XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Nyah, tegnap annyira bele vótá buzulva a 3D-be, hogy el is felejtettem megmutatni pécén ezt a szart 😊
Maradjunk annyiban, hogy azon sem fostam le a bokám, és igen, szebb pécén, kb pont annyival, amennyivel minden egyéb szebb: fullhd, élsimítás, nagyobb felbontású texturák.
De mivel single-ben egy retek, és nem multYzom egyáltalán, így pont telibeszarom az egész BF kérdést 😊

/érdekes, régen a multYonly ostobalövöldéket modnak csináták JÁTÉKOK mocijára, és ingyen vótak 😊

Adversus solem ne loquitor

Marci0115
nah én is végigvittem a battlefield 3at, hát ilyen egy fos bughalmaz játékkal nem is tudom, kb 5 éve játszottam, legalább 20x beragadtam valahova

Mr Manson
Tegnapi coop-osok:
ismerõs?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
NEM!
Megint a futárra fogják ... no comment!

Seth
A 1. lemezen van rajta a textúra csomag. Semmikor sem kötelezõ feltelepíteni.
Azért kell amúgy hdd-re,mert a textúrákat úgy stream-elik, ami dvd-rõl beolvasva lassú lenne és kb az az effekt lenne,mint a pc-s Rage esetében, hogy sokkal késõbb tölti be õket

PSN ID.: Beegabor

Harlekin
Erre még csak most jöttél rá...Itt zsigerbõl védik ezt a fosládát.Nincs nemlétezik nála gyorsabb,pontosabb,MEGBÍZHATÓBB,szebb eszköz ami játékra alkalmas!Sõt nem is létezik más eszköz...Ez a legjobb megközelítés.Kicsit sincs elfogultság soha.<#nevetes1>
Macccy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem kötekszem én se amúgy, csak még egedjétek meg, hogy bedobjam ezt ide a BF témában, egy tegnapi összehasonlító videó. Ami képeket meg videós összevetést eddig láttam, maximum a PS3 -as verzió ami láthatóan csúnyább itt-ott. Modellel, textúrával máshogy variál, hiányzik némi SSAO és lassabb a textúra stream, de csak elvétve.

Gametrailers.com - Battlefield 3 Video Game - PC vs Xbox360 vs PS3 Comparison HD

Ja és egy kérdés azoktól, akik már játsszák XBOX-on, nagyon érdekelne a válasz : most akkor a "HD" textúra pakk letöltése csak akkor kell ugye, ha nincs feltelepítve teljesen a játék a HDD -re? Nekem így logikus, azért is kérdezem! ... Vagy a bolti dobozosból mindenhogyan hiányzik? Mert ha igen, akkor az azt jelenti számomra, hogy valamit nagyon elkúrtak. (mint amikor lapzárta után szalad be a nyomdába az újságíró, hogy elkészült a vezércikkel, kb) <#kacsint>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Aki a Bf3-t a konzolvilagnal rendelte elo futarral valaki megkapta mar onnan mert en meg nem
Macccy
természetesen ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Waczkor
Pont akkor hoz "megrengetõt",ha megvan a vas.Én rádugtam a full hd-s tévére,felhúztam mindent ultrara és így bizony megvan az amirõl írtak sok helyen.Egészen elképesztõ a látvány.Konkrétan a repülõs pályánál amikor felszáll a gép az anyahajóról ott csak az hiányzott,hogy belesüppedjek az ülésbe.Hangok,látvány nagyon toppon van.Mi számít csúcsgépnek meg drágának,200kból ki lehet hozni egy olyat,amin elfut rendesen.Persze egy konzol ennek a töredéke,de ebbe ne menjünk bele.

De hogy konzolosról is legyen szó,azért textúra pakk után ott sem csúnya(legalábbis ahogy olvasom másoktól),de természetesen nincs értelme pc-shez hasonlítani.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
Fent van a Világok harca XBLAn!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
multiplayer nextgen pc

😊

TDC Geronimo
Mindegy én befejeztem itt a BF3 témát, mert egy konzolos topikban ilyet kár magyarázni 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Macccy
OFF

Már miért kéne felvakarni? Ráolvadt? ;>
Nem "fikáztam", ha azt csinálnám elintézném három szóval mint egy rendes troll vagy minek hívják az ilyet manapság. Leírtam a tapasztalatokat egy óra játék és nézelõdés után.

Tudom, hogy kevés a kártya, de ami a lényeg, pontosan az hogy az engine javarészt "dx11es", nem DX10, mégsincsenek csodák, csak jóval magasabb gépigény. Tudom Geronimo, a HD videók sem adják vissza, meg ezt látni kell, mondtad, de ez akkor sem hoz semmi megrengetõt, viszont kell alá egy erõs és drága (ne mondd, hogy nem!) asztali gép.

Na de amint mondtam - és ami ebbe a Topicba vág - ezek után sem hiszem, hogy bármely konzolos verzió észrevehetõ hátrányban lenne ...

Macccy
OFF
Még ami lemaradt: a történet úgy kerek, hogy ráment másfél órám a kibontásra és a telepítésre, a redistributable dolgok telepítésére, a videokártya driver frissítésére, újraindításra és mindezen idõ alatt hallgathattam az öreg vinyóm kerregését! Priceless 😊

TDC Geronimo
Édeskevés alá az a gép már... 9800as régi dx10es kártya az engine meg javarészt dx11es. Te meg a sokadik ember vagy aki single után fikázza hát nem mondok már semmit inkább 😄

Látnád gépemen lehet úgy kéne felvakarni ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Macccy
OFF
Na kipróbáltam hát a nem túl erõs PC -men a Battlefield 3 -at! Két campaign mission után ... Hát számomra ismételten vesztett az asztali gép! Meg FOGOM nézni milyen a grafika ezek után majd konzolon, mert kíváncsi vagyok ... az én gépemen játszhatatlanul lassú, ha szeretnék tõle egy elfogadható grafikai szintet, ha meg AUTO hagyom a beállítást, akkor meg ocsmány az egész. Árnyék bugok többfelé, bevilágítás hibák a külsõ belsõ helyszínek közt néha egyes tárgyakra ... És akkor még csak a grafikai részt említettem, mert ugye EZ a nagy csodája a BF3 -nak, hát mondom megnézem. Ha feltoltam a grafikát ULTRA -ra, akkor is volt itt-ott látványban hiba, de akkor már elismerem szépen nézett ki nagyrészt. Viszont semmi olyan amit a Crysis 1-2 ne tudott volna ugyanezen a PC -men korábban és lényegesen magasabb framrate mellett! Nextgen engine a tököm ... még a prológust bevezetõ képsorok is egy videó anyag, hát azt hittem legalább azt a 20 méter futást és halált megvetõ ugrást real time fogja számolni. Frászt. 😊
Hogy ne csak a grafikát savazzam - mert abban sajnos nagy része van a gyenge hardware -nek is, hogy ilyen tré az 'experience' - van azért itt mozgás fázis animáció bug is a katonáknál, akad szétlõtt fedezék fölött lebegõ virágcserép is (ezt írhatta Mr. Muttley amikor a láthatatlan éleket említette), méterrel odébb teleportáló társak és a végére a kedvencem a semmibõl elõugró késes-kámzsás terrorista volt! Tiszta Jack-in-the-Box komolyan! Azt csak simán nem értettem, hogy a videó szekvenciák miért akadtak, biztos ez is a gépem hibája, de azért egy videó ?? 😊

Álljon itt a PC -m összetétele elrettentõ példaként:
Athlon 64 X2 5000+ 2.6 GHz processzor
Kingston pack 2 GB DDR2 RAM
Gainward GeForce 9800 GT 1024 MB DDR3 videokártya

Tudom, tudom, régi a vas nagyon, de a Crysis -ra, a Batman Arkham Asylum -ra 'high' grafikán elég volt és a BF3 azért nem egy Forza 4 bonyolultságú fizikával rendelkezik, hogy arra menne rá a fél processzor.

Bocsánat a warezért és az offért, de ki kellett próbálnom, fõleg miután megtudtam, hogy PC -re való e játék menete. ... Peace

DarkSector
jam vagy ne lenne 800MP.
inkább 200

De hálisten jó Arcade-ok is kerültek fel a sok szar mellé.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Attól még dobhattak volna rá emészthetó textúrákat, ha már sikerült HDra húzni a felbontást... egyenesen okádék, akármilyen klasszikus.

DarkSector
rájöttem a képek láttán
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

robotnyk
a daytona egy régi beülõs arcade játék
DarkSector
Zombie Apocalypse: Never Die Alone 800MP
DAYTONA USA 800MP (ekkora gagyi és ronda játék még nem került 800MP-ba)
The War of the Worlds 800MP (OMG ez nem LIMBO deja-vu???? 😊 meg volt még az az ûrhajós is nemrég...😄 ) Megint egy újabb Arcade gyöngyszem??? Another World stílus??? <#phone>

!!!VAN!!!
Saint Row: The Third Demo
4 link:

1:
http://www.filesonic.com/file/2743742191/Sain32tsR5owTheThi6rdXDemo-elamigos.rar
2:
http://www.wupload.com/file/1187751091/Sain32tsR5owTheThi6rdXDemo-elamigos.rar
3:
http://www.fileserve.com/file/EDQWGCC/Sain32tsR5owTheThi6rdXDemo-elamigos.rar
4:
http://ul.to/xtzbarfw/Sain32tsR5owTheThi6rdXDemo-elamigos.rar

GTA IV-t vennék, ha valakinek lenne eladó keressen privibe.
köszi

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

DarkSector
3 jogszably:
1 - GOD van warezban
2 - nem tudnák eladni a dobozos játékokat
3 - 16-17GB-os játék még tudtommal nem volt GOD-on soha letöltési idõ gondolom....

