. A HALO hangulatának, és üzenetének a lényegi mivoltát nagyon kevesen kapták eddig el. Ez nem egy tipikus hõsi eposz. Sokkal több annál. Jóval mélyebb az egész. A cselekmények sorozata inkább egy vékony pengeélen táncoló, keserédes melodráma rengeteg akcióval körítve, mint egy melldöngetõ, ki ha nem én vagyok a fasza gyerek ízû mûfaj. A HALO-nak a hangulata idõnként hõsies, néha elkeseredett, de a legtöbbször végtelenül melankolikus. Kevés olyan játék volt az életemben amit 4szer kijátszottam volna. A Combat Evolved ilyen volt. Ennek a szériának egy olyan, és megismételhetetlen varázsa van ami felülmúlhatatlan. Lehet szidni a játékot, lehet érvelni ellene. DE! még egy olyan játék mint a HALO nincsen. Miért is? Mert egy olyan erõs hangulata, érzelmes. szinte romantikus vonalvezetése van ami lenyûgözõ. És jön a kérdés. Manapság mire is van igény? Nyilván a siker a cél. Ez természetes is. Viszont akkor rengeteg körülménynek kell megfelelni, és rengeteg korosztálynak. Ha mindent egybe vetünk, és megvizsgáljuk a köz érdekét, jól láthatjuk hogy bizony fel kell adnia a HALO-nak is bizonyos dolgokat önmagából hogy mindenki! ízlését maximálisan ki tudják elégíteni. Ez sajnos oda is vezethet hogy elkurvul a film! És ez nem azt jelenti hogy nem lesz maga a film jó! Sõt. Csak nem lesz HALO. Ennyi az egész. De ne legyen igazam.

DarkSector
😄

Köszi a segítséget, szerintem így másodjára már simán élvezhetõ kategóriában van a lemez!<#wave>
DarkSector
Jó de a lényeg hogy régi classic lemez, annál bármi elõfordulhat.

Nagyon szépen megcsinálták a polírozást, egyébként is inkább ujjlenyomatos volt, igazi karcolás nem volt rajta. Viszont pont játszom vele másodszor, a HDD játékmentés betöltése után sokkal simábban fut!
DarkSector
JAH CLASSIC AZ MÁR MÁS AZT NEM LEHET TELEPÍTENI

ott lehet akadozik...karcos a lemez, gondolom.

A játék egyébként az x-box classic Sid Meier's Pirates!
Természetesen eredeti, a gépem sincs modósítva. Játszható így is, de szerintem sokkal simábban futna ha HDD-rõl tudná olvasni, mint a 360-as játékaimat. A mentést gond nélkül elvégzi a merevlemezre.
DarkSector
Akkor ott valami baj van. Eredeti a játék?

A lemez berakása után nem ajánlja fel az Y gombot, csak az A gomb lejátszás vagy az X lemezkivétel választható. Hogy tudnám így feltenni HDD-re a programot?
DarkSector
Nem hinném.
De manapság ritka az aki nem telepit fel játékot.