176617
banner
  • Tinman #123431
    Muszáj spoilerezni? -.-
  • DarkSector
    Ha szabad kérdeznem hány DLC létezik Castlevania-hoz és mit tudni róluk? Mármint melyik a single kampány része, melyik nem?
  • DarkSector
    DMC 4 az egyik legjobb játék, mind a 7 fokozaton megcsináltam és felnyomtam az összes item-et maxra....:D
  • davidka003
    De a 40 perc úgy volt, hogy nem haltam meg közben. Tehát addig kellett lőni megállás nélkül. Egyszerűen alig akart sebződni.

#123425: Castlevania már elő van rendelve DarkSectortól, ha befezezi és úgy dönt, hogy eladja akkor én leszek a vevő. :)
  • Tinman #123426
    40 perc? Nem rossz kezdésnek.

Shadow of the Colossus Gaius Boss harc Hard time attack fokozaton valami 2 hét volt, minden nap min. 2 órát rászánva.
  • vg
    "Sztorija nulla volt, végső főellenséget pedig 40 percig öltem mire meghalt."

Nekem a leghosszabb főellenség harc a Castlevania LOS utolsó DLC-je volt amire emlékszem. Brutálisan jó, ha tudod próbáld ki!
  • Tinman #123424
    1. Ha bejönnek az ilyen Dynasty Warriors cuccok, ez sem sokkal másabb.

2. Soha nem állítottam, hogy kihagyhatatlan alapművek, egyszerűen csak amikor a konzol exclusive listát válogattuk, rákerültek.

3. Az első rész értékelés elég vegyes. 5/10 és 8/10 között értékelték. Ez pedig azt jelenti, hogy volt akinek bejött a stílus és volt aki nagyon utálta. Embere válogatja.

4. A második rész viszont elég felejtős lett, az nem biztos, hogy tetszeni fog, de az első résszel tegyél egy próbát, amúgy is rém olcsó.
  • DarkSector
    Kurvanagy játék lett.

SZINTE az egyetlen régi cím ami MEGŐRIZTE nagy százalékban a régi mivoltát, a DMC és RE is lekurvult.
    Pokolian kemény és kellett már régóta nekem egy ilyen horrorjáték.

Most menekülnék Silent Hill-ből.
    Ha nem lenne térkép elvesznék Silent Hill-ben. És ez 2012-ben nagy szó a megyek-lövök játékok körében.
    És kellő mennyiségben van puzzle is, hálisten nem ontja a szörnyeket a játék orrba-szájba, és nem csak fegyverekkel kell ölni hanem inkább közelharc van, amitől még nagyobb az adrenalin és a para.

Meglepően sok kisebb titkos feladat van.

ÉS mikor Silent Hill-ben fellül átmentem a kis fadeszkákon az apartmanba. ITT JÖN 2x A POSTÁS.

Fel lehetett menni az emeletre is, és sok szobába benéztem.
    Mondom magamba mi lehet fellül???

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aztrakurva mondom...belépek az ajón, elnézek balra a sötétben egy zseblámpával mondom hallok valamit, megfordulok, és előtűnik a faszi a ventilátoron lóg FELAKASZTVA, azt hittem beszarok!
    Másik szoba.
    Egy hintaszék ringatózik MAGÁTÓL...a képen egy kép a székkel szemben amin egy anya vagy ki! Fogja a fiát, vagy egy kis gyermeket.
    Leszedem a képet a falról, erre mögöttem hirtelen megáll a hintaszék!!!
    Mondom lol, ezen ült eddig valaki? :O

Ha vannak is hibái, akár technikailag, ez az esős téma, az atmoszféra és hogy hálisten hasonlít a régi silent Hill-ekre, és nem csináltak belőle akciójátékot, ez miatt nálam ez egy gyöngyszem marad!
    Kösz Konami. Nem beszélve a többféle befejezésről.
  • TaRka0107
    De nem bírom az ilyen tipusú játékokat, bár nekem meg pont a DMC jött be. Más nem nagyon:D
  • TaRka0107
    Okés köszi!

• davidka003
    Azt nem értem Tinman miért mondta, hogy érdemes letolni a Ninety-nine nights 1-2-t. Repültek a 3 pontos értékelések és neki mégis tetszett? :\
  • davidka003
    First time visitor huh?
    Mondjuk nem értem, hogy az a pár normális ember mit keres Silent Hill-ben? Hogy kerülnek oda? Ez a karbantartó is wtf meg a postás is.
  • DarkSector
    "Silent Hill Downpour érdekeség:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mikor legelőször találkozol egy lila kabátos faszival a felvonó alsó szintjén.
    Van 2 darab távcső, ami a rozsdás érmékkel működik.
    Itt belenézve a bal alsó sarokban egy akasztott hullát láthatunk lógva.

