XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jolmegy :d bf pc bf box egyeb sok gamma whatever, /irigy :dd rofl
unchartedert megadnek most sokmindent 😊

DarkSector
Hát ezzel te egyedül vagy szerintem, aki nem birja az Uncharted-et az vagy soha életében nem játszott játékokkal vagy hazudik. 😊

Habár te a Resident Evil-t se szereted. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
leszarom . amúgy sem birom a játékot 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
GRAT 😛
Nekem elõbb gép kéne. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
Csütörtökre hozzák <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Kis érdekesség:

A God of War 3 40 GB-os mérete után újabb trónfosztás!

Uncharted 3 Drake s Deception 45.42 GB!!!!!!

DarkSector
Én is ezt mondtam gyors iramban fejlõdnek a hardverek, de NEM A JÁTÉKOK...pc-n 2007-ben kijött a Crysis, oszt ennyi.
ONLY címek: Witcher 2, BF3 meg még fasztudja mik amiket pc orientáltan készítettek, hyperszuper új motorral, szépek lettek, de a mai csúcstechnika kell hozzá, és így is egy 2005-ös szar is doboz 90%-95%-ra uyganazt levágja.

Gondold végig hol tart a pc hardverekben?
Hol maradt a konzol?

PC-n a kompatibillitás miatt visszafogja az optimalizálást és ezért soha nem lesz nagy elõreugrás a hardver változás mértékéhez képest.

Remélem érted mit akartam ezzel mondani...<#puszi>

Renjike
szerintem pont hogy nem mivel a hardverek most sokkal jobban fejlõdnek . egyre gigászibb dolgok jönnek 1 évig tartja magát a konzol és egy szinten lesznek . hogymegelõzni mikor fogja nemtudnám megmondani..

DarkSector
Ezt gondolom én is, mint egy egyébb multi címnél annyival szebb, ami szerintem nem nagy dolog lévén hogy egy állítólag 2011-es PC-s játékmotorról van szó, ami egy 2005-ös konzolon is elfut.

DarkSector
Elején ráver utána kicsit le fog maradni.
Persze a PC játékok egyre kisebb mértékben fejlõdnek és nem csak mert multiplatform egy cím.

Meg is lehet nézni azokat a játékokat amik pc-rõl lettek áthozva vagy egyszerre jöttek ki, de elsõnek PC ONLY giga-mega-grafikás játékok voltak már a mostani generáció is itt totyog a sarkában.

Gondolj el egy konzolt ha csak simán a mai generációs 4/5-ös vga-t meg procit beletesznek (adatokban tekintve).
Én azt gyanítom hogy a szokásos 1-2 év elõnyt a következõ generációs konzolok sokkal tovább bírják majd, legalábbis szerintem csak kicsit elõrébb kellene gondolkodni, eddig tudjuk hogy a brutál proci mellé a mai konzoloknak a memorija ami határokat szab, ezt kis költséggel nagyon is meg tudják növelni, ha így gondolkodnak, (remélem).
Akkor iszonyatos gépeket tudnának összehozni, csak az a baj hogy ez meg abban hátrány nekik hogy sokkal tovább kihúzza az adott konzol, vagyis a következõ next-next-nextgen szériával nem tudnak kereskedni.

Ez gondolom gazdasági szempontból adódik hogy nem az adott és abban a pillanatban elérhetõ legjobb perifériákat teszik a konzolokba.
Persze érthetõ mivel az alkatrészek a fejlesztések idejében választódnak ki. És mire kijön a konzol érthetõ okokból már nem az elérhetõ legjobb cuccokat fogja tartalmazni.

De látván a nagy PC-s fejlõdést hardver szemszögbõl én MINIMUM 2GB-os VRAM-ra tippelek.
és 4-8GB memóriával (DDR5)
Procinak egy 8magos cumora gondolnék. Esetleg Threading 16-ra.

Renjike
6 tól ráérek 8 ig ma aztán már nem.

Harlekin
Karira ugyfest veszünk 1 et de még mindig nem tudom,hogy passzívat vagy aktívat vegyünk.
tesó07
Gears of war 3. eladó. (magyar,karcmentes,+dlc). 8200ft
Ha vkit érint írjon pü-t.
Ha itt nem szokás ilyeneket reklámozni sry...

RMCF

Hali! Megjött a BF3 a konzolstúdiótól. Ki akarom próbálni a multit, de nem enged be egy szerverre se gamelni! Mi lehet az oka? Azt írja h csináljak egy accot a megadott honlapon, de megcsináltam! Valaki?

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

megkérdeztem azt mondták a futárnál van és még ma kihozzák ezt mondta a srác
Muttley
az én next gen kívánságom egyszerû 😊

nézzen ki minden játék ugyanúgy konzolon, mint PC-n
ugyanúgy
közelrõl is
ne csak a Forza4, Metro 2033, Resi 5, Crysis 1

Just do it :)

Mr Manson
Ha kérdeznél tõlük: 061-403-31-31

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
A futárszolgálatot. Ne várj. 6kor már nemviszik ki (szerintem)

Jaka923
Holnaptól én is Xbox tulajdonos leszek. Hogy lehet itt beállítani, hogy a nevem a Live státuszomat mutassa?

zaki

a boltot hívjam fel szted? de nem most várok 6ig
Renjike
nemtudod mirõl van szó teljesen korrekt játék lett aki szerette az elõzõket az ezt is fogja . ennyi. kinek a pap kinek a paplan 😄D

Mr Manson
😊

Mr Manson
Kérdezz rá! Aza tuti!

sztem sokan így csinálják annyit csalódtak benne
Renjike

nekem még nem hozta de majd nemsoká hátha
Mr Manson
Igen! Itt a kezemben!

megkaptad már a játékot??
DarkSector
1-2 nap.

ezt tudom, de mennyi idõ ?????

DarkSector
NEXTGEN:

"AZ EPIC bele szeretne szólni a következõ generációs konzolok tervezésébe.

Az Unreal Engine tervezõje, az EPIC Games azt tervezi, hogy aktívan befolyásolja majd az Microsoft és a Sony új generációs konzol-terveit.
A Developnak adott interjújában beszélt errõl Mike Capps, a cég elnöke.

"Igen, ez igaz" - mondta Mike Capps - "Valóban ezt szeretnénk."

"A Szamaritánus demó, amelyet bemutattunk az a demonstráció,a melyet a PC-s hardverek 2-4 éven belül elérnek majd és amit a következõ generációs konzoloknak is teljesíteniük kell. Egyelõre senki sem sejtette, hogyan kell egy következõ generációs játéknak kinéznie - mi megmutattuk a saját ötletünket, és azt, mit tudunk elérni." - nyilatkozta Capps.

"Ezzel a valós idejû demóval azt akartuk megmutatni, milyen technológiákat szeretnénk látni a következõ generációs konzolokban. A Szamaritánus úgy néz ki, mint egy öt évvel ezelötti animációs film - számunkra ez az etalon."

"Úgy gondolom amit bemutattunk, az kifejleszthetõ elfogadható költségekkel, így ez lehet az, amit a gamerek elvárnak majd a következõ generációtól".

Az interjú más részében elmondta Mike Capps, pontosan mit is vár a következõ generációs konzoloktól:

"Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy a gamer lássa, hogy a Xbox Next vagy PlayStation Next olyan technológiákat használ, amelyeket a jelenlegi konzolokkal lehetetlen elérni. Ez egy nagyon fontos dolog."

"Másik dolog, ami nagyon megváltozott annak a módja, ahogy a játékosok a pénzüket el akarják költeni - ehhez a konzoloknak is alkalmazkodniuk kell. A bevételek a mikrotranzakciók és a szolgáltatások felé mozdultak el, így a konzoloknak is kényelmesen meg kell oldaniuk ezt. Például ha valaki 20 centért akar valamilyen virtuális tárgyat venni ne legyen hosszas ellenõrzõ és engedélyezõ procedúra."

"Jelenleg nem tudjuk a virtuális tartalmak árait változtatni a konzolokon. Be sem tudjuk ezeket állítani. Nem hiszem, hogy ez a régimódi protekcionista szemlélet hosszú életû lehet egy olyan virtuális világban, ahol az árak napról-napra változhatnak."

"A legjobb módszer arra, hogy a fejlesztõk a PC felé forduljanak, ha a konzolosok azt mondják nekik, hogy nem határozhatják meg a virtuális tárgyaik árait. Ennek szabadságát meg kell tudni õrizni. Egyébként nem lehet sikeres egy új platform""

DarkSector
EJJHA

X360 ONLY

DarkSector
Nah így kellene kinéznie manapság egy repcsis játéknak! 😊
Mármint a terep kidolgozottságban.

Mr Manson
BF3hoz a 3 DLC kódot próbálta valaki?

DarkSector
Csak nem te is fogadol valamerre. 😊
😄

Suerzõdésen van rajta az IBAN szám, a számlád szerzõdésén, "XXXX XXXXXXXX XXXXXXXX XXXXXXXX"

Ennyi karakteres, persze ezeket kihagyás, vagyis SZÜNET NÉLKÜL, EGYBE ÍRVA KELL megadni ha kérik.....

na vagy 2 napig nem olvastam sg-t loal 😊 GTAVnek nagyon örülök, köztudott 😊

kérdés: kb mennyi idö alatt érkezik meg angliaból egy otpsre szamlara utalas, ha van ez a nemzetközi IBAN szám is etc.

Macccy
Nah, akkor úgy lett ahogy gondoltam, hogy benne van az, csak a stream gyorsítása miatt kitették azoknak akik a telepítés ellen érvelnek ... ok <#smile>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

DarkSector
JÓÓÓ.
A szokásos felbontás+élsimítás, ez mindigis lesz. Ezt soha 1 játékban nem érdemes vitatni foglalkozni vele, mert ez a minimum amiben mindigis + lesz a PC. Ez evidens...
Én most ezeket leszámítva tekintem az összehasonlítást.

Macccy
Szó szerint egyetértek, még annyit tennék hozzá, hogy már a pistikék is jobbára csak tapsikolnak az ilyen review oldalakon, hogy milyen durván jó munkát végzett a fejlesztõcsapat a konzolokon nyútott minõség miatt ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Én meg mivel tudom, hogy a szemem jó így minimum agylágyultnak és ami rosszabb, "elfogultnak" érzem magam, mert én se látok nagy eltéréseket. Mármint a fosládás és a pöcés között ... a PS3-nál lehet látni, de így a videó miatt annak is érdemes utánaolvasni. A lensoftruth.com majd megcsinálja a head2head -et és akkor ott lesz a részletezés, pont ...

Engem a technika érdekel, azért nézegetem csak, köpök rá hogy katonás vagy ûrlényes. De most már elfogult vagyok szóval kussolok ... Mennem kell melózni úgyis ...

DarkSector
Semmilyen elfogultság nincsen, nem a box a legjobb, 1 ember nem állított ilyet, én személyszerint azt mondtam csak hogy iszonyat kicsi az eltérés ahoz képest amit remélt az ember.

Még énis azt hittem mikor mutogattak pc-s gameplay videókat régen hogy kb akkora eltérés lesz mint például az Alone in the Dark-ban PS2-PS3 között mérve. (sõtt a vicc az hogy elsõnek PC-ONLY játéknak indult, és nem is hitte senki hogy BF3 és a Frosbite 2 motor konzolon egyeltalán tudhat valamit is.)

És egész egyszerûen még máig sokan ezt hiszik, de eddig még épkézláb összehasonlítást nem láttam amiben azt mondtam volna, hogy hûûû-ha ez igen ez egyértelmûen pc vagy egyértelmûen konzolos változat.
De ezt nem meggyözködésnek szánom hanem csak elmondtam a véleményem.

Úgy ahogy a játék tartalmáról.
Még változhat a véleményem csak eddigi infókból tekintve nem nagy az eltérés. Én a hype-ok miatt többet reméltem, de aztán nem nekem kellett volna hajtaniuk hanem akik elõrendelték a játékot.
Az a baj hogy a Crysis 2007 még mindig szebb játék, és annak kisebb a gépigénye. Igaz nem 1 kategória.

DarkSector
Még mindig vaknak érzem magam, még mindig csak pici eltéréseket látok.

DarkSector
Még jó hogy beteszem mindig az újdonságokat és figyeltek rám....😄

Amúgy kibaszott nagy hangulata van....1.47GB!!!

Mr Manson
de! Már 3 embernek is megjött ma ...

Manson: merttr mivan a futarral en is onnan rendeltem akkor ma sem varhato akkor??
Marci0115
jó kis játék, egyik kedvencem

Mr Manson
Mass Effect milyen játék? Kaptam ajánékba egy elsõ részt.

Tegnap jó párszor végigjátszottuk barátnõmmel NSF: The Run demót. Nem tudom miért, nekem kurvára tetszik. Ezen is Frostbite 2 Engine van, nem láttam elmosódást vagy ilyesmit.
Manson: mert mivan a futarral en is onnan rendeltem akkor ma sem varhato akkor??