Macccy
"ma a játék menete is PC re való .."

Elolvastam mi ment itt a délután, de ezen azóta röhögök. Nincs olyan, hogy egy játék "menete" valamire való, hacsak nem a titkárnõ pasziánsz és a városmenedzselõs/stratégiai játékok (azzal meg jáccon' aki könyvelõnek készül). Jó és esetleg a FlightSim! De egy 8 gombos lövölde? Ezt szerintem a budipapír adagolóra is meg lehetne már írni, hogy szarás közben is nyomják, csak kell 8 gomb a wireless légfrissítõre! <#nevetes1> Szóval ezen felesleges is pörögni, nem ettõl szar.

OFF: Na de most felteszem jól a kalózmásolatot az asztali gépre - mer ideiglenesen átjöttem PCm elé - aztán kipróbálom milyen a single ezen a "csodálatos célhardware" -emen!

szega96
Asszem van valami jogszabály,miszerint csak egy bizonyos idõ leteltével lehet csak felrakni a játékokat

DarkSector
Mert új gémeket nem nagyon szoktak feltenni GOD-ra.

DarkSector
4745 óra...😛

vagy bankkártyával?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

miért olyan késõn?

hol tudom megvenni neten úgy, hogy Paypal-al fizetek? valaki S.O.S...

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

szega96
1év

BF3 mikor lesz elérhetõ marketplace-en?

Totti5
100 és + 😄 nem számoltam😊)) add össze hogy du 4tõl hajnali 5 ig 1 éven át mennyibe jön ki😄

DarkSector
jah nem Totti-nak ment 😄

#110530-es hsz tévessen ment a #110530-ra, eredetileg #110527-re akartam....

zaki
Ja, aztán akartam egy 2-est venni, csak átb@sztak, pont egy csalóba futottam bele :S

Mr Manson
<#boxer> Konzolvilag

off: puzzle quest 2 kijött androidra!!!!!4

-tRs-Landor

robotnyk
off: lecserélted a galaGszid?
zaki
Ja, és a BF3-at is be kéne szerezni 😄

zaki
Na végre én is megvettem a Forzát. Csak most jön holnap Robótól a Batman, meg még van vagy 4-5 játékom, amihez még hozzá sem nyúltam 😄

szega96
Ez nem nekem,gondolom 😄😄

DarkSector
Jaja énis figyelemmel kísértem amíg meg nem tudtam hogy milyen készülékeken fut a játék 100-150 ezer ft közötti masina kell neki...😄

Ezért nem vennék android cumot ez azoknak a gazdagoknak jó akiknek már eleve megvan a készülék.

DarkSector
Jah tudom hogy jo volt, meg a 2. multija is, de én single párti vagyok, multizni álltalában ha ingyen vagy fingé-hugyé van és haverokkal beszélek vagy zenéthallgatok. 😊

Grat a 100+ órához, de az nem kevés egy kicsit multinak? 😊

szega96
OFF
1-2 hónapja linkeltem geow copy,de nagyon jólfest mobilon!(szerintem)

ON

Renjike
Cod 2 is jó de annyira nem kivéve a Dnap az nagyon fasza 😊)) egyik legjobb háborús játék jelenet 😊) a Cod 1 kiegészítõje is jó ott volt jármû is !!!!!!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
COD 1 multiba benne van 100+ órám, de még annak a singléjét sem vittem végig😊

DarkSector
Nekem beszarsz de a COD2....

Ha háborús FPS-t nézzük.

Renjike
mármint amulti is. a legjobb kampány akiárhogy gondoljátok nekem a MOH 2010 volt 😄 nagyon bejött a kampánya 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Ott a vidi....és máig az a baj hogy a vizualitáson lovagolsz a töbiekkel, a tartalom nem is számít?

Igen ha vizualitás 2560x1920-ba igen a pc-n élesebb szebb...és?
Ebben igazad van. EZESETBEN igen PC-re való.

De itt most nem a grafika a lényeg, az csak csepp a tengerben. 😊

DarkSector
Jah PC-re való mert oda elég 4 orás single dara meg 9 map amibõl kb 3-3 ugyanolyan. 😊