Később (kicsit később) mint kiderül a lila kabátos tag itt veti magát a mélybe!
    "
  • davidka003
    Végigvittem minden ilyen kardozós szart.
    Bayonetta, Dante's Inferno, DMC4, Darksiders meg biztos lehetne még sorolni.
  • kakaoskalacs
    Hiba ha csak a DMC 4-el játszottál.....
    Mondjuk DMC tipikusan egy közegnek szól én kevésbe tartom populáris játéknak.
  • davidka003
    Devil May Cry 4 életem egyik legrosszabb játéka volt. Minden szobába bementél már zárta is le a játék egy szellem fallal a szobát és addig nem mehettél ki amíg az összes ellenség meg nem halt.
    Sztorija nulla volt, végső főellenséget pedig 40 percig öltem mire meghalt.
  • DarkSector
    Első rész nekem színekben is jobban tetszett, ez olyan fakó szar az egész.
  • kakaoskalacs
    Hát nemtudom
    ha ilyen temaju cucc érdekel akkor Dante's Inferno , vagy DMC 4
    nekem ez az összekavart mindenböl egy kicsit nem igazan kecsegtető.
    Van ebben a játékban minden DMC, GoW,WoW,Zelda,Dante's Inferno, ....
    Értem én , hogy ezek mind egyészen jo játékok sőt!

Ellenben akinek tetszik az nyugodtan jatszon vele elvégre nem hiába lett második része.
  • DarkSector
    háát...

nekem a ds2-ben 1 dolog nem tetszik....ez maga a főszereplő!
  • davidka003

Hát...
  • DarkSector
    Hát slim vagy fat, gondolom tökmindegy, mert a vinyó az vinyó, max a slim-nél nehezebben szedhető szét.

én a helyedben a baszakodás helyett fognék egy újraírható dvd-t.
    Vagy egy kis 2GB-os pen-t vagy memóriakártyát.
  • TaRka0107
    Nem tudtam hogy rá lehet, de nekem FAT gépem van, abban is az van?:D
  • DarkSector
    Vágod egy laptop vinyó van benne, rákötöd a gépre, elindit progi és inject file vagy mi.
  • TaRka0107
    Tokból?:D Okés, majd lehet megcsinálom holnapD:
  • DarkSector
    Faxt.
    Csak egy pendrive, vagy kiszeded a vinyót a tokból.
    Vagy kiírod dvd-re....

Content/0000000000000000/ ide meg a demo-t ami egy 8 karakteres mappa.
  • davidka003
    Nem biztos arra kell menni amerre gondolod.
    Nekem is volt, hogy kellett volna egy piszkavas, hogy lehúzzam a létrát de aztán kiderült, hogy nem is arra kellett továbbmennem.
  • TaRka0107
    HDD transfer kábel kell hozzá?
  • kakaoskalacs

érdekesség
  • DarkSector
    Ez jól hangzik, hogy újratermelődik, de ahoz a széttört nyelet is el kell hajítanom? vagy ha már a széttört nyele marad akkor újratermelődik? :D
    Mert nem mind1. :D
  • Seth
    Mindig van valahol. Ha el is dobod, mint egyszer én be a dzsumbujba vagy vízbe, újratermelődik
  • DarkSector
    Srácok.

Silent Hill-ben ha nincs a közelben fejsze vagy más vas fegyver akkor hogy bontsam le a fa deszkákat a továbbvezető útról?
  • Tinman #123399
    Igazságod vanik!
  • Seth
    Nem úgy volt a szlogen, hogy a "10/10-es etalonoktól lopunk!!" ? :D
  • Tinman #123397
    Egyszer szerintem is teljesen okés, de hogy 10/10 lenne... hogy ez a stílus etalonja. Hááááááát.... izéééééé.
  • davidka003
    Na végigvittem a Darksiderst.
    Végülis nem volt ez annyira rossz bár néha soknak éreztem a gyaloglást.

Ezzel egyetértek nagyon:

"- ellenfelek változatossága
    - néha feleslegesen sok ellen... a kevesebb, de erősebb verzió GoW-ban is jobban működött"

Kb csak színben tértek el az ellenfelek.

Tényleg volt ahol felbasztam magam puzzle részeken. A toronyban mikor használni kellett már a portal gunt akkor néha geci volt.

Olyan 16 órába telt végigvinni.
    Egyszer azt mondom megérte, engem a sztori érdekelt de többször tuti nem esnék neki.

A végső főellenségre már már kínosan sokat kellett ütni.

Lovaglás szerintem kár, hogy elég kevés volt. Azon a pár méteren lehetett használni a sivatagban aztán annyi.
  • DarkSector
    Horizon progival szerintem a legjobb de kb 4-5 féle program létezik.
  • TaRka0107
    Hogy teszem rá boxra?:)
  • DarkSector
    ja:

Sniper Challange demo
  • Totti5
    Semmi sincs ingyen, az ilyan oldalak meg egy nagy méretes átbaszás és ha kérhetem ne linkeljük és ne is próbálkozzon vele senki.
  • TaRka0107
    Hitman Sniper Challenget valahogy ki lehet próbálni? Nincs fent xbox live-en.