XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maradjunk annyiban, hogy azon sem fostam le a bokám, és igen, szebb pécén, kb pont annyival, amennyivel minden egyéb szebb: fullhd, élsimítás, nagyobb felbontású texturák.
De mivel single-ben egy retek, és nem multYzom egyáltalán, így pont telibeszarom az egész BF kérdést 😊
/érdekes, régen a multYonly ostobalövöldéket modnak csináták JÁTÉKOK mocijára, és ingyen vótak 😊
Adversus solem ne loquitor
ismerõs?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Megint a futárra fogják ... no comment!
Azért kell amúgy hdd-re,mert a textúrákat úgy stream-elik, ami dvd-rõl beolvasva lassú lenne és kb az az effekt lenne,mint a pc-s Rage esetében, hogy sokkal késõbb tölti be õket
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gametrailers.com - Battlefield 3 Video Game - PC vs Xbox360 vs PS3 Comparison HD
Ja és egy kérdés azoktól, akik már játsszák XBOX-on, nagyon érdekelne a válasz : most akkor a "HD" textúra pakk letöltése csak akkor kell ugye, ha nincs feltelepítve teljesen a játék a HDD -re? Nekem így logikus, azért is kérdezem! ... Vagy a bolti dobozosból mindenhogyan hiányzik? Mert ha igen, akkor az azt jelenti számomra, hogy valamit nagyon elkúrtak. (mint amikor lapzárta után szalad be a nyomdába az újságíró, hogy elkészült a vezércikkel, kb) <#kacsint>#kacsint>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
De hogy konzolosról is legyen szó,azért textúra pakk után ott sem csúnya(legalábbis ahogy olvasom másoktól),de természetesen nincs értelme pc-shez hasonlítani.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Már miért kéne felvakarni? Ráolvadt? ;>
Nem "fikáztam", ha azt csinálnám elintézném három szóval mint egy rendes troll vagy minek hívják az ilyet manapság. Leírtam a tapasztalatokat egy óra játék és nézelõdés után.
Tudom, hogy kevés a kártya, de ami a lényeg, pontosan az hogy az engine javarészt "dx11es", nem DX10, mégsincsenek csodák, csak jóval magasabb gépigény. Tudom Geronimo, a HD videók sem adják vissza, meg ezt látni kell, mondtad, de ez akkor sem hoz semmi megrengetõt, viszont kell alá egy erõs és drága (ne mondd, hogy nem!) asztali gép.
Na de amint mondtam - és ami ebbe a Topicba vág - ezek után sem hiszem, hogy bármely konzolos verzió észrevehetõ hátrányban lenne ...
Látnád gépemen lehet úgy kéne felvakarni ;>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hogy ne csak a grafikát savazzam - mert abban sajnos nagy része van a gyenge hardware -nek is, hogy ilyen tré az 'experience' - van azért itt mozgás fázis animáció bug is a katonáknál, akad szétlõtt fedezék fölött lebegõ virágcserép is (ezt írhatta Mr. Muttley amikor a láthatatlan éleket említette), méterrel odébb teleportáló társak és a végére a kedvencem a semmibõl elõugró késes-kámzsás terrorista volt! Tiszta Jack-in-the-Box komolyan! Azt csak simán nem értettem, hogy a videó szekvenciák miért akadtak, biztos ez is a gépem hibája, de azért egy videó ?? 😊
Álljon itt a PC -m összetétele elrettentõ példaként:
Athlon 64 X2 5000+ 2.6 GHz processzor
Kingston pack 2 GB DDR2 RAM
Gainward GeForce 9800 GT 1024 MB DDR3 videokártya
Tudom, tudom, régi a vas nagyon, de a Crysis -ra, a Batman Arkham Asylum -ra 'high' grafikán elég volt és a BF3 azért nem egy Forza 4 bonyolultságú fizikával rendelkezik, hogy arra menne rá a fél processzor.
Bocsánat a warezért és az offért, de ki kellett próbálnom, fõleg miután megtudtam, hogy PC -re való e játék menete. ... Peace
inkább 200
De hálisten jó Arcade-ok is kerültek fel a sok szar mellé.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DAYTONA USA 800MP (ekkora gagyi és ronda játék még nem került 800MP-ba)
The War of the Worlds 800MP (OMG ez nem LIMBO deja-vu???? 😊 meg volt még az az ûrhajós is nemrég...😄 ) Megint egy újabb Arcade gyöngyszem??? Another World stílus??? <#phone>#phone>
!!!VAN!!!
Saint Row: The Third Demo
1:
http://www.filesonic.com/file/2743742191/Sain32tsR5owTheThi6rdXDemo-elamigos.rar
2:
http://www.wupload.com/file/1187751091/Sain32tsR5owTheThi6rdXDemo-elamigos.rar
3:
http://www.fileserve.com/file/EDQWGCC/Sain32tsR5owTheThi6rdXDemo-elamigos.rar
4:
http://ul.to/xtzbarfw/Sain32tsR5owTheThi6rdXDemo-elamigos.rar
köszi
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
1 - GOD van warezban
2 - nem tudnák eladni a dobozos játékokat
3 - 16-17GB-os játék még tudtommal nem volt GOD-on soha letöltési idõ gondolom....
Elolvastam mi ment itt a délután, de ezen azóta röhögök. Nincs olyan, hogy egy játék "menete" valamire való, hacsak nem a titkárnõ pasziánsz és a városmenedzselõs/stratégiai játékok (azzal meg jáccon' aki könyvelõnek készül). Jó és esetleg a FlightSim! De egy 8 gombos lövölde? Ezt szerintem a budipapír adagolóra is meg lehetne már írni, hogy szarás közben is nyomják, csak kell 8 gomb a wireless légfrissítõre! <#nevetes1>#nevetes1> Szóval ezen felesleges is pörögni, nem ettõl szar.
OFF: Na de most felteszem jól a kalózmásolatot az asztali gépre - mer ideiglenesen átjöttem PCm elé - aztán kipróbálom milyen a single ezen a "csodálatos célhardware" -emen!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
hol tudom megvenni neten úgy, hogy Paypal-al fizetek? valaki S.O.S...
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
#110530-es hsz tévessen ment a #110530-ra, eredetileg #110527-re akartam....

-tRs-Landor
Ezért nem vennék android cumot ez azoknak a gazdagoknak jó akiknek már eleve megvan a készülék.
Grat a 100+ órához, de az nem kevés egy kicsit multinak? 😊
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Ha háborús FPS-t nézzük.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Igen ha vizualitás 2560x1920-ba igen a pc-n élesebb szebb...és?
Ebben igazad van. EZESETBEN igen PC-re való.
De itt most nem a grafika a lényeg, az csak csepp a tengerben. 